Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Na razie stan rywalizacji między tymi drużynami wynosi 1-1.A to wszystko przez mega niespodziankę z pierwszego meczu gdzie Krefeld niespodziewanie pokonał Eisbaren 4-2.Drugi mecz to już zdecydowane zwycięstwo Eisbaren 6-1 (wyjazd).Dzisiaj Eisbaren gra u siebie i nie sądzę aby przegrali ten mecz.W tym sezonie druzyny te spotykały się już 7 razy i 6 zwycięstw Eisbaren.Dla mnie łatwe dzisiejsze zwycięstwo Eisbaren a do tego można zagrać ten meczyk overkiem bo będzie strzelanko
Ostatnio zmieniony przez Waciak 2006-03-19, 18:08, w całości zmieniany 2 razy
Po 4 meczach pierwszej rundy Play Off w lidze niemieckiej stan rywalizacji pomiędzy tymi drużynami 3-1 dla Eisbaren!Poza pierwszym spotkaniem gdzie niespodziewanie Krefeld pokonało Eisbaren 4-2(dla mnie mega niespodzianka ) wszystko wróciło do normy.3 łatwe zwycięstwa Eibaren:
17.03.2006 Krefeld-Eisbaren 1:6
19.03.2006 Eisbaren-Krefeld 5:4 (troszkę nerwów było )
21.03.2006 Krefeld-Eisbaren 2:5
Jeśli dodamy,że Eisbaren w sezonie zasadniczym u siebie grało bardzo dobrze i bilans spotkań między tymi drużynami w tym sezonie (łącznie z Play Off)-na 8 rozegranych spotkań aż 7 zwycięstw Eisbaren to nie widze dzisiaj innej opcji jak czysta 1 po pieknym kursie i zakończenie rywalizacji w pierwszej rundzie na korzyść gospodarzy 4-1
//Znowu Eisbaren
Ostatnio zmieniony przez Waciak 2006-03-23, 22:37, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-03-23, 11:47
To może, żeby nie było monotematycznie,
ERC Ingolstadt - Hannover Scorpions 1 1.60 BAW5-0
ERC gra u siebie, a na lodowisku w Ingolstadt są piekielnie mocni. I hala na pewno będzie pełna - to miasto żyje hokejem. W rywalizacji tej pary dotychczas solidarnie wygrywali gospodarze, więc myślę, że dziś się to nie zmieni. A bilans pojedynków bezpośrednich na korzyść Bawarczyków. Mimo, iż Skorpiony w sezonie zasadniczym dwukrotnie pokonały ERC na wyjeździe, uważam, że gospodarze powinni sobie poradzić bez większych problemów.
Ostatnio zmieniony przez rzuf 2006-03-23, 22:40, w całości zmieniany 1 raz
Proponuję dzisiaj 1 na Eisbaren Jestem zdumiony tym,że Hannover ograł Ingolstadt w pierwszej rundzie Play Off Pokazali,że są mocni.Jednak Eisbaren u siebie także do słabeuszy nie należy Pierwszy mecz przed własną publicznością przy początku rywalizacji bardzo motywuje.Meczyk może nie z tych mega pewnych ale kursik zachęcający i ja się skuszę
Ostatnio zmieniony przez Waciak 2006-03-31, 07:53, w całości zmieniany 1 raz
Proponuję dzisiaj 1 na Eisbaren Jestem zdumiony tym,że Hannover ograł Ingolstadt w pierwszej rundzie Play Off Pokazali,że są mocni.Jednak Eisbaren u siebie także do słabeuszy nie należy Pierwszy mecz przed własną publicznością przy początku rywalizacji bardzo motywuje.Meczyk może nie z tych mega pewnych ale kursik zachęcający i ja się skuszę
witam.. pierwszy post...:)
w sumie też myśle że Eisbaren powinno wygrać ten mecz postawiłem kupon za 10 zł w expekcie... zobaczymy czy sie opłaci...pozdrawiam
Wysłany: 2006-03-30, 14:17
Absolutnie nie jestem przekonany do stawiania w tym meczu na Berlińczyków.
Od wielu wielu tygodni Hannover w Niemczech jest uznazany za "Geheimfavorita" ligi. Czyli drużyny, która może zostać czarnym koniem rozgrywek.
Nie chcę Wam mącić w tym typie ale Eisbaren w tym sezonie na własnym lodzie raz poległy ze "Skorpionami" a raz wygrało po dogrywce.
A już argument , że to pierwszy mecz u siebie i Eisbaren będzie zmotywowane i im to pomoże bez większego trudu obalę.
Cytat:
Eisbaren - Krefeld 2:4 15.03.2006
To pierwszy mecz ćwierćfinałowy zespołu z Berlina. Jak widać to wcale nie musi być motywacją. Wręcz odwrotnie.
Co prawda Hannover na wyjazdach nie błyszczy formą(poza ostatnim zwyciestwem w Ingolstadt) ale dla mnie ten mecz jest bardzo wątpliwy. To juz półfinał Play-off.. nie ma meczy o czopka śliwek.
Pozdrawiam.
_________________ "Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś tam nie było." Józef Szwejk