Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Czy mógłby mi ktoś podać link do jakiejś stronki ze spisem punktów STS'a, bo na stronie oficjalnej nic nie ma (przynajmniej nie znalazłem). Tak więc czy zna ktoś jakąś stronę w necie, na której jest takowy spis ??
Czy mógłby mi ktoś podać link do jakiejś stronki ze spisem punktów STS'a, bo na stronie oficjalnej nic nie ma (przynajmniej nie znalazłem). Tak więc czy zna ktoś jakąś stronę w necie, na której jest takowy spis ??
słabo szukałeś
w dziale Punkty sprzedaży ulotki kursowej byly wypisane punkty, ale obecnie chyba jest w przebudowie
swoja droga te ich serwery to kicha, jak wiecej luda zacznie ich stronke przegladać to wszystko siada
słabo szukałeś
w dziale Punkty sprzedaży ulotki kursowej byly wypisane punkty, ale obecnie chyba jest w przebudowie
swoja droga te ich serwery to kicha, jak wiecej luda zacznie ich stronke przegladać to wszystko siada
Nie rozumiem cię w tym momencie. Piszesz, że słabo szukałem, ale dział który mnie interesuje jest w przebudowie. No to czy z ich strony dowiem się gdzie znajde punkty ??
No ten twój tekst to mnie rozbił, nie da się aktualnie dostać do tego spisu, więc chyba jednak dobrze szuakłem.
Masz racje Marcomia, ja znalazlem wpisujac w google sts +wrocław +bukmacher +adres ... jesli chodzi o Twoje miasto to to nie dziala za bardzo... (znalazlem na jakies stronie z odchudzaniem i byly wypisane lokale sts`u - zabawnie )
Profesjonal Sts i Toto-mix, maja chyba najgorsze strony jakie w zyciu widzialem, sts jeszcze jakos sie przenetuje...
powiedzcie czy w sts'ie zeby wygrać zakład liczone jest pierwsze 90 minut (2 połowy) meczu czy wynik dopiero po ewentualnych dogrywkach?
np punkty sprzedaży ulotki kursowej ciągle nie zrobione <hahaha>
Pamiętaj, że nikt Ci nie każe grać u naziemnych... poza tym jaki sens ma granie singli w STSie, gdzie jeszcze Ci 10% podatku zabiorą?!
Właśnie polskie prawo każe mi grać u naziemnych. Napisałem ten post mając właśnie na myśli to prawo, co pewnie było nie do skojarzenia, bo nic więcej nie napisałem, więc rozumiem Twoją ripostę. A jako że już zaczęliśmy dyskusję to mogę napisać jeszcze, że to prawo właśnie jest bezprawnę, bo nie szanuje wolnej konkurencji. I znów jesteśmy 20 lat za murzynami To tak w kewstii offtopa ale także jako argument w dotyczącej każdego sprawie.