Maci3x
 Podglądacz

|
Wysłany: 2004-09-24, 17:06 Kolejny powrót ?
|
|
|
Jest uznawany za najlepszego gracza NBA w historii , zdobył wiele tytułów mistrza NBA , jest sławny na całym świecie. Pare mięsięcy temu próbował przejąć klub Milwaukee Bucks - nieskutecznie. O kogo chodzi ? Nie trudno się domyślić - Michael Jordan. Ostatnio krążą plotki , że ma zamiar wrócić do NBA . Dokładnie do klubu Miami Heat. I czy to jest dobry pomysł ? Mike ma już 41 lat , ale pomyślmy co się stanie jeśli naprawdę wróci ? Odrazu powiększy się sprzedaż koszulek , wszystkich rzeczy związanych z tym wspaniałym zawodnikiem. Z całym szacunkiem dla niego , ale już nie powinien wracać , trzeba wiedzieć kiedy odejśc Oczywiście są gracze , którzy występowali na parkietach po 40-stce , czyli Parish czy ostatnio Malone i Willis . Jestem przeciw , dlatego że teraz już nie będzie taki wytrzymały jak przed laty , będzie podatniejszy na wszelkie kontuzje. A i prezentowana forma w Wizards , nie przekonuje mnie. Ale to jego decyzja , jeśli będzie czuł się na siłach , czemu nie Jednak wolałbym aby nie zajmował miejsca innym graczom , młodym , perspektywicznym którzy mogliby się rozwijać . Oczywiście mogliby za niego wchodzić , ale to nie to samo.
Ups.. Zapędziłem się z tą całą grą itd. Narazie ta sprawa zostaje w sferze przypuszczeń , ale nie jest wykluczone , że ponownie powróci na boiska NBA.
Co o tym sądzicie , czy jest sens wracania ?
Narazie sprawa ucichła , ale kto wie.. |
|