Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2005-12-19, 23:46 Western Conference All-Star
A więc wybierajcie najlepszych graczy z zachodu, zapraszam do dyskusji
Jak widzicie dałem dla mniej interesujących się NBA ułatwienia, odznaczyłem kto na jakiej pozycji gra, a więc jak jest obrońca to macie pod spodem 8 obrońców, jak macie skrzydłowych to macie pod spodem 8 skrzydłowych i na końcu 4 centrów
Przypominam wybieramy dwóch obrońców, dwóch skrzydłowych i jednego centra
_________________ Nie narzekaj na swój los
Pomyśl sobie ... jestem BOSS
Ostatnio zmieniony przez Fisher 2006-02-21, 12:56, w całości zmieniany 2 razy
Co do Eltona pełna zgoda! Manu wraca po kontuzji, więc trochę na wyrost ale jeszcze błyśnie formą! Camby jak i całe Denver mnie nie przekonuje, tak więc z braku laku Yao Ming!
Pierwsza piątka Western Conference All-Star według obstawianie.com
PG Steve Nash
SG Kobe Bryant
SF Tracy McGrady
PF Tim Duncan/Kevin Garnett
C Yao Ming
Tutaj mamy remis, tak samo jest w oficjalnych wynikach sprzed czterech dni. Różnica między Timem a Kevinem wynosiła tylko 60 000 głosów, mam nadzieje że to Garnett wskoczy do pierwszego składu
Co do pozycji centra, nic do Yao nie mam, ale czemu chcecie jego zobaczyć to ja nie rozumiem Przecież te 231 cm ledwo co sie rusza, jak na swój wzrost może to dobrze, ale to ma być pokazowy mecz, jakie on tam dunki umie, powiesi sie na obręczy chwilke i już. Camby to mógłby dać czadu choć wiem, że trenerzy go na pewno wybiorą, ale wole żeby Yao nie było wogóle, no może troche przesadziłem, z ławki mógłby dla mnie wejść na 10 minut