Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2006-03-28, 10:26 typy NBA "zawodnik VS zawodnik" - gdzie znaleźć?
Witam, jestem nowy w zakładach NBA, ale chciałbym zacząć coś w tej dziedzinie obstawiać. Zobaczyłem u typersów piki dawane przez dobrych typerów, które w tabelkach z typami mają wygląd "zawodnik vs zawodnik". Chciałbym to obstawić (bardzo inetersujące kursy), ale u podawanych bukmacherów za nic nie mogę tego znaleźć. Czy moglibyście mi pomóc, Szanowni Starzy Wyjadacze?
Będę wdzięczny
Początkujący NBA-owiec
A więc drogi początkujący Vladimirze codziennie w każdym meczu jakiś pojedynek miał naziemny TOTO-MIX, teraz ostatnio widze słabszą oferte, ale i tak on ma najbogatszą oferte jeśli chodzi o te zakłady. Ja z TOTO=MIXA często "używam" i tam jest najwięcej zdarzeń, jeden na dzień zakład znajdzież w expectie innych buków z zawodnikami nie znam może inni. Ale osobiście nie gram pojedynków, bo analizy zwykłych meczów zajmują mi dużo czasu, mi sie wydaje że mecze są pewniejse niż pojedynki. Pozdro
_________________ Nie narzekaj na swój los
Pomyśl sobie ... jestem BOSS
Tak chodzi oczywiscie o totomix na expekt tez czasem sie zdarzaja ale wracajac do totomixa to oferta rzeczywiscie coraz slabsza i coraz czesciej zdarza sie ze w weekendy indywidualne pojedynki nie sa wogole dostapne a szkoda bo to fajna zabawa.
Ostatnio zmieniony przez Koperek 2006-03-29, 12:26, w całości zmieniany 1 raz