Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Mi też dziś kasa wpłynęła... dobry mBank. Wypłąciłem 30 Euro z groszami a wpłynęło na konto 117 zł z groszami. Czyli za przewalutowanie to pewnie groszowe sprawy
Ostatnio zmieniony przez wojniz 2006-03-28, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
Hej.Mam dwa pytanka:
1.Założyłem konto na mojego ojca.Pomyliłem się w dacie urodzenia.Zamiast 30 maja dałem 10 maja.Jak myślicie będę miał jakieś trudności z wypłaceniem i co Waszym zdaniem powinienem zrobić.Wysłać do nich jakiegoś e-maila???
2.Jak już pisałem konto jest na mojego ojca.Chciałbym wypłacić kasę ale staruszek nie ma paszportu i prawa jazdy a co najgorsze ma stary dowód osobisty.Taka książeczka z 70 lat... .Co powinienem zrobić?????
Wysłany: 2006-03-29, 17:26
Ucze napisał/a:
Niech ktos zyczliwy zamiesci wzor maila(po angielsku lub niemiecku) jaki trzeba im wyslac z prosba o zmiane daty urodzenia! Prosze
I have request . When i register my account i did mistake , my date of birth is wrong my real date of birth is (i tu data ktora powinna byc prawidlowa ) Thanks Oczywiscie podaj im numer konta czy cos zeby widzieli komu zmienic nie wiem na jakiej zasadzie winunited czy numer konta czy login ale napisz to gdzies przed ta fraza po angielsku
Ostatnio zmieniony przez Levy666 2006-03-29, 17:27, w całości zmieniany 1 raz
Moze troche z innej beczki... Popatrcie na dzisiejszy mecz Inter-Villarreal. Kurs na Inter jest 1.52 a na 1X... 1.38 a wiec bardzo wysoki,w innych bukach kursik na 1X bylby zapewne cos ok 1.05,wiec mysle ze warto zagrac tu 1x niz 1,ciekawe czy jest to ich pomylka czy tak specjalnie ustawija kursy,pzdr.
Potwierdzam BUK wypłacalny.Mogę się wypowiedzieć w samych superlatywach!!!Szybko odpowiada na e-maile.Nie stwarza problemów.Oby więcej takich promocji!!!!
Mam male pytanie. Otoz skorzystalem z promocji winunited.com Moge do nich napisac maila, gdy bede chcial wyplacic kase, zeby wyplacili ja np: na ojca konto, gdyz nie posiadam swojego? Myslicie ze przejdzie? Pozdrawiam