Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Hokej » NHL--->hokej sezon 2005/2006
Zamknięty przez: DreamT
2006-08-08, 17:59
NHL--->hokej sezon 2005/2006
Autor Wiadomość
tommy117

Amator

Pochwał: 2
Wysłany: 2006-03-19, 11:14   

Wczorajsza noc ogolnie na plus, ale tylko dzieki remisowi Detroit bo to juz byl ktorys stopien progresji i gralem wysoko stawka. Rozczarowal mnie bardzo Montreal, no i jestem zly na siebie bo do konca myslalem o typie na zwyciestwo Ottawy a ostatecznie bylem zbyt pazerny i zagralem na remis :) no ale trudno mam nadzieje ze na tym remisie jeszcze zarobie.

A na dzis sobie wymyslilem cos takiego:

20:55 Chicago - Phoenix Typ: X

Chicago bez remisu od 7 spotkan, a Phoenix od 8 takze zaczynam dosyc wczesnie progresje na ten wynik u obu druzyn ale uwielbiam grac na remis i trudno tutaj wtopic zwazywszy na swietne kursy.

22:55 Columbus - Anaheim Typ: 2

Kaczki walcza jeszcze o PO i dzis bardzo beda chcieli zwyciezyc. Mysle ze ze slabym Columbus uda im sie to zrobic.

01:25 Pittsburgh - Toronto Typ: 2

3 mecz z rzedu na wyjezdzie Toronto, dwa poprzednie przegrali, dzis mysle ze zaznaja zwyciestwa. Pingwiny wczoraj pokonaly Montreal, napewno kosztowalo ich to sporo sil i mam nadzieje ze dzis nie sprostaja Toronto. Chociaz boje sie ze moze tu byc rowniez remis, ale chyba zagram jednak 2.

03:55 Vancouver - Detroit Typ:1

Detroit wczoraj zremisowal, dzis przyszedl czas na porazke. Vacouver walczy o PO i mysle ze maja dzis szanse na zwyciestwo.

Wejdź na http://tommy.thc.fm.interia.pl/ i dowiedz się więcej!

Paweł_Costa

Podglądacz

Wysłany: 2006-03-19, 20:36   

moglbyś podać stronke ze statystykami z NHL__najlepiej z tej co sam korzystasz! góry dzieki.

bigbraine777

Junior

Pochwał: 9
Wysłany: 2006-03-19, 21:16   

Paweł_Costa napisał/a:
moglbyś podać stronke ze statystykami z NHL__najlepiej z tej co sam korzystasz! góry dzieki.

http://www.h2hstats.com/icehockey/index.php
http://www.betexplorer.com/hockey/

Ja znam takie, zawarte tam dane powinny ci wystarczyc...

pawlak2505

Trampkarz

Pochwał: 14
Wysłany: 2006-03-19, 23:15   

tommy117 napisał/a:
01:25 Pittsburgh - Toronto Typ: 2

3 mecz z rzedu na wyjezdzie Toronto, dwa poprzednie przegrali, dzis mysle ze zaznaja zwyciestwa. Pingwiny wczoraj pokonaly Montreal, napewno kosztowalo ich to sporo sil i mam nadzieje ze dzis nie sprostaja Toronto. Chociaz boje sie ze moze tu byc rowniez remis, ale chyba zagram jednak 2.

03:55 Vancouver - Detroit Typ:1

Detroit wczoraj zremisowal, dzis przyszedl czas na porazke. Vacouver walczy o PO i mysle ze maja dzis szanse na zwyciestwo.
oby tak dalej :cwaniak1:

Z tymi dwoma typami niestety sie z Otba niezgodze :P

Pingwiny wzieły sie ostro do roboty i dzisiejszej nocy nie beda mieli zadnych problemow z Listkami . Gram ten mecz jako singiel za 100 i jak bym nie był pewien to bym nie grał.

W drugim meczu stanowczo stawiam na Czerwone skrzydła (czyt. Detroit red Wings) zremisować nie zremisują na pewno a Vancuver nie da rady Detroit bynajmniej ja tak mysle. pozdro

No i dzieki wielkie za wczorajszy typ na X na Detroit zagrałem jako singielek i weszło. Respekt dla Ciebie :p:

tommy117

Amator

Wysłany: 2006-03-20, 00:18   

Ja przewaznie korzystam ze statystyk na expekt.com bo tam gram i jest tam wszystko ladnie i przejrzyscie pokazane. Ewentualnie covers.com

Hmm co do meczy pingwinow to ja bym stowy nie zaryzykowal :) ( btw sam dzis wtopilem stowe na skokach :( ) Moze wzieli sie ostatnio do roboty bo notuja dobre wyniki, ale to jednak ostatni zespol ligi i watpie zeby bylo ich stac na utrzymanie wysokiej formy. Jak nie dzis to napewno przegraja w ciagu kilku nastepnych meczy wiec sie odrobi :) A co do Vancouver to zdaje sobie sprawe ze Detroit jest lepsza druzyna i zdecydowanym faworytem, ale jednak maja juz zapewnione PO a Vancouver wciaz walczy i beda im potrzebne kazde punkty i beda mocno zmotywowani. Do tego Detroit juz kilka meczy z rzedu do przodu wiec powinni juz niedlugo zgubic jakies punkty, moze juz dzis a moze nie :) Wszystkiego dowiemy sie rano :) Pozdro

tommy117

Amator

Wysłany: 2006-03-20, 10:22   

Nocka udana, na remis Chicago i Phoenix jeszcze przyjdzie czas, a Vancouver jednak mimo checi nie zdolali pokonac lepszej druzyny, ale teraz beda jeszcze bardziej sie starac wiec mozna grac na ich win, a detroit niedlugo powinno zgubic punkty wiec tez moze sie uda trafic. A zatem pozytywnie :)

tommy117

Amator

Wysłany: 2006-03-20, 14:57   

Dzis gram tak:

00:55 Washington - Montreal Canadiens Typ: 2

Montreal 3 ostatnie spotkania w plecy, Washington nie wygrali od 5 w 3 tercjach. Moim zdaniem Montreal jest lepsza druzyna, a mimo to w dwoch spotkaniach tych zespolow w tym sezonie zwyciezali hokeisci z Washington. Mam nadzieje ze dzis bedzie rewanz.

00:55 N.Y. Rangers - Boston Bruins Typ: 1

Boston w ostatniej kolejce wygrali z Carolina, co bylo zaskoczeniem, chociaz po dlugiej serri meczy bez zwyciestwa wkoncu musialo to nastapic. Ale dzis juz raczej Rangersi nie powinni im dac wiekszych szans.

01:55 Nashville - St. Louis Typ: 2

Bardzo ciekawy mecz. Ostatnio duze polowanie na porazki St. Louis, a dzis zagram na ich zwyciestwo. Po bardzo dobrej passie przegrali dwa mecze z rzedu, wiec moze dzis sprawia niespodzianke. Pozatym Nashville nie przegrali w 3 tercjach juz od 8 spotkan, a z Blues wygrali wszystkie 4 mecze w tym sezonie. Ja zdaje sobie sprawe ze Nashville jest o klase lepszym zespolem, ale jak patrze na kursy - 1,50 na Nashville i 5,10!! na St. Louis to sobie mysle ze grzechem byloby nie zaryzykowac :)

Zastanawiam sie jeszcze nad postawieniem na Anaheim i Colorado, ale jeszcze to przemysle, moze wasze analizy mi cos podpowiedza. Pozdro

damyanm

NHL fan
   Doświadczony

Wysłany: 2006-03-20, 17:42   

Atlanta - Buffalo typ: over 6,5

Obie druzyny strzelaja bardzo duzo bramek w tym sezonie (szczególnie atak Kovalchuk-Savard-Hossa). Do tego dorzucic slaba postawe w obronie "drozdów" i mysle ze overek jak znalazl.

Los Angeles - Colorado typ: 2

Colorado dosyc pechowo przegralo ostatnie 2 mecze na wyjazdach. Oba jedna bramka. Jednak w obu tych meczach strzelali duzo bramek (3 i 5). Niewiadomo czy bedzie mogl grac Tanguay ale mimo to Colorado musi wygrac jezeli chce sie liczyc w rywalizacji o zwyciestwo w dywizji. Zwyciestwo jest im bardzo potrzebne bo maja tylko 2 pkt przewagi nad 9 zespolem z konferencji a play-offy tuz tuz ;P

ziomal_Q

I nie ma mocnych
   Zawodowiec

Pochwał: 25
Wysłany: 2006-03-20, 18:16   

tommy117 napisał/a:
01:55 Nashville - St. Louis Typ: 2

Bardzo ciekawy mecz. Ostatnio duze polowanie na porazki St. Louis, a dzis zagram na ich zwyciestwo. Po bardzo dobrej passie przegrali dwa mecze z rzedu, wiec moze dzis sprawia niespodzianke. Pozatym Nashville nie przegrali w 3 tercjach juz od 8 spotkan, a z Blues wygrali wszystkie 4 mecze w tym sezonie. Ja zdaje sobie sprawe ze Nashville jest o klase lepszym zespolem, ale jak patrze na kursy - 1,50 na Nashville i 5,10!! na St. Louis to sobie mysle ze grzechem byloby nie zaryzykowac

Mam nadzieje , że sie mylisz :) Wg mnie Nashville jest teraz w bardzo dobrej formie i raczej chyba nie ma możliwości żeby przegrali z St.Luis .
I jeszcze to że Nashv. wygrali wszystkie mecze z STL to znaczy że mają na nich patent :)
Ja stawiam na gospodarzy :) i zastanawia sie nad handicapem +1.5 .

[ Komentarz dodany przez: lk85: 20-03-2006, 19:13 ]
Ziomal Nashville ostatnio za dobrze gra i nie ma wyjścia- niedługo muszą sie potknąć :)) .

tommy117

Amator

Wysłany: 2006-03-20, 19:05   

Zapomnialem o jeszcze jedym typie, mianowice remis w meczu Atlanta - Buffalo. Sabres juz bodajze 10 meczy bez tego wyniku wiec zaczynam polowanie. Zagralem tez ostatecznie
Dallas - Anaheim 2
Los Angeles - Colorado 2
ale za mniejsza stawke bo typy mniej pewne ze wzgledu na to ze oba zespoly graly wczoraj i moga byc zmeczeni. Pozdro

komorokoro

Junior

Pochwał: 5
Wysłany: 2006-03-20, 19:10   

tommy117 napisał/a:
Zagralem tez ostatecznie
Dallas - Anaheim 2

A co do tego typu to 1 chyba że mi coś napiszesz zebym zmienił zdanie :D

KaRRamba

Pozdro 6000
   Doświadczony

Pochwał: 17
Wysłany: 2006-03-20, 20:03   

Montreal Canadiens u Washington Capitals

Zwycięzca 1. tercji :arrow: Washington Capitals
Kurs :arrow: 3.30 (BAW)

Washington w 1. tercjach zawsze gra dobrze, ostatnie wyniki Washingtonu w 1. tercjach : 3-1 z Buffalo, 2-1 z Floridą, i 1-2 z Rangers. Myślę że opłaca sie dać za małą stawke :p:

Krzyhoo83

Trampkarz

Pochwał: 1
Wysłany: 2006-03-20, 20:34   nhl tej nocy;-))))

witam chcialbym sie z wami podzielic moimi typami na dzisiejsza noc w Nhl...!! od pewnego czasu sledze ten front i musz eprzyznac, ze troszke ryzykujac, a przy tym dubrze analizujac troszke juz ugralem w ten sposob.... a wiec... oto typy:

RANGERS- Boston 1 1,70 (bah)

Rangersi graja 3 mecz u siebie zrzedu, w poprzednich spisali sie lepiej niz dobrze, Boston na wyjezdzie slabiej, ostatnio wygrana, ale w domu...mysle , ze strzela bramke, a nawet dwie..ale na NY R to bedzie za malo!! jak dla mnie warty uwagi typ

NASHVILLE[b]- St.Louis [b]1 1,50( bah)

Po tym co gospodarze zrobili ostatnio z Calgary..nono.... a poza tym, goscie ..po seri kilku spotkan u siebie wrocili ostatnio do serii wyjazdowej i mysle... ze bedzie to seria porazek... dzis na pewno przegraja roznica kilku goli z Nashville! najpewniejszy typ na dzisiejsza noc.

DALLAS - Anaheim 1 1,70( bah)

Dallas po serii dobrych spotkan na wyjezdzie wraca do wlasnej hali, a tymczasem grajace w kratke Kaczory, po raz kolejny zmierza sie na wyjezdzie .Ostatnio wygrywali, ale z ogorkami ligi, teraz Stars pokaza im miejsce w szyku......

Atlanta - BUFFLO 2 2,35(bah)

Bufflo gra dla mnie fenomanalni ostatnio, a Atlanta ostatnia porazka u siebie z Flyers duzo u mnie stracila... pozwala mi to smialo postawic teze, ze gora w tym pojedynku beda ..goscie!!

Florida- TAMPA BAY 2 2,45(bah)

OIstatnia z pozycja, ktora bym polecil na dzisiajsza noc... w malych derbach okjregu, mysle ze gora bede zawodnicy Tampy, walczacy o play off....na dodatek zla karta w spotkaniach z Panterami dzis sie odwroci... solidna Tampa Bay... po zacietym meczu wygra jedna bramka!!

dziekuje!!!!!! jutro rano podsumujemy, ale juz czuje , ze nie bedzie zle;-) :D [/b]

tommy117

Amator

Wysłany: 2006-03-20, 23:39   

komorokoro napisał/a:
tommy117 napisał/a:
Zagralem tez ostatecznie
Dallas - Anaheim 2

A co do tego typu to 1 chyba że mi coś napiszesz zebym zmienił zdanie :D

Nie bede Cie namawial bo Dallas jest tu faworytem i jest duza szansa ze typ Ci wejdzie, ale Kaczki ostro walcza o kazde punkty zeby wygrac rywalizacje z Vancouver o PO i sa w stanie sprawic niespodzianke. Kurs na ich wygrana to 4 wiec ja ryzykuje za mala kase. Ale remis tez niewykluczony. Pozdro :)

Dzej

Amator

Wysłany: 2006-03-21, 09:36   

brawo Tommy117 za swietny typ z kaczorami :p: szkoda ze nie zagralem na to moimi 25$ z freebetworld ;] obstawilem na nba ale tez siadlo ;]

patrzac na wyniki spotkan to skrajnie dziwne mecze ... dwie wygrane do zera (colorado i atlanta) no i niesamowity mecz floridy z tampa bay, moze moje zainteresowanie hokejem ogranicza sie do Polakow w NHL, ktorych praktycznie juz nie ma;], przejrzenia tabel i do igrzysk, ale zeby ze stanu 5:1 doprowadzic do stanu 5:5 to chyba cos niezdarzjącego sie zbyt czesto ;] niestety remis Tommy'emu nie siadl i bylo daleko od niego ;] no ale moze innym razem :D

a jak obstawiacie dzisiaj ? macie na dzisiaj jakies "pewne" typy warte zagrania wieksza sumka ? z szybkiego spojrzenia na tabele pierwszy typ jaki sie nasuwa to Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins 1, do reszty to sie wstrzymam ze zdaniem i poczekam na wasze opinie ;]
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Dzej 2006-03-21, 09:46, w całości zmieniany 1 raz  

pawlak2505

Trampkarz

Wysłany: 2006-03-21, 12:57   

Na dzisiaj proponuje kilka ciekawych zdażeń a mianowicie :

VS

Toronto - Carolina NHL 2.25

Tutaj faworym może byc tylko jeden :) chyba nie musze pisać kto. Listki wymeczyły zwycięstwo w ostatnim meczu z Pingwinami i to juz wystarczy. Huragany przegrały ostatnio ze słabym Bostonem 4:2 i nie sądze żeby dzisiaj przegrali 2 spotkanie z rzędu. Jak dlamnie jest to dzisiaj oferta dnia. kurs 2,35 warty gry :)

VS

Ottawa - Pittsburgh NHL 1.30

Kurs 1.3 nie wart gry .Chociaż mecz wydaje sie bardzo pewny ja omijam go z daleka. Senatorzy sa zdecydowanym faworytem na swojej tafli miażdza kogo popadnie, jednak pingwiny lubia zaskakiwac. Nie na 100% ale daje na Ottawe.

VS

Detroit - Nashville NHL x2 1.9

Obie drużyny w ostatnicz meczach spisują sie wysmienicie. Predatorzy nie przegrali od 9 spotkańa Detroit od 6. Ja jednak postawie x2 na Nashville poniewaz lubia oni remisować szczegolnie na wyjazdach w ostatnich 4 meczach wyjazdowych zaliczyli 3 remisy. Pozatym spisują sie troszke lepiej od Skrzydełek.

VS

Boston Bruins - Atlanta NHL 2.55

Mecz bardzo cięzki do wytypowania. Skłania mnie jedno do postawienia na Atlante a mianowicie wczorejsza miażdzaca wygrana z Szablami(czyt. Buffalo Sabres) aż 5:0. Nie wiem czy to atlanta tak dobrze grała czy Buffalo tak słabo. Dzisiaj jednak stawiam przeciwko Słabemu Bostonowi i daje czysta 2-ke na Atlante. Mam tez nadzieje ze fenomenaly KOvalhuk zagra tak jak wczoraj :) .

VS

St. Louis - San Jose NHL 1.85

Tutaj powinno sie obejść bez fajerwerków. Mocne ostatnio rekiny nie powinny miec wiekszych problemów z Nutkami. Wiem ze czekacie na wygrana Blues ale jeszcze nie dzisiaj :)

VS

N.Y. Islanders - Montreal Canadiens NHL 2.45

Po wczorajszej wygranej Montrealu z Capitals zawodnicy odzyskali wiare w siebie.Zła passa przegranych 3 meczy pod rząd została przerwana i Jesli chca grac w PO powinni wygrywac kolejne mecze. NYI w dołku i nie zanosi sie na poprawe.

TO na tyle prosze o jakies komentarze . Pozdrawiam

tommy117

Amator

Wysłany: 2006-03-21, 17:04   

Rzeczywiscie wczoraj ten remis byl daleko :) , co mnie zreszta bardzo zaskoczylo no ale sie nie poddam :) Ostatnio wogole bylo malo remisow (wczoraj jeden, przedwczoraj zadnego) wiec dzis sproboje zapolowac :) A wiec tak:

00:55 Ottawa - Pittsburgh Typ: X

Tutaj pewnie wielu zaskocze ale tradycyjnie jak patrze na kurs typu 1,30 to wole zaryzykowac ze bedzie niespodzianka. Czasami sie to udaje i wtedy jest piekna sprawa :)

00:55 N.Y. Islanders - Montreal Canadiens Typ: X

Z jednej strony Montreal walczacy o PO i dobrze sobie ostatnio radzacy, z drugiej Islanders ktorzy po kilku bardzo dobrych meczach ostatnio zanotowali 3 porazki z rzedu. Do tego Mon od 7 meczy bez remisu a NY od 5. Dzis mysle ze jest szansa ze NY sproboje powalczyc i skonczy sie to remisem. Pewnie bardziej zmotywowany bedzie Montreal ale Islanders napewno stac na remis.

00:55 Columbus - Phoenix Typ: X

Phoenix od 9 meczy bez remisu i to tyle na ten temat.

00:55 Philadelphia - New Jersey Typ: X

Phila od 5 spotkan bez remisu, to nie duzo ale oni bardzo lubia remisowac. Bilans tych druzyn w tym seoznie to 2-2 wiec remis prawdopodobny.

00:55 Boston Bruins - Atlanta Typ: 2

Atlanta walczy jeszcze o PO i ostatnio swietnie sobie radza, po wczorajszym wysokim zwyciestwie z Szablami beda bardzo naladowani, boje sie tylko zeby nie wzielo gore zmeczenie. Ale bilans spotkan tych druzyn w tym sezonie czyli dwa zwyciestwa Bostonu w obu rozegranych meczach sklania mnie do postawienia na Atlante i licze ze dzis sie zrewanzuja Bostonowi.

01:25 Toronto - Carolina Typ: 2

Carolina ostatni mecz przegrala z Bostonem a to jest druzyna ktora raczej nie przegrywa dwa mecze z rzedu ze slabeuszami wiec mysle ze powinni dzis pokonac Toronto. Kurs godny zagrania wiec bez wachania dwojeczka.

01:25 Detroit - Nashville Typ: 1

Detroit nie przegrali w 3 tercjach juz od 6 spotkan, ale Nashville juz od 9. Pozatym hokeisci Red Wings sa bardziej wypoczeci bo nie grali wczoraj w przeciwienstwie do Predators i graja na wlasnym lodzie. Boje sie jednak ze mecz bedzie jednak bardzo zaciety i moze pasc remis dlatego chyba sie ubezpiecze i zagram na X za mniejsza kase zeby mi sie zwrocilo w razie czego. Raczej watpie zeby Nashville wygrali w 3 tercjach, ale jesli im sie to uda to nastepnym razem zaczne juz grac ostro na ich lose.

01:55 Minnesota - Calgary Typ: X

6 spotkan tych druzyn w sezonie i ani razu nie padl remis, wiec licze na szczesliwa siodemke :) spotkali sie ostatni raz przedwczoraj i Calgary wygralo jedna bramka, wiec dzis licze ze tez bedzie zaciety mecz i zakonczy sie po OT.

Stawiam jeszcze na Blues i Vancouver ale za mniejsza kase, bo nie jestem do konca przekonany co do slusznosci tych typow. Pozdro

lechu205

Podglądacz

Wysłany: 2006-03-21, 21:49   

Philadelphia Flyers - New Jersey Devils 1
Phi ma 53% wygranych w domu, a Devils 39% na wyjezdzie, pozaym w meczu tych druzyn od dawna wygrywa gospodarz. Phi ostatnio u siebie coprawda przegrali 5:6 z Buffalo, ale wczesniej w domu wygrali z Carolina i Montrealem
New York Islanders - Montreal Canadiens 1
Mysle ze panowie za szybko skresliliscie NY Isl. Fakt ze ostatnio zanotowali 3 porazki, ale przedtem byly 3 zwyciestwa (wiec czasz na kolejne 3 wygrane NY ;) ). Pozatym NY maja w domu 50% wygranych, a Montreal na wyjezdzie tylko 42%. Ogolnie mecz trudny do typowania, ale mysle ze NY pokaza na co ich stac
Detroit Red Wings - Nashville Predators 1
Ciekawy mecz, mysle ze Detrit wygra ten mecz. 11 dni temu wygrali z Nashville na wyjezdzie wiec u siebie chyba nie bedzie klopotow.
Juz bez kom potwierdze typy przedmowcow:
Ottawa Senators - Pittsburgh Penguins 1
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 1
St. Louis Blues - San Jose Sharks 2
Pozdr

tommy117

Amator

Wysłany: 2006-03-22, 14:33   

Wczorajsza noc niezbyt udana, dzis przydaloby sie to odrobic. Ja gram tak:

00:55 Buffalo - Carolina Typ: X

Ostatnie dwa spotkania obu druzyn to porazki, co w obu przypadkach juz sporo bo to druzyny z najwyzszej polki. Mecz zatem powinien byc zaciety. Buffalo od 11 meczy bez remisu wiec moze dzis.

00:55 N.Y. Rangers - Philadelphia Typ: X

Druzyny prezentujace podobny poziom, chociaz ostatnio w lepszej formie sa Rangersi to Flyers lubia remisowac i moze dzis powalcza o ten wynik.

00:55 Florida - Washington Typ: 2

6 spotkan w tym sezonie i za kazdym razem gora byla Floryda, moze dzis wkoncu Washington da rade. Chociaz Floryda tu jest zdecydowanym faworytem to ja jazk zwykle po takim kursie na Wash wole zaryzykowac, nawet za mniejsza kase.

02:25 Dallas - Minnesota Typ: 1

Tutaj jednak zagram na faworyta bo jakos nie wydaje mi sie ze Dallas przegra dwa mecze z rzedu u siebie i dzis polegnie z Minnesota, a nawet jesli to mysle ze na win Dallas bedzie to latwo odrobic.

04:25 Anaheim - Colorado Typ: X

Dwa wyrownane zespoly, nie remisowali w ostatnim czasie, dzis wydaje mi sie ze bedzie duzo walki i moze sie to rozstrzygnac w OT.

Do tego wszystkiego zagram jeszcze systemem 2/5 na remisy w dzisiejszych spotkaniach za 3 dyszki, do wygrania 511zl, moze mi sie poszczesci wkoncu trzeba probowac :)

Ostatnio zmieniony przez tommy117 2006-03-22, 17:37, w całości zmieniany 1 raz  

pawlak2505

Trampkarz

Wysłany: 2006-03-23, 12:09   

Tommy chciałem pogratulować trafionego remisu w meczu Anaheim Mighty Ducks -Colorado Avalanche :p:

A ja proponuje na dzisiaj :

VS

Montreal Canadiens - Toronto NHL 2.25 5:1 :jupi:

Cans jak wiadomo walcza zawziecie o faze PlayOff moze im to za bardzo nie wychodzi ale jesli chca zagrac w dalszych rozgrywkach to takie mecze jak z TOronto musza wygrywać. Jutra zagrają u siebie i nie powinni miec problemow z grajacymi w kratke Listkami. Listki wygrały dwa ostatnie mecze i ta dobra passa dzisiaj sie zakończy, pozatym ich siły sa zapewne wyczerpane po wygranej z carolina 3:2. Ostatni mecz pomiedzy nimi czyli 07marca zakończył sie zwyciestwem Toronto a wiec dzisiaj bedzie słodka zemsta :) . Kurs 2.25 wart jest gry.

VS

Tampa Bay - Washington NHL 1.55 3:3 :c:

Tampa ostatnio spisuje sie rewelacyjnie bynajmniej ja tak mysle. Ostatni mecz ktory grali z
Panters to był mecz cud malina, przy stanie 5:1 dla Panter po drugiej tercji , tampa zaaplikowała az 4 gole w trzeciej tercji i doprowadziła do stanu 5:5 , w afekcie jednak przegrała po dogrywce 5:4, ale itak to budzi wemnie respekt. Co do Capitals : graja ostatnio fatalnie.Ostatnie 7 meczy bez wygranej. Jest to najsłabiej spisujaca sie druzyna na wyjazdach wygrała tylko 7 meczy(2 po dogrywce) i przegrała imponujące 23(2 po dogrywce) :szok: . Moze jak wroca na swoje smieci to kogoś skubną, ale o wygranej z bardzo silną tampą nie mają nawet co marzyć. :cwaniak2:

To by było na tyle moze pozniej cos jeescze wykrobie :) pzdro

[ Komentarz dodany przez: lk85: 23-03-2006, 14:07 ]
Bardzo silna Tampa?? Ja uważam, że są dość cieńcy :P .
Ostatnio zmieniony przez pawlak2505 2006-03-24, 14:42, w całości zmieniany 1 raz  

Zeratul

Amator

Pochwał: 1
Wysłany: 2006-03-23, 15:03   

"[ Komentarz dodany przez: lk85: 23-03-2006, 14:07 ]
Bardzo silna Tampa?? Ja uważam, że są dość cieńcy "

Tampa jest silna, tylko Grahame i Burke to partacze :P

wujekszynka

Podglądacz

Wysłany: 2006-03-23, 19:28   

ema
raczej raczej Tampa jest naprawde dobrym zespolem tylko w tym roku graka naprawde ponizej swoich mozliwosci .. ale czuje ze oni jeszez pokaza cos w tym sezonie ...
elo elo wariaty

wujekszynka

Podglądacz

Wysłany: 2006-03-23, 19:38   

Montreal Canadiens - Toronto Maple Leafs 1 2.05 <bah>

bardzo ciekawy mecz ... monteral ostatnio troszke zaodzi przynajmniej mnie : .... w odruznieniu od "polskiego toronto " :P toronoto ostatnio naprawde dobra gra wygrana z caroilna ..notabene moja ukochana :) hehe ..zobaczymy gram na gospodarzy :) 7/10

ps. sorki za ewnetualne bledy ..

Tampa Bay Lightning - Washington Capitals 1 1.50

Tutaj tampa jak wiadomo w duzym gazie .. pokazuja wreszcie pelnie swoich mozliwosci .:) z rugiej strony waszki ktore potrafia sprawic niespodzianke ale ogolnie raczej niezachwycaja i dop tego dochodzi slaba gra ovechkina a jak dla mnie to 40 % calej druzyny :) gospodarze wygraja ...wszystko 9/10

elo :p: :p:

pawlak2505

Trampkarz

Wysłany: 2006-03-24, 15:21   

Na dzisiaj proponuje:

VS

Buffalo - Ottawa NHL X 4.20

Sabres nie zanotowało remisu od 12 spotkań, dzisiaj jest najlepsza okazja na to bo przeciwnikiem jest mocna ostatnio ottawa. Pozatym w ostatnim meczu na lodowisku Sabres padł remis 2:2 było to 04 lutego. Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie podobnie :cwaniak1:

VS