Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wreszcie STS wprowadził do swojej oferty SYSTEMY BLOKOWE. Wkład w nich moze wynosić 1zł, czyli za zakład 2z3 zapłacimy 3zł !! Można dodawać tzw. pewniaki.
Ps- Tylko na to czekałem bo do profesjonała mam dosyć daleko a STS jest blisko mojego liceum. VIVAT STS
Spytałem dzisiaj dziewczyny pracującej w sts-ie kiedy będzie można zgrać systemem blokowym, a ona na to, że jeszcze nie wie kiedy. Narazie nie dostała żadnej informacji kiedy to nastąpi.
Wysłany: 2005-03-14, 19:58
Nowość w Star-Typ Sport - zakład blokowy
Zakład ten stanowi kombinacje swoistych bloków składających się z zakładów pojedynczych lub/i wielokrotnych. Zakład blokowy jest bardzo podobny do zakładu rozpisowego, lecz w odróżnieniu umożliwia kombinowanie nie tylko pojedynczych lecz całych bloków ( grup ) wydarzeń sportowych. Kolejną, zasadniczą różnicą jest minimalna stawka, która w zakładzie blokowym wynosi 1zł za każdy zakład cząstkowy czyli za kombinację bloków. Maksymalna ilość typowanych wydarzeń w zakładzie cząstkowym (jednej kombinacji bloków) nie może przekroczyć 32 spotkań. W zakładzie blokowym przynajmniej jeden z bloków musi zawierać więcej niż jedno wydarzenie sportowe.
Wygrana w zakładzie blokowym jest sumą wygranych z jego zakładów cząstkowych (kombinacji bloków). Zakład cząstkowy (kombinacja bloków) jest wygrany wówczas gdy wszystkie bloki wchodzące w jego skład zostały poprawnie wytypowane. Blok uznaje się za poprawnie wytypowany, jeżeli wszystkie wyniki wydarzeń wchodzących w jego skład zostały poprawnie wytypowane.
Błędne wytypowanie jednego lub kilku bloków gwarantuje nadal uzyskanie wygranej z zakładów cząstkowych (kombinacji bloków) nie zawierających błędnie wytypowanych bloków.
W zależności od ilości kombinacji zakładu blokowego można błędnie wytypować od 1 do 8 bloków wydarzeń uzyskując przy tym wygraną. Podobnie jak w zakładzie rozpisowym, zakład blokowy można typować z pewniakami.
_________________ ••• FC Bayern München & AS Roma•••
Niech ten system blokowy dotrze do mojego pkt.w ktorym puszczam kupony. W tygodniu chciałem puścić blokowy ale jeszcze nie bylo takiej możliwości i musialem puscic na oddzielnych kuponach przez to wygralem miejsza kase.
Na maile od sts mozna liczyc, odpisali na nastepny dzien
Co do gry systemami to co mam powiedziec ? 3/4 poprosze i ona wie o co biega czy inaczej to jej sie mowi.
Tak btw. i z innej beczki znajde na stronie sts godziny otwarcia ich kioskow
Fajny buk bo po 2 latach przerwy w tydzien oskubalem ich na 100 PLN grajac po kursach :p
Obecnie korzystam z tego forum i z bukow w sieci co pozwala wybierac trafne typy. Tylko czasem oferta uboga a do sts mam daleko bo do centrum
jak w bloku anulowany jest jeden mecz to masz tylko niższy kurs
a jak caly blok to jest dobre pytanie , wtedy w takim bloku masz kurs 1 ale blok chyba będzie traktowany jako wygrany, tylko ze w rzeczywistości nic nie wygrywasz, ale tez nie przegrywasz
"z" przeważnie oznacza zwrot kasy, lub tez gdy na kuponie jest wiecej meczy to liczony on jest po kursie 1.00
a jak to bedzie z sobota ? normalnie otworza ? mam nadzieje ze tak bo chce wyniki sprawdzic debla w tenisie, znacie stronke gdzie to zrobie ? piszcie na PW
Wysłany: 2005-04-09, 19:00
vebnaster napisał/a:
a jak to bedzie z sobota ? normalnie otworza ? mam nadzieje ze tak bo chce wyniki sprawdzic debla w tenisie, znacie stronke gdzie to zrobie ? piszcie na PW
Dzieki za odpowiedz ale sobie poradzilem ze stony sts-u skorzystac sie nie dalo bo niezaktualizowali jej i nie bylo wynikow, dopiero dzis rano dalo rade.
Interesowaly mnie wyniki debla ale znalazlem stronke ktora ladnie podaje wyniki Co mnie bania nap****** ;p
Chcialem zapytac czy w STS mozna zagrac Singielka (czyli jeden mecz ) ?? A jesli tak to jaka jest maxymalna stawka za jaka mozna postawic
wejdz na stronke www.sts.pl tam masz kalkulator
jak wprowadzisz jakis mecz/mecze na kupon to masz napisane za ile mozesz grac na maxa (o ile na dany kupon takie ogranicznie obowiązuje)
moze i mila jest tam obsluga itp ..ale kolomnie (Szczecin ptk 3)ma masakryczny charakter normalnie ja tylko.. .chcialme zalozyc karte ona wydrukowala mi jakies gowno "tymczasowa karaitd.." pytam sie jej co zrobic zeby miec normalna karte
-po mieisacu panu przysla..
najlespze ze zadnych danych nie spisala .
Moze mi kots wytlumaczyc co zrobic zeby zdobyc normalna karte?
Wysłany: 2005-04-23, 17:12
Zeby zdobyc plastikowa(normalna ) musisz poczekac okolo miecha i pytac w punkcie czy juz jest . Przynajmniej mi tak powiedziala śliczna pani a nie ze przysla ci bo jak skoro podajesz tylko nick Ja tez czekam ale narazie nie ma mojej
Aha i pytanko co do klubu sts jak to jest ze średnim kursem ?
Przypuscmy ze zgarnalem kaske z dwoch kuponow i np. na 1 kuponie kurs ogólny 20 na drugim 30 i co ? Kurs średni 20+30=50 czy (20+30)/2=25 ???