Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Koszykówka » Euroleague TOP 16 16-17.03.2005
Euroleague TOP 16 16-17.03.2005
Autor Wiadomość
Koperek

Junior

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2005-03-14, 20:31   Euroleague TOP 16 16-17.03.2005

Ulker vs. Maccabi typ:2 :)
Podobnie jak Montepaschi - Cibona w pierwszym meczu Ulker dostal porzadnie lanie i nie sadze aby przy takiej dyspozycji Parkera,Vujcica i Jasikevicius(chociaz jedna jaskolka wiosny nie czynni :) ) poradzili sobie z Maccabi, z drugiej strony Ulker w przypadku wygranej ciagle zachowuje szanse na awans, zobacze jaki bedzie kurs i wtedy zdecyduje ;)

Cibona Vip vs. Montepaschi typ:2 :f:
Cibona w ostatnim meczu z Maccabi do 3 kwart ladnie walczyla, zwlaszcza byly zawodnika Prokomu Vrankovic(24pkt.) teraz sa juz bez szans na awans ale z Montepaschi napewno powalcza, Wlosi caly czas maja szanse na 1 miejsce i powinni sobie poradzic tymbardziej ze w pierwszym meczu wygrali prawie 30pkt.

CSKA vs. Winterthur FCB typ:1 :f:
Nie trzeba nic pisac ;)

Scavolini vs. Real Madrid 1 :f: :o
Zdecydowanie No Bet

Climamio vs. TAU Ceramica typ:1 :o
Raczej No Bet z lekka przewaga gospodarzy.

Panathinaikos vs. Zalgiris typ:1 :o
Spodziewalem sie czegos wiecej po Żalgiris w TOP 16 a napewno nie 3 porazek :? Grecy graja na tyle dobrze u siebie ze nie powinni miec problemow z pokonanmiem druzyny z Kowna, w pierwszym meczu wygrali 9pkt.

Benetton vs. AEK Athens typ:1 :o
Czy rewelacje TOP 16 AEK wygra 4 kolejne spotkanie? bardzo prawdopodobne chociaz ja osobiscie watpie bo dla Benettonu porazka moze oznaczac koniec z marzeniami o Final Four, po ostatnim meczu gdzie pobili rekord Euroleage(2pkt. w 3 kwarcie :idea: ) maja zaledwie jedna wygrana i jak do tej pory graja fatalnie, z Prokomem do 33min. jeszcze remisowali ale po niedzielnej wygranej z Montepaschi odzyskalem nadzieje w ta druzyne.

Prokom Trefl vs. Efes Pilsen typ:2 :o
Prokom juz bez szans na awans, w tym sezonie 3krotkie przegral z Efesem i nic nie wskazuje zeby nie przegrali po raz czwarty, tymbardziej ze w przypadku wygranej beda w ciezkiej sytuacji.

Co wg mnie warto zagrac napisze jutro wieczorem jak zapoznam sie z kursami ;)
Ostatnio zmieniony przez Koperek 2005-03-17, 23:21, w całości zmieniany 1 raz  

moor6

Amator

Wysłany: 2005-03-15, 14:32   Re: Euroleague TOP 16 16-17.03.2005

Koperek napisał/a:
Ulker vs. Maccabi typ:2
Podobnie jak Montepaschi - Cibona w pierwszym meczu Ulker dostal porzadnie lanie i nie sadze aby przy takiej dyspozycji Parkera,Vujcica i Jasikevicius(chociaz jedna jaskolka wiosny nie czynni :) ) poradzili sobie z Maccabi, z drugiej strony Ulker w przypadku wygranej ciagle zachowuje szanse na awans, zobacze jaki bedzie kurs i wtedy zdecyduje ;)

Cibona Vip vs. Montepaschi typ:2
Cibona w ostatnim meczu z Maccabi do 3 kwart ladnie walczyla, zwlaszcza byly zawodnika Prokomu Vrankovic(24pkt.) teraz sa juz bez szans na awans ale z Montepaschi napewno powalcza, Wlosi caly czas maja szanse na 1 miejsce i powinni sobie poradzic tymbardziej ze w pierwszym meczu wygrali prawie 30pkt.

CSKA vs. Winterthur FCB typ:1
Nie trzeba nic pisac ;)

Scavolini vs. Real Madrid 1
Zdecydowanie No Bet

Climamio vs. TAU Ceramica typ:1
Raczej No Bet z lekka przewaga gospodarzy.

Panathinaikos vs. Zalgiris typ:1
Spodziewalem sie czegos wiecej po Żalgiris w TOP 16 a napewno nie 3 porazek :? Grecy graja na tyle dobrze u siebie ze nie powinni miec problemow z pokonanmiem druzyny z Kowna, w pierwszym meczu wygrali 9pkt.

Benetton vs. AEK Athens typ:1
Czy rewelacje TOP 16 AEK wygra 4 kolejne spotkanie? bardzo prawdopodobne chociaz ja osobiscie watpie bo dla Benettonu porazka moze oznaczac koniec z marzeniami o Final Four, po ostatnim meczu gdzie pobili rekord Euroleage(2pkt. w 3 kwarcie :idea: ) maja zaledwie jedna wygrana i jak do tej pory graja fatalnie, z Prokomem do 33min. jeszcze remisowali ale po niedzielnej wygranej z Montepaschi odzyskalem nadzieje w ta druzyne.

Prokom Trefl vs. Efes Pilsen typ:2
Prokom juz bez szans na awans, w tym sezonie 3krotkie przegral z Efesem i nic nie wskazuje zeby nie przegrali po raz czwarty, tymbardziej ze w przypadku wygranej beda w ciezkiej sytuacji.

Co wg mnie warto zagrac napisze jutro wieczorem jak zapoznam sie z kursami ;)

Tak ,jezeli chodzi o ULKER to jezeli wygra to ma dalsze szanse na awans ,a Maccabi ta porażka nie wiele zaszkodzi zakładając ze w następnej kolejce wygrają u siebie z Ciboną(a to raczej jest 100% pewne).

Cska to 100% pewniak

Prokom niestety dozna nastepnej kompromitującej porażki(zrobili wszystko co juz mogli ,i nie zanosi sie ze ugrają cokolwiek).

Siena tez raczej nie namęczy sie z Ciboną Zagrzeb(oni tez nie wiele ugrają).Siena walczy o 1 miejsce w grupie z Maccabi.
Zresztą te 2 druzyny są tak klasowe ze niespodziankąbedzie jak nie wyjdą za grupy.

Climao Bologna musi wygrać z Tau Ceramiką (to będzie rewanż za porazkę na ich parkiecie)udany miejmy nadzieje.
Beneton Treviso tez nie powinien miec problemu z AEKiem gdyż oni z efezem wygrali fuksem(ostatnia secunda meczu celny rzut) a Benetonowi T,potrzebne jest to zwycięstwo by liczyc sie w walce o wyjscie z grupy.
Wg mnie to z naszej grypy wyjde Efes i Beneton Trevizo lepszym bilansem małych punktów.

Koperek

Junior

Wysłany: 2005-03-15, 20:32   

heh nie zgadzam co do naszej grupy, o wszystkim zdecyduja bezposrednie mecze miedzy AEK,Efesem i Benettonem i jutro musza wygrac conajmniej 9pkt, dlatego ze:
AEK - 3:0 mecz z Prokomem u siebie(czyli wygrana) i dwa wyjazdy(liczmy dwie porazki) na koniec wychodzi 4:2
Efes - 2:1 mecz u siebie z AEKiem(wygrana) na wyjezdzie z Prokomem(wygrana) i w Treviso(porazka) koncowy bilas 4:2
Benetton - u siebie z AEK i Efesm(dwie wygrane) wyjazd do Polski(wygrana) bilas 4:2

Czyli patrzac na terminarz taki wariant jest bardzo realistyczny ze 3 druzyny beda mieli koncowy bilas 4:2 i o awansie zadecyduja bezposrednie mecze, Benetton przegral z AEK 8pkt. i Efesem 9pkt. wiec u siebie musza wygrac dosc wyraznie co przy obecnej dyspozycji bedzie trudne ;)

Jutro zagralbym CSKA,Efes(Prokom bez Millera) i chyba Bologne, gdzies czytalem ze TAU ma wkalkulowana porazke we Wloszech ale nie wieksza niz 10pkt. Climamio przegrac nie moze bo jada jeszcze do Aten wiec w przypadku porazki moga zapomniec o awansie z drugiej stronu TAU w kazdych statystykach jest w pierwszej piatce, graja bardzo zespolowo na swietnej skutecznosci, boje sie troche Macijauskasa i Scoli w TOP 16 graja kapitalnie, jednak Bologna +5pkt powinna wygrac
Benettonu bym mimo wszystko nie ruszal chociaz tez powinni sobie poradzic.

moor6

Amator

Wysłany: 2005-03-15, 21:54   

heh nie zgadzam co do naszej grupy, o wszystkim zdecyduja bezposrednie mecze miedzy AEK,Efesem i Benettonem i jutro musza wygrac conajmniej 9pkt, dlatego ze:

AEK - 3:0 mecz z Prokomem u siebie(czyli wygrana) i dwa wyjazdy(liczmy dwie porazki) na koniec wychodzi 4:2

Efes - 2:1 mecz u siebie z AEKiem(wygrana) na wyjezdzie z Prokomem(wygrana) i w Treviso(porazka) koncowy bilas 4:2

Benetton - u siebie z AEK i Efesm(dwie wygrane) wyjazd do Polski(wygrana) bilas 4:2
TO W TYM SIE ZGADZAMY!!

TO WŁASNIE NAPISAŁEM ZE TAK MNIEJ WIECEJ BEDZIE WYGLĄDAC,ZE ZDECYDUJĄ MAŁE PUNKTY(KOSZE).ALE ZGADZAMY SIE CO DO TEGO ZE :

CSKA (1)
PROKOM (2)+8SPOKOJNIE!!.
CLIMAO BOLOGNA (1)

;A CO DO MECZU:
TEZ MI SIE WYDAJE ZE Climao(1) ZAWALCZY O ZWYCIĘSTWO Z TAU CERAMIKĄ
CIBONA ZAGRZEB -MONTEPASCI SIENA (X2)JAK DLA MNIE !! (cibona ma kłopoty finansowe i kadrowe)

zGODZISZ SIE ZE MNĄ W TEJ KWESTII?

Koperek

Junior

Wysłany: 2005-03-15, 22:34   

Zgadzam sie chociaz naprawde TAU w TOP 16 ma swietne statystyki to mimo wszystko tak jak napisalem moga sobie pozwolic na porazke ale nie wiecej niz 10pkt wiec Wlosi powinni wygrac tymbardziej ze maja ciezki mecz w Grecji, Prokom tez dostanie lanie :P (mam nadzieje)co do czwartkowych spotkan to wyowiem sie jutro wieczorem po meczach.
pozdrawiam moor6 8)

moor6

Amator

Wysłany: 2005-03-17, 09:27   

Koperek napisał/a:
Zgadzam sie chociaz naprawde TAU w TOP 16 ma swietne statystyki to mimo wszystko tak jak napisalem moga sobie pozwolic na porazke ale nie wiecej niz 10pkt wiec Wlosi powinni wygrac tymbardziej ze maja ciezki mecz w Grecji, Prokom tez dostanie lanie

Tak zgodnie z przewidywaniami,jedyne zaskoczenie to CSKA,na szczescie ich nie grałem bo uznałem ze troche za niski kurs.
Moze ty wiesz ile wychodzi druzyn z grupy? 2 czy 1 ??

hucek

Podglądacz

Wysłany: 2005-03-17, 10:24   

Z każdej grupy wychodzą po dwie drużyny. Grająćwierćfinały, a zwycięzcy awansują do final four.
Mój typ na dziś to Siena, Cibona z problermami finansowymi i bez kilku graczy, którzy z niej odeszli, nie ma szans z Włochami. Chorwaci ambitnie walczą, ale tym razem już nie powinni dać rady coraz lepiej grającej Sienie. Przestrzegam natomiast przed graniem Maccabi, ponieważ Ulker musi wygrać, a Maccabi może sobie pozwolić na jednąporażkę, podobnie jak wczoraj CSKA (zrypali mi kupon:( )

moor6

Amator

Wysłany: 2005-03-17, 11:33   

[quote="hucek"]Z każdej grupy wychodzą po dwie drużyny. Grająćwierćfinały, a zwycięzcy awansują do final four.
Mój typ na dziś to Siena, Cibona z problermami finansowymi i bez kilku graczy, którzy z niej odeszli, nie ma szans z Włochami. Chorwaci ambitnie walczą, ale tym razem już nie powinni dać rady coraz lepiej grającej Sienie. Przestrzegam natomiast przed graniem Maccabi, ponieważ Ulker musi wygrać, a Maccabi może sobie pozwolić na jednąporażkę, podobnie jak wczoraj CSKA (zrypali mi kupon:(
No cóz ,nie gra sie takich kursów gdy wiadomo ze mogą sobie pozwolic na porazke(ja sobier ich odpusciłem).Jesli chodzi o Maccabi to fakt ze mogą sobie pozwolic na porazkezakładając ze w następnej koleje wygrająz ciboną .BO w ostatniej kolejce raczej ze sjeną przegrają(ale i tak dalej awansują do dfalszych gier.Siena jest pewna.

Koperek

Junior

Wysłany: 2005-03-17, 23:26   

Tak jest, sa cwierc-finaly i zwyciezcy awansuja do Final Four
Czyzby zadyszka CSKA :shock: :idea: Tydzien temu dogrywka w Madrycie teraz porazka u siebie z badz co badz ale nie grajaca nic wielkiego w tym sezonie Barcelona.
Po tej kolejce ciekawa sytuacja zrobila sie we wszystkich grupach ale dzieki temu za tydzien bedziemy mieli kilka pewniakow ;)
Skutecznosc tej kolejki 5/8

Pozdrawiam.

Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Koszykówka » Euroleague TOP 16 16-17.03.2005

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl