Silvester
 Amator

Dołączył: 09 Kwi 2006 Pochwał: 9 Ostrzeżeń: 1 Posty: 78 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2007-02-12, 10:27 XPANGO
|
|
|
Witam, z góry chce zaznaczyć że to nie jest buk, ale dzieki bukom możemy zdobyć fajne cenne nagrody nie wiedzialem gdzie ten temat zamiescic ale mysle ze tu moze byc jezeli nie to przepraszam za zamieszanie
Otóż natrafilem na ciekawą stronkę na której za FREE mozemy zgarnąć fajne komórki, ipody czy konsole (xbox360, wii, ps3) wszystko polega na zebraniu creditów które myślę że w miare da sie zebrać.
Mozna je uzyskac na wiele sposobów:
-rejestrujac sie z ich strony do jednego z wielu buków i wplacajac np 10$ na buka otrzymujemy np 2credity, no i potem po cichu wyplacic
-sprobowac trial 14dniowy programu do streamengu filmow real player- tu trzeba podac nr karty i nic sie nie placi pod warunkiem ze sie w ciagu tych 14dni zrezygnuje i da cancel oczywiscie credit juz bedzie na naszym koncie
-polecanie do rejestracji- tutaj nie wystarczy ze ktos sie zarejestruje z naszego linka, trzeba musi jeszcze cos zrobic, np skorzystac z triala czy zagrac u buka
-jest jeszcze pare innych mozliwosci-wiecej info na stronce
No i chyba najważniejsze, ile trzeba miec na jakis prezent?
wiec np ipod nano jest za 13creditow, xbox premium za 28creditow, psp za 18 -- cala lista jest na stronce
Jezeli chodzi o przesylke i w ogole akcje to jest miedzynarodowa, wiec i my polaczki mozemy brac udzial.
Na stronie mozna zobaczyc komenty i fotki tych co juz dostali prezenty w zakladce testimonials.
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje że komuś taka informacja sie przyda, ze cos takiego istnieje
podaje link bezpośredni XPANGO
link z refem dla tych którzy chcieliby w ten sposob podziekowac za info XPANGO - ref
mam nadzieje ze moj post nie kłuje zadnego moda w oczy, w tym celu podalem równiez link bez referal'a |
| Ostatnio zmieniony przez Silvester 2007-02-12, 10:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|