Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Panowie eksperci gdzie znajde informacje dotyczące jacy tenisisci sa najlepsi na jakich kortach i mase roznych takich statystyk bo musze sie przygotowac do obstawiania wielkiego turnieju jakim będzie French Open już w czerwcu proszę was o fachową pomoc z góry dziękuje
Jak wiadomo istnieje wiele serwisów prognozujących i analizujących najbliższe mecze piłkarskie np. http://prosoccer.gr/ czy http://www.soccerstats.com/ . Czy wiadomo komuś o istnieniu jakiejś podobnej strony, ale dotyczącej tenisa?
mam pytanie.. postawilem w Toto mixie meczyk PIETROWA - SREBOTNIK.. a na Livescore mam Bychkova - Srebotnik.. to to samO? Pogubiłem sie a zostało mi tylko to.. z Gory Dzięki Za Odpowiedz
Mam putanie co się stało z Emrodem nie ma go już tyle czasu dla mnie on był jednym z najlepszych typerów na forum z tenisa na tym forum czy jeszcze do nas wróci?
Wysłany: 2006-05-21, 21:34
Cytat:
Mam putanie co się stało z Emrodem nie ma go już tyle czasu dla mnie on był jednym z najlepszych typerów na forum z tenisa na tym forum czy jeszcze do nas wróci?
Emrod "nas zostawił" i udziela się na innym forum. Pozdr
Mam pytanie czy ktos wie, jak rozliczaja mecze skreczowane w gamebookers. Czy jezeli krecz nastapi w 1 secie to zwracaja, czy przed meczem, itp.? jak ktos wie to bardzo prosze o jak najszybsza odpowiedz, bo nie wiem czy mam sie z nimi klucic.
Wysłany: 2006-05-24, 14:17 Re: Gamebookers
pajak napisał/a:
Mam pytanie czy ktos wie, jak rozliczaja mecze skreczowane w gamebookers. Czy jezeli krecz nastapi w 1 secie to zwracaja, czy przed meczem, itp.? jak ktos wie to bardzo prosze o jak najszybsza odpowiedz, bo nie wiem czy mam sie z nimi klucic.
W gamebookers po każdym kreczu(bez względu czy przy 1-0 czy przy 6-0 5-0) masz zwrot. Dzięki że napisałeś pytanie w tym temacie, a nie w innym Pozdrawiam
_________________ Vamos: Shahar Peer Julia VakulenkoMara SantangeloLucie HradeckaJames BlakeIvo KarlovicFabrice SantoroFelix Mantilla
Wysłany: 2006-05-24, 15:53 Martin-Starace
Z tym meczem bylo pewne zamieszanie gdyz najpierw na livescorach pokazaywali ze wygram Martin i tak samo bylo w gamebookers(postawilem na Martina). Jak sie pozniej okazalo Martin jednak przegral ale w gamebookers zorientowali sie dopiero nastepnego dnia. Ja jednak zdarzylem wyplacic wszystkie pieniadze . No iteraz na koncie w gamebookers mam stan konta 0 i 56.43zl bonusu ktorego nie mozna wyplacic (56.43-tyle wygralem na tym meczu). Zastanawiam sie czy jezeli teraz wplace jakies pieniadze to one pojda na splate tej pomylki? Czy normalnie kwota zostanie dopisana do salda?
_________________ Piekny dzien...w sam raz na smierc...
Chciałem zauważyć iż zmieniły się zasady "Lucky Loser" podczas turnieju Roland Garros.
Niegdyś ten najwyżej rozstawiony w kwalach gdy dochodził daleko i odpadał a inny zawodnik wycofał się z powodu kontuzji wtedy LL wchodził na jego miejsce. Powodowało to często wałki. Na dziś można by zdecydowanie pomyśleć tak o spotkaniu Norman-Charpentier. Ponieważ Norman najwyżej rozstawiony z zawodników pozostałych w turnieju. Zmiana jednak powoduje iż nr "5" kwali musi walczyć o zwycięstwo. Gdyż w przypadku wycofania się jednego z zawodników (czytałem o wycofaniu się A.Calleri) wśród 4 najwyżej rozstawionych pozostałych w turnieju losuje się kto otrzyma szansę gry. Jest to napewno sprawiedliwsze i pozwoli uniknąć brudnych gierek. Tak napisałem, jakby ktoś nie wiedział i sugerował sie tym
_________________ "Jesteśmy tym, kogo udajemy, i dlatego musimy bardzo uważać, kogo udajemy."
Kurt Vonnegut Jr. "Matka Noc"