Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Dla początkujących :)
Przesunięty przez: djspoooke
2007-09-16, 13:52
Dla początkujących :)
Autor Wiadomość
pershing

szef wszystkich szefow
   Kapitan

Pochwał: 47
Wysłany: 2007-02-17, 01:23   Dla początkujących :)

Jesteś początkujący, nigdy nie grałeś w pokera, chcesz o coś zapytać? To odpowiednie miejsce żeby zacząć. Użytkownicy forum wraz ze mną będą starać się odpowiadać na Wasze pytania. Każdego traktujemy równo, przecież każdy z Nas kiedyś zaczynał i od razu nie był omnibusem w tej dyscyplinie sportowej ;)

Wesley

Pochwał: 5
Wysłany: 2007-02-17, 07:58   

OK, witam...

pershing - wreszcie cos dla mnie...
mam nadzieje, ze TU - naucze sie wreszcie grac w pokera..:)
przyznasz, ze na nauke ( nawet w moim wieku ;) ) - nie jest za pozno. :cwaniak2:

Wesley

www.TwojeNazwisko.pl Pokażemy Twoje
najlepsze strony !!!

pershing

szef wszystkich szefow
   Kapitan

Wysłany: 2007-02-17, 14:43   

no nie wiem %-) Ale powaznie rzecz ujmujac - nigdy nie jest za pozno, aby sie czegos nauczyc. Przede wszystkim grac, grac i jeszcze raz grac...ale moim zdaniem najwazniejszy jest charakter - tego nie da sie zmienic :(

Wesley

Pochwał: 5
Wysłany: 2007-02-17, 15:01   

pershing napisał/a:
.... Przede wszystkim grac, grac i jeszcze raz grac...ale moim zdaniem najwazniejszy jest charakter - tego nie da sie zmienic :(

ok, to spoko... ;) z moim charakterem - sobie poradze... :smiech: :smiech:

Wesley

www.TwojeNazwisko.pl Pokażemy Twoje
najlepsze strony !!!

pyrlik_stw

Zwycięzca konkursu MLB :)
   Doświadczony

Pochwał: 16
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2007-02-17, 15:03   

Mam pierwsze pytanie :k:

Co to znaczy ?? :k: :lol:

pershing napisał/a:
od razu nie był omnibusem w tej dyscyplinie sportowej ;)

pershing

szef wszystkich szefow
   Kapitan

Wysłany: 2007-02-17, 15:29   

Cytat:
przecież każdy z Nas kiedyś zaczynał i od razu nie był omnibusem w tej dyscyplinie sportowej

Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi? Nie wiesz co to omnibus %-)

Ostatnio zmieniony przez pershing 2007-02-17, 15:30, w całości zmieniany 1 raz  

East side

Junior

Pochwał: 2
Wysłany: 2007-02-20, 19:23   

Mam pytanie:( pewnie pershing odpowie %-) )

Czy na pokerze w Betsson jest możliwość opuszczenia stołu tak aby nie uczestniczyć w kilku rozdaniach a następnie z taką samą kwotą pieniędzy wrócic do stołu? Jeśli tak to jak to zrobić? Wiem,że jest opcja sit out-skorzystałem z niej ale po paru rozdaniach wywaliło mnie z tego stołu,a wrócić na niego już nie mogłem bo był pełny.
Ostatnio zmieniony przez East side 2007-02-20, 19:23, w całości zmieniany 1 raz  

pershing

szef wszystkich szefow
   Kapitan

Wysłany: 2007-02-20, 21:48   

Cytat:
Czy na pokerze w Betsson jest możliwość opuszczenia stołu tak aby nie uczestniczyć w kilku rozdaniach a następnie z taką samą kwotą pieniędzy wrócic do stołu?

W kazdej sieci pokerowej, w ktorej gralem, gdy jestes przez jakis czas sit out to potem jak wejdziesz to zaplacisz zalegle male i duze w ciemno....

Oskar86

KING OF BRONX
   Doświadczony

Pochwał: 21
Wysłany: 2007-02-20, 22:35   

East side napisał/a:
Mam pytanie:( pewnie pershing odpowie %-) )

Czy na pokerze w Betsson jest możliwość opuszczenia stołu tak aby nie uczestniczyć w kilku rozdaniach a następnie z taką samą kwotą pieniędzy wrócic do stołu? Jeśli tak to jak to zrobić? Wiem,że jest opcja sit out-skorzystałem z niej ale po paru rozdaniach wywaliło mnie z tego stołu,a wrócić na niego już nie mogłem bo był pełny.

Miałem podobna sytuacje tylko że ja wróciłem po około 2-3 min to miejsce było puste,i siadlem z kwota z ktora odchodziłem,powyżej limitu wpisowego na stół.
Wiec wyglada na to ze jest to kwestia jedynie wolnego miejsca ;)

kszysio

Amator

Wysłany: 2007-03-15, 01:45   

w wielu roomach jest tak ze jesli wszytkie miesca sa zajete to wywala sitoutowcow
a po kazdym odejsciu od stolu musimy wejsc do niego z suma z jaka opuscilismy , zrobione jest to po to aby uniknac sytuacji nie fair w ktorych ktos wsiada z minimalna stawka cos zarobi , odklada wygrana i siada na stol znow z minimala stawwka, Jest to bardzo niemile,

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Dla początkujących :)

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

statystyka