Największy newsroom piłkarski w kraju
Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

Obstawianie.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Koszykówka » NBL Australia
NBL Australia
Autor Wiadomość
Aroon

Trampkarz

Pochwał: 5
Wysłany: 2006-10-25, 20:58   NBL Australia

Zauważyłem że ta liga staję się coraz bardziej popularna u typerów a i w niektórych ofertach bukmacherów jest dostępna nie znam się na niej ale o dziwo w typowaniu mi jej dobrze idzie w tym temacie będe podawał typy z jakąś analizą dopóki nie znajdzie sie jakis znawca ligi kangurów zapraszam do zainteresowaniasię tą ligą i podawania typów z analizą.

Linki do NBL:
www.nbl.com.au - Oficjalna strona ligi australijskiej NBL
www.sportal.com.au/basketball.asp?i=live - Livescore czyli wyniki na żywo NBL
Ostatnio zmieniony przez Aroon 2006-10-25, 22:02, w całości zmieniany 4 razy  

Aroon

Trampkarz

Wysłany: 2006-10-25, 21:55   

Typki na Czwartek 26-10-06
08:00 New Zealand Breakers - Townsville Crocodiles 1,45 2,50 (126:127) :n: jednym koszem co za pech
Krokodyle w tym sezonie bez zwycięstwa na wyjeździe i nie sądze żeby sprawlili niepodziankę u siebie w domu sa bardziej groźni liczę że nie sprawią kłopotu gospodarzom i gładko się z nimi Breakers rozprawią ale chęci gosćiom nie będzie brakować

14:00 Singapore Slingers - Cairns Taipans 1,95 1,70 (98:102) :n: tu już czterema koszami
Z nieficjalnych informacji dowiedziałem się że to będzie ich pierwsze spotkanie i stawiam w nich na gospodarza z ważnego powodu Taipans mają do przejechania 5,025 km co może się odbić na ich zdrowiu i Slingers powinni to wykorzystać typ godny ryzyka

Zobaczymy jak mi pójdzie tym razem wczoraj przewidziałem wygraną Wildcats po kursie 2.15 :cwaniak1:

Jak widać forma mi spadła na razie sobie bede po cichu typował jak sie polepszy dam na forum typki :D
Ostatnio zmieniony przez Aroon 2006-10-26, 20:04, w całości zmieniany 2 razy  

koliber123

Amator

Pochwał: 1
Wysłany: 2006-10-25, 23:18   

Aroon napisał/a:
Z nieficjalnych informacji dowiedziałem się że to będzie ich pierwsze spotkanie

Nie rozumiem dlaczego piszerz pierwsze ;) Ale chybą chodzi Ci o to, że te dwie ekipy nigdy ze sobą nie grały :]

Cytat:
mają do przejechania 5,025 km co może się odbić na ich zdrowiu

A do Singapuru z Australii można tylko przelecieć ;) i nie sądzę, żeby był to jakis + dla gospodarzy, mimo, że jest to 5 tys. km :] Przelecą sie wcześniej i moga sobie odpocząć przed meczem :roll: Ale troche ich to zmęczy, jak by nie było ;)

Po prostu źle zamieniłeś słówka z innej analizy i troche to nie ma sensu :] Jeśli sie nie znasz - nie pisz ;) Bez obrazy ;) Może poprostu się mylę :)

Pozdrawiam i życzę powodzenia :tak:

Aroon

Trampkarz

Wysłany: 2006-10-26, 14:55   

koliber123 napisał/a:
Aroon napisał/a:
Z nieficjalnych informacji dowiedziałem się że to będzie ich pierwsze spotkanie

Nie rozumiem dlaczego piszerz pierwsze ;) Ale chybą chodzi Ci o to, że te dwie ekipy nigdy ze sobą nie grały :]

Cytat:
mają do przejechania 5,025 km co może się odbić na ich zdrowiu

A do Singapuru z Australii można tylko przelecieć ;) i nie sądzę, żeby był to jakis + dla gospodarzy, mimo, że jest to 5 tys. km :] Przelecą sie wcześniej i moga sobie odpocząć przed meczem :roll: Ale troche ich to zmęczy, jak by nie było ;)

Po prostu źle zamieniłeś słówka z innej analizy i troche to nie ma sensu :] Jeśli sie nie znasz - nie pisz ;) Bez obrazy ;) Może poprostu się mylę :)

Pozdrawiam i życzę powodzenia :tak:

Słuchaj koleś jak ci się nie podoba to nie musisz tu wchodzić i mi się tu niemądruj jak jesteś taki cwany to sam napisz coś ja mówiłem że się nie znam na tej lidze a jakas analize musze napisać bo wkoncu to jest dział z typami wraz z analizą jeszcze raz takie głupoty będziesz wypisywał to będzie czekałoi Ciebie to :krzeslo: zrozumiałeś typku

Obstawianie.com Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Koszykówka » NBL Australia

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl