Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2007-01-14, 11:41
Waciak napisał/a:
Komar kazał napisać żeby Piter sie wypowiedział
Mam takie pytanko...
Nie będę mógł osobiście w dniach 17-22 styczeń podać typów na 2 kolejkę i czy w takiej sytuacji ktoś może podać za mnie?? Oczywiście telefonicznie ustalone czy inaczej
Dodam tylko,że w hokejowym nie ma z tym problemów Zrozumiano??
Nie ma problemu
Ktoś z trójki prowadzących może podać czyjeś typy w sytuacji kiedy on sam nie będzie mógł tego zrobić. Za chwilę dopiszemy to w temacie z regulaminem.
A wiec kulejki sa 15.01 - 17.01 .. poniewaz wszycy sie tu 3maja regulaminu chce byc pewny Czy mozna typowac dzisiajsza noc ?? bo niewiem czy 15 włacznie czy nie
33 miejsce. Jak zwykle szczesliwie, ale mam pytanie...
Czy jest jeszcze szansa, zeby dostac sie do turnieju jesli by ktos odpadl, z powodou braku typow??
Jesli tak to po ilu kolejkach ewentulanie mozna to ustalic?
Jesli jest taka kolejka, to mecz musi sie zacząc 0,00 15 stycznia a kazdy zakonczyc do 23,59 17 stycznia. Czyli mozna typowac dzisiejsza noc jesli spotkania zaczna sie po polnocy.
_________________ Fernando GonzalezAna IvanovicRichard Gasquet
Jesli jest taka kolejka, to mecz musi sie zacząc 0,00 15 stycznia a kazdy zakonczyc do 23,59 17 stycznia. Czyli mozna typowac dzisiejsza noc jesli spotkania zaczna sie po polnocy.
Będzie jeszcze jakiś sygnał "do ataku" , czy można już teraz podawać typy?
Wysłany: 2007-01-14, 12:25
inzynierk napisał/a:
Piostar napisał/a:
Będzie jeszcze jakiś sygnał "do ataku" , czy można już teraz podawać typy?
Jest już sygnał do ataku Czytać ogłoszenie
Pozdrawiam
Pan nazimek z mojej grupy podał typy kilkanaście minut przed 15:00, na dodatek zamiast godzin meczów wpisując "noc". Teraz widzę, że jego post ma godzinę 14:59 i elegancko poprawione godziny. Co Wy na to?
Dla mnie to nieistotne drobiazgi, ale nie lubię cwaniactwa i dziwnych podchodów
Mam takie pytanie. Mecze na I kolejke musze zakończyć sie do godziny 23:59 dnia 16 stycznia. A co w przypadku gdy dany mecz ma sie wstepnie rozpocząć np o 20 i zakończyłby sie na pewno przed północą, ale z racji tego ze wczesniejszcze mecze na tym korcie sie przedluzyly mecz rozpoczal sie ze sporym opoznieniem i zakonczyl sie juz po polnocy. Co w takiej sytuacji? Mecz nie zostanie uznany? Przeciez w tenisie często zdazajasie takie przesuniecia czasowe...Pytam tak na przyszlosc bo w Australian Open nie powinno być takich sytuacji z racji strefy czasowej.
Wysłany: 2007-01-14, 19:00
camel1984 napisał/a:
Mam takie pytanie. Mecze na I kolejke musze zakończyć sie do godziny 23:59 dnia 16 stycznia. A co w przypadku gdy dany mecz ma sie wstepnie rozpocząć np o 20 i zakończyłby sie na pewno przed północą, ale z racji tego ze wczesniejszcze mecze na tym korcie sie przedluzyly mecz rozpoczal sie ze sporym opoznieniem i zakonczyl sie juz po polnocy. Co w takiej sytuacji? Mecz nie zostanie uznany? Przeciez w tenisie często zdazajasie takie przesuniecia czasowe...Pytam tak na przyszlosc bo w Australian Open nie powinno być takich sytuacji z racji strefy czasowej.
Chodzi o godziny u buka głównie. Wiadomo, że nikt z nas za OOP nie odpowiada W AO nie będzie problemu, w Europie też nie
_________________ Vamos: Shahar Peer Julia VakulenkoMara SantangeloLucie HradeckaJames BlakeIvo KarlovicFabrice SantoroFelix Mantilla
Waciu przykro mi, że w 1 kolejce nie porywalizujemy ;/ bo niestety błąd przy Twoich typach. Nom ale cóz ja się cieszę i oczywiście życzę wyjscia z grupy pomimo tej pomyłki pozdro
Ta, szkoda, że w innych dysyplinach są możliwe takie zakłady A dokładny wynik by się przydał do obstawiania 3-0, gdy ktoś jest pewien zwycięstwa i to nie jest fart A tak to trzeba brać jakieś kosmiczne mecze, żeby kurs był wieksz
Dlatego aby zapobiec takim zagraniom jak 5 typów na 2-1 po kursie 3,00 np. wchodza 2 i mamy kurs 9,00. Teraz pomysl ile musisz i po jakim kursie trafic spotkan aby wygrać?? Pięć typów po kursie 1,50 trafionych nie wygrywa, a kogo bardziej cenisz? Tego który trafił na pałę dwa wyniki czy może kogoś kto trafi 100% typów.
_________________ Fernando GonzalezAna IvanovicRichard Gasquet
A czemu nie mozna stawiac tego samego meczu co przeciwnik ... ?! Oczywiscie podajac odwrotny typ !!!!
To jakas nowosc bo zawsze bylo mozna, co dawalo same korzysci !!!
a)wiecej typow
b)smaczek zwiazany z rywalizacja h/h
c)w dalszej fazie turnieju kiedy bedzie malo meczy, czesto rozwiazywalo problemy z obstawianiem...