Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Jesteś początkujący, nigdy nie grałeś w pokera, chcesz o coś zapytać? To odpowiednie miejsce żeby zacząć. Użytkownicy forum wraz ze mną będą starać się odpowiadać na Wasze pytania. Każdego traktujemy równo, przecież każdy z Nas kiedyś zaczynał i od razu nie był omnibusem w tej dyscyplinie sportowej
pershing - wreszcie cos dla mnie...
mam nadzieje, ze TU - naucze sie wreszcie grac w pokera..:)
przyznasz, ze na nauke ( nawet w moim wieku ) - nie jest za pozno.
no nie wiem Ale powaznie rzecz ujmujac - nigdy nie jest za pozno, aby sie czegos nauczyc. Przede wszystkim grac, grac i jeszcze raz grac...ale moim zdaniem najwazniejszy jest charakter - tego nie da sie zmienic
Dołączył: 11 Gru 2005 Pochwał: 2 Posty: 325 Skąd: ja wiem skąd
Wysłany: 2007-02-20, 19:23
Mam pytanie:( pewnie pershing odpowie )
Czy na pokerze w Betsson jest możliwość opuszczenia stołu tak aby nie uczestniczyć w kilku rozdaniach a następnie z taką samą kwotą pieniędzy wrócic do stołu? Jeśli tak to jak to zrobić? Wiem,że jest opcja sit out-skorzystałem z niej ale po paru rozdaniach wywaliło mnie z tego stołu,a wrócić na niego już nie mogłem bo był pełny.
Ostatnio zmieniony przez East side 2007-02-20, 19:23, w całości zmieniany 1 raz
Czy na pokerze w Betsson jest możliwość opuszczenia stołu tak aby nie uczestniczyć w kilku rozdaniach a następnie z taką samą kwotą pieniędzy wrócic do stołu?
W kazdej sieci pokerowej, w ktorej gralem, gdy jestes przez jakis czas sit out to potem jak wejdziesz to zaplacisz zalegle male i duze w ciemno....
Dołączył: 24 Paź 2005 Pochwał: 21 Posty: 921 Skąd: Te Brudne Myśli %-)
Wysłany: 2007-02-20, 22:35
East side napisał/a:
Mam pytanie:( pewnie pershing odpowie )
Czy na pokerze w Betsson jest możliwość opuszczenia stołu tak aby nie uczestniczyć w kilku rozdaniach a następnie z taką samą kwotą pieniędzy wrócic do stołu? Jeśli tak to jak to zrobić? Wiem,że jest opcja sit out-skorzystałem z niej ale po paru rozdaniach wywaliło mnie z tego stołu,a wrócić na niego już nie mogłem bo był pełny.
Miałem podobna sytuacje tylko że ja wróciłem po około 2-3 min to miejsce było puste,i siadlem z kwota z ktora odchodziłem,powyżej limitu wpisowego na stół.
Wiec wyglada na to ze jest to kwestia jedynie wolnego miejsca
w wielu roomach jest tak ze jesli wszytkie miesca sa zajete to wywala sitoutowcow
a po kazdym odejsciu od stolu musimy wejsc do niego z suma z jaka opuscilismy , zrobione jest to po to aby uniknac sytuacji nie fair w ktorych ktos wsiada z minimalna stawka cos zarobi , odklada wygrana i siada na stol znow z minimala stawwka, Jest to bardzo niemile,