Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Liga Włoska 2005/2006
Przesunięty przez: cantona
2007-02-12, 11:47
Liga Włoska 2005/2006
Autor Wiadomość
nazimek

Oi! Bootboy

Pochwał: 24
Wysłany: 2005-07-07, 22:01   Liga Włoska 2005/2006

Rozpoczynamy nowy sezon
W tym temacie podajemy typy uargumentowane chocby drobna analizą !!! Suche typy beda kasowane !!!
Zapraszamy do dyskusji !!
Ostatnio zmieniony przez nazimek 2006-05-18, 09:39, w całości zmieniany 1 raz  

Flash

Podglądacz

Wysłany: 2005-08-24, 16:39   

Cześć
Czy macie jakieś pomysły co do wyniku meczy:
Lazio - Messine
Reggina - Roma?

pol 44

Podglądacz

Wysłany: 2005-09-01, 20:15   

A co powiecie o jutrzejszym meczu catania-brescia kurs 2,08. Jak dla mnie pewna 1.

CardanoX

Amator

Wysłany: 2005-09-08, 18:06   

Mamy za sobą dopiero 1. kolejke Serie A, licze iz dyskusja niedlugo sie "rozgrzeje".
W drugiej kolejce pewniakiem wydaje mi sie:

Palermo - Inter TYP: 2
Juz pierwsza kolejka i przedsezonowe transfery pokazaly iz Inter bedzie jednym z pretendentow do Scudetto. Aby tego dokonac nie moze sobie pozwolic na strate punktow w pierwszych kolejkach. Dlatego stawiam iz Adriano, Figo i spolka rozprawia sie w wyjazdowym meczu z Palermo, ktore przed sezonem oslabilo sie odejsciem Toniego.

Faulik

Junior

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2005-09-08, 22:26   

Jestem fanem Interu i uwazam ze Inter jest w stanie wygrac z Palermo! Lecz jednak jako fan nie obstawiam meczy mojej druzyny i dobrze na tym wychodze:)

1482 15:00 Chievo - Parma 2.20 2.90 3.10 1.25 1.50

Parma nie stoi na straconej pozyci w meczu z Chievo! W pierwszym meczu Chievo przegralo z Juventusem 1-0 lecz mozna powiedziec ze gralis slabo! Mecz zycia rozgrywal Fontana bramkarz Chievo gdyby nie on to Chievo wyjechalo by z Turynu w fatalnych nastrojach! Parma w pierwszym meczu zremisowal u siebie z silnym Palermo 1-1! Uwazam ze Parma wieksze szanse ma na wyjazdach niz u siebie gdyz moze grac z kontry a druzyny pokroju Chievo nie za bardzo daja sobie rade w ataku pozycyjnym! Mysle ze X2 wejdzie na 100% 2 na 80%

1483 15:00 Empoli - Juventus 5.60 3.50 1.50 2.15 1.05

Ciezko sie gra sie u beniaminka ktory rozgrywa mecz u siebie pierwszy raz w sezonie! A zwlaszcza mistrzom Wloch ktorzy musza udowodnic ze grac w pilke umieja! Uwazam ze Empoli jest w stanie odebrac conajmniej jakis pkt Juventusowi! Za Empoli wskazuje:
- wlasne boisku
- niesamowita motywacja odniesienia sukcesu z Juve
- mala liczba powolanych zawodnikow na mecz reprezentacji! W Juventusie prawie cala druzyna byla w roznego typu rozjazdach! Uwazam ze ciezko bedzie im sie skocentrowac w sumie w dwa dni na mecz z beniaminkem! Do tego dochodzi Liga Mistrzow w nastepnym tygodniu!
Mysle ze Empoli jest w stanie zrobic niespodzianke!
1x 75%

kenia

Podglądacz

Wysłany: 2005-09-09, 22:12   

Panowie a co sądzicie o meczu Lecce - Ascoli , 1.80 na Lecce

Fisher

NBA I LOVE THIS GAME

Pochwał: 66
Wysłany: 2005-09-10, 15:41   

Palermo - Inter 2 2,00 :nie:

Palermo rozpoczęło sezon remisem w Parmie. Bramkarz Palermo Guardablen chyba ma jakieś kłopoty, ale powinien być zdolny do obrony strzałów Adriano i kolegów :) Adriano jest chyba obecnie jednym z lepszych napastników na świecie - z potężnym uderzeniem z lewej nogi. Recoba lub Martins będzie partnerem jego w ataku. Nie widze innej możliwości niż wygrana przyjezdnych

do Keni: Lecce-Ascoli 1 jak najbardziej jutro postaram sie napisać analize

Milan - Siena 1 1,22 :tak:

Jeden zdobyty punkt na terenie w Ascoli stawia Milanistów pod małą presją po pierwszej kolejce. To będzie bardzo ważny mecz dla gospodarzy. Siena ma jedno osłabienie, nie zagra D'Aversa, a o osłabieniach Milanu może nie będe pisał :lol: bo kilka jest dobrych nazwisk, którzy nie wystąpią w spotkaniu, ale na pewno mogą spokojnie ich zastąpić innymi klasowymi zawodnikami. Mimo małych osłabień skromne zwycięstwo odniesie Milan
Ostatnio zmieniony przez Fisher 2005-09-11, 16:47, w całości zmieniany 1 raz  

nazimek

Oi! Bootboy

Wysłany: 2005-09-11, 14:33   

Empoli-Juve 2 ---->>>>Turynianie na ogól nie gubią punktów w meczach z takimi druzynami.na początku sezonu prezentują całkiem niezłą forme i myśle,ze wygrają w spotkaniu w beniaminkiem

Kamil87

Podglądacz

Wysłany: 2005-09-16, 15:58   

Cześć!!! Jestem tutaj nowy i chciałbym sie dowiedziec co sadzicie o meczu Parma - Empoli w 3 kolejce Serie A. Kurs na Parme jest dosc dobry 1,8 i wydaje Mi sie ze powinni sobie poradzic z baaaaardzo słabym Empoli (0-4) u siebie z Juve.

A co Wy o tym sadzicie?? :D

cortest

Podglądacz

Wysłany: 2005-09-16, 17:00   

Kamil87 napisał/a:
Cześć!!! Jestem tutaj nowy i chciałbym sie dowiedziec co sadzicie o meczu Parma - Empoli w 3 kolejce Serie A. Kurs na Parme jest dosc dobry 1,8 i wydaje Mi sie ze powinni sobie poradzic z baaaaardzo słabym Empoli (0-4) u siebie z Juve.

Z Parma tak nie bedzie mysle ze Empoli tym razem zdobedzie co najmniej 1 pkt.

Fisher

NBA I LOVE THIS GAME

Wysłany: 2005-09-16, 21:39   

Parma - Empoli 1 1,80 :tak:

Parma w poprzednim sezonie była typową drużyną, która większość punktów zdobywa na własnym boisku. Na porównania powiem, że w poprzednim sezonie ogólnie zajęli 18. miejsce, ale jeśli chodzi o gre w domu, to ... 7 :)) W tym sezonie nie wiedzie im sie dobrze jak na razie u siebie (porażka i remis) ale myśle, że w tym meczu przełamią sie. Jestem przekonany, że w meczu Parma przejmie inicjatywe, a Empoli będzie sie tylko bronić. A jak to dobrze robią udowodnili w meczu z Juventusem :P -ale jestem okrutny :] Do składu Empoli powróci obrońca Luccini, ale inni obrońcy, Bonetto i Pratalli mogą nie wystąpić. Jestem przekonany, że gospodarze zwyciężą

Inter M. - Lecce 1 1,25 :tak:

Cóż tu każdy wie co będzie, ale dla tych co sie wachają. Lecce, które grało z beniaminkiem Ascoli nie potrafiło nawet strzelić im gola, mimo, iż grali w przewadze, bo od 36 minuty czerwoną kartke otrzymał gracz Ascoli. W drużynie Lecce jest chyba tylko jeden piłkarz, który mógłby sie przeciwstawić Interowi. Jest to napasnik Vucinic. Jako jedyny w drugiej połowie poprzedniego spotkania dobrze grał. Inter wystąpi w takim samy składzie jak tydzień temu w meczu z Palermo i w tygodniu na Słowacji. Zwycięstwo Mediolańczyków oczywiście :tak:

Faulik

Junior

Wysłany: 2005-09-20, 21:22   

494 20:30 Milan - Lazio 1.40 3.60 7.10 1.05 2.39

Mecz ten wygra MILAN i to dosc pewnie! Bo ostatniej wpadce Milanu w Genoi zespol te nie bedzie mogl pozwolic sobie na strate zadnych pkt! Lazio ostatnio dosc dobrze gra ale musi kiedys przegrac! przegrana ta nastapi jutro:D

A teraz podam 2 suche typy!

497 20:30 Treviso - Sampdoria 3.35 3.00 2.00 1.58 1.20
490 20:30 Chievo - Inter 4.40 3.00 1.75 1.78 1.11

:cwaniak1:

// zacznij pisać obszerniejsze analizy, albo w ogole wstrzymaj się z "takim" pisaniem - chyba instrukcja na poczatku tematu jest njasna i rzeczowa...takie typy to do innego działu - to dobra rada na przyszłość (mod sts_obstawki)

CardanoX

Amator

Wysłany: 2005-09-21, 11:34   

Ech.. Jak widze taka analize to mi się płakać chce... Milan wygra bo musi wygrać a Lazio w końcu musi przegrac :) ... Musi to się (za przeproszeniem) człowiek z rana załatwić... A to jest sport, nic nie jest pewnego, a takie fora są od rzeczowej analizy a nie stwierdzeń typu "wygra bo musi" albo "to dosyć pewne"... Nie mam zamiaru nikogo obrazić ale proszę, zrozumcie, że wiele osób gra typami jakie widzi na tym forum, więc takie typy mogą niekiedy wprowadzić w błąd...

Oto moje typy na dzisiejszą kolejkę Serie A:

Treviso - Sampdoria Genoa TYP: 2 :p:
Sampdoria po porazce w pierwszej kolejce pokazala iz jest jednak dobrze przygotowana do sezonu wygrawajac dwa nastepne mecze, w tym odprawiajac z kwitkiem wielki Milan. Teraz czeka ich spotkanie z beniaminkiem i zarazem jednym z najslabszych wloskich ligowcow - zespolem Treviso. Historia pojedynkow miedzy tymi zespolami na stadionie w Treviso nie istnieje tzn bedzie to ich pierwsze takie spotkanie, wiec mozemy tylko sugerowac sie sila druzyn, forma oraz kartkami i kontuzjami. Te ostatnie przemawiaja na korzysc gosci - Treviso grac bedzie bez 5 podstawowych graczy, w tym pauzujacego za kartki bramkarza... Mysle, ze uskrzydlona zwyciestwem nad Milanem Sampdoria nie da sie zatrzymac slabemu Treviso...

AS Roma - AC Parma TYP: 1 :p:

O Romie, ktorej w miedzysezonowej przerwie pozwolono dokonac kilku transferow mowilo sie iz teraz ponownie stanie sie czwarta sila we wloskim futbolu... Rzymianie mieli toczyc wyrownane pojedynki i walczyc o najwyzsze lokaty z MIlanem, Juventusem i Interem... Poczatek sezonu jest wiec lekkim zawodem dla kibicow Romy, gdyz Totti,. Cassano i spolka z 4. punktami plasuja sie w srodku tabeli. Szansa by to odwrocic jest mecz z Parma, trapiona licznymi kontuzjami (5 graczy w tym: Bonera, Coly, Morfeo)... W prawdzie Roma takze zagra pozbawiona kilku czolowych pilkarzy (Chivu, Mexes, Mancini, Cassano - ich wystepy stoja pod znakiem zapytania), to jednak z pokonaniem Parmy nie powinna miec problemow... Takze bilans jest zdecydowanie na korzysc gospodarzy, gdyz Parma w swej historii wyspepow wygrala z Roma tylko raz..

CardanoX

Amator

Wysłany: 2005-09-23, 16:48   

Sampdoria Genoa - Chievo Verona TYP: 1

Z poprzedniej kolejki włoskiej Serie A udało się wytypować poprawnie 2 spotkania, mam nadzieję iż uda się podtrzymać dobrą passę... Aby tego dokonać spotkanie Sampdorii z Chievo wydaje mi się być dobrym typem...
Chievo juz w poprzednich sezonach udowadnialo iz jest solidna druzyna, ktora niejednemu faworytowi potrafi napsuc krwi.. jednak na wlasnym boisku. Postawa Sampdorii w tym sezonie wzbudza podziw - po pokonaniu Milanu, druzyna z Genui wywiozla 3 punkty ze stadionu beniaminka z Treviso... Teraz przed graczami Sampdorii jedno zadanie - podtrzymac zwycieska passe w spotkaniach ligowych. W poprzednich sezonach Sampdoria nie miala problemow jesli chodzi o mecze z Chievo - konczyly sie one zwyciestwami gospodarzy - 1:0... Mysle, ze tym razem takze gospodarze rozstrzygna mecz na swoja korzysc i postawie na to zwyciestwo ...

Livorno - Ascoli TYP: 1
Jak dotychczas nikomu nie udalo sie pokonac pilkarzy Livorno i to ich postawa urasta do miana niespodzianki "in plus" tego sezonu rozgrywek serie A. Zas beniaminek z Ascoli przekonuje sie iz jednak spora klasa dzieli wloska pierwsza lige od drugoligowych rozgrywek... W prawdzie goscie "ciulaja" punkty gdzie tylko moga to jednak na bedace w wysokiej formie i grajace na luzie, bez presji Livorno sa poprostu za slabi... O tym jak ciezko goscia wywiezc z Livorno chocby punkt niech swiadczy fakt iz ostatnie 3 mecze miedzy tymi druzynami na stadionie w Livorno (czy to w pucharze Wloch, czy jeszcze w Serie B, gdzie do niedawna obydwie dryzny wystepowaly) konczyly sie zwyciestwami gospodarzy!

nazimek

Oi! Bootboy

Wysłany: 2005-09-23, 23:44   

Reggina-Udinese 1X (1,63) --------->>>>>>>>>>>>>>>>

Reggina ma 0 punktów,stosunek bramek 3-10.udinese jest w środku tabeli (6 pkt).co decyduje o tym,że proponuje stawiać na gospodarzy z podpórka?otóż,ja osobiście nie wierze w druzynie udinese.wg. mnie nie są druzyna pokroju juve czy milanu,które to sa w stanie wygrywac regularnie zarówno u siebie jak i na wyjeździe.po prostu maja słabsza kadre od potentatów i raczej moga liczyc na zwyciestwa u siebie.

w ostatnich latach mecze miedzy tymi druzynami wygladaly tak:
2005-01-23 Udinese Reggina 0 : 2 Serie A 2005
2004-09-12 Reggina Udinese 0 : 0 Serie A 2004
2004-04-10 Reggina Udinese 0 : 1 Serie A 2004
2003-12-07 Udinese Reggina 1 : 0 Serie A 2003
2003-03-02 Reggina Udinese 3 : 2 Serie A 2003
2002-10-20 Udinese Reggina 1 : 0 Serie A 2002
2001-04-01 Reggina Udinese 1 : 1 Serie A 2001

jak widać prawie zawsze były to wyrownane boje.

dodatkowo udine jeszcze nie zremisowało w tym sezone,2 wygrane,2 porazki...moze akurat teraz :)

i czas na pierwsze pkt regginy

zachecam kurs na 1X całkiem,całkiem

Fisher

NBA I LOVE THIS GAME

Wysłany: 2005-09-24, 13:45   

Empoli - Lecce 1 2,00 :tak:

Gracze Empoli świetnie spisali sie w meczu z Cagliari, gdzie wygrywając 3:1 odnieśli pierwsze zwycięstwo w sezonie. Świetne recenzje zbierali Almiron, Rigano,Tavano i Vanucchi - drużyna jest w formie. Lecce natomiast znowu przegrali, prowadząc z Fiorentiną 1:0, ale w drugiej połowie pozwolili Fiorentinie na zdobycie 3 goli, właściwie te 3 gole stracili bodajże w 15 góra 20 minut. Dodatkowo na niekorzyść gości w meczu pauzuje G Delvecchio. Według mnie spokojne zwycięstwo gospodarzy.

Pozwole sobie nie zgodzić sie z typem Cardano X, który typował Livorno według mnie

Livorno - Ascoli X 3,15 :nie: ewentualnie
under 1,70 :tak:

0:0 0:0 0:1 to są 3 ostatnie wyniki Livorno, wynik 1:0 to jest wyjazdowe zwycięstwo tej drużyny z Treviso. A więc jak widać pada mało bramek w meczach z udziałem Livorno. Ascoli także opiera swoją grę przedewszystkim na obronie. Nie spodziewajmy sie, że w niedzielnym meczu któraś z drużyn szybko strzeli bramke (jak wogóle któraś strzeli). Trener Livorno planuje zrobić roszady w wyjściowej składzie, ale myśle, że goście nie zostaną niczym zaskoczeni i będą dzielnie sie bronić. Myśle, że mecz ten będzie baardzo nudny i sie skończy 0:0 (podobnego przebiegu spodziewam sie tak jak u nas bodajże Odra-Łęczna w poprzedniej kolejce)

tomilee

Junior

Pochwał: 4
Wysłany: 2005-10-05, 09:32   

(Serie B)

Na uwagę dzisiaj zasługuje.Modena v Crotone również nie przegrała jeszcze meczu z gośćmi na własnym podwórku 2-0-0 oraz nie straciła gola 4:0 (ogólnie h2h 3-0-1 6:2) w tym spotkaniu może być różnie, uważam, że zespół gości grał z lepszymi zespołami a ostatnie 2 wygrane z silną Bologna 2:1 na wyjeździe oraz domowe zwycięstwo z jeszcze silniejszą Catania 3:1 odradzam grania tego meczu. Dobry typ może być under jak do tej pory jedno spotkanie pomiędzy tymi zespołami zakończyło się over. Bardzo mało goli tracą gospodarze a na własnym obiekcie nie stracili żadnego na 3 spotkania strzelając 4. Goście mało strzelają na wyjazdach 3 spotkania 2:3. Cesena v Catania jak do tej pory każde ich spotkanie kończyło się under, myślę, że tym razem będzie inaczej, ponieważ zespoły strzelają dość dużo goli, no i obrona Ceseny nie zachwyca.
Piacenza v Atalanta w tym spotkaniu gospodarze łatwo skóry nie sprzedadzą, tak mówi h2h, mimo, że Atalanta jest 2 w tabeli. Bilans bezpośrednich spotkań 4-3-3 13:12 na boisku gospodarza 3-1-1 9:3. Czuję, że po porażkach Atalanty z Mantovą aktualnym liderem 1:0 oraz z 3 zespołem Catanią 4:1, warto w tym spotkaniu zagrać 2 lub 2X będą chcieli odrabiać straty. Triestina v Ternara dużo ludzi zapewne postawi na gospodarzy tak bynajmniej widać po zajmowanym miejscu w tabeli, domowych jak i wyjazdowych spotkaniach. Trzeba zauważyć, że zespół gości ostatnio grał z silniejszymi zespołami 2,4 poz. i wcale nie odbiegali poziomem. H2h pokazuje 3-1-2 10:10, że Ternara łatwo nie odda punktów w tym meczu i stać ich na wywiezienie choćby punktu.
....................................................................................................................................
Osobiście gram spotkanie, Bari v Mantova zwycięstwo gości. Nikt nie przypuszczał, że Beniaminek po 7 kolejkach będzie przewodził w serie B, moim zdaniem stają się coraz groźniejsi i nabierają pewności siebie, że mogą wygrywać mecz za meczem i nie zamierzają z nikim gubić punktów. Z przewagą 4 punktów nad 2 w tabeli Atalantą, która gra trudne wyjazdowe spotkanie z Piacenzą, oraz 3 zespół Catania 5 pkt. straty do lidera również gra trudne wyjazdowe spotkanie z Ceseną. Więc nic innego nie pozostaje Mantova, która jest w pełnym gazie jak ponownie wywalczyć komplet punktów ze słabiutkim Bari i umocnić się na fotelu lidera. Goście nie przegrali jeszcze żadnego spotkania w lidze 6-1-0 12:4 w porównaniu z gospodarzami 1-2-3 5:7. W 6 ostatnich meczach 5-1-0 goście strzelili 11 goli 4 tracąc, natomiast 1-2-3 5:7. Bari nie wygrało w ostatnich 5 meczach, Mantova przez kolejne 4 spotkania zdobywa komplety punktów są niepokonani w ostatnich 7 meczach. W zespole Bari nie wyróżnia się żaden strzelec natomiast goście mają dwóch wartych uwagi Graziani, Noselli strzelonych mają po 3 gole i myślę, że nie zawiodą w dzisiejszym spotkaniu.
Ostatnio zmieniony przez tomilee 2005-10-05, 11:23, w całości zmieniany 1 raz  

raull

Podglądacz

Wysłany: 2005-10-05, 10:38   

Widzac twoje typy, mozna stwierdzic, ze panuje u ciebie ogolny nielad. Przeciez druzyny Clermont i Grenoble graja w Ligue 2. Mala prosba do wszystkich. Jezeli piszecie juz jakies typy to piszcie jaka to liga. To zdecydowanie ulatwia czytanie ludziom, ktorzy nie znaja sie wogole na pilce noznej, a opieraja sie na typach umieszczanych na forum. Pozdro dla wszystkich :zaskoczony:

Fisher

NBA I LOVE THIS GAME

Wysłany: 2005-10-05, 10:49   

raull nie trzeba pisać jaka to jest liga, bo jest oddzielny temat do każdej ligi (albo czasem w jednym temacie więcej lig). tomilee poprostu sie pomylił, bo chłop raczej sie zna na rzeczy :)

raull

Podglądacz

Wysłany: 2005-10-05, 14:04   

Wporządku. Myslalem, ze lepiej byloby miec jakis lad. Pozdro

nazimek

Oi! Bootboy

Wysłany: 2005-10-21, 15:07   

Messina-Ascoli 1 (2,08).--->drużyna Messiny jest bez zwycięstwa na własnym boisku.W dniu jutrzejszym podejmuje beniaminka Ascoli.Uważam ,