Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wszystkie pytania , wątpliwosci dotyczace tylko tego pokerrom'u nalezy tu wpisywac inne posty nie zwiazane z tym tematem będa usuwane bez powiadomienia !
Expekt.com is about to shake online poker's backbone by joining iPoker, Europe's leading poker network, powered by Playtech.
For this move, you will need to change your screen name as it appears to have already been reserved in the new poker network.
It's quite simple: When you log into expekt.com poker for the first time after the upgrade, you will be prompted to either approve the new screen name suggested to you by the system, or choose another screen name of your choice. We will of course make sure to contact you again when the migration has been done, which will be in the near future.
Od nowa soft trzeba ściagnąć?czy jak? mi nie śmiga jak na razie,.
Nie trzeba od nowa, w tej chwili widze, ze maja problemy z "przeprowadzka", gdy uruchomisz klient Expekt.exe to soft sam sie sciagnie, raczej tak jakby "patch" A potem zapewne jeszcze zmiana aliasu
Wysłany: 2007-02-23, 12:42
pershing napisał/a:
nas2kany napisał/a:
Od nowa soft trzeba ściagnąć?czy jak? mi nie śmiga jak na razie,.
Nie trzeba od nowa, w tej chwili widze, ze maja problemy z "przeprowadzka", gdy uruchomisz klient Expekt.exe to soft sam sie sciagnie, raczej tak jakby "patch" A potem zapewne jeszcze zmiana aliasu
nowy soft calkiem calkiem a najbardziej przypadlo mi do gustu limitowanie osob w turniejach teraz freeeroll o 500$ bedzie gralo 2000 osob max a nie 4000+
_________________ "Never play with your own money!" - Ross Boatman
Jesli chodzi o sprawy zwiazane czysto z wygladem - to nawet teraz lepiej, na dodatek wyszukiwarka o niebo lepsza, nowe bonusy co mnie cieszy Ale dla ludzi grajacych freeroll's - oferta w moim mniemaniu jest gorsza; z tego co zauwazylem nie ma tura o 15 w soboty z pula 2k $, z godnych uwagi pozostal tylko ten o 17:30, 50 i 100 na 1000 osob niby nawet ok, ale podjerzewam, ze zapisy szybko sie koncza. Moim zdaniem czestotliwosc jest gorsza niz jakosc freeroll's - przynajmniej dla mnie, ale dla osob, ktore graja tylko w turach tego typu i duzo czasu nad spedzaja to oferta dla nich. Jak na razie zmiana -
kurde..musi mi ktos pomoc..blagam..gdzie moge zagrac na expekcie w pokera teraz ale tak dla zabawy a nie na pieniadze??nie moge tego znalezc..................... blagam pomozcie
kurde..musi mi ktos pomoc..blagam..gdzie moge zagrac na expekcie w pokera teraz ale tak dla zabawy a nie na pieniadze??nie moge tego znalezc..................... blagam pomozcie
Zakladka PLAY MONEY TABLES i PLAY MONEY TOURNAMENTS to sa stoly do gry dla zabawy
Cytat:
Uruchomiliśmy nowy poker room w expekt.com. Na dobry początek otrzymujesz od nas wart $22 żeton uprawniający do gry w turnieju zupełnie za darmo!
napoczatku myslem ze to 22$ mozna wykorzystac jak sie chce, niestety mozna wziasc udzial tylko w jednym turnieju (zabierze nam to 22$) ale za to pula wynosi az 5000$ Turniej jest o 20:15 dzisiaj
Sprawdzcie sobie maile
Ostatnio zmieniony przez s3l3r 2007-02-26, 12:25, w całości zmieniany 1 raz
Yeap, ja też to dostałem. 5k$ gwarantowane, 500 osób max, 20 miejsc płatnych, 20 miejsce to 50$, pierwsz 1.5k, a drugie 1k. Pewnie tylko dla wybrańców. Możliwe, że będzie jeszcze mniej osob niż te 500 ale to lepiej
_________________ " Masz problem? W czym problem? Problem mają ci , co grzeją puche dożywotnie, a Twoje problemy są do ch**a niepodobne"
bez sensu ten nowy room-próbowalem sie dostac dzis na ten freeroll o 500$ gdzie jest 1000 miejsc o 16.30 i jakies 20 sekund i juz nie bylo miejsca-lol-w starym mozna bylo sie logowac na minute przed i bylo ok-załoze sie ze na te 1000 os.650 bedzie za godzine sitout