Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Koszykówka » NBA 2004/2005
NBA 2004/2005
Autor Wiadomość
Koperek

Junior

Pochwał: 6
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2005-05-12, 08:28   

Dzisiejsze wyniki :shock: Foster 20zbiorek czego z 10 w ataku !! Indiana to jednak najbardziej nieobliczalna druzyna play-off powtorke z Bostonem mamy morowana, szkoda Sunsow i tak ciagle licze w ich awans :p:

mxk

Trampkarz

Wysłany: 2005-05-12, 10:00   

i Reggie Miller sie wzial do pracy, szkoda tylko ze dopiero teraz jak postawilem ze Jackson rzuci wiecej od niego... eh... szkoda slow :x

oliwiak82

Podglądacz

Wysłany: 2005-05-12, 11:00   

okropna kolejka, ale wkoncu phx przegral... teraz tylko czekac kiedy miami ? :)

Ready are you?

Amator

Pochwał: 10
Wysłany: 2005-05-12, 14:36   NBA Czwartek 12.05.05

Duncan typ: Ponad 21,5 :p:

Seattle nie ma recepty na Tima Duncana, jak do tej pory w dwóch meczach zdobył on w sumie 47 pkt. Wszyscy w drużynie Sonics, łącznie ze sztabem trenerskim zwracają jednak uwagę na to że największe zagrożenie do tej pory stwarzali Parker i Ginobili, którzy byli za szybcy dla obrońców Sonics. Więc w dzisiejszym mczu obrona Ponaddżwiękowców skupi swoją uwagą na powsztrzymaniu, a przynajmniej ograniczeniu poczynań tej dwójki. Duncana podobnie jak kilku innych najlepszych graczy ligi nie da się do końca zneutralizować, i Sonics o tym wiedzą.
Bardzo prawdopodobne że na parkiecie w Seattle trener Nate, będzie forsował grę niską piątką , by zwiększyć tempo akcji, więc Duncan będzie miał ułatwione zadanie pod koszem.
Ostatnio zmieniony przez Ready are you? 2005-05-13, 12:49, w całości zmieniany 1 raz  

mxk

Trampkarz

Wysłany: 2005-05-12, 15:49   

a co proponujecie z oferty expektu http://www.expekt.com/odd...ASMENUSAUSANBAS ?

Ready are you?

Amator

Wysłany: 2005-05-13, 12:17   NBA Piątek 13.05.05

Może lepiej nie stawiać w piątek 13 %-)

Dallas Maverics vs Pheonix Suns typ: DALLAS 6/10 & UNDER 222

Dallas potwierdziło że potrafi grać na wyjazdach i wyrównało satn rywalizacji na 1-1. W tym meczu kontuzji doznał Joe Johnson, zawodnik wielce niedoceniany przez media, który daje Suns w playoff aż 19 pkt, 3.2 ast, 4.7zb. na mecz rzuca przy tym z niesamowitą jak na gracza
obwodowego skutecznością 51,9% !!!!!!!! (56,5 % :shock: za trzy ). Tych liczb nie da się zignorować, Suns są doskonałą drużyną kiedy w komplecie na boisku jest cała pierwsza piątką, jednak gdy tracą jakieś ogniwo cała gra zaczyna się sypać. Dallas jest naprawdę mocną ekipą co udowodnili już nie raz w tych playoff, czas by wykorzystali nadarzającą się okazję i osłabienie kadrowe Słońć. Myślę że brak Jonhsona odbije się poważnie na ilościu punktów zdobywanych przez Suns, stąd zagranie Under wydaje się niezłym rzowiązaniem.

Koperek

Junior

Wysłany: 2005-05-14, 22:06   

Amare gra w pol-finalach niesamowicie
40-30-37 pkt.
16-16-14 zb.
Dzisiaj dolozyl do tego 5 blokow Nash 17 asysty JJ godnie zastapil JJ i bylo git :mrgreen:

Ready are you?

Amator

Wysłany: 2005-05-15, 12:51   NBA Niedziela 15.05.05

Seattle vs San Antonio typ: San Antonio

Oststni mecz szczęsliwie rozstrzygneli na swoją korzyść Sonics, lecz nie obyło się znowu bez kontuzji, urazu palca u nogi doznał Rashard Lewsi j jego status na dzisiejszy mecz jest 50/50.
Urazu pleców dozanał także R. Evans który nie uczestniczył we wczorajszych treningach. Tak że sytuacja kadrowa Sonics pogarsza się praktycznie z każdym meczem fazy playoff. San Antonio natomiast, miało czas by dokonać zmian w taktyce i lepiej przygotowac się do tego meczu. Gracze San Antonio widać że złapali odpowiedni rytm, szczególnie Tim Duncan który łatwo radzi sobie z wysokimi graczami Sonics. Jeśli Spurs wyjdą odpowiednio zmobilizowani do tego meczu to powinni sobie poradzić z trapionymi kontuzjami Sonics.

Koperek

Junior

Wysłany: 2005-05-15, 15:12   

Ta rywalizacja kompletnie sie nie interesuje ale jezeli prawda jest to co piszesz to SA powinno sobie dzisiaj poradzic chociaz wolalbym zobaczysz Seattle w rywalizacji z Sunsami 8)

Koperek

Junior

Wysłany: 2005-05-16, 21:05   

No to Seattle bez Lewisa pojechalo SA :shock: szkoda drugiej porazki Sunsow ale i tak w finale sie znajda 8)

Dusiu

Amator

Wysłany: 2005-05-17, 09:33   NBA Wtorek 17.05.2005

Wsród dzisiejszych ofert godny uwagi wydaje się typ DETROIT-INDIANA OVER 171,5 :f:
W czterech ostatnich spotkaniach obu drużyn na parkiecie Detroit padały wyniki powyżej tego pułapu więc myśle ,że i teraz go przeskoczą :))

Co do wyników samych meczów nie widze nic ciekawego ponieważ kursy wachają się poniżej 1,20 i szkoda ryzykować !!

Dla odważnych - DETROIT-INDIANA+8,5 - 1,909
Ostatnio zmieniony przez Dusiu 2005-05-18, 09:34, w całości zmieniany 1 raz  

maximo

Trampkarz

Pochwał: 1
Wysłany: 2005-05-17, 10:38   

W dwóch pierwszych padł over ale w dwóch następnych już były undery więc raczej no bet dziś.

Dusiu

Amator

Wysłany: 2005-05-17, 10:55   

Czytaj dokładnie : "na parkiecie Detroit" !!

W tym sezonie były 4 mecze pomiędzy tymi drużynami grane w Detroit w wszystkie zakończyły się powyżej 171 pkt. :D D

Pozdro 8)

maximo

Trampkarz

Pochwał: 1
Wysłany: 2005-05-18, 09:04   

Faktycznie nie doczytałem twojego posta ale i tak był under więc dobrze, że tego nie grałem.

Koperek

Junior

Wysłany: 2005-05-18, 09:16   

Tia Indiana rzucila tylko 67pkt.

Dusiu

Amator

Wysłany: 2005-05-19, 23:59   NBA PLAYOFFS 19.05.2005

Widze ,że nie ma chętnych do wypowiadania się w tym temacie :roll:

Indiana V Detroit under 170,5 - 1,909 :p:

Moim argumentem jest fakt ze 3 ostatnie z 4 meczy w sezonie w Indianapolis zakończyły się właśnie under !! A wynik ostatniego meczu w Detroit 86:67 :evil: pozwala wierzyć ,że dziś będzie podobnie :D D

Uważam także ,że Detroit zakończy już dzisiaj swoją serię !! :p:

Pozdro 8)

Piostar

TennisMaster

Pochwał: 65
Wysłany: 2005-06-09, 21:19   FINAŁ NBA - Game 1

Pora rozpocząć finały.

Poniższy tekst nie jest mojego autorstwa!! Skopiowany z sports.pl

Detroit Pistons: Wypada mimo wszystko zacząć od aktualnego mistrza. Typując przed Finałem Wschodu wynik 4-3 dla Pistons spodziewałem się walki ze strony Miami Heat. Ale nie spodziewałem się, że jak zwykle najważniejsi zawodnicy przeciwnika będą mieli kontuzję. Tak jak w zeszłym roku LA Lakers, które miało ich zjeść na kolację z Malone, Shaqiem, Kobem, i Paytonem w składzie. Niestety (dla nich) Malone doznał w meczu przeciw Spurs poważnej kontuzji i wypadł ze składu. Shaq jak zwykle miał kontuzje stopy i jak zwykle nie mógł za bardzo skakać, no a w tym roku przeciw Detroit nie mógł zagrać zawieszony Ron Artest.

Niesprawiedliwością byłoby jednak tłumaczyć tym wszystkie ostatnie sukcesy „Tłoków”, należy je raczej tłumaczyć grą zespołową. Nie ma wybitnego strzelca, chociaż Rip Hamilton w 7 meczach przeciwko Heat zaliczył średnio największe zdobycze w playoffs – 23 pt, 6 as, 4 zb to wspierający go Chauncey Billups zaliczał po 17 pt i 6 as, a Rasheed Wallace tylko 14,4 pt i 7 zb. Jednak nie w ofensywie, a w wyjątkowo twardej, kontaktowej defensywie, która potrafi uprzykrzyć grę każdemu, tkwi siła Detroit. Dlatego zapewne Pistons postawi Spurs dużo cięższe warunki niż o wiele lepsze ofensywnie Phoenix.

San Antonio Spurs: Nie jest niespodzianką, że to oni są faworytem do założenia mistrzowskich pierścieni. Mają równie dobrą obronę jak Pistons (może nie tak brutalna) i daleko bardziej skuteczny atak. Jednak zanim przejdę do zespołu należy powiedzieć słów parę o pewnym panu. Tim (chyba powinien być nazywany Dream Tim) Duncan w obecnej formie jest tym, czym Shaquille O’Neal był w pełni zdrowy jeszcze 2 lata temu. Czyli siłą nie do zatrzymania. Czyli gwarantem sukcesu. Do znudzenia można było obserwować w serii z, Phoenix, że kiedy tylko Suns zaczynali bronić bardziej twardo, piłka wędrowała jak po jakiejś tajemniczej linie do Tima, który kozłował ją zazwyczaj 2 razy, obracał się w lewo lub prawo i trafiał. Nic dziwnego, że jego średnia w 5 meczach z Phoenix Suns to 27,5 pt, niemal 14 zbiórek i 3 asysty. Natomiast, kiedy dochodziło do szybkich akcji mógł liczyć na pomoc Manu Ginobili (22,2 pt,5 as, 6 zb) i Tony Parkera ( 20,4 pt, 4,2 as), którzy wchodzili dynamicznie pod kosz lub oddawali rzuty z obwodu. Więc reasumując mają bardzo dobra obronę, i bardzo dobry atak, a nie należy zapominać o takich rezerwowych jak Brent Barry, Robert Horry czy Rasho Nesterovic, którzy potrafią podciągnąć wynik i dać odpocząć kluczowym zawodnikom.

Szanse: Chociaż to Detroit Pistons broni tytułu mistrzowskiego to wydają się mieć małe szanse na jego obronę. Twardą obroną nie wygrają z mającym równie dobrą defensywę Spurs, a w ofensywie brakuje im atutów. Chyba tylko kolejny cud w postaci kontuzji Tima mógłby przynieść im mistrzowski tytuł. Co prawda konfrontacja w sezonie wyszła na remis (1-1) ale w marcu Detroit wygrało tylko dlatego, że Tim Duncan skręcił kostkę w drugiej minucie meczu, natomiast w drugim - wygranym – miał już 18 pt i 18 zbiórek. Mimo, że Detroit postawi twarde warunki to San Antonio zdobędzie w tym roku mistrzowskie laury.

Typ: 4:2 dla Spurs

W pełni się zgadzam z autorem, lecz ja postawię tak jak w ankiecie kilka miesięcy temu. Detroit górą!!

gromsky86

Pochwał: 36
Wysłany: 2005-06-09, 22:04   

No ja bym sie skusił w pojedynku Ostróg z Tłokami na underek,kapitalna defensywa Pistons nie pozwala na zdobywanie wielu ptk przeciwnokom,udowodnili to m.in w meczu Z Miami ktore zdobywalo w sezonie srednio ponad 100ptk,tutaj trudno im bylo do 80 dobic ;) ,no coz,ofensywa Spurs skupia sie glownie w tej chwili rzecz jasna na Duncanie,jesli bedzie miec dzien to bedzie trafial duzo,choc nie wiem czy Wallace mu na to pozwoli :) ,jest jeszcze Manu i Parker,ale nie wydaje mi sie,ze moga oni pociagnac swoja ekipe do wysokiej zdobyczy ptk-owej,totez konczac swoj poscik stawiam na under w San Antonio,choc mysle,ze Spursi powinni sobie poradzić w dzisiejszym meczu....pozdrawiam forumowiczów i chciałem wyrazić swoje zadowolenie :D z tego,iż forum znowu działa<lol>,tak trzymac :p:

Zapomniałem dodać typ z BAH under 176,5ptk ;) :mrgreen: no to wpadło,na dziś pojedziemy coś z tenisa

Hitman

Amator

Pochwał: 5
Wysłany: 2005-06-09, 22:19   

Przed PO typowalem final Suns - Pistons.....Nie da sie ukryc,ze nie docenilem SA.Koncowke zasadniczego mieli fatalna,ale potem rozkrecali sie z serii na serie.W pierwszym meczu sa dla mnie zdecydowanym faworytem - Detroit nadal powinno odczuwac skutki dramatycznej i ciezkiej przeprawy z Miami.Duncan powinien zagrac na swoim wysokim poziomie,mial kilka dni na podleczenie urazu.A przy jego dobrej grze pozostali zawodnicy nie powinni zawiesc.
Dzisiaj Detroit polegnie,ale wierze,ze to oni beda Wladcami Pierscieni :D D

Dusiu

Amator

Wysłany: 2005-06-09, 22:32   

W kilku słowach bo nie ma czasu :D D

Typ under - jak najbardziej !! Defensywy obu drużyn są wręcz niesamowite !! A jeśli je połączyć razem to ....

Piostar napisał/a:

W pełni się zgadzam z autorem, lecz ja postawię tak jak w ankiecie kilka miesięcy temu. Detroit górąExclamation

Na Pistons stawiałem przeciwko Miami i troche zarobiłem :D D Ja uważam ,że SA wygrają swoją serie i postawie na to !! Lecz to są finały i nie bylejakie drużyny więc wszystko możliwe :roll: A jeśli udałoby się wygrać Detroit to raczej tylko 4:3 !! W BAW jest na to 8,25 więc może jakąś małą sumke można zaryzykować :))

Pierwszy mecz powinni wygrać Spurs ale kursy po ok 1,35 więc jak dla mnie troche zamało !!
Ale napewno mecze będą ciekawe :))

Życze powodzenia wszystkim !! Pozdro 8)

Fisher

NBA I LOVE THIS GAME

Pochwał: 66
Wysłany: 2005-06-09, 23:10   

Nareszcie nareszcie finał :D D już tylko 4 godziny do rozpoczęcia ;)
Co do serii to nie będe oryginalny, stawiam 4-2 dla San Antonio. O Detroit można powiedzieć, że mają troche lepszą pierwszą piątkę. W Spurs najsłabsze ogniwa to Mohamed i Bowen (oczywiście jeśli chodzi o atak), a w Detroit cała pierwsza piątka może punktować. Ale jeśli chodzi o ławke, to wielki + dla Spurs: Horry, Barry, Udrih, może Robinson coś pokaże wreszcie w play offach. I właśnie dzięki ławce Spurs powinni sobie poradzić z Tłokami. A z resztą pan Tim Duncan zasługuje na kolejny pierścień mistrzowski, this guy is unbeliviable.
Panowie jak obstawiany wynik under/over wynosi 176,5 to ja był bym sie obawiał o ten under. Stawiam na over 70% na under 30% :mrgreen:

mxk

Trampkarz

Wysłany: 2005-06-10, 06:05   

noo swietny mecz, ale dlatego ze wygralem na nim ponad 400 zl 8) Dalem under 176 i ze R.Wallence bedzie mial wiecej zbiorek od Mohammeda (wallence 8, mohammed 7 :P ).

Piostar

TennisMaster

Pochwał: 65
Wysłany: 2005-06-10, 06:35   

To gratuluje, szkoda tylko, że chwalisz się tym po meczu, a nie przed :)

Pierwsze koty za płoty, ale jednak SA pokazali świetną grę w ostatniej kwarcie i Pistons nie mieli nic do powiedzenia mimo iż przez większość meczu prowadzili wyrównany bój.
W kolejnym meczu muszą wygrać jeśli marzą o tytule. Wierzę że tak się stanie.

Fisher

NBA I LOVE THIS GAME

Pochwał: 66
Wysłany: 2005-06-10, 22:35   

Manuuuuuu Ginobiliiiiiiii
Tiiiim Duncaaaan
Respect dla tych panów. No myślałem, że nie będzie aż tak defensywnie, a tu czwarty najgorszy wynik w historii, jeśli chodizi o sume punktów zdobytą przez dwie drużyny. Tim rządzi jak trzeba, w 17 minut double-double, Manu zaczął grać dopiero w II połowie, ale jaak. To teraz czekamy na mecz nr 2. Jutro postaram sie dać moje statystyczne typy :D zobaczymy jak mi pójdzie ;)

Centrebet
Koperek

Junior

Wysłany: 2005-06-12, 15:48   

Eh najgorszy z mozliwych finalow, ale coz trzymam kciuki za SA i za Tima zeby dostal MVP :tak:

Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Koszykówka » NBA 2004/2005

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl