Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » STS/PROFESJONAŁ/TOTOMIX
STS/PROFESJONAŁ/TOTOMIX
Autor Wiadomość
Kaligula

Junior

Pochwał: 5
Wysłany: 2004-11-11, 15:28   STS/PROFESJONAŁ/TOTOMIX

STRONA STS
STRONA TOTOMIX
STORNA PROFESJONAŁ

Pytanka o nasze rodzime buki ;)

Kaligula

Junior

Pochwał: 5
Wysłany: 2004-11-11, 15:31   

I moje pierwsze pytanie, jakie są sytemy w profesjonalu, min i max stawki rozmiar kuponu i wasze ogólne wrażenia.

Tomasz

Trampkarz

Wysłany: 2004-11-11, 20:13   

jo..
wbijam ostanio do profa a tam jakas typiara na krzesle siedzi i jogurt pije %-)
nikogo nie ma ale to nie wazne biore kartczke i zaczynam bagrac i daje jej tom karteczke i tam :
1 spotkanie po kursie 1.3
2 spotkanie po kursie 1.2
stawka 50 zł
daje jej a ta typiara do mnie: za maly kurs a ja o co loto wogole l przeciez ja moge dawac co chce od kursu 1 ... przeciez to chyba nie wazne .. o co loto ?? jakies nowe przepisy

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » STS/PROFESJONAŁ/TOTOMIX

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl