Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wszystkie pytania , wątpliwosci dotyczace tylko tego pokerrom'u nalezy tu wpisywac inne posty nie zwiazane z tym tematem będa usuwane bez powiadomienia !
Co niedzielę odbywa się darmowy turniej z pulą nagród $250. Aby zakwalifikowac się do turnieju zagraj w jednym turniejów kwalifikacyjnych w tygodniu. Turnieje te odbywaja się codziennie o 03:30 GMT, 11:00 GMT, i 20:00 GMT
Nie tak dawno co jakis czas organizowali Polski Freeroll z pula 500$ - ostatni taki odbyl sie 10 lutego, niestety nie jestem w stanie napisac czy dalej ten projekt jest realizowany w dalszym ciagu...
Mam nadzieje, ze niedlugo na Naszym forum zacznie udzielac sie ich polski przedstawiciel, ktory bedzie informowal Nas o nowosciach w tym pokerromie
Ostatnio zmieniony przez pershing 2007-02-21, 14:27, w całości zmieniany 1 raz
Co niedzielę odbywa się darmowy turniej z pulą nagród $250. Aby zakwalifikowac się do turnieju zagraj w jednym turniejów kwalifikacyjnych w tygodniu. Turnieje te odbywaja się codziennie o 03:30 GMT, 11:00 GMT, i 20:00 GMT
Dzieki pershing jakbys mi jeszcze napisal ile osob gra w takim turnieju ? bo pula nie jest zbytnio imponujaca
Witam po małej przerwie. Poniżej przedstawiam ofertę Celebpoker Polska na Marzec. W razie pytań jestem do dyspozycji
Celebpoker Polska – promocje na Marzec
Promocje
Najlepszy bonus miesięczny – 30% rakeback
Oferujemy naszym graczom klientom niezwykle korzystny bonus miesięczny. Każdy z graczy otrzymuje, co miesiąc zwrot 30% zapłaconej prowizji. Bonus otrzymujesz już 1 dnia miesiąca. Bonus przyznawany jest w pełni automatycznie. O nic nie musisz się martwić. Czym więcej grasz tym wyższy bonus otrzymasz !
Gadżety Celebpoker za darmo !
Każdy gracz, którego miesięczny wkład do prowizji w miesiącu Marcu wyniesie co najmniej 100 RC otrzyma od nas zestaw gadżetów, w tym koszulkę Celebpoker !
Żetony za najwyższy rake
Gracz, którego wkład do prowizji w miesiącu Marcu będzie najwyższy zdobędzie eksluzywny zestaw żetonów Celebpoker.
Dla początkujących
Otwórz nowe konto w Celebpoker Polska w Marcu i złóż swój pierwszy depozyt a otrzymasz od nas zestaw gadżetów w tym koszulkę Celebpoker. Dodatkowo trzech początkujących graczy, których wkład do prowizji będzie najwyższy otrzyma wejściówki do turniejów z gwarantowanymi nagrodami odpowiednio: $25,000; $8,000 i $4,000. Teraz jest jeszcze więcej powodów aby rozpocząć grę.
Ale to nie wszystko, zarejestruj się w Marcu a 20 pierwszych osób, które napiszą do mnie na adres dareks@celebpoker.com otrzyma 5$ na dobry początek.
Turnieje
Puchar Celebpoker
Puchar Celebpoker to cykl turniejów, gdzie do zgarnięcia 500$ nagród.
- każdy turniej jest z wpisowym $5+0,5
- 10 pierwszych graczy w poszczególnych turniejach otrzymuje punkty, 10pkt - 1 miejsce, 9pkt - 2 miejsce itd
- do ogólnej klasyfikacji zliczanych jest 8 najlepszych wyników
- 500$ pula nagród do podziału na koniec cyklu
- pucharek dla najlepszego gracza w danym miesiącu
- zwyciezcy poszczególnych turniejów wezmą udział w dodatkowym turnieju Masters z pulą nagród 200$
$5000 VIP Freeroll
Freeroll ten to szansa na zgarnięcie poważnej kasy. Pula nagró to $5000 1 Marzec - 5000$ w puli nagród !
Prawo gry w powyższych freerollach zdobywają gracze, których miesięczny wkład do prowizji (rake contribiution) wyniesie 2000$ lub więcej.
500$ VIP Freeroll tylko dla Polaków
Każdy gracz, którego miesięczny wkład do prowizji w miesiącu Marcu wyniesie powyżej 500 RC otrzyma prawo do gry w darmowym turnieju VIP tylko dla polskich graczy z pulą nagród 500$
50$ bonus za polecenie przyjaciela
Każdy, kto poleci swojego kolegę do gry w Celebpoker Polska otrzyma 50$ bonus. Jeśli podoba Ci się gra w naszym poker roomie powiedz o tym swoim przyjaciołom. Zaproś przyjaciela do gry a my damy Ci zupełnie za darmo 50$ ! Nie ma żadnego ograniczenia ilu polecisz.
100$ za darmo co tydzień
W każdą sobotę do zgarnięcia 100$ zupełnie za darmo. Weź udział w naszych cotygodniowych darmowych turniejach.
Jedyny warunek uczestnictwa to rozegranie 50 raked hands w ciągu poprzedniego tygodnia. Można grać nawet na stolikach z najniższym limitem 5/10 centów.
Turniej tylko dla graczy z Polski, klientów Celebpoker Polska. Turniej odbędzie się tylko przy wystarczającej liczbie graczy nie mniejszej niż 10 graczy.
Pozostałe promocje Celebpoker:
- $5,000 VIP Freeroll
- $25,000 Gwarantowane co tydzień
- $18,000 Gwarantowane codziennie
- $200 Freeroll codziennie
- $250 Freeroll co tydzień
- Liga Pokera
- satelity do turniejów naziemnych EPT
_________________ Celebpoker Polska - Najlepszy bonus miesięczny w sieci Bossmedia
Aha i jeszcze jedno, jeśli chcecie wygrać koszulkę Maradony, Rooneya czy buty Beckhama sprawdźcie tą promocję: "Signed Celebrity Merchandise Tournaments"
Eliminacje zaczynają się od 5 Marca
pozdrawiam
_________________ Celebpoker Polska - Najlepszy bonus miesięczny w sieci Bossmedia
Proszę już nie przesyłać numerów PIN. Wszyscy gracze dzisiaj otrzymali swoje 5$ na start. W przyszłym miesiącu jeśli też ta promocja będzie obowiązywac poinformuję na forum, tak więc proszę zajrzeć za jakiś czas
pozdrawiam
Darek
- nigdy pod wpływem emocji, właśnie wkurzenie lub wręcz przeciwnie eufora nie pomaga
- nigdy po %
- nie próbować się odgrywać, lepiej wyłączyć na chwilę komputer i się przejść na spacer
pozdrawiam
Darek
nie próbować się odgrywać, lepiej wyłączyć na chwilę komputer i się przejść na spacer
Święte słowa Ile razy ja juz tak przegrałem ... dadam zeby niegrac z niskim układem kart na rece ... lepiej grac spokojnie zadko wchodzic ale jak juz dostane sie karty zaatakowac Agresywnie
nie próbować się odgrywać, lepiej wyłączyć na chwilę komputer i się przejść na spacer
Święte słowa Ile razy ja juz tak przegrałem ... dadam zeby niegrac z niskim układem kart na rece ... lepiej grac spokojnie zadko wchodzic ale jak juz dostane sie karty zaatakowac Agresywnie
To z czym wchodzić to już indywidualna sprawa, bo każdy woli grać inaczej, nie wszyscy grają Tight Aggresive, więc nie można określić z czym wchodzić a z czym nie
Ale znowu jak grasz pasywnie i na pre-flopie przyciszniesz to kazdy pokerzysta z gory wie, ze masz dobra karte i malo co wyciagniesz - chyba, ze spotka sie silny uklad z silnym, ale wtedy wiadomo, dobry pot ale najczesciej wygrywa tylko 1...a straty moga byc spore, niekiedy warto zobaczyc flop z slaba karta To rowniez zalezy na jakich stolach grasz...ale pasywnoscia na dluzsza mete malo osiagniesz...
Ostatnio zmieniony przez pershing 2007-03-17, 07:51, w całości zmieniany 1 raz
Ale znowu jak grasz pasywnie i na pre-flopie przyciszniesz to kazdy pokerzysta z gory wie, ze masz dobra karte i malo co wyciagniesz - chyba, ze spotka sie silny uklad z silnym, ale wtedy wiadomo, dobry pot ale najczesciej wygrywa tylko 1...a straty moga byc spore, niekiedy warto zobaczyc flop z slaba karta To rowniez zalezy na jakich stolach grasz...ale pasywnoscia na dluzsza mete malo osiagniesz...
Gram na stołach tylko 10 osobowych Stawki około 10centów na wejscie ... wiec jest tu duzo osob które dopiero zaczynaja kariere pokerzystów Wchodze tylko w tedy jak mam wysoki układ na rece przwaznie dwie figury czsami jak trafi Mi sie as to wjede z 10 ,9 ,8 Na tych stołach to zdaje egzamin ... przewazznie dzieki ostroznej grze jestem na plus Przewaznie przy wejsciu do gry podbijam stawke do 30 - 40 centów wejda wchodza 2 czasami 4 osoby . Pózniej znowu podbicie zostaje jedna moze 2 jak nic nie dojdzie czekam na to co oni zrobia ... chyba ze mi cos dojdzie to nekam ich do upadłego ^^
Tak gram tylko na takich stołach ... inna strategia na gre w 6 osob inna na Freerolle
Witam mam taki problem zapomnialem hasla przypomnienie hasla nie dzialalo wiec napisalem do pana Darka pan Darek mnie odeslal do administracji celeb poker wiec napisalem do nich emaila ci za to mnie odeslali do ... nie wiem to chyba jest jakas administracja tego softa celeb poker .. ok napisalem do nich dostalem nowe haslo wszystko spoko tylko ze haslo nie dzialalo wiec napisalem jeszcze raz .. ok przyslali nastepne haslo ale znowu nie dzialalo .. spoko napisalem i maila ze te hasla co mi przysylaja nie dzialaja a oni wiadomo przyslali mi nowe haslo ktore oczywiscie nie dzialalo , potem napisalem do polskiego suuportu celeb poker ale oczywiscie polski suuport nie raczyl odpowiedziec no to napisalem znowu do tych od softa a oni jak zwykle Hi zabada cos tam cos tam i nowe haslo ktore standardowo nie dzialalo potem odpisali ze mam podac full name itp i podali cos jak dorum na ktorym mamy sie kontaktowac luzzik wiadomo nowe haslo dostalem standard nie dziala za jakos godzine napisali znowu zebym podal full name itp a potem to juz bylo przesciganie sie w mejlach bo chyba z 20 ich dostalem od nich wiadomo wieszkosc byla typu Refresh your password no i nowe haslo..... PANIE DARKU PROSZE O POMOC W ODZYSKANIU HASLA
A co sie dzieje jak wpiszesz login 'zabada1' i dasz lost password ? Nie przysyła prawidłowego hasła? Sprawdź czy na pewno wpisujesz login a nie nickname
daj znac czy zadziala
pozdrawiam
Darek