Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Liga Włoska 2005/2006
Przesunięty przez: cantona
2007-02-12, 11:47
Liga Włoska 2005/2006
Autor Wiadomość
fuhrer

Podglądacz

Wysłany: 2006-01-17, 18:57   

blacha22 zgadzam się z tobą kompletnie

Mikuś

1906 - 2006
   Junior

Pochwał: 7
Wysłany: 2006-01-17, 19:01   

Myśle, że Roma złapała wiatr w żagle i pokona spokojnie Reggine.
Wkońcu Roma nie przegrała od 6 spotkań(zaliczyła 5 zwycięstw i 1 remis), a Regiina nie wygrała żadnego meczu na wyjeździe poza 3 remisami.

AS Roma-Reggina
:arrow: Typ : 1
:arrow: Kurs: 1.56 ( w profku)

Wspólny kupon:

lucasss

Amator

Pochwał: 1
Wysłany: 2006-01-17, 23:06   

Cagilari-Siena.Obydwie druzyny ostatnio w dosyc dobrej formie , dobrze wypadly w spotkaniach z gigantem z Mediolanu-Interem (Siena u siebie 0:0 ,Cagilarki na wyjezdzie tylko 2:3) Mój typ to 1x , a odważnym proponuje samo x lub 1 .Siena ostatnio remisuje i byc moze stanie sie tez tak teraz, 3 raz z rzedu, natomiast Caglilari zdobylo w tym sezonie prawie wszytkie punkty u siebie i patrzac na ich akualna gre sadze, ze w meczu ze Siena tez cos uciulaja :)

Van der Elk

Doświadczony

Pochwał: 41
Wysłany: 2006-01-18, 10:06   

Roma to nieobliczalna drużyna i wcale bym sie nie zdziwił, jakby dzisiaj przegrali. Ta drużyna jednego dnia potrafi wygrać z najlepszymi drużynami, a drugiego przegrywa ze słabeuszami.

Ja proponuję mecz Chievo-Juventus 2

Chievo ma bardzo dobre statystyki na własnym boisku, szczególnie dzięki ostatnim spotkaniom(3 ostatnie mecze u siebie wygrane). Na wyjazdach jednak wogóle sobie nie radzą. Dla mnie to nie jest żadna dobra drużyna, tylko zwykły przeciętniak, który u siebie ma farta ;) .

Juventus to potęga. Ostatnio jeszcze poprawili swoją grę na wyjazdach. Ich bilans wyjazdowy to 7 1 1. Porażkę mają z Milanem, ale to było dość dawno, od tego czasu Juve sie poprawiło.

Treviso-Inter 2

Treviso ma ostatnie miejsce w lidze, u siebie grają słabo.
Inter zajmuje drugie miejsce w tabeli, ale szybko mogą je stracić jeżeli nie będą zwyciężać z tak słabymi drużynami jak Treviso. Dodatkowo Inter ostatnie spotkanie wyjazdowe zremisował 0-0, więc teraz powinni to wygrać.

Niektórzy proponują, żeby dać pierwszą połowę w tym meczu. Też uważam, że Inter powinien ją wygrać, ale to jest zawsze spore ryzyko :/ .

Oskar86

KING OF BRONX
   Doświadczony

Pochwał: 21
Wysłany: 2006-01-18, 13:18   

lk85 napisał/a:

Ja proponuję mecz Chievo-Juventus 2

Chievo ma bardzo dobre statystyki na własnym boisku, szczególnie dzięki ostatnim spotkaniom(3 ostatnie mecze u siebie wygrane). Na wyjazdach jednak wogóle sobie nie radzą. Dla mnie to nie jest żadna dobra drużyna, tylko zwykły przeciętniak, który u siebie ma farta ;) .

Juventus to potęga. Ostatnio jeszcze poprawili swoją grę na wyjazdach. Ich bilans wyjazdowy to 7 1 1. Porażkę mają z Milanem, ale to było dość dawno, od tego czasu Juve sie poprawiło.

Od siebie dodam :D

Kolejna propozycja z serie A lecz wedlug mnie bardzo pewna, z jednej strony za zawodnikami Juvetusu przemawia fakt iz prezetuja oni znakomita forme w tym sezonie(17z-1r-1p)bezwzgledu czy graja u siebie czy tez na wyjeżdzie. Maja oni 10 pkt. przewagi na drugim w tabeli Interem lecz nie wydaje mi sie to na tyle bezpieczny dystans by w gre wchodzila opcja odpuszczania jakich kolwiek meczy.

Chievo to dobra druzyna zajmujaca 7 pozycje w tabeli lecz grajaca w "kratke".Potrafili u siebie wygrac z MILANEM co bylo powszechnie uwazane za sensacje i jednoczesnie zaledwie remisowac z ASCOLI czy też z EMPOLI druzynami zdecydowanie slabszymi.

Faktem przemawiajacym rowniez za tym by postawic na ten typ sa slowa Luciano Moggi ktory che przejsc do historii serie A i przekroczyc bariere 100pkt.
By osiagnac ten wyczyn napewno nie moga sobie pozwolic na remisy z druzynami zdecydowanie slabszymi gdzy na półmetku rywalizacji maja oni "zaledwie" 2 pkt zapasu -52.

Juvetus nie przegrał z Chievo od 2001 roku wygrywajac 9 razy z rzedu (serie A)

Juvetus w tym sezonie "oddało" pkt. na wyjedzie jedynie LAzio(remis) i Milanowi(przegrana)

Składy:
Chievo (prawdopodobnie): Fontana; Malagò, Mandelli, Scurto, Lanna; Luciano, Brighi, Giunti, Semioli; Amauri, Pellissier

Juventus (prawdopodobnie): Buffon; Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Balzaretti; Camoranesi, Emerson, Vieira, Nedved; Ibrahimovic, Trezeguet

Callou

Amator

Wysłany: 2006-01-18, 16:59   

Dziś proponuję Roma - Reggina, mimo że Roma to podupadła potęga, to jednak u siebie jest b. groźna (wygrana z MIlanem), myślę że wygra z Regginą.
oraz Milan - Ascoli, wiadomo Milan to czołówka, bardzo dobra ekipa i zwycięstwo zdaje się pewne...

dj_AbE

Amator

Wysłany: 2006-01-18, 17:21   

Co myślicie o meczu Lecce - Livorno?

[ Komentarz dodany przez: The_GrabeK: 27-01-2006, 22:32 ]
Może coś więcej? Ludzie to temat to analiz a nie śmietnik.... Prosze Was....

Veb213

VISCA EL BARCA!
   Zawodowiec

Pochwał: 27
Wysłany: 2006-01-18, 19:07   

dj_AbE napisał/a:
Co myślicie o meczu Lecce - Livorno?

Livorno musi ten mecz wygrac. Nie moze sobie juz pozwolic na strate punktow. Jezeli je zgubi dzisiaj, to straci takze juz chyba definitywnie kontakt z czolowka. Lecce jest ostatnie w tabeli, ma slaby bilans meczow u siebie. Mysle, ze kazdy wynik inny niz zwyciestwo Livorno bedzie duza niespodzianka. Ja jednak asekurancko stawiam X2.

doguss

Podglądacz

Wysłany: 2006-01-18, 22:29   

Kto jedzie do Juve odzyskac swoją kasę ? Tragedia, i tak cud, że zremisowali... Inter trafiony.

