Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » PYTANIA I WSZELKIE NIEJASNOŚCI
PYTANIA I WSZELKIE NIEJASNOŚCI
Autor Wiadomość
Mosquito

Proud to be a Gunner
   Kapitan

Pochwał: 101
Wysłany: 2006-05-09, 08:57   

Cytat:
Mosquito tu masz liste stacji pokazujacych turniej w Rzymie:

http://www.internazionaliditalia.it/cosiintv.asp

To namierzyłem. Problem tylko w tym, że nie mogę znaleźć namiarów na te stacje (częstotliwości itp) :(

Olisadebe

Lucka fan
   Doświadczony

Pochwał: 36
Wysłany: 2006-05-09, 22:02   

CH.1955 napisał/a:
Sorki że tu pisze ale gdzie można sprawdzic mecze tenisa: Chodzi mi o dzisiajszy debel, bo został mi jeden mecz i jestem ciekawy?? :cwaniak1:

Nawet na www.livescore.com/tennis.dll są wyniki debli. Mężczyzn. Jeśli tam nie będzie, napisz tutaj o jaki mecz Ci chodzi to pomogę Ci znaleźć.
Ostatnio zmieniony przez Olisadebe 2006-05-09, 22:03, w całości zmieniany 1 raz  

CH.1955

Podglądacz

Wysłany: 2006-05-09, 22:04   

Ten meczyk: Benes./Krajic. - Srebot./ Woeher

wogu

Junior

Pochwał: 33
Wysłany: 2006-05-09, 22:06   

Sorki że się wtrącam :P No ale wynik znam :P

Sreb/Woehr - Bene/Krajicek 2:6,2:6 ;)

CH.1955

Podglądacz

Wysłany: 2006-05-10, 15:17   

A wie ktoś może wynik tego meczu czy jeszcze sie nie rozpoczął po nigdzie nie moge znaleźć :/ Minar I. - Haehnel J.

PS. A za co się dostaje te pochwały? :wstyd:
Ostatnio zmieniony przez CH.1955 2006-05-10, 15:21, w całości zmieniany 1 raz  

Olisadebe

Lucka fan
   Doświadczony

Wysłany: 2006-05-10, 15:28   

CH.1955 napisał/a:
A wie ktoś może wynik tego meczu czy jeszcze sie nie rozpoczął po nigdzie nie moge znaleźć Minar I. - Haehnel J.

PS. A za co się dostaje te pochwały?

Dopiero zaczęli, narazie Minar prowadzi 3:2. Pochwały dostaje się za dobrą pracę na forum. Tutaj masz wyniki: http://www.kladionice-zderic.hr/live/tenis.htm

Darecki79

Doświadczony

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 19
Wysłany: 2006-05-11, 10:03   

Lance w analizie napisał/a:
Emilie ma już swoje lata (za miesiąc 27)

Wypraszam sobie! :mrgreen: %-)

CH.1955

Podglądacz

Wysłany: 2006-05-11, 20:26   

A co się stało z tym meczem Almagro N. - Davydenko N. ? Bo widze wynik 1-0 :zdziwiony:

seNsi_

Amator

Wysłany: 2006-05-11, 20:30   

CH.1955 napisał/a:
A co się stało z tym meczem Almagro N. - Davydenko N. ? Bo widze wynik 1-0 :zdziwiony:

Krecz- Almagro wygrał.

lafi

Podglądacz

Wysłany: 2006-05-11, 20:52   

A CO JEST JESLI SKRECZOWAŁ DAAVIDENKO ? JAK BEDE TO LIZCZYĆ BUKI Tj. Toto-mix , STS?

bRs
[Usunięty]

Wysłany: 2006-05-11, 20:54   

lafi napisał/a:
A CO JEST JESLI SKRECZOWAŁ DAAVIDENKO ? JAK BEDE TO LIZCZYĆ BUKI Tj. Toto-mix , STS?

sTs liczy jako normalna wygraną Almagro, miałem już wielokrotnie ze liczyli skrecz jako przegraną po prostu :cwaniak1: toto-mix zapewne też tak to interpretuje :respekt:

seNsi_

Amator

Wysłany: 2006-05-11, 23:03   

bursztyn napisał/a:
lafi napisał/a:

sTs liczy jako normalna wygraną Almagro, miałem już wielokrotnie ze liczyli skrecz jako przegraną po prostu :cwaniak1: toto-mix zapewne też tak to interpretuje :respekt:

Dokładanie jeśli tylko zagraja 1 piłke w meczu - nie ma zmiłuj się, nie ważne jak wugra licza tylko zwycięstwo.

Gdy przed meczem ktoś skreczuje - zwrot.

cezar1125

Trampkarz

Wysłany: 2006-05-13, 12:33   

Mosquito napisał/a:
ATP Masters Series Hamburg-Hamburg, Spain

Drobna pomyłka w państwie.

Mosquito

Proud to be a Gunner
   Kapitan

Wysłany: 2006-05-13, 12:45   

cezar1125 napisał/a:
Mosquito napisał/a:
ATP Masters Series Hamburg-Hamburg, Spain

Drobna pomyłka w państwie.

Dzięki. Nie wyedytowałem należycie postu z którego skorzystałem do utworzenia nowego ;) Pozdr.

Aroon

Trampkarz

Pochwał: 5
Wysłany: 2006-05-14, 20:11   

Panowie eksperci gdzie znajde informacje dotyczące jacy tenisisci sa najlepsi na jakich kortach i mase roznych takich statystyk bo musze sie przygotowac do obstawiania wielkiego turnieju jakim będzie French Open już w czerwcu proszę was o fachową pomoc z góry dziękuje :D

East side

Junior

Pochwał: 2
Wysłany: 2006-05-14, 20:58   

www.stevegtennis.com -tutaj jest sporo różnych statystyk. No i na stronach www.wtatour.com i www.atptennis.com można znaleźć informacje na temat danych zawodników.

Rumburakk

Amator

Wysłany: 2006-05-16, 09:49   

Jak wiadomo istnieje wiele serwisów prognozujących i analizujących najbliższe mecze piłkarskie np. http://prosoccer.gr/ czy http://www.soccerstats.com/ . Czy wiadomo komuś o istnieniu jakiejś podobnej strony, ale dotyczącej tenisa?

lafi

Podglądacz

Wysłany: 2006-05-17, 23:40   Pytanie

mam pytanie.. postawilem w Toto mixie meczyk PIETROWA - SREBOTNIK.. a na Livescore mam Bychkova - Srebotnik.. to to samO? Pogubiłem sie a zostało mi tylko to.. z Gory Dzięki Za Odpowiedz :wstyd:

East side

Junior

Pochwał: 2
Wysłany: 2006-05-17, 23:44   

Petrova wycofała się z turnieju, a na jej miejsce weszła Bychkova. Dlatego też w Toto-Mixie będziesz miał na 100% zwrot za ten mecz.

Aroon

Trampkarz

Pochwał: 5
Wysłany: 2006-05-21, 19:17   

Mam putanie co się stało z Emrodem nie ma go już tyle czasu dla mnie on był jednym z najlepszych typerów na forum z tenisa na tym forum czy jeszcze do nas wróci?

Mosquito

Proud to be a Gunner
   Kapitan

Wysłany: 2006-05-21, 21:34   

Cytat:
Mam putanie co się stało z Emrodem nie ma go już tyle czasu dla mnie on był jednym z najlepszych typerów na forum z tenisa na tym forum czy jeszcze do nas wróci?

Emrod "nas zostawił" i udziela się na innym forum. Pozdr

pajak

Amator

Wysłany: 2006-05-24, 13:51   Gamebookers

Mam pytanie czy ktos wie, jak rozliczaja mecze skreczowane w gamebookers. Czy jezeli krecz nastapi w 1 secie to zwracaja, czy przed meczem, itp.? jak ktos wie to bardzo prosze o jak najszybsza odpowiedz, bo nie wiem czy mam sie z nimi klucic.

Olisadebe

Lucka fan
   Doświadczony

Wysłany: 2006-05-24, 14:17   Re: Gamebookers

pajak napisał/a:
Mam pytanie czy ktos wie, jak rozliczaja mecze skreczowane w gamebookers. Czy jezeli krecz nastapi w 1 secie to zwracaja, czy przed meczem, itp.? jak ktos wie to bardzo prosze o jak najszybsza odpowiedz, bo nie wiem czy mam sie z nimi klucic.

W gamebookers po każdym kreczu(bez względu czy przy 1-0 czy przy 6-0 5-0) masz zwrot. Dzięki że napisałeś pytanie w tym temacie, a nie w innym :) Pozdrawiam

Y0ssarian

Podglądacz

Pochwał: 1
Wysłany: 2006-05-24, 15:53   Martin-Starace

Z tym meczem bylo pewne zamieszanie gdyz najpierw na livescorach pokazaywali ze wygram Martin i tak samo bylo w gamebookers(postawilem na Martina). Jak sie pozniej okazalo Martin jednak przegral ale w gamebookers zorientowali sie dopiero nastepnego dnia. Ja jednak zdarzylem wyplacic wszystkie pieniadze :evil: . No iteraz na koncie w gamebookers mam stan konta 0 i 56.43zl bonusu ktorego nie mozna wyplacic :wstyd: (56.43-tyle wygralem na tym meczu). Zastanawiam sie czy jezeli teraz wplace jakies pieniadze to one pojda na splate tej pomylki? Czy normalnie kwota zostanie dopisana do salda?

Centrebet
wogu

Junior

Pochwał: 33
Wysłany: 2006-05-26, 11:22   

Chciałem zauważyć iż zmieniły się zasady "Lucky Loser" podczas turnieju Roland Garros.
Niegdyś ten najwyżej rozstawiony w kwalach gdy dochodził daleko i odpadał a inny zawodnik wycofał się z powodu kontuzji wtedy LL wchodził na jego miejsce. Powodowało to często wałki. Na dziś można by zdecydowanie pomyśleć tak o spotkaniu Norman-Charpentier. Ponieważ Norman najwyżej rozstawiony z zawodników pozostałych w turnieju. Zmiana jednak powoduje iż nr "5" kwali musi walczyć o zwycięstwo. Gdyż w przypadku wycofania się jednego z zawodników (czytałem o wycofaniu się A.Calleri) wśród 4 najwyżej rozstawionych pozostałych w turnieju losuje się kto otrzyma szansę gry. Jest to napewno sprawiedliwsze i pozwoli uniknąć brudnych gierek. Tak napisałem, jakby ktoś nie wiedział i sugerował sie tym ;)

Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » PYTANIA I WSZELKIE NIEJASNOŚCI

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl