Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Znalazłem buka, który daje za samo zapisanie się 10$ nie trzeba nic wpłacać do nich, wystarczy się po prostu zarejestrować i kilka razy obrócić pieniędzmi, żeby móc się cieszyć wygraną.
Wysłany: 2004-08-19, 09:29
juz nie pamietam a szkoda przeszło pare grosza koło nosa.
zapewne cos żle wpisałem przy rejestracji.
pomijając mą niudolność czy ty sie czymś takim zajmujesz ? wyszykiwaniem darmowych uzupełnianiem kont? jeśli tak bardzo chetnie widziałbym wszystkie inne tego typu promocje oczywiście w tym dziale.
superges [Usunięty]
Pochwał: 18
Wysłany: 2004-08-21, 15:54
Strasznie dziwny ten bukmacher.
Mała ilość zdarzeń.
Z tego co widze same handicapy Azjatyckie.
No ale postaram się coś zgrać
Dzięki za link.
juz nie pamietam a szkoda przeszło pare grosza koło nosa.
zapewne cos żle wpisałem przy rejestracji.
pomijając mą niudolność czy ty sie czymś takim zajmujesz ? wyszykiwaniem darmowych uzupełnianiem kont? jeśli tak bardzo chetnie widziałbym wszystkie inne tego typu promocje oczywiście w tym dziale.
Mogę co jakiś czas dodawac takie promocje jak jakieś znajde Niedługo będę przeglądał oferty buków to pewnie coś znajde
Nie polecam tego buka krążą pogłoski że dużo osób niemoże wypłacić kasy z tego buka. Omijam tego buka z daleka. Radzę wam nie wpłacać kasy do tego buka bo możecie już ich nie odzyskać
Geniu$
superges [Usunięty]
Pochwał: 1
Wysłany: 2004-08-21, 19:51
wpłacać nie ma co bo ten buch jest kiepski ale jak dają bonus to popykać można a nóż wypłacą a jak nie to zostanie przyjemność że dobrze graliśmy .
Wysłany: 2004-08-21, 21:28
PITI
świetnie ze moge na ciebie liczyc jak cos znajdziesz to podaj może w nowo otwartym tamacie o tytule "darmowe doładowywanie kont" lub cos w tym stylu czekam.
Wysłany: 2004-08-21, 21:31
superges
zachecam cie do przeczytania w tym dziale odnośnie "Handicapy azjatyckie" to przekonasz sie jaką mają wartośc ten sposób grania .
superges [Usunięty]
Pochwał: 18
Wysłany: 2004-08-21, 22:31
MatroX
Ja nie twierdzie że są one bezwartościowe
Chodzi o to że u tego bucha są tylko one nic poza tym a na dodatek dziś była tylko liga angielska
Ale uważam że takie posty jak ten są szalenie ważne i potrzebne , oby były częściej
Dzienks PITI tak trzymaj