Pavel

Junior

Pochwał: 4
Wysłany: 2006-01-21, 00:23   

Lazio-Cagliari

Nie wiem jak Wy ale ja jutro odpuszczam sobie ten mecz.Lazio wprawdzie dla wiekszosci jest zdecydownym faworytem.Jutro podejmuj jeden z najslabszych zespolow Serie A-Calgiari.Jednak Cagliari chyba dobrze wykorzystalo przerwe swiateczna i wzieli sie do roboty.Efektem tego sa dwie wygrane,z Ascoli i Udine i przegrana z Interem ale po bardzo zacietym meczu.Lazio u siebie jeszcze w tym sezonie nie przegralo,a Calgiari w tym sezonie na wyjazdach na 10 meczy zdolali zaledwie raz zremisowac.Jednak uwazam ze Calgiari z przed miesiaca,a Calgiari dzisiaj to troche inny zespol i cos czuje ze jutro moze byc niespodzianka w postaci remisu.Do tego w druzynie Lazio zabraknie:
Cesara , Behramiego ,Belleriego i Manfrediniego,a Calgiari bedzie oslabione brakiem 2 zawodnikow- Langelli i Begi . Jak dla mnie czysty remisik ;)

Inter-Palermo 1

Mysle ze jutro Inter powinien sobie poradzic z Palermo.Inter ostatnio jest w dobrej formie i mysle ze powinni sprostac oni druzynie z Sycylii.
Ostatnio zmieniony przez Pavel 2006-01-21, 09:23, w całości zmieniany 1 raz  

Mikuś

1906 - 2006
   Junior

Wysłany: 2006-01-21, 11:41   

Inter - Palermo

:arrow: Typ: 1
:arrow: Kurs: 1,4 ( w profku)

Inter w tym spotkaniu wychodzi w roli faworyta, który na własnym boisku jest bardzo groźny, gdyz na 10 meczy- 9 zakończył wygranymi. W Inerze zabraknie brazylijczyka Ze Marii jak i dwóch napastników. Ale Inter ma na tyle mocną drużyne, ze powinni sobie bez większych problemów poradzić z zajmująceym 10 miejsce Palermo.
Drużyna Palermo również doznała kilku osłabień, bo w meczu nie zagrają Gonzaleza, Eugenio Coriniego i Stephana Makinwy.

Ostatnie mecze Interu u siebie:

Inter-Cagliari 3-2
Inter-Empoli 4-1
Inter-AC Milan 3-2
Inter-Ascoli 1-0

:arrow: Bilans spotkań u siebie: 9 - 0 - 1
:arrow: Bramki strzelone - stracone: 27 - 8

Ostatnie sopotkania Palermo na wyjeździe:

Messina-Palermo 0-0
Fiorentina-Palermo 1-0
Roma-Palermo 1-2
Bari-Palermo 0-0

:arrow: Bilans spotkań na wyjeździe: 2 - 5 - 3
:arrow: Bramki strzelone - stracone: 11 - 13

Jak widać po statystykach Palermo jest jedną z dwóch drużyn, ktróa zremisowałą aż 5 razy na wyjeździe, ale watpię żeby jej się to udało w Mediolanie, gdyż ten mecz dla Interu jest umocnienie 2 miejsca w tabelii .

Fiorentina-Messina

:arrow: Kurs: 1,45(w profku)

Fiorentina spisuje się w tym sezonie znakomicie, co ukazuje miejsce w tabeli, które zajmuja, podejmować bedą bardzo słabo grającą Messine, która zajmuje 16 miejce. Jest to król remisów w Włoskiej Seria A, bo ma ich aż 9 ( w tym 6 u siebie).
Fiorentina natomiast na własnym boisku spisuje się kapitalnie wygrywając mecz za meczem. Jedyną porażke, którą odniesli na własnym boisku był porażka z Juventusem Turyn 1-2, która napewno wstydu im nie przyniosła, gdyż Juventus jest murowanym kandydatem na Królewską korone.

Ostatnie spotkania Fiorentiny u siebie:

Fiorentina-Chievo 2-1
Fiorentina-Palermo 1-0
Fiorentina-Treviso 1-0
Fiorentina-Juventus 1-2

:arrow: Bilans spotkań u siebie: 9 - 0 - 1
:arrow: Bramki zdobyte - stracone: 23 - 11

Ostatnie spotkania Messiny na wyjeździe:

Empoli-Messina 1-3
AC Milan-Messina 4-0
Treviso-Messina 0-0
Udinese-Messina 1-0

:arrow: Bilans spotkań na wyjeździe: 2 - 3 - 5
:arrow: Bramki strzelone - stracone: 9 - 14

Juventus - Empoli

:arrow: Kurs: 1,17( w profku)

Co tu duzo pisać, poprostu nie widzej innej możliwość niż zwyciestwo Juventusu, który w tym sezonie jest ukończenia sezonu na 1 miejscu w tabelii. W tym sezonie druzyny przyjeżdzające do Turynu stzreliły tylko dwie bramki od początku sezonu, natomiast Juventus na własnym boisku strził ich aż 21 :)

Twister

Kapitan

Pochwał: 53
Wysłany: 2006-01-22, 12:33   

Juventus Turyn - Empoli Calcio :arrow: handicap (-1.5) 1 1.50

Kurs na zwyciestwo Juve jest bardzo mały i według mnie nie ma sensu aby wogóle go brac na swój kupon.Ja postanowiłem z tego meczu postawić,że Stara Dama zmiecie dzisiaj Empoli różnicą większą niż 2 bramki.Według mnie takie rozwiązanie jest bardzo prawdopodobne zważywszy uwage na to,że w ostatnim meczu ligowym Juve zremisowało 1:1 i przed własną publicznością będą chcieili pokazać,że to był tylko wypadek przy pracy :D Poza tym gospodarze na własnym stadionie grają znakomicie 10-0-0,bramki 21-2 i nie powinni mieć żadnych problemów z odniesieniem przekonowującego zwycięstwa z słabo grającymi na wyjazdach gośćmi 1-2-7.

AC Siena - AC Milan :arrow: powyżej 2.5 goli 1.70

Milan w tym sezonie strzela dużo bramek a zarazem dużo traci.Ich bilans bramkowy w tym sezonie to 43-22 :szok: Co daje nam średnio 3.4 bramki na mecz w meczach z ich udziałem.Siena za to obrone ma dziurawą jak sito,straconych aż 32 bramki oraz bilans bramkowy 25-32,co daje średnio 3 bramki na mecze z ich udziałem.Tak więc wszystko wskazuje,że dzisiaj sobie Milan nieźle postrzela :lol:

armando

Junior

Wysłany: 2006-01-27, 18:39   

:arrow:
Palermo-Siena typ 1 kurs 1.75
W pierwszej konfrontacji obu zespołów, po bardzo dobrym meczu, lepsi okazali się Sycylijczycy (2-1), tym razem emocji również nie powinno zabraknąć. Zarówno Palermo jak i Siena są zdeterminowane, aby zgarnąć komplet punktów po tym jak oba kluby musiały uznać wyższość ekip z Mediolanu (porażki po 0-3).
Chimeryczna forma Rosanero, a w efekcie miejsce w środku ligowej tabeli, wywiera coraz większą presję na szkoleniowcu, Luigi Del Neri. Największą bolączką Sycylijczyków jest w obecnych rozgrywkach fatalna gra obronna, mimo że Palermo dysponuje dobrymi defensorami, jak choćby Barzagli i Santana. Zawodzi również golkiper Lupatelli, nie spełniając pokładanych w nim nadziei. Istotną informacją przed meczem ze Sieną jest powrót rozgrywającego Coriniego i pomocnika Gonzaleza . Lider Rosanero nie mógł wystąpić w ostatniej kolejce ze względu na zawieszenie. Z powodu powołania reprezentacyjnego, Makinwa pozostaje nadal poza kadrą Del Neriego.
W przeciągu ostatnich trzech miesięcy, Siena zaledwie raz zdobyła punkty poza rodzimym obiektem (remis z Livorno). Trener gości, Luigi De Canio, stanie przed niezwykle trudnym zadaniem, tym bardziej, że nie będzie mógł skorzystać z usług lidera defensywy Tudora oraz zawieszonych Gastaldello i Bachiniego . Pod znakiem zapytania stoi występ czołowego snajpera Bianconeri, Locatelliego , ale najprawdopodobniej na placu gry pojawi się dopiero w drugiej połowie.
Prowadzone przez Grosso i Di Michele Palermo całkiem nieźle spisało się w meczu Coppa Italia z Milanem (minimalna porażka 0-1), teraz Sycylijczycy powinni bez większych trudności zgarnąć komplet punktów.

Składy:
Palermo: Lupatelli; Zaccardo, Terlizzi, Barzagli, Grosso; Gonzalez, Corini, Barone, Santana; Di Michele, Caracciolo
Siena: Mirante; Foglio, Tudor, Portanova, Falsini; Alberto, D’Aversa, Vergassola, Molinaro; Chiesa, Bogdani
Ostatnio zmieniony przez armando 2006-01-27, 18:39, w całości zmieniany 1 raz  

edward jan

Podglądacz

Wysłany: 2006-01-27, 20:07   

Ascoli-Juventus-mysle,ze Juve wygra pewnie zmierza po kolejny tytul -wynik-1-2 mistered 27 01 2006 :jupi:

[ Komentarz dodany przez: The_GrabeK: 27-01-2006, 22:31 ]
Może coś więcej? Ludzie to temat to analiz a nie śmietnik.... Prosze Was....

lucasss

Amator

Wysłany: 2006-01-27, 23:41   

Roma-Livorno.Typ 1 Kurs 1,65 (Toto-Mix) . Roma ostatnio jest w gazie (wygrana z Juventusem na wyjezdzie w pucharze!) a Livorno nieco spuscilo z tonu ,szczesliwie zremisowalo u siebie ze slabiutkim Treviso(gol wyrownujacy w 93 min). :jupi:
Ostatnio zmieniony przez lucasss 2006-01-29, 21:56, w całości zmieniany 1 raz  

raskoks

Podglądacz

Wysłany: 2006-01-28, 22:21   

zgadzam się co do romy , na unibecie dziś jeszcze widziałem stawkę 1.7 myślę że warto to zapunktować

Pavel

Junior

Wysłany: 2006-01-29, 00:48   

No mam nadzieje ze limit niepodzianek w tej kolejce sie juz wyczerpal.Dzisaj Milan niespodziewanie zremisowal u sibie z Sampdoria,co za tym idzie stracil pierwsze punkty na wlasnym boisku.Nie obylo sie bez sesnacji w drugim meczu,gdzie faworyzowane Palermo uleglo u siebie ze Siena.Szybko wnioski wyciagneli wlodarze klubu i Luigi Del Neri moze szukac sobie nowego pracodawce.Jak bedzie jutro?Zobaczymy.

Ascoli-Juventus 2 1,5

Dla mnie w tym meczu nie ma innej opcji jak wygrana Juve.Wprawdzie martwic moga ostatnie mecze Juve,wymeczone 2-1 z Empoli i porazka w pucharze z Roma.W srode przeciwko Romie gral 2 sklad,a podstawowi gracze odpoczywali wlasnie na mecz z Ascoli.Juventus przystapi jutro w najsilniejszym skladzie,pomijajac kontuzje od dluzszego czasu.Ascoli natomiast jutro bedzie troche oslabione,zabraknie:Cristiane , Della Morte , Cudiniego, Carbone i Del Grosso.Mysle ze Juve bez wiekszych problemow powinno ten mecz wygrac.

Chievo-Reggina 1 1,7

Chievo jutro nawlasnym stadionie podejmuje Reggine.Ostatnio jednak druzynie z Werony nie idzie,doznali 2 porazki na wyyjezdzie,,z Parma i Fiorentina, i zremisowala u siebie z Juve.Jednak na wlasnym boisku Chievo jest bardzo silne ,a do tego jutro rywala nie bede mieli wymagajacego.Reggina na wyjazdach prezentuje sie tragicznie,zdobyla az 3 punkty we wszytskich wyjazdowych meczach,ostatnio z forma u nich nie najlepiej tak wiec mysle ze bedzie ciezko wywyiesc z Werony chociaz 1 punkt,nie wspominam o 3 punktach,ktorych druzyna Regginy jeszcze niegdy nie wywiozla ze stadionu. Marc`Antonio Benetegodi .

Empoli-Parma X 2,9

Slabiutkie Empoli podejmuje u siebie tez slaba grajaca Parme.Mozna powiedziec ze jutrzejszy mecz dla tych druzyn bedzie o 6 punktow.Jednak formy obu druzyn nie wskazuje aby ktiras byla faworytem.Empoli na ostatnie 10 meczy zdolala tylko 2 zremisowac,troche lepiej sie prezentuje Parma,ktora zaliczyla 2 wygrane i 3 remisy.Juto w Empoli nie zgraja:Camara, Coly , Feronetti , Savi , Delvecchio , Pasquale czy Rossi,w Parmie zabraknie:Bonetto, Ascoliego i Buzzegoliego.Jak dla mnie jutro remisik z lekkim wskazaniem na Parme.

Roma-Livorno 1 1,65

Roma w ostatnim czassie wszytskich zachwyca swoja forma.Wygrala 5 spotkan z rzadu + srodowe spotkanie pucharowe z Juve.Mysle ze przy takiej formie moze spokojnie powalczyc o kwalifikacje do LM.Jutro rywalem bedzie.Jutrzejszy przeciwnik Romy-Livorno to nie byle jaki zespol.Zajmuja 5 miejsce w tabeli,jednak ostatnio chyba spuscili z tonu,remisujac 3mecze pod rzad.Roma jutro wystapi w takim samym skladzie co w ostatnich meczach,widocznie kontuzje nastepujacych zawodnikow: Montella , Nonda , Kharja oraz Kuffor wychodza im na dobrze.Roma-Livorno 1

Udinese-Fiorentina 2 2,55

Udinese-4 druzyna wsezonie 2004/2005 jest chyba najwieksym rozczarowaniem.Zajmuje 11 miejsce w tabeli,a jutro przyjdzie im grac chyba z jedna z niespodzianek tego sezonu-Fiorentina. Jednak Viola miala po wspanialym poczatku,powoli stacza sie w dol tabelii.Mysle ze jutro powinna sobie poradzic z Udinese ktore jest oslabione brakiem kilku podstatwowych zawodnikow.

Twister

Kapitan

Pochwał: 53
Wysłany: 2006-02-04, 14:34   

AC Siena - Ascoli Calcio :arrow: 1 1.90

Gospodarze zagrają dzisiaj podbudowani zwycięstwem w ostatniej kolejce nad Palermo (3:1).W drużynie gospodarzy nie zagra dzisiaj strzelec trzech bramek w tamtym spotkaniu Bogdani,który jest kontuzjowany.Za to do składu wracają Locatelli oraz Tudor,który jest podporą defensywy Sieny.W druzynie gości panuje istna plaga kontuzji,nie zagrają:Cristiano,Della Morte,Cudiniego,Carbone i Budana oraz zawieszony za kartki obrońca Damizzi.Według mnie zbyt duża liczba absencji oraz dużo słabsza ostatnio forma gosci nie uchronią ich od kolejnej porażki.

FC Parma - AS Roma :arrow: powyżej 2.5 goli 1.85

Nie podejme się ryzyka typowania w tym meczu rozstrzygnięcia zwłaszcza,że nie wiadomo czy wystąpi w tym spotkaniu poobijanu w spotkaniu z Juve Totti.Według mnie najpewniejszym rozstrzygnięciem w tym spotkaniu jest to,że padnie w nim troche bramek.Jak wiadomo obydwie drużyny strzelają dość dużo bramek.Zarówno Parma jak i Roma preferują otwarty styl gry i powinni dzisiaj to udowodnić.

Van der Elk

Doświadczony

Pochwał: 41
Wysłany: 2006-02-04, 15:03   

To ja na jutro dam 2 takie "pewniaki":

Juventus-Udinese 1 kurs 1,27 w profku.

Co tu dużo pisać- Juve to murowany faworyt tego meczu i jeżeli choć troche sie przyłożą, to powinni wygrać bez problemu. Oni u siebie mają same zwycięstwa w lidze. Ostatnio na własnym obiekcie przegrali z Romą, ale to był puchar. Po tym blamażu zapewne będą chcieli sie zrehabilitować. Zresztą bardzo fajnie by było wygrać u siebie wszystkie mecze w lidze w tym sezonie :roll: . Uważam, że ich na to stać.
Udinese na wyjazdach spisuje sie słabo, choć czasem lubią sprawić niespodziankę, ale z Juventusem chyba nie będą mieli nic do powiedzienia.

Fiorentina-Lecce 1 kurs 1,35 w profku.

Sytuacja podobna co w meczu Juventusu, jednak jest pare różnic:
- Lecce na wyjazdach gra jeszcze gorzej niż Udinese(tylko 1 mecz wygrany a reszta przegrana);
- Fiorentina co prawda wygrywa niemal wszystkie mecze u siebie(10 wygranych i 1 porażka z Juve), ale te ich zwycięstwa od dłuższego czasu są takie "wymęczone".
Jutro jednak Fiorentina powinna wygrać bez problemu i to z handicapem.

Pavel

Junior

Wysłany: 2006-02-04, 23:31   

Calgiari-Empoli 1 1,85

Dzisiaj spotkaja sie jedne z najslabszych ekip Serie A.Cagliari na wlasnym stadionie bedzie podejmowac Empoli.Jednak Cagliari pod wodza nowego trenera zaczela cos w koncu grac.Szczegolnie dobrze zaczeli grac na wlasnym boisku,gdzie ostatnie 4 mecze wygrali,a do tego momentu nie mieli zadnej wygranej u siebie.Empoli natomiast jest druzyna z najgorszym bilansem punktowym w ostatnich 10 meczach,zdlolai zdobyc zaledwie 2 punkty.Do tego kontuzjowany jest najlepszy zawodnik Empoli,Tavano ktory najprawdopodobniej dzisaj nie wystapi.Jak dla mnie to "pewna"wygrana Cagliari.

Livorno-Messina 1 1,6

Livorno,druzyna ktora wlaczy o gre w pucharach ostatnio obnizyla loty.Od 4 spotkan nie zaznalai zwyciestwa,a ostatnio polegli w Rzymie z Roma 3-0.Mysle ze dzisaj czas zdobyc 3 punkty przez Livorno.Messina o druzyna z dolnej czesci tabeli,kotra gra w kratke,raz wygra,raz przegra.Ostatnio pokonali u siebie Cagliari 1-0,zdobywajac gola w 90 minucie.Dzisaj Messina przyjdzie bez kilku zawodnikow:Parisiego , D’Agostino, Zoro i zawieszonego Zanchiego .W Livorno za kartki bedzie pauzowal De Ascentis ,z kolei do skladu wraca Ruotolo.Przy tych oslabieniach Messiny mysle ze Livornosobie z nimi poradzi.

Reggina-Palermo X 2,9

Dwie przecietne druzyny sie dzisaj spotykaja.Reggina to jest druzyna ktora potrafi grac tylko na wlasnym boisku,zdobyla 19 punktow u siebie,a na wyjazdach zaledwie 3.Dzsiaj przeciwnik nie bedzie latwy,co pokazal eliminujac Milan z pucharu Wloch.Mysle ze dzisiaj bedzie wyrownany mecz i padnie wynik remisowy.

Lazio-Milan X 2,95

Lazio u siebi9e bedzie podejmowac druzyne Mialnu.Milan juz stracil szanse na Scudetto,jedyne co moga osiagnac to LM,jednak watpie w to.Ostatnio Milan przeplata dobre wystepy ze zlymi.Dzisiaj bedzie im bardzo ciezko wygrac po bedzie grali na Stadio Olympico w Rzymie z Lazio.Lazio jeszcze w tym sezonie nie doznali porazki i mysle ze dzisiaj tez tak bedzie.Lazio-Milan X/over
Ostatnio zmieniony przez Pavel 2006-02-05, 11:09, w całości zmieniany 2 razy  

fifiboss

Amator

Wysłany: 2006-02-06, 19:38   

Udinese-Reggina 1 1,8

Udinese to w tym sezonie typowy średniak ligowy nie prezentuje tej formy co w ubiegłym sezonie, jednak w meczu ze słabą na wyjazdach Regginą bilans(0-3-8 br.6-20) mogą udowodnić że w piłke to jeszcze potrafią grać. Udine w ostatniej kolejce przegrało na wyjeżdzie z Juve 1:0 grając przez większość czasu w 10. Ostatni mecz ligowy na wyjeżdzie Reggina przegrała z Chievo 4:0.

Roma-Cagliari X 4,33

Roma w tym meczu spotyka się z zespołem prezentujący beznadziejny styl na wyjazdach (0-2-10 br.10-27) ,Cagliari jest to jednak zespół który potrafił zremisować tak niedawno na wyjeżdzie z Lazio czy strzelić 2 bramki Interowi w przegranym meczu 3:2. Liczę w tym meczu na niespodzianke , mimo tego że Roma jest ostatnio jak "rakieta" i w sobote wygrała 0:3 w Parmie.

Milan-Treviso 1 1.2
Co tu o tym meczu dużo mówić Milan musi go po prostu wygrać, jeśli chce gonić czołówke.

westham

Amator

Wysłany: 2006-02-07, 10:47   

Ja bym postawił mecz Juventus - AC Parma
Juve cały czas prowadzi goni go Milan oraz Inter.
Gospodarze powinni wygrać, Parma goni w dół tabeli co jest wielkim zaskoczeniem w tym sezonie.

typ: 1
kurs: może nie zbyt duży 1,15 (bet-at home) :cwaniak1:

Spongebob

Amator

Wysłany: 2006-02-07, 20:46   

westham napisał/a:
Gospodarze powinni wygrać, Parma goni w dół tabeli co jest wielkim zaskoczeniem w tym sezonie

Typ wydaje sie ewidentny,kurs faktycznie nedza ,ale nie rozumiem czemu dla ciebie (bo chyba tylko dla ciebie) jest wielkim zaskoczeniem pozycja parmy,przeciez z ta gra i tym skladem ,no moze poza 3,4 zawodnikami dobrymi na nic wiecej parmy nie bedzie stac,no bo chyba nie liczyles ze bedą walczyć o puchary :D

lottogracz

Amator

Wysłany: 2006-02-07, 21:11   

:D :D

westham napisal;
Ja bym postawił mecz Juventus - AC Parma
Juve cały czas prowadzi goni go Milan oraz Inter.
Gospodarze powinni wygrać, Parma goni w dół tabeli co jest wielkim zaskoczeniem w tym sezonie.

typ: 1
kurs: może nie zbyt duży 1,15 (bet-at home)
----------------------
Tu można dać wynik z handicapem bo tak napewno będzie.
Kurs większy i opłacalny.
pozdr. :p:

Centrebet
bodzio861
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-08, 07:48   

Moim zdaniem na dzisiaj warto zagrać 2 mecze na over 2,5 bramki :

Juventus - Parma(+1) kurs w profesjonalu 1,6
Milan - Treviso(+1) kurs w profesjonalu 1,6

Juventus ostatnio strzelił tylko 1 bramkę co nie zdarzało się zbyt często jestem przekonany na 9/10, że w tym meczu padnie over. :cwaniak:

Co do meczu Milanu, ogladałem mecz z Lazio i naprawdę Milan grał dobrze tyle tylko, że Peruzzi większość piłek bronił albo miał szczęscie, że nie wpadały, także w tym przypadku jestem przekonany 9/10, że padnie over. :cwaniak:
Ostatnio zmieniony przez bodzio861 2006-02-08, 07:50, w całości zmieniany 1 raz  

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Liga Włoska 2005/2006

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl |