Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Hokej » NHL.::Runda play-off::.
Zamknięty przez: DreamT
2006-08-08, 17:58
NHL.::Runda play-off::.
Autor Wiadomość
ziomal_Q

I nie ma mocnych
   Zawodowiec

Pochwał: 25
Wysłany: 2006-05-26, 14:56   

Buffalo Sabres - Carolina Huraciens

4 mecz 1/2 Finału o Puchar Stanleya Stan rywalizacji : 2-1 dla Buffalo

1 mecz : Carolina - Buffalo 2:3
2 mecz : Carolina - Buffalo 4:3
3 mecz : Buffalo - Carolina 4:3

Wszystkie mecze kończyły sie minimalnymi wygranymi... Przed Tą fazą PO myślałem ze miedzy tymi Drużynami będzie o wiele wiecej remisów , a tu nie spodzianka i nie było jeszcze żadnego

Buffalo to jeden z głownych kandydatów do zdobyc Pucharu Stanleya ale widac że łatwiej przeprawy z Caroliną nie mają .

Nie bede sie dużo rozpisywał bo poprostu nie ma po co:P

W TYM SPOTKANIU BEDZIE REMIS ( MUSI ) .

TYP : X
Kurs : 4.00
BUK : sTs

cantona

Urlop :)
   Kapitan

Pochwał: 47
Wysłany: 2006-05-26, 18:44   

ziomal7264351 napisał/a:

trzeba bylo grac w profku!! %-) kurs 4,10 :k:
ja dzis za 200 ;)
warto dodac ze w zadnym finale konferencji nie bylo jeszcze remisu, a w sumie od 10 zdaje sie spotkan... remis zbliza sie wielkimi krokami, a ze nadwyrezam swoj budzet ta progresja to chcialbym go juz dzis :D
Ale trzeba powiedziec ze Buffalo jest baaardzo mocne, a do gola na 3:4 z powerplaya w ostatnim meczu Carolina nie miala zbyt wiele do powiedzenia..., a i po nim i tak nic z siebie nie "wykrztusila" ... :k: na co liczylem ... Jednak tak jak kilka postow temu napisalem... ta rywalizacja nadal smierdzi remisami ;)

May the draw be with you my friends %-)
Ostatnio zmieniony przez cantona 2006-05-26, 18:45, w całości zmieniany 1 raz  

Aroon

Trampkarz

Pochwał: 5
Wysłany: 2006-05-26, 19:52   

Panowie nie bądzcie frajerami buki wam nie dadza zarobic tak latwo te mecze sa przekupione ja zagram na 12 1000zł i zobaczymy ja wygram 200zł a wy stracicie 200zł na 1000% tak będzie albo mnie zbanujcie bo zachecacie niepotrzebnie a kase ludzie traca przerz to tu sie podaje analizy i typy a nie progresje jet od tego specjalny dział to samo tyczy się mlb czy administracja zrobi z tym prządek bede musiał napisać do administratora w tej sprawie :D
Ostatnio zmieniony przez Aroon 2006-05-26, 19:55, w całości zmieniany 2 razy  

ziomal_Q

I nie ma mocnych
   Zawodowiec

Wysłany: 2006-05-26, 20:23   

Cytat:
Wysłany: Dzisiaj 18:44

ziomal7264351 napisał/a:

trzeba bylo grac w profku!! kurs 4,10
ja dzis za 200
warto dodac ze w zadnym finale konferencji nie bylo jeszcze remisu, a w sumie od 10 zdaje sie spotkan... remis zbliza sie wielkimi krokami, a ze nadwyrezam swoj budzet ta progresja to chcialbym go juz dzis
Ale trzeba powiedziec ze Buffalo jest baaardzo mocne, a do gola na 3:4 z powerplaya w ostatnim meczu Carolina nie miala zbyt wiele do powiedzenia..., a i po nim i tak nic z siebie nie "wykrztusila" ... na co liczylem ... Jednak tak jak kilka postow temu napisalem... ta rywalizacja nadal smierdzi remisami

Ech a ja zostalem bez funduszy ale jestem nie mal pewny ze dzisiaj bedzie remis...

jak nie to skacze nastepnym razem do mega Typu ;p i wale za 100 albo 200:)

nazimek

Oi! Bootboy
   Kapitan

Pochwał: 24
Wysłany: 2006-05-27, 09:50   

i wynik 0-4..........oni nigdy nie zremisują :P

Van der Elk

Doświadczony

Pochwał: 41
Wysłany: 2006-05-27, 12:52   

Zremisują, ale wówczas, gdy wszyscy sie utopią na progresji %-) .

Aroon

Trampkarz

Wysłany: 2006-05-27, 14:59   

lk85 napisał/a:
Zremisują, ale wówczas, gdy wszyscy sie utopią na progresji %-) .

Wreszcie ktoś mądry powiedział może się co poniektórzy opamietają myśleli że jak w sezonie zasadniczym remisów było od groma to w play-offach beda ja zagralem dwa razy kontre i 400zł do przodu ale teraz to już sie obawiam bo remis moze pasc w ktoryms spotkaniu asbr maja 7 a remisy padaja w granicach 10 ja jestem progresowicz i znam sie na tym teraz mozna zacząć grać :D

Marchi

Podglądacz

Wysłany: 2006-05-30, 09:54   

No to mamy 3-2 dla Cane...

na 90% będzie dzisiaj 4-2, niestety mimo ambicji Buffalo z Carolina nie da się wygrać mając wykontuzjowaną calą większość obrony...

cantona

Kapitan

Wysłany: 2006-05-30, 11:15   

Marchi dziekujemy za doglebna analize :k:

Buffalo - Carolina
Stan rywalizacji 2:3.

Wg mnie Carolina ma wiecej szczescia niz rozumu w tych playoff ;) To kontuzje u przeciwnikow, to sporo wygranych po dogrywkach, to niesamowity bramkarz debiutant.
Kiedys to sie musi skonczyc %-)
Buffalo musi wygrac dzisiejsze spotkanie, aby utrzymac sie w rywalizacji.
W ostatnim spotkaniu Buffalo prowadzilo juz 3:1, aby w rezultacie przegrac cale spotkanie 3:4 OT.
Dzis niesamowicie zmotywowani (wkoncu to oni wyeliminowali wydawaloby sie glownego faworyta Ottawe) wyjda na lod we wlasnej hali po to aby wygrac. Doping z pewnoscia bedzie niesamowity, a gracze dzieki temu zagrraja na 110% swoich mozliwosci.
Nie wiem jak zakonczy sie ta rywalizacja, bo niejednokrotnie przekonalismy sie ze playoff to w zasadzie loteria, mecze jednego lub dwoch bledow ktore w efekcie decyduja o zwyciestwie badz porazce.
Po raz kolejny, do czego sie przyzwyczailismy o zwyciestwie zadecyduje dyspozycja bramkarzy oraz gra w przewadze. Mysle ze dzis Sabres rusza od poczatku i jesli uda im sie prowadzic po pierwszej tercji, wygraja i cale spotkanie. W Buffalo faktycznie problemy z defensywa, wiec goli spodziewac sie dzis mozemy wg mnie dosc sporo.
Moim zdaniem ciekawe kursy do zagrania na dzis:

Buffalo - Carolina - 1T - 1 (2,76)
Buffalo - Carolina - +6,5g (2,55)
Buffalo - Carolina - 1X (1,42)

Pozdrawiam %-)

Marchi

Podglądacz

Wysłany: 2006-05-30, 15:23   

Heh, Cantona szczerze mówiąc to Twoja analize jest równie dogłębna jak moja, tylkoja sobie darował mase banałów-ogólników, które każdy wie - "zadecyduje forma bramkarzy i gra w przewadze" :D

Co do Twoich argumentów, oczywiście że Buffalo będzie dziś zmotywowane, ale w meczu nr 4, gdy proadzili 2-1 przegrali u siebie 0-4... Ja im nie życzę źle, ale Carolina się dziś również mocno zmotywuje bo jestem pewien że nie chca dopuscić do meczu nr 7, podczas gdy Edmonton sobie od kliku dni odpczywa...

Co do ilości bramek pow 5,5...teoretycznie masz racje, ale we wspomnianym meczu nr 4, były jedynie 4 bramki przy równie dziurawej obronie Buffalo.

cantona

Kapitan

Wysłany: 2006-05-30, 21:26   

nikt Ci chlopaku nie kaze stawiac tego co ja pisze, ale nie mysl ze po sentencji typu:

"z Carolina nie da się wygrać mając wykontuzjowaną calą większość obrony..."

nie mysl ze ktokolwiek postawi na to co w ten sposob "polecisz"... :zdziwiony: pozdro.
Ostatnio zmieniony przez cantona 2006-05-30, 21:26, w całości zmieniany 1 raz  

Marchi

Podglądacz

Wysłany: 2006-05-30, 22:30   

A czy ja kogos namawiam ? To luźna dyskusja, przedstawiam mój pogląd...
Mysle że tym bardziej Ty nikogo nie skłonisz do zagrania na Buffalo stwierdzeniem że zadecyduje gra w przewadze :)

"Chłopaku" - :D

cantona

Kapitan

Wysłany: 2006-05-31, 00:15   

:k:
przeciez napisalem to w celu takim, zeby podkreslic fakt, ze to loteria... czytaj ze zrozumieniem... :)
i na tym zakonczmy ta malo produktywna dyskusje :p:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buffalo - Carolina - 1T - 1 (2,76) 1:0 :p:
Buffalo - Carolina - +6,5g (2,55) 1:1 :krzeslo:
Buffalo - Carolina - 1X (1,42) 1:1 :p:

btw. dobrze ze chociaz przyznales mi racje co do ilosci goli ;)
Ostatnio zmieniony przez cantona 2006-05-31, 04:48, w całości zmieniany 3 razy  

Marchi

Podglądacz

Wysłany: 2006-05-31, 10:16   

Buffalo jednak doprowadziło do 7. meczu, wygrywając jednak zaledwie 2-1 w dogrywce.
Czyli na kuponie x2 weszło :) - 1.54 w STS.

Zadziwiała indolencja w ofensywie graczy z Caroliny, zaledwie 26 strzałów na bramke Millera. Eric Staal nie zapunktowal w dzisiejszym meczu, tym samym przerwał własną passe 15 meczów w PO, w ktoryzch zdobywał punkty z rzędu.

Mój typ na mecz nr 7... Carolina, ale w meczach nr 7 możliwe jest wszystko. To prawie jak karne.

cantona

Kapitan

Wysłany: 2006-06-01, 09:35   

Carolina - Buffalo - spotkanie 7

A wiec mamy zdaje sie po raz drugi w tegorocznych playoff 7 spotkanie w serii.
Bilans meczów wyjazdowych w playoff Sabres to 5 zwyciestw, 4 porazki. Hurricanes odniesli natomiast na wlasnym lodowisku 6 zwyciestw odnoszac przy tym 3 porazki.

Buffalo w ostatnim meczu stanelo przed widmem odpadniecia z playoff, jednak odniesli zwyciestwo na wlasnym lodowisku 2:1 po dogrywce i utrzymali sie w serii. Zwyciestwo u siebie w takich okolicznosciach dodaje z pewnoscia wiary w siebie, a i morale skoczyly pod niebo. Carolina bedac 1 mecz od zwyciestwa w serii odniosla porazke, w dogrywce w dodatku, nie sadze wiec aby czula sie jakos bardzo pewnie. I to Carolina bedzie musiala poprawic swoja gre aby awansowac do finalu.

Buffalo wygralo juz w serii na lodowisku Hurricanes, wygrywajac 3:2 w pierwszym meczu.
Nie bede owijal w bawelne. Buffalo to moj faworyt i wierze w to ze i dzis wygraja, a Carolina wykorzystala juz limit szczescia na te playoffy.
Sabres nadal maja problemy z defensywa, jednak nie przeszkodzilo to zagrac w ostatnim meczu bardzo dobrze, wpuszczajac jedynie 1 bramke. Mloda defensywa jest z pewnoscia na tyle zmotywowana, aby sprostac zadaniu. Byc moze dzis zobaczymy juz w linii obrony Sabres Teppo Numminena ktory juz w ostatnim meczu zagral kilka minut.

To ze w Carolinie nastroje nie sa tak bojowe jak w Buffalo potwierdzaja wywiady z zawodnikami, do ktorych gracze Sabres podchodza zdecydowanie bardziej na luzie. Fakt przegranej w dogrywce, po golu straconym w oslabieniu, namieszal na pewno troszke w glowach Hurricanes, ktorzy juz mysleli o finale z Edmonton. Hola panowie! Final to moze w przyszlym roku! %-)

Ciekawe kursy na dzis:

Carolina - Buffalo - 1T - X (2,55)

mecz bedzie od poczatku asekuracyjny, a uwazna gra w obronie obu stron spowoduje ze najprawdopodobniej nie zobaczymy w niej bramki.

Carolina - Buffalo - awans - 2 (1,93)

ja tam wierze ;)

Carolina - Buffalo - 2 (2,5)

Ostatnio 2 dogrywki z rzedu, wiec mysle ze typ 12 jest bardzo prawdopodobny. Ja obieram opcje wyzej notowana czyli 2 %-)

Carolina - Buffalo - il. goli - hmm wydaje sie ze w tak waznym meczu nie zobaczymy wielu goli, jednak Buffalo ma 5 wyjazdowy atak, 14 obrone, a Carolina 2 atak u siebie a 19 :uwaga: obrone... wiec trudno o prawdopodobny typ.

ehh... ostatnia tercja ;)

Wynik: Carolina 4:2 Buffalo (1:0, 0:2. 3:0)
Ostatnio zmieniony przez cantona 2006-06-02, 09:37, w całości zmieniany 3 razy  

Marchi

Podglądacz

Wysłany: 2006-06-02, 06:32   

Carolina 4 : 2 Buffalo.

Zapraszamy na finały :D

cantona

Kapitan

Wysłany: 2006-06-02, 09:36   

a dokad zapraszacie?? po ile bilety?? :k:

Marchi

Podglądacz

Wysłany: 2006-06-02, 11:51   

Do Polsatu Sport Extra oczywiście :)

memfis

Pochwał: 59
Wysłany: 2006-06-04, 20:56   

Czy finały pokażą w polsat sport extra na żywo?

pawlak2505

Trampkarz

Pochwał: 14
Wysłany: 2006-06-04, 23:16   

Oczywiscie ze pokażą :D :D:D

Pierwszy mecz juz z poniedziałku na wtorek bodajże o godzinie 2.00 . Wiec zapraszam do ogladania. Według mnie Carolinka powinna wygrac ten 1-szy mecz. Juz w tych PO było kilka takich akcji ze druzyna ktora predzej skonczy swoje mecze i ma troszke przestoju przegrywa ten pierwszy mecz. A kurs na Huragany zachęcający bodajże 2,00 . Pozdrawiam

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2006-06-07, 18:24   

Carolina-Edmonton 2 kurs 2,7

W pierwszym meczu faworyzowałem Caroline, jednak wtedy myślałem, że Edmonton straci formę przez to, że bardzo szybko zakończyli swój finał konferencji. Nic takiego sie jednak nie stało i Edmonton zagrał w pierwszym meczu bardzo dobrze. Ich porażka była pechowa(przegrana trzecia tercja aż 1-4), bo w meczu byli lepsi.
Edmonton w drodze do finału miał znacznie mocniejszych rywali, np. Detroit i San Jose, które pod koniec sezonu zasadniczego był najlepszymi drużynami oraz Anaheim, które rewelacyjnie spisywało sie w playoff.
Myślę, że Carolina jest jak najbardziej do pokonania.

ziomal_Q

I nie ma mocnych
   Zawodowiec

Wysłany: 2006-06-07, 19:14   

lk85 napisał/a:
Carolina-Edmonton 2 kurs 2,7

W pierwszym meczu faworyzowałem Caroline, jednak wtedy myślałem, że Edmonton straci formę przez to, że bardzo szybko zakończyli swój finał konferencji. Nic takiego sie jednak nie stało i Edmonton zagrał w pierwszym meczu bardzo dobrze. Ich porażka była pechowa(przegrana trzecia tercja aż 1-4), bo w meczu byli lepsi.
Edmonton w drodze do finału miał znacznie mocniejszych rywali, np. Detroit i San Jose, które pod koniec sezonu zasadniczego był najlepszymi drużynami oraz Anaheim, które rewelacyjnie spisywało sie w playoff.
Myślę, że Carolina jest jak najbardziej do pokonania.

hmmm ;] musze zabrac glos:)

Bo ja sie zdecydowanie nie zgadzam:) Napisales ze Nafciarze mieli lepszych rywali ... a Carolina to co ?? : Buffalo !! NJD i w 1 rundzie Montreal .

A zobacz mecze Huraciens na swoim lodowisku z NJD i Buffalo :

Carolina Edmonton 5:4
Carolina Buffalo 4:2
Carolina Buffalo 4:3OT
Carolina Buffalo 4:3
Carolina Buffalo 2:3
Carolina New Jersey 4:1
Carolina New Jersey 3:2OT
Carolina New Jersey 6:0

Tylko 1 porażka !!

I najważnieszy fakt to ROLOSON NIE GRA ! On nie raz ratował od Porażki Oilers.

Moje typy :

Carolina
-Edmonton 2.00
Carolina-Edmonton 1X 1.30
Carolina-Edmonton under 6.5 gola 1.55

Van der Elk

Doświadczony

Wysłany: 2006-06-07, 19:30   

No według mnie to jednak Edmonton miał trudniejszą przeprawę :) .

To że nie będzie w bramce Rolosona to niestety duża strata dla Oilers, ale mimo wszystko warto zaryzykować po tak wysokim kursie :)) .

Cr0iSsAnT

Junior

Wysłany: 2006-06-07, 21:30   

dla chetnych POLSAT SPORT Extra pokazuje mecz Caroliny i Edmonton :) na Live :D o 2 w nocy wiec ... chyba jutro do szkoly nie zajde ]:->

Centrebet
ziomal_Q

I nie ma mocnych
   Zawodowiec

Wysłany: 2006-06-08, 07:46   

Cytat:
Moje typy :

Carolina-Edmonton 2.00 :cwaniak1:
Carolina-Edmonton 1X 1.30 :cwaniak1:
Carolina-Edmonton under 6.5 gola 1.55 :cwaniak1:

Weszło wszystko :)

Carolina wygrała 5:0 :) No i pewnie kolejny mecz wygrają . Tak jak pisałem Edmonton bez Rolosona gra dużo słabiej ..

Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Hokej » NHL.::Runda play-off::.

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl