Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Hokej » Hokej - Niemcy
Zamknięty przez: DreamT
2006-08-08, 18:00
Hokej - Niemcy
Autor Wiadomość
stomil

Pochwał: 13
Wysłany: 2006-02-01, 22:59   

ile jest kolejek w lidze niemieckiej i kiedy zaczynaja sie play off ?????

Waciak

Modernator :k:
   Kapitan

Zakaz pisania
Pochwał: 84
Wysłany: 2006-03-19, 12:20   

Hokej godz.14.30
Eisbaren - Krefeld 1 (1.45) Sts 5-4 :p:

Na razie stan rywalizacji między tymi drużynami wynosi 1-1.A to wszystko przez mega niespodziankę z pierwszego meczu gdzie Krefeld niespodziewanie pokonał Eisbaren 4-2.Drugi mecz to już zdecydowane zwycięstwo Eisbaren 6-1 (wyjazd).Dzisiaj Eisbaren gra u siebie i nie sądzę aby przegrali ten mecz.W tym sezonie druzyny te spotykały się już 7 razy i 6 zwycięstw Eisbaren.Dla mnie łatwe dzisiejsze zwycięstwo Eisbaren a do tego można zagrać ten meczyk overkiem bo będzie strzelanko :cwaniak1:
Ostatnio zmieniony przez Waciak 2006-03-19, 18:08, w całości zmieniany 2 razy  

Waciak

Kapitan

Zakaz pisania
Wysłany: 2006-03-23, 08:35   

Hokej godz.19.30
Eisbaren - Krefeld 1 (1.45) Sts 4-1 :p:

Po 4 meczach pierwszej rundy Play Off w lidze niemieckiej stan rywalizacji pomiędzy tymi drużynami 3-1 dla Eisbaren!Poza pierwszym spotkaniem gdzie niespodziewanie Krefeld pokonało Eisbaren 4-2(dla mnie mega niespodzianka :wstyd: ) wszystko wróciło do normy.3 łatwe zwycięstwa Eibaren:
17.03.2006 Krefeld-Eisbaren 1:6
19.03.2006 Eisbaren-Krefeld 5:4 (troszkę nerwów było ;) )
21.03.2006 Krefeld-Eisbaren 2:5
Jeśli dodamy,że Eisbaren w sezonie zasadniczym u siebie grało bardzo dobrze i bilans spotkań między tymi drużynami w tym sezonie (łącznie z Play Off)-na 8 rozegranych spotkań aż 7 zwycięstw Eisbaren to nie widze dzisiaj innej opcji jak czysta 1 po pieknym kursie i zakończenie rywalizacji w pierwszej rundzie na korzyść gospodarzy 4-1 :p:

//Znowu Eisbaren %-)
Ostatnio zmieniony przez Waciak 2006-03-23, 22:37, w całości zmieniany 1 raz  

rzuf

rurzowy do tego :)
   Amator

Pochwał: 20
Wysłany: 2006-03-23, 11:47   

To może, żeby nie było monotematycznie,

ERC Ingolstadt - Hannover Scorpions 1 1.60 BAW 5-0 :p:

ERC gra u siebie, a na lodowisku w Ingolstadt są piekielnie mocni. I hala na pewno będzie pełna - to miasto żyje hokejem. W rywalizacji tej pary dotychczas solidarnie wygrywali gospodarze, więc myślę, że dziś się to nie zmieni. A bilans pojedynków bezpośrednich na korzyść Bawarczyków. Mimo, iż Skorpiony w sezonie zasadniczym dwukrotnie pokonały ERC na wyjeździe, uważam, że gospodarze powinni sobie poradzić bez większych problemów.
Ostatnio zmieniony przez rzuf 2006-03-23, 22:40, w całości zmieniany 1 raz  

Waciak

Kapitan

Zakaz pisania
Wysłany: 2006-03-30, 08:39   

Eisbaren - Hannover 1 (1.60) Sts :f: (4-3 ot)

Proponuję dzisiaj 1 na Eisbaren ;) Jestem zdumiony tym,że Hannover ograł Ingolstadt w pierwszej rundzie Play Off :zdziwiony: Pokazali,że są mocni.Jednak Eisbaren u siebie także do słabeuszy nie należy :cwaniak1: Pierwszy mecz przed własną publicznością przy początku rywalizacji bardzo motywuje.Meczyk może nie z tych mega pewnych ale kursik zachęcający i ja się skuszę :D
Ostatnio zmieniony przez Waciak 2006-03-31, 07:53, w całości zmieniany 1 raz  

furja86

Podglądacz

Wysłany: 2006-03-30, 13:59   

Waciak napisał/a:
Eisbaren - Hannover 1 (1.60) Sts

Proponuję dzisiaj 1 na Eisbaren ;) Jestem zdumiony tym,że Hannover ograł Ingolstadt w pierwszej rundzie Play Off :zdziwiony: Pokazali,że są mocni.Jednak Eisbaren u siebie także do słabeuszy nie należy :cwaniak1: Pierwszy mecz przed własną publicznością przy początku rywalizacji bardzo motywuje.Meczyk może nie z tych mega pewnych ale kursik zachęcający i ja się skuszę :D

witam.. pierwszy post...:)

w sumie też myśle że Eisbaren powinno wygrać ten mecz :jupi: postawiłem kupon za 10 zł w expekcie... zobaczymy czy sie opłaci...pozdrawiam :spoko:

Darecki79

Doświadczony

Pochwał: 19
Wysłany: 2006-03-30, 14:17   

Absolutnie nie jestem przekonany do stawiania w tym meczu na Berlińczyków.
Od wielu wielu tygodni Hannover w Niemczech jest uznazany za "Geheimfavorita" ligi. Czyli drużyny, która może zostać czarnym koniem rozgrywek.
Nie chcę Wam mącić w tym typie ale Eisbaren w tym sezonie na własnym lodzie raz poległy ze "Skorpionami" a raz wygrało po dogrywce.
A już argument , że to pierwszy mecz u siebie i Eisbaren będzie zmotywowane i im to pomoże bez większego trudu obalę.
Cytat:
Eisbaren - Krefeld 2:4 15.03.2006

To pierwszy mecz ćwierćfinałowy zespołu z Berlina. Jak widać to wcale nie musi być motywacją. Wręcz odwrotnie.

Co prawda Hannover na wyjazdach nie błyszczy formą(poza ostatnim zwyciestwem w Ingolstadt) ale dla mnie ten mecz jest bardzo wątpliwy. To juz półfinał Play-off.. nie ma meczy o czopka śliwek.

Pozdrawiam.

Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Hokej » Hokej - Niemcy

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl