Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Hokej » NHL--->hokej sezon 2005/2006
Zamknięty przez: DreamT
2006-08-08, 17:59
NHL--->hokej sezon 2005/2006
Autor Wiadomość
pawlak2505

Trampkarz

Pochwał: 14
Wysłany: 2006-03-06, 15:10   

Na dzisiejszą noc proponuje kilka ciekawych spotkań. A wiec zaczynamy od najlepszego meczu

New York Rangers - Carolina Hurricanes 1 2.10 [UNIBET]

Jak dlamnie to jest to mecz dnia. Rangersi na 8 ostatnich spotkan wygrali 7 i jedno przegrali wczorajszej nocy po bardzo zacietym meczu z Diabłami 2:1. Canes wygrali 4 mecze z rzędu i dzisiaj dobra passa zostanie przerwana :)

We wczorajszym meczu Caroliny z Pingwinami zniszczony został podstawowy zawdnik Huricanes Erik Cole :smiech: . Wylatuje przynajmniej do końca sezonu regularnego (kontuzja szyi - wbity w bandę przez Orpika(Pingwins), który dostał za to 5min :zdziwiony: . Cole jest podstawowym zawodnikiem Caroliny w tym sezonie zdobył 29goli i zanotował 30 asyst. Niewątpliwie jest on najlepszym graczem tego zespołu obok Erica Staala. I napewno bedzie to bardzo duże osłabienie dla Gości.

A wiec GOGOGO Rangers !!!

Atlanta Thrashers - Florida Panthers 1 1.8 [UNIBET]

W tym typie zgodze sie z lk85. Atlanta po IO spisuje sie dobrze w przeciwienstwie do panterek ktore nie mogą sie odnalezc , fakt ze wygrali z Tampa na wyjezdzie 2:8 ale to był przypadek. Bilans na wyjazdach maja bardzo słaby bo tylko 8 win i 25 lost. Pozatym Atlanta u Siebie z panterkami nigdy nie miała wiekszych problemow. Jak dlamnie czysta 1-ka

Tampa Bay Lightning - Ottawa Senators 1x 1.85

Do tego meczu podchodze bardzo ostrożnie. Ottawa gra bardzo dobrze ale lubi czasami zrobić przykra niespodzianke, nieraz sie o tym juz przekonałem. Passa 4 zwyciestw pod rzad zostanie dzisiaj przerwana. Tampa moze nie zachwyca ostatnio , ale czuje ze bedzie niespodzianka.
Dodam jeszcze ze padnie dzisiaj over 6,5 bramki kurs 2,00 (obie druzyny lubia bardzo duzo strzelac)

Washington Capitals - New York Islanders 2 2.4

Tutaj krótko i na temat. Capitals ostatnio bardzo słabo (jedyny dobry wystep to z atlanta doprowadzili do remisu 2:2 ale itak przegrali 3:2) . Dzisiaj nie poradza sobie z Islanders ktorzy z meczu na mecz graja coraz lepiej i pewniej ( wygrana z Flyers i Devils 2 ostatnie mecze). 4 ostatnie mecze pomiedzy tymi druzynami zakonczyły sie zwyciestwem NYI i dzisiaj bedzie podobnie :)

Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens 2 3.00

Flyersi nie poga sie odnalezc dostaja od kogo popadnie, jak wiadomo ich zawodnicy sa ciągle kontuzjowani. Ostatni raz wszyscy zawodnicy Phil byli w pełni sprawni w październiku 2005. Canadiens na Gazie 3 win pod rzad i nie zapowiada sie ze bedzie porażka. Ostatnie 3 mecze pomiedzy nimi zakonczyly sie wygraną Canadiens.

to na tyle mam nadzieje ze sie to komus przyda, sorka ze tak krotko ale spiesze sie bardzo

Pozdro
Ostatnio zmieniony przez pawlak2505 2006-03-06, 15:11, w całości zmieniany 1 raz  

Van der Elk

Doświadczony

Pochwał: 41
Wysłany: 2006-03-06, 16:21   

Długo myślałem nad meczem Rangers-Carolina. Też skłaniam sie ku zwycięstwu gospodarzy, ale Carolina jes troche nieobliczalna. Mimo to chyba jednak zaryzykuje i dam na Rangers :)) .

A co do Ottawy to ciekawy typ podałeś Pawlak. Kto wie, może akurat Tampa wygra. Często w NHL tak jest, że jak sie spotyka drużyna w świetnej formie z drużyną która jest w kryzysie, to wygrywa ta która jest w kryzysie ;) . Mimo to jednak uważam, że Ottawa jest po prostu za silna dla Tampy :)) .

pawlak2505

Trampkarz

Wysłany: 2006-03-09, 00:00   

Na dzisiejsza noc mam nadzieje ze sie komus przyda. Dzisiaj mam nadzieje ze nie bedzie niespodzianek :)

A wiec :

Washington - Pittsburgh over 6,5 NHL 1.80

Trudno postawic na wygrana ktorej kolwiek z tych druzyn. Według mnie najbezpieczniej bedzie zagrać over 6,5 . Gra trzecia od konca druzyna tabeli z ostatnia. Bramek padnie bardzo duzo. Bardzo słaba defensywa obydwu zespołow wskazuje na to ze padnie dzisiaj 6,5. 6 na 10 meczy pomiedzy tymi druzynami zakonczylo sie over 6,5 . Pingwiny na 8 osatnich spotkan 6 overkow . W ostatnich 2 bardzo ciezkich meczach z Carolina i ottawa pingwiny ustrzeliły 4 gole ottawie i az 5 carolinie, a wiec ofensywa tez nie jest najgorsza :) . Dobra pisze głopoty przejjdzmy do kolejnego meczu :]

Atlanta - N.Y. Rangers NHL 2.55 4.00 2.35

Atlanta 3 z kolei remis i dzisiaj nie ma ch**a nie bedzie REMISU . Rangers musza sie wkoncu przełamac bo przegranym zacieetych pojedynkach z Carolina i Devilsami [2:1 , 2:1 ] gdzie przegrali tylko 1 bramka. Jak dlamnie najpewniejszy mecz na dzisiaj a kurs niczego sobie 2,35 brac i sie nie bac !!!!!!!!! Ja to dzisiaj daje jako singla za 100zł ale to tylko tak na marginesie/

Philadelphia - Carolina NHL 2.30 4.00 2.60

flyers to Flyeres dzisiaj dobra passa Huraganow sie skończy według mnie i moich skromnych prognoz. Carolina ostatnio bardzo ciezki mecz z Rangers . Huragany graja bez podstawowego zawodnika Colea.

Florida - Ottawa NHL 3.75 4.30 1.75

Ottawa na pełnym Gazie i nie ma zamiaru spuszczać . Pantery fatalnie ostatnio grają a wieć nie widze tutaj wiekszych szans na pokonanie gości. Ottawa ma szanse po tym meczu wskoczyn na Fotel lidera :P

To tyle mam nadzieje ze sie komus to przuda. Życze wysokich wygranych . Jest godzina 0.00 a wiec o 1.00 ruszamy ( wszystkie 4 mecze )

Pozdrawiam koment mile widziane :shifty:

kano

Amator

Pochwał: 1
Wysłany: 2006-03-09, 00:36   

Hmm, overa w meczu Capitals-Penguins sam postawilem (tyle ze over 5.5, w stsie po kursie 1.6) ale co do reszty meczow to bym sie zastanawial. Flyers-Hurricanes to dla mnie raczej X (z over 5.5, kurs 1.6 w sts), Thrashers-Rangers to moze byc na dobra sprawe wszystko (ale raczej under 6.5, kurs 1.58 w unibecie w tym momencie), Panthers-Senators moze byc roznie chociaz Sens powinni sobie poradzic (under 6.5, 1.61 w unibecie w tym momencie).

pawlak2505

Trampkarz

Wysłany: 2006-03-09, 03:29   

A w tym momencie Phila mnie rozpierdoliła na kolana

koncowka 3 tercji : PHI, F. MEYER IV (5) (M. RATHJE, M. KNUBLE), 19:59 :gol: :krzeslo: :krzeslo: :krzeslo: :krzeslo: :krzeslo: :krzeslo: :krzeslo:

Pojebane te NHL

[ Komentarz dodany przez: lk85: 09-03-2006, 10:35 ]
No wiem co czujesz. Ja też kiedyś w podobny sposób przegrałem, jednak to była liga fińska(mecz JYP-Lahti), gdzie JYP prowawadził 2-0 po dwóch tercjach. Wtedy Lahti zaczeło strzelanie i w 59 minucie 59 sekundzie padła szósta bramka w meczu :/ . No cóż, tak czasem bywa :)) .

pawlak2505

Trampkarz

Wysłany: 2006-03-10, 00:36   

Niestety przed chwilka dopiero wrociłem i podam tylko jeden bardzo pewny typ na dzisiejsza Noc . Jutro obiecuje sie poprawic i dac typy z samego rana .

01:30 Detroit - Los Angeles NHL 1.75 4.30 3.75 No i weszło bez problemoowo :jupi: 7:3 dla Detroit

Ja tutaj innej opcji niewidze jak nie zywcięstwo CZerwonych skrzydeł. Musza sie odkuc za ostatnia bolesną porażke z Kojotami aż 2:5 :szok: .
Za Detroit przemawia fakt ze na 9 ostatnio rozegranych spotkań z Kings wygrali wszystkie 9.
Kings gra wmiare 4 wygrane pod rząd (łacznie z remisami). Dzisiaj dobra passa ekipy z Los Angeles sie kończy.

Oficjalnie ogłaszam ze jesli dzisiaj nie wygra detroit w regulaminowym czasie to obiecuje ze juz nie podam żadnego typu z NHL . Bo nie ma to sensu.

Pozdrawiam

ps. Gram to za moje ostatnie 100zł
Ostatnio zmieniony przez pawlak2505 2006-03-10, 11:06, w całości zmieniany 1 raz  

tommy117

Amator

Pochwał: 2
Wysłany: 2006-03-11, 11:11   

Witam! Ja dzis gram nastepujaco :

19:55 Philadelphia - Buffalo Typ: 1

Buffalo ostatnio graja swietnie, na ostatnie 10 meczy tylko jedna porazka w 3 tercjach. Flyers natomiast od ostatnich 6 spotkan w 3 tercjach nie wygrali. Druzyny tym sezonie spotkaly sie ze soba dwa razy i w obu przypadkach gora bylo Buffalo wiec dzis licze na rewanz.

00:55 Montreal Canadiens - N.Y. Rangers Typ: 2

Rangersi po swietnej serii wygranych ostatnie 3 mecze przegrali (ostatnio z Atlanta w karnych). Montreal po serii 9 meczy bez porazki w 3 tercjach wkoncu ulegl Toronto, jednak w ostatnim meczu pokonali Boston 3:0 i udowodnili ze sa w dobrej formie. Mysle jednak ze na NYR to bedzie za malo. W tym sezonie dwie wygrane Mon i jedna NYR, dzis licze ze statystyki sie wyrownaja.

00:55 Toronto - Tampa Bay Typ: 2

Tampa po przerwie olimpijskiej gra fatalnie. 5 spotkan i tylko jedna wygrana, ale dopiero po karnych i ze slabymi Pingwinami. Moim zdaniem jest to zbyt dobry team zeby ciagnal dalej ta serie niepowodzen i dzis nastapi przepudzenie. Zwlaszcza ze Toronto ostatnio tez nie zachwyca. (chociaz boje sie ze wygraja dopiero po dogrywce ale zaryzykuje)

00:55 Boston Bruins - N.Y. Islanders Typ: 1

Obie druzyny obok siebie w ogolnej tabeli i obie ostatnio graja w kratke. Jednak przywilej gry na wlasnym lodzie i fakt ze w tym sezonie we wszystkich 3 meczach tych druzyn wygrywalo NYI sklania mnie ku zagraniu na Boston.

01:25 Florida - Carolina Typ: 2

Druzyny te graly ze soba w tym sezonie juz 5 razy i tylko raz gora byla Floryda a mialo to miejsce.. wczoraj. Sadze wiec ze dzis Carolina glodna rewanzu udowodni ze to oni sa w tym sezonie zdecydowanie lepszym teamem.

01:25 Detroit - Chicago Typ: X

Red Wings nie zremisowali od 11 spotkan i to w sumie jedyny powod dla ktorego zaryzykuje zagrac na ten typ.

01:55 St. Louis - Los Angeles Typ: 2

Nutki ostatnio spisuja sie rewelacyjnie ale dzis mam nadzieje ze dostana wkoncu porzadne baty i przegraja w 3 tercjach z dobrze grajacymi Krolami.

To by bylo na tyle jesli chodzi o dzisiejsza nocke. Powodzenia!

Wejdź na http://tommy.thc.fm.interia.pl/ i dowiedz się więcej!
Ostatnio zmieniony przez tommy117 2006-03-11, 11:13, w całości zmieniany 1 raz  

g-unit

Podglądacz

Wysłany: 2006-03-12, 20:12   

Czesc
Czy moglby ktos kto sie zna na nhl podac jeden dobry typ na dzisiaj?
Dzieki.

DreamT

icehockey

Pochwał: 34
Wysłany: 2006-03-12, 20:34   

Dzisiaj można zagrać:

23:05 Atlanta Thrashers - New York Rangers typ: 2, kurs: 1.85
Zespół z 6 pozycji podejmuje 20. Rangersi w bardzo dobrej dyspozycji w serii 10 spotkań (6 wygr. 2 remisy 2 przegr.). Atlanta miała ostatnio 4 mecze w domu, z których 3 wygrała po dogrywce i 1 przegrała. Wcześniej zaliczyli kilka dobrych wyjazdów (wygrana w Buffalo, Montrealu i Ottawie). W Nowym Yorku grali raz i przegrali 5:1, a do tego u siebie przegrali z NYR 3:6 i wygrali po dogr. 3:2. - 3-2 dogrywka :wsciekly:

23:05 Boston Bruins - Buffalo Sabres typ: 2, kurs:1.80
Buffalo to kolejny dobrze dysponowany zespół z czołówki. Ostatnia seria spotkań bardzo dobra, 4 wygrane z rzędu i jeden z najlepszych wyników w serii 10 spotkań. Boston z kolei w bardzo słabej dyspozycji - tylko 2 wygrane mecze. Buffalo ma na nich sposób, gdyż grali ze sobą 5-krotnie i zawsze górą byli Sabres. 2-6 :tak:
Ostatnio zmieniony przez DreamT 2006-03-13, 19:21, w całości zmieniany 1 raz  

tommy117

Amator

Wysłany: 2006-03-13, 16:12   

01:25 Montreal Canadiens - Tampa Bay Typ: X2

W 3 meczach w tym sezonie tych druzyn zawsze gora byl Montreal. Ostatnio Canadiens graja rewelacyjnie, Tampa wprost przeciwnie. Wkoncu Błyskawice musza sie przelamac, moze juz dzis.

Na ta noc to wszystko. Zastanawiam sie jeszcze nad porazka Blues i moze to tez zagram. Pozdro.

[ Komentarz dodany przez: lk85: 13-03-2006, 17:14 ]
Teoretycznie to Montreal powinien roznieść Tampę, jednak jako że to NHL to faktycznie Tampa może wygrać, choć moim zdaniem Montreal nawet jakby grał w osłabieniu przez cały mecz, to by wygrał %-) .

[ Komentarz dodany przez: lk85: 13-03-2006, 17:15 ]
Zapomniałem dodać, że Montreal to mój cichy faworyt do wygrania całych rozgrywek NHL :)) .

kano

Amator

Wysłany: 2006-03-13, 20:56   

Calgary powinno dzisiaj u siebie zrewanzowac sie za wczorajsza porazke w Denver z Colorado Avalanche. Wczoraj Lawiny wygraly 3:0, dzisiaj obstawiam taki sam wynik w druga strone. Kurs w sts 2.1 na Flames

tommy117

Amator

Wysłany: 2006-03-14, 13:16   

Dla mnie najlepszy sposob na nhl to progresja. Jak druzyna wygrywa np 10 meczow z rzedu to nie stawiam ze wygra 11 bo dobra passa sie musi kiedys skonczyc, a w nhl nie ma druzyn ktore srubuja takie rekordy jak chocby w pilce noznej, bo gra sie bardzo czesto i liga jest dosc wyrownana, i ponadto zdarza sie ze nawet ostatnia druzyna wygrywa z pierwsza. Przykladem moze byc wczorajszy mecz gdzie faworytem byl Montreal a jednak Tampa musiala sie wkoncu przelamac i to sie udalo. Zatem wracajac, jesli druzyna wygra jednak ten 11 mecz, to stawiam ze przegraja w 12, a jak nie to w 13 itd. az do skutku. Przy tym przy kazdym typie zwiekszajac stawke tak aby w sumie na koncu byc do przodu :) u mnie ten system sie sprawdza i jak narazie sie go trzymam. Pozdro

tommy117

Amator

Wysłany: 2006-03-14, 14:28   

Dzis w nocy cos takiego:

01:25 Ottawa - Tampa Bay Typ: X

Ottawa 12 meczy bez remisu i dlatego zaryzykuje ten typ i zaczne chyba progresje na ten wynik.

01:25 Toronto - Boston Bruins Typ: X2

Boston ostatnio nie najlepiej, porazki w 5 ostatnich meczach i licze ze dzis powalcza z Toronto. Pozatym nie zanotowali remisu od 8 spotkan dlatego gram z podporka ale po tym kursie i tak niezle wychodzi.

01:55 Minnesota - Edmonton Typ: 2

Edmonton w ostatnich 10 meczach zwyciezyl tylko raz. Jak na ta druzyne to slabiutko i musza zaczac wkoncu wygrywac. Z Minnesota grali przedwczoraj i minimalnie ulegli, a wogole w 5 meczach tych druzyn w tym sezonie wygrali tylko raz i to na samym poczatku. Czas sie odegrac. A kurs zachecajacy.

pawlak2505

Trampkarz

Wysłany: 2006-03-14, 23:58   

Sorka ze tak pozno ale moze ktos zdazy zagrac , ja bynajmniej daje na ostatnia chwile :)

Jak dlamnie 2 najpewniejsze mecze na dzisiaj to :

Carolina - N.Y. Rangers NHL 2.05 4.10 2.95

Huragany 3 ostatnie mecze to 3 porazki a taka druzna nie moze sobie pozwolic na kolejna porazke. Fakt ze wszystkie 3 mecze były na Wyjazdach no ale wkoncu trzeba sie przełamać . Carolina u Siebie miażdzy kazdego przeciwnika 26 win 6 lost mowi samo za siebie. Rangersi tez w dołku no ale nie przełamią sie dzisiaj bynajmniej ja tak mysle. Rangers w ostatnich latach wygrali tylko raz Na tafli Huraganow było to w 2003-01-01 01:30 Carolina Hurricanes 0 - 2 New York Rangers . Jak dlamnie pewna 1. dodam jeszcze ze carolina wzmocniła sie nowym graczem a mianowicie Anton Babchuk ktory jest bardzo bramkostrzelnym graczem :)

Drugi mecz ktory proponuje to :

New Jersey - N.Y. Islanders NHL 1.80 4.25 3.60

Islanders 3 mecze bez porazki o dziwo :szok: . Diabły w ostatnim meczu poległy z pingwinami az 6:3 i musza sie odegrać za ta porazke . 3 ostatnie mecze pomiedzy tymi druzynami zakonczyły sie zwyciestwem NY , dzisiaj bedzie bankowe zwyciestwo Diabełkow.

i jeszcze jeden typ ryzyko duze ale mysle ze sie opłaci :D

Nashville - Vancouver NHL 1.95 4.15 3.15

W Nashville szpital z prawdziwego zdazenia :) Kontuzjowani są wszyscy postawowi obroncy : Scott Walker, Yanic Perreault, Mark Eaton, Scottie Upshall, Kimmo Timonen, Danny Markov, Vernon Fiddler . Beda oni zastapieni nowicjuszami ktorzy graja pierwszy sezon w NHL .

Wedlug mnie warto zaryzykowac . Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez pawlak2505 2006-03-15, 00:07, w całości zmieniany 1 raz  

Zeratul

Amator

Wysłany: 2006-03-15, 07:09   

Upshall i Timmonen juz graja :p zreszta widac to po dzisiejszym meczu ;)

tommy117

Amator

Wysłany: 2006-03-15, 14:00   

Wczorajsza noc bardzo udana, do pelni szczescia zabraklo tylko remisu Ottawy, a bylo baaardzoi blisko bo zwycieska bramke strzelili w ostatnich sekundach, no ale trudno, wazne ze do przodu :)

Dzis gram tak:

00:55 Florida - Philadelphia Typ: 2

Philadelphia nie wygrala od 8 meczy w 3 tercjach, tak dobra druzyna musi sie przebudzic wkoncu, moze juz dzis.

01:25 Detroit - Anaheim Typ: X

Detroit od 13 meczy bez remisu i stad ten typ.

Dzisiejsze mecze trudne ale moze sie uda. Zycze wygranych. Pozdro.

jarhead12

Podglądacz

Wysłany: 2006-03-15, 16:49   

wie ktoś może kiedy wrócą do gry Sami Salo i Matthias Ohlund z Vancouver? Bez nich to Canuck całkowicie zawala.
Wg mnie Detroit spokojnie wygra, Zetterberg, Dacjuk, Holmstroem, Lang, Lidstrom czy Schneider to zbyt mocny skład dla Kaczorów.

tommy117

Amator

Wysłany: 2006-03-16, 13:45   

00:55 Buffalo - Toronto Typ: 2 :/

Buffalo od 7 meczy nie przegralo, musi im sie wkoncu podwinac noga. Toronto ostatnio gra coraz lepiej, licze ze dzis sprawia niespodzianke. Chociaz cos mi mowi ze moze sie to skonczyc po dogrywce, ale chyba zaryzukuje czysta 2.

00:55 N.Y. Rangers - Washington Typ: 1 :D

Rangersi nie wygrali od 6 spotkan, chyba najwyzsza pora.

00:55 Atlanta - N.Y. Islanders Typ: 1 :D

Atlanta nie wygrala od 6 spotkan w 3 tercjach, a NYI ostatnio bardzo dobrze jak na nich. Pozatym w dwoch spotkaniach tych druzyn w tym sezonie gora byli nowojorczycy, dzis czas na rewanz.

00:55 Boston Bruins - Ottawa Typ: X :D

Tutaj mam rozpoczeta progresje na remis Ottawy wiec nie mam innego wyjscia.

01:25 New Jersey - Pittsburgh Typ: 1 :D

Pingwiny wygrali ostatnie dwa swoje mecze (w tym jeden wlasnie z New Jersey) co jak na nich juz jest dosyc duzo. New Jersey nie wygrali w 3 tercjach od 4 spotkan. Beda tez napewno chcieli sie zrehabilitowac przed wlasna publicznoscia po dotkliwej porazce z Islanders 1:6 w ostatniej kolejce. Pozatym w ostatnich 3 spotkaniach obu druzyn gora bylo Pittsburgh, a wiec dzis wszystkie znaki na niebie mowia ze wygra New Jersey Devils.

01:25 Montreal Canadiens - Carolina Typ: 1 :/

W 3 spotkaniach tych druzyn w tym sezonie zawsze gora byla Carolina, i to dosc wysoko wygrywala, wiec przyszedl czas na rewanz. Ale nie jestem jeszcze do konca przekonany.

04:25 San Jose - St. Louis Typ: 1 :D

Tutaj juz tez rozpoczalem progres na porazke Blues w 3 tercjach. Ostatnio spisuja sie nadspodziewanie dobrze jak na nich. Dzis powinni dostac baty od rekinow ale juz nie jestem tego taki bardzo pewien po ostatnich niespodziankach. Chyba nie powinno byc remisu bo St. Louis ten wynik zaliczyli juz 4 spotkania z rzedu wiec ile mozna.

04:25 Los Angeles - Dallas Typ: 2 :D

Tutaj sklaniam sie ku Dallas bo na 6 spotkan tych druzyn w sezonie ostatnie 5 wygralo LA. Z drugiej jednak strony Kings nie wygrali w 3 tercjach od 5 spotkan i wkoncu musza zwyciezyc, ale chyba jeszcze nie dzis.

Ostatnio zmieniony przez tommy117 2006-03-17, 15:24, w całości zmieniany 1 raz  

tommy117

Amator

Wysłany: 2006-03-17, 15:23   

Po wczorajszej bardzo udanej nocy dzisiaj zagram spokojnie, tylko jeden mecz ale chyba dosc pewny. A wiec :

00:55 Columbus - Vancouver Typ: 2

Vancouver nie wygrali od 7 spotkan w 3 tercjach, powinni dac sobie dzisiaj rade.

tommy117

Amator

Wysłany: 2006-03-18, 13:17   

Dzisiaj az 10 spotkan, sprobojmy wiec cos zarobic. Ja gram tak:

00:55 Washington - Florida Typ: 1

5 razy grali ze soba w tym sezonie i zawsze tryumfowala Floryda, czy dzis Washington sie zrewanzuje? Zobaczymy, ja mam nadzieje ze tak.

00:55 Ottawa - Buffalo Typ: X

Arcyciekawe spotkanie. I niestety strasznie trudne do wytypowania. Z jednej strony Buffalo 8 spotkan z rzedu wygranych i ta swietna passa niedlugo sie skonczy. Z drugiej strony nie zremisowali od 9 spotkan, a ten mecz napewno bedzie zaciety i wydaje mi sie bedzie tak wlasnie krazyl w okolicach remisu. Troche mnie martwi ze Ottawa zremisowala wczoraj ale przeciez dwa remisy pod rzad zdarzaja sie wcale nie tak rzadko. Normalnie zagralbym 1X ale jest strasznie slaby na to kurs a ryzykowac grajac za wieksza stawke nie mam zamiaru w tym meczu. Po dlugich przemysleniach zdecyduje sie chyba na remis, w sumie tylko ze wzgledu na zachecajacy kurs, bo wole zaryzykowac i zagrac na kurs ponad 4 niz 1,70. Ale jeszcze sie zastanowie Smile

00:55 Montreal Canadiens - Pittsburgh Typ: 1

Pittsburgh ostatnio radza sobie dobrze a Montreal dostal lekkiej zadyszki. Zespoly graly ze soba dwa razy w tym sezonie i oba mecze wygraly Pingwiny. Ja mysle jednak ze to Montreal jest druzyna o wiele lepsza i dzis to udowodnia na lodzie, rewanzujac sie za tamte porazki.

01:55 Nashville - Calgary Typ: 2

Nashville nie przegrali w 3 tercjach od 7 spotkan. Do tego w 3 meczach tych druzyn w sezonie zawsze wygrywali. Dzis mysle ze te passy zostana przerwane i zwyciezy Calgary.

03:55 Edmonton - Detroit Typ: X

Detroit nie zremisowali od 14 spotkan. Martwi mnie tylko ze w obu meczach tych druzyn w sezonie padal wlasnie remis, wiec teoretycznie dzis powinno byc inaczej. Ale rozpoczalem juz progres na remis Detroit wiec nie mam wyboru. Jak nie dzis to mam nadzieje ze juz wkrotce sie uda Smile

04:25 Los Angeles - St. Louis Typ: 1

LA 6 meczy bez zwyciestwa w 3 tercjach. Blues wszyscy wiemy jakie robili ostatnio niespodzianki. W poprzednim meczu ulegli San Jose, czy dzis po wielu kolejkach zanotuja dwie porazki pod rzad? Wydaje sie ze tak, a jak bedzie zobaczymy.

Wysokich wygranych panowie. Pozdro.

g-unit

Podglądacz

Wysłany: 2006-03-18, 14:21   

Dzieki za dobry typ wczoraj tommy117.
Dzisiaj tez cos wybiore z Twoich propozycji.

pawlak2505

Trampkarz

Wysłany: 2006-03-18, 14:29   

tommy117 napisał/a:
00:55 Ottawa - Buffalo Typ: X

Arcyciekawe spotkanie. I niestety strasznie trudne do wytypowania. Z jednej strony Buffalo 8 spotkan z rzedu wygranych i ta swietna passa niedlugo sie skonczy. Z drugiej strony nie zremisowali od 9 spotkan, a ten mecz napewno bedzie zaciety i wydaje mi sie bedzie tak wlasnie krazyl w okolicach remisu. Troche mnie martwi ze Ottawa zremisowala wczoraj ale przeciez dwa remisy pod rzad zdarzaja sie wcale nie tak rzadko. Normalnie zagralbym 1X ale jest strasznie slaby na to kurs a ryzykowac grajac za wieksza stawke nie mam zamiaru w tym meczu. Po dlugich przemysleniach zdecyduje sie chyba na remis, w sumie tylko ze wzgledu na zachecajacy kurs, bo wole zaryzykowac i zagrac na kurs ponad 4 niz 1,70. Ale jeszcze sie zastanowie Smile

Bardzo dobre typy , wszystko powinno ci wejśc jedny mecz do ktorego mam watpliowsci to ottawa. W ostatnim meczu z Bostonem byl remis wiec dzisiaj napewno nie bedzie . Pozatym Bufaalo musi wkoncu przegrac ( 8 meczy bez porazki) a senatorzy na swojej tafli wymiatają 24-7 mowi za siebie :)

dodam jeszcze:

Boston Bruins - Carolina Hurricanes 2

Wybaczcie ale jesli wygrywa sie w ost meczu na wyjezdzie z Canadiens az 1:5 to ze słabym BOstonem nie pownni byc mniejszych problemow. Huragany na Gazie i nie maja zamiaru spuszczac. Pozatym Od kilku dobrych lat Boston nie wygrał z nimi na własnej tafli.

pawlak2505

Trampkarz

Wysłany: 2006-03-18, 14:32   

g-unit napisał/a:
Dzieki za dobry typ wczoraj tommy117.
Dzisiaj tez cos wybiore z Twoich propozycji.

Jest cos takiego jak PW czyli prywatna wiadomość. A moze nie słyszałes o czyms takim ?? :cwaniak:

Van der Elk

Doświadczony

Pochwał: 41
Wysłany: 2006-03-18, 23:06   

Ja sie z większością typami Tommiego nie zgadzam, ale oczywiście nie twierdzę, że te typy są złe. Każdy ma swój sposób myślenia :)) .

Ja na noc proponuję:

Montreal-Pittsburg 1 kurs 1,7 w profku.

Montreal walczy o wejście do playoff. Żeby to im się udało muszą się ostro wziąć do pracy. Ostatnie 2 mecze niestety przegrali, więc z tak słabą drużyną jaką jest Pittsburg muszą wygrać. Montreal u siebie gra bardzo dobrze i nie wierzę, że przegrają trzeci mecz z rzędu u siebie.
Pittsburg to najsłabsza drużyna ligi, na wyjazdach grają tragicznie. Moim zdaniem w meczu z Montrealem nie będą mieli wiele do powiedzenia.

Rangers-Toronto 1 kurs 1,9 w profku.

Tutaj uważam, że Rangersi wygrają ten mecz, ponieważ tak dobra drużyna musi wygrywać częściej niż od czasu do czasu. Toronto nie jest w formie, więc Rangers powinni dać radę.

Nashville-Calgary under 6,5

Tutaj po prostu mam takie przeczucie, gdyż Nashville kto wie ilu bramek nie strzela, a w obronie grają bardzo solidnie.

Centrebet
duran

Podglądacz