Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2007-01-17, 11:52 darmowe 50 +50$ od LIQUID do PARTY POKER - już działa
100 dolarów zza darmo , czy to mozliwe?? Tak!! Każdy nowy gracz który zarejestruje się w PArty Poker poprzez LIQUID POKER otrzyma 50 $ na swoje nowo otwrte konto. Kolejne 50 $ otrzymasz po rozegraniu 700 Handsów.Nie musisz wpłacać żadnych depozytów
To idealna okazja aby rozpocząć swoją przygodę z Pokerem w sieci bez żadnego ryzyka.
Przy rejestracji w LIQUID POKER potrzebny jest skan dokumentu tożsamości.
Wymagania dot. promocji:
1) nie maz jescze konta w PArty POker
2) masz ponad 18 lat
3) Posiadasz skan swoijego dokumentu tożsamości ( paszport, prawko , dowód osobisty)
4) tylko 1 promocja na jedno IP
5)Nie możesz wyplacic gratisowych 50 $ przed ugraniem 700 Reaków
6) nie jestes rezydentem Rumuni bądż turcji
7)Nie jesteś z USA
Dołączył: 31 Mar 2006 Pochwał: 2 Posty: 81 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: 2007-02-02, 10:18
Ja jeszcze nie miałem konta na party poker, więc się zarejestrowałem i faktycznie dostałem 50$ Tylko teraz jakie są minimalne warunki obrotu? Bo na stronce LIQUID była mowa o 700 rh tutaj coś o 125 piszecie.... o jakiejś dacie ważności Mógłby ktoś doradzić jak najłatwiej to obrócić ?
Najczesciej trzeba ugrac 125 rh lub 250rh, jezeli na pp masz napisane 125 rh to tyle masz ugrac, niestety nie znam Twojego poziomu, najlatwiej obrocic na stolikach 0.1/0.2 lub wyzszych, jezeli wiesz, ze jestes dobry to proponuje stoly NL, a jezeli nie jestes przekonany do siebie to stoliki z limitami, graj na stolikach dla poczatkujacych (mozna na takich grac max 30 dni od daty wplacenia bodajze)
Witam!
Aby dostać ten bonus najpierw należy się zarejestrować w tym liqiud a później przy logowaniu podać podać go przy logowaniu w partypoker czy jakoś inaczej sie to robi. Prosze o pomoc!
_________________ +++ZAWSZE Z WAMI ZŁOCISTO-KRWIŚCI+++
Dalej nie wiem jak to zrobić! (
Zarejestrowałem się w liqiud. Mam teraz tam login. CO dalej. Czy ktoś mi może to wytłumaczyć po ludzku!
Proszę o pomoc!
_________________ +++ZAWSZE Z WAMI ZŁOCISTO-KRWIŚCI+++