Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Hokej » Hokej - Norwegia
Zamknięty przez: DreamT
2006-08-08, 18:02
Hokej - Norwegia
Autor Wiadomość
erbak

mistrz PT VI, v-ce PT V
   Doświadczony

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 10
Ostrzeżeń: 3
Wysłany: 2005-12-14, 19:03   

www.betexplorer.com no i tyla...

AVE RACOVIA!
HALA MADRID!

Van der Elk

Doświadczony

Pochwał: 41
Wysłany: 2006-01-05, 10:17   

Liga norweska powraca :] .
Na dziś proponuję:

Frisk-Stjernen 2 kurs bardzo wysoki bo aż 2,24 w profku.

Frisk to silna drużyna na własnym lodzie, jednak Stjernen jest kilkakrotnie silniejsze ;) . Moim zdaniem oni są aktualnie chyba nawet lepsi niż Storhamar. Przynajmniej przed tą miesięczną przerwą tak było. Przed przerwą Stjernen wygrywali zwykle mecze wyjazdowe różnicą kilku bramek. Mam nadzieję, że dziś będzie podobnie. Jeżeli Stjernen zachowało tą formę sprzed przerwy, to wygrają bez problemu.

Trondheim-Storhamar 2 kurs 1,53 w profku.

Jak gra Storhamar to pisać nie trzeba, natomiast Trondheim to jedna z najsłabszych ekip w lidze. Na własnym lodzie grają słabo i ze Storhamarem będą mieli bardzo ciężko coś ugrać. Moim zdaniem spokojne zwycięstwo Storhamaru o ile zachowali formę sprzed przerwy ;) .

Manglerud-Halden(Comet)

Teoretycznie powinna być dwójka, ale to trochę dziwne żeby w lidze norweskiej same dwójki były, to jest wręcz nierealne :zdegustowany: . Gdzieś musi wygrać gospodarz i liczę na to, że w tym meczu będzie niespodzianka i Manglerud wygra :] .

DreamT

icehockey

Pochwał: 34
Wysłany: 2006-01-05, 16:05   

Mój typ na dziś: TRONDHEIM-STORHAMAR 1,60
Sporo napisał juz Ik85 a dodam odrobinę statystyki.
Drużyna z Trondheim jest cieniem z poprzedniego sezonu, w którym czterokrotnie pokonała Storhamar, przy dwóch remisach i jednej przegranej. Aktualnie mają tak zmieniony skład, że w grudniu w 6 spotkaniach zdołali pokonać tylko słabiutki Comet. Przeciwieństwem jest Storhamar, który w grudniu potknął się tylko na Lillehammer i wygrał po dogrywce, pozostałe spotkania wygrywali wysoko.
W tym sezonie grali dwa razy i oba spotkania górą był Storhamar, osiągając bilans bramkowy 16:0 :szok:

armando

Junior

Pochwał: 7
Wysłany: 2006-01-05, 16:29   

Też myślę, że STORHAMAR wygra.
Uważam tak bo są pierwsi w tabeli. Grają rewelacyjnie. W jakie statystyki by nie patrzeć we wszystkich są lepsi od drużyny Trondhaim (są gorsi w przegrywaniu meczy :P ) Tak więc nie widzę innej mozliwości niż typ 2

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2006-01-05, 20:37   

No i bez niespodzianek można już powiedzieć choć drużyny jeszcze grają, ale goście mają już po 3 bramki przewagi :] .
Ta liga jest wspaniała, są spore kursy na dość proste mecze takie jak dzisiejszy mecz Stjernen(aż 2,24 w profku). Czekam z niecierpliwością na następną kolejkę :P .

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2006-01-08, 08:49   

Sparta Sabsborg-Frisk 1 kurs 1,87 w profku.

Sparta jest nieco wyżej w tabeli od Friska, jednak mają dziś ogromną przewagę- grają u siebie, a w norweskiej lidze to jest bardzo ważne.
Te drużyny w tym sezonie grały już ze sobą 2 razy i bardzo ciekawe wyniki padały. W pierwszym meczu wygrał Frisk 13-6 %-) , ale wtedy Frisk grał u siebie. Potem Sparta grała u siebie i wygrała 8-2.
Naprawdę ciężko jest pokonać Spartę na ich lodzie jeżeli sie nie jest Stjernenem albo Storhamarem(lub ewentualnie Stavangerem) ;) . Moim zdaniem Sparta powinna wygrać. W tym meczu z pewnością padnie ogromna ilość bramek, więc prawdopodobieństwo remisu jest niewielkie.

Adrian1412

Podglądacz

Wysłany: 2006-01-09, 15:18   

A jednak Sparta przegrała :mlotek: :mlotek: :mlotek: Ale cóż gra się dalej :D :D :D :p: Pozdro :D

tgadek

Trampkarz

Pochwał: 2
Wysłany: 2006-01-09, 21:55   

Mam pytanie dotyczace sparty sarpsborg.... jutro graja z cometem.
jak myslicie:
Warto na nich obstawic? ostatnio przegrali u siebie wiec jutro juz sie powinni zmobilizowac. poza tym ostatnie mecze z cometem na swoim lodzie sparta wygrywala. tak wiec wielka prosba. napiszcie co myslicie o tym meczu. kurs na sparte w granicach 1.55 ...dzisiaj mi zawalilo modo przegrywajac u siebie z brynasem :zdziwiony: i chcialbym sie jutro odegrac. :D powaznie sie zastanawiam wlasnie nad meczem sparta- comet.
Ostatnio zmieniony przez tgadek 2006-01-09, 21:57, w całości zmieniany 1 raz  

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2006-01-09, 22:12   

Po tak długiej przerwie to niewiadomo czy ta porażka z Friskiem była spowodowana tym, że słabo grają czy to był zwykły przypadek.

Ja na jutro proponuję dużo pewniejszy mecz:

Lillehammer-Stjernen pewne 2 jak dla mnie po kursie prawie 2,00 w profku

Moim zdaniem ten mecz jest pewniejszy niż mecz Storhamaru, mimo iż kurs jest sporo wyższy. Stjernen w ostatnim czasie na wyjazdach gra naprawdę genialnie, ogrywa wszystkich jak leci i to wysoko. Ta drużyna jak dotychczas ma naprawdę bardzo sportową postawę- stara sie w każdym meczu. Stjernen ostatnio przegrali u siebie ze Storhamarem, ale myślę że nie wpłynie to zbytnio na ich postawę. Oni już chyba wiedzą, że Storhamara nie dogonią a mimo to walczą jak lwy w każdym meczu.
Lillehammer to słaba drużyna. Z tego co pamiętam to oni potrafią sprawiać niespodzianki ale raczej na wyjazdach(np. remis ze Storhamarem).
Te drużyny już ze sobą grały 2 razy w tym sezonie i 2 razy górą byli gracze Stjernen. Na dodatek te zwycięstwa były wysokie(Stjernen u siebie 5:2 a na wyjeździe 6:2). Trzeba jeszcze wspomnieć, że Stjernen od czasu wygranego wyjazdowego spotkania z Lillehammer o wiele poprawili swoją grę na wyjazdach.
Moim zdaniem Stjernen to murowany faworyt jeśli nie będzie żadnego przekrętu(ale nie powinno być bo na Lillehammer nie ma zbyt wysokiego kursu np. tak jak ostatnio na Manglerud w meczu z Valerengą).

Moim zdaniem mecz pewny mniej więcej tak jak spotkania po kursie 1,2.

elite21

Podglądacz

Wysłany: 2006-01-10, 15:11   

Witam jak dla mnie na dziś z norwegii widzę 3 mecze Storhamar, Trondheim i Stjernen, frisk napewno nie wygra drugiego meczu z rzędu nie ma sie co łudzić storhamar gładko ich przejedzie kurs mały ale za dużą kaskę wprost idealny, co do trondheim to chyba wiadomo "gwiazdy" na bank nie wygrają drugiego meczu z rzędu zresztą jak każdy wie to amatorzy czysta 2, a stjernen cóż są na fali przegrana ze storhamar nie zmienia tego faktu, stjernen dla mnie na 2 będzie wysoko w tym meczyku pozdro

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2006-01-10, 18:10   

Dla mnie wygrana Stjernen różnicą mniej jak dwóch bramek będzie sporą niespodzianką.

A co do Storhamaru i Trondheim to też powinni wygrać. Niepokoi mnie trochę ostatnia kolejka która była kolejką niespodzianek. Mam nadzieję, że dzisiaj niespodzianek nie będzie.
Ostatnio zmieniony przez Van der Elk 2006-01-10, 18:13, w całości zmieniany 1 raz  

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2006-01-10, 20:44   

No i Stjernen wymeczyl to zwyciestwo, ale tak jak pisałem- niespodzianką będzie jak Stjernen wygrają różnicą mniej niż 2 bramek i wygrali ledwie 4-3, no ale najważniejsze, że wygrali :) .
Storhamar też wygrał. Sparta Sabsborg słabiutką formę prezentują, dziś wysoko przegrali.
Porażka Trondheim też jest niespodzianką, ale Manglerud chyba złapał dobrą formę.

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2006-01-12, 10:41   

Stavanger-Sparta Sarpsborg 1 kurs 1,66 w profku.

Stavanger to bardzo silna drużyna na własnym lodzie i naprawdę ciężko ich tam pokonać. Ostatnio pokonali Valerengę 4-2.
Sparta Sarpsborg po tej przerwie kompletnie straciła formę. Przegrali 2 spotkania u siebie, w których byli murowanymi faworytami. Porażka z Comet aż 1-6 to wstyd. Jeżeli u siebie grają tak słabo, to na wyjazdach powinno być jeszcze gorzej.

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2006-01-16, 09:42   

Mecze na dziś:

Manglerud-Trondheim 1 kurs 2,58 w profku(myślałem, że będzie wyższy).

Kto by pomyślał, że postawię na Manglerud :D . No ale kto by pomyślał, że Manglerud będzie miał taką wzwyżkę formy :] .
Manglerud po tej długiej przerwie spisuje sie naprawdę nieźle. Najpierw pokonali sensacyjnie Valerengę, potem dołożyli 2 razy Trondheimowi. I właśnie te 2 zwycięstwa z Trondheim skłaniają mnie do postawienia tego meczu.
Niedawno Manglerud u siebie pokonał 4-1 Trondheim, a wczoraj na wyjeździe 4-2. Co ciekawsze- Manglerud zawsze dzięki trzeciej tercji wygrywał w tych dwóch spotkaniach. Oznacza to chyba, że oni są o wiele wytrzymalsi od Trondheim.
Dodatkowo Manglerud z pewnością będzie ogromnie zmotywowani, będą mieli doping szczęśliwych kibiców(3 zwycięstwa w tak krótkim czasie cieszą). Strata punktowa do Trondheim jest już dość spora, ale Manglerud nie zrezygnuje tak szybko.
Jeżeli chcą myśleć o dogonieniu w tabeli Trondheim, to muszą ten mecz wygrać, a mają ku temu możliwości. Kurs jest wysoki, więc można zaryzykować.

Frisk-Asker-Sparta Sarpsborg 1 kurs 1,87 w profku.

Obie drużyny w tabeli mają podobną ilość punktów. Teraz w ciągu kilku ostatnich dni te drużyny grały ze sobą 2 razy(wyniki: 4-2 Frisk i 3-2 Sparta), jednak wtedy Frisk grał na wyjeździe.
Po tej długiej przerwie Sparta gra fatalnie. Jeżeli na własnym lodzie mają takie problemy z Friskiem, to na wyjeździe(gdzie Sparta spisuje sie źle, a Frisk lepiej) będą mieli poważne problemy.
Ostatni mecz tych drużyn, w którym Frisk grał u siebie zakończył sie dość oryginalnym wynikiem 13-6 dla Friska :szok: .

Paweł_Costa

Podglądacz

Wysłany: 2006-01-16, 20:49   

lk85 napisał/a:
Mecze na dziś:

Manglerud-Trondheim 1 kurs 2,58 w profku(myślałem, że będzie wyższy).2-3 :ups:

Kto by pomyślał, że postawię na Manglerud :D . No ale kto by pomyślał, że Manglerud będzie miał taką wzwyżkę formy :] .
Manglerud po tej długiej przerwie spisuje sie naprawdę nieźle. Najpierw pokonali sensacyjnie Valerengę, potem dołożyli 2 razy Trondheimowi. I właśnie te 2 zwycięstwa z Trondheim skłaniają mnie do postawienia tego meczu.
Niedawno Manglerud u siebie pokonał 4-1 Trondheim, a wczoraj na wyjeździe 4-2. Co ciekawsze- Manglerud zawsze dzięki trzeciej tercji wygrywał w tych dwóch spotkaniach. Oznacza to chyba, że oni są o wiele wytrzymalsi od Trondheim.
Dodatkowo Manglerud z pewnością będzie ogromnie zmotywowani, będą mieli doping szczęśliwych kibiców(3 zwycięstwa w tak krótkim czasie cieszą). Strata punktowa do Trondheim jest już dość spora, ale Manglerud nie zrezygnuje tak szybko.
Jeżeli chcą myśleć o dogonieniu w tabeli Trondheim, to muszą ten mecz wygrać, a mają ku temu możliwości. Kurs jest wysoki, więc można zaryzykować.

Frisk-Asker-Sparta Sarpsborg 1 kurs 1,87 w profku. 2-2 :mur:

Obie drużyny w tabeli mają podobną ilość punktów. Teraz w ciągu kilku ostatnich dni te drużyny grały ze sobą 2 razy(wyniki: 4-2 Frisk i 3-2 Sparta), jednak wtedy Frisk grał na wyjeździe.
Po tej długiej przerwie Sparta gra fatalnie. Jeżeli na własnym lodzie mają takie problemy z Friskiem, to na wyjeździe(gdzie Sparta spisuje sie źle, a Frisk lepiej) będą mieli poważne problemy.
Ostatni mecz tych drużyn, w którym Frisk grał u siebie zakończył sie dość oryginalnym wynikiem 13-6 dla Friska :szok: .

Ładne kursy szkoda tylko że nie weszły...wogóle ostatnio hokej gdzieś mało przewidywalny się zrobił
Ostatnio zmieniony przez Paweł_Costa 2006-01-16, 20:52, w całości zmieniany 1 raz  

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2006-01-16, 21:02   

No niestety, nie dotyczy to tylko hokeja ale też innych dyscyplin.
W czwartek następna kolejka.

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2006-01-19, 09:52   

Sporo osób sie zastanawia co jest najpewniejszym spotkaniem na dzisiaj, czy mecz Stjernen czy mecz Storhamara?? Moja odpowiedź brzmi: mecz Stavangera :] .

Stavanger-Trondheim moim zdaniem mega pewna jedynka po kursie 1,45 w profku.

Stavanger to bardzo silna drużyna na własnym lodzie. Po tej dłuższej przerwie na liście pokonanych na ich lodzie znajdują się Sparta Sarbsborg i Valerenga. Niestety ostatnio z Valerengą przegrali 2 spotkania pod rząd, ale u siebie to było tak trochę przypadkowe chyba, bo prowadzili już 3-1, a potem w bardzo krótkim czasie zrobiło sie 3-4, a skończyło sie chyba na 3-5. Na wyjeździe doznali pogromu, ale Stavanger na wyjazdach nie błyszczy.
Rywalem Stavangera jest dzisiaj Trondheim, który jest najgorzej grającą drużyną na wyjazdach w lidze(razem z Manglerudem).
Trondheim ostatnio ledwo ledwo pokonali Manglerud(a wcześniej nawet z nimi przegrali), więc ze Stavangerem nie mają czego szukać :) .

Manglerud-Stjernen 2 kurs 1,4 w profku.

No tutaj długo sie nie trzeba rozpisywać. Stjernen to potęga na wyjazdach i tyle.
Manglerud ostatnio coś poprawił swoją grę, ale do pokonania Stjernen to raczej nie wystarczy :] .

Lillehammer-Storhamar

No i tutaj mam pewien dylemat. Oczywiście jak Storhamar będzie chciał wygrać to wygra bez problemu, ale obawiam sie tutaj przekrętu jakiegoś, a to dlatego że:

1. Lillehammer walczy o wejście do play off i musi być lepsze niż Trondheim, a narazie punktów mają tyle samo.
2. Storhamar ostatni mecz zremisował z Lillehammer(troche mnie to dziwi).
3. Lillehammer stawiało spory opór Stjernenowi.

Nie wiem czy sie zdecyduję na ten mecz :/ .

Dla odważnych polecam postawić na Comet(świetna forma) i ewentualnie na Valerengę(przebudzili sie i grają świetnie).

Iman

Podglądacz

Wysłany: 2006-01-19, 21:40   

Jednak chcialo sie grac Storhamer.. i wszystko ladnie sie skonczylo :D

Norwegia rulezzz :D

Gratuluje udanych typow :D

Pozdro

wnunio

Junior

Pochwał: 5
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2006-01-22, 00:21   

VALERENGA - COMET 2 5,2 ( Toto-mix)

oczywiście sugeruję się wspaniałą grą w ostatnich kilku bardzo wysoko :szok: wygranych meczach drużyny Coment :) . Valeranga tez bardzo dobrze gra i ma przewagę własnego boiska ale Coment sa podekscytowani swoją grą i ich bramka będzie zaczarowana :D a strzelać będą do bramki gospodarzy :) może nie będzie to aż tak wysokie zwycięstwo jak ostatnio ale powinni wygrać :)) . Wiem że mogę się spotkać ze słowami krytyki :lol: ale do kuponu za tzw. "minimalną stawkę" --> 2zł można ten mecz zaliczyć :p:

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2006-01-22, 17:50   

Bardzo dobry typ, sam też to chciałem zaproponować. Niestety dzisiaj nie obstawiałem wogóle, bo siedziałem na uczelni już od 8:00 do teraz :/ . Dodatkowo warto było postawić na Stjernen, bo oni zapewne wygrają.

wnunio

Junior

Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2006-01-24, 00:01   

Cytat:
VALERENGA - COMET 2 5,2 ( Toto-mix)

oczywiście sugeruję się wspaniałą grą w ostatnich kilku bardzo wysoko wygranych meczach drużyny Coment . Valeranga tez bardzo dobrze gra i ma przewagę własnego boiska ale Coment sa podekscytowani swoją grą i ich bramka będzie zaczarowana a strzelać będą do bramki gospodarzy może nie będzie to aż tak wysokie zwycięstwo jak ostatnio ale powinni wygrać . Wiem że mogę się spotkać ze słowami krytyki ale do kuponu za tzw. "minimalną stawkę" --> 2zł można ten mecz zaliczyć

niestety po zacietym meczu jednak wygrala Valleranga 3:2 :(

lucaantonio

Podglądacz

Wysłany: 2006-01-25, 06:13   

Comet - Trondheim 1.80
Stavanger - Storhamar 1.80
Manglerud - Lillehammer 1.70
Valerenga - Frisk Asker 1.50
Sparta S. - Stjernen 2.15

Jak sie bawic to sie bawic,stawiam wszystko na jeden kupon.Lubie norweski hokej od poczatku roku caly czas gram na nich i jeszcze sie nie przejechalem,a co najlepsze tydzien temu wytypowalem wszystkie 5 meczy w kolejce prawidlowo i byla ladna wygrana z jednego kuponu.Norweski hokej jest najlepszy.Comet szybko awansuje do pierwszej trojki :D
Jak myslicie? jak bedzie w tej kolejce? Czy beda jakies niespodzianki? ;) ja tam watpie
:spoko: [/b]

[ Komentarz dodany przez: lk85: 2006-01-25, 10:23 ]
Moim zdaniem typy w porządku(napisz analizy tych spotkań), ale ciężko będzie żeby wszystkie te mecze weszły. Niemal zawsze jest jakaś niespodzianka.

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2006-01-25, 21:03   

Ja z tych spotkań wybiorę Comet(moim zdaniem najpewniejsze), Stjernen i Storhamar.

Comet-Trondheim 1 kurs 1,75 w profku

Comet po tej długiej przerwie gra naprawdę rewelacyjnie czy to u siebie czy to na wyjazdach. Ze słabymi słabymi i średnimi drużynami radzą sobie wspaniale. Wygrali na wyjeździe ze Spartą Sarpsborg aż 6-1, a Sparta jest sporo lepszą drużyną od Trondheim. Wygrali u siebie z Friskiem aż 8-1 :szok: , a Frisk również jest sporo lepszy od ich jutrzejszych rywali, mimo iż ostatnio Frisk gra słabo. W wyjazdowym meczu z Valerengą Comet uległ 2-3, ale po zaciętej walce.
Trondheim na wyjazdach jest naprawdę cieńkie. U siebie potrafią walczyć, ale na wyjazdach grają tragicznie.

Sparta Sarpsborg-Stjernen 2 kurs 2,19 w profku (moim zdaniem pewniejsze niż wygrana Storhamara)

Jak gra obecnie Stjernen na wyjazdach to pisać nie trzeba.
Sparta natomiast już nie jest tak groźna na własnym lodzie jak z początku sezonu. Po tej długiej przerwie grają po prostu cieńko, choć powoli zaczynają się rozkręcać. U siebie grają słabo, w kilku ostatnich meczach na własnym lodzie odnieśli tylko jedno zwycięstwo ze słabo spisującym sie Friskiem. Przegrali natomiast pierwszy mecz z friskiem, z Cometem i z Valerengą.

Jedyne czego sie obawiam to brak motywacji ze strony Stjernen, którzy już mają chyba dosyć wyjazdowych zwycięstw, a chcieliby wreszcie wygrać u siebie. Mam jednak nadzieję, że do meczu ze Spartą sie przyłożą i że nie będzie nerwów jak w meczu z Lillehammer.

Stavanger-Storhamar 2 kurs 1,8 w profku.

Te spotkanie jest już trudniejsze.
Storhamar jest w świetnej formie wyjazdowej. Włąściwie nic więcej o tej drużynie pisać nie trzeba, bo są równie wspaniali jak Stjernen.
Niestety Storhamar ma znacznie lepszego rywala niż Stjernen :/ . Stavanger u siebie jest bardzo mocny. Oprócz ostatniego blamażu z Valerengą nie można im niczego zarzucić.

Storhamar powinien jednak wygrać ten mecz. Motywacja jest duża, fajnie by było wyrobić sobie przewagę psychologiczną przed play-off. Mam nadzieję, że Storhamar im zdrowo dołoży ;) .

kylo100

Trampkarz

Wysłany: 2006-01-25, 22:38   

Takie trio:
Comet Halden - Trondheim Typ: 1
Stavanger - Storhamar Typ: x2
Valerenga Oslo - Frisk/Asker Typ: 1

Comet gra bardzo dobrze, ostatnio pechowa przegrana 3-2 na wyjezdzie z Valerenga (chodz ta porazka w ogole nie powinna dziwic) Trondheim typowy sredniak Typ: 1

Storhamar idzie na mistrza. Stavanger dosc nie przyjemny rywal, ale nie sadze, ze cos wskuraja w tym spotkaniu. Storhamar gromi rywali i niech tak zostanie

Valerenga traci 6 pktów do drugiego miejsca zajmowanego przez Stjernen. U siebie nie zwykli przegrywac... . Frisk hmm czyzby dolek? Przegrana ze slabym Lillehamer u siebie jest tego potwierdzeniem. Na przebudzenie nie licze :)

Centrebet
Waciak

Modernator :k:
   Kapitan

Zakaz pisania
Pochwał: 84
Wysłany: 2006-01-26, 10:15   

Manglerud - Lillehammer 1x (1.75) Sts 3-1 :p:

Ech.Tutaj będę dzisiaj szukał niespodzianki :D Obie drużyny są bardzo słabe.Oczywiście w statystykach lepiej wypada(zdecydowanie)Lillehammer ale...no właśnie.Lillehammer poza ostatnim "wybrykiem" i zwycięstwem nam Frisk/Asker 4-2 przegrywało wszystko co tylko się dało %-) Poza tym w tym sezonie druzyny te spotykały się już 7 razy i ani razu nie wygrała drużyna Manglerud!!Czas na wygraną :cwaniak1: Więc dzisiaj myślę,że przewaga własnego boiska może mieć duże znaczenie i 1x na Manglerud powinno siąść
Ostatnio zmieniony przez Waciak 2006-01-27, 10:11, w całości zmieniany 1 raz  

Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Hokej » Hokej - Norwegia

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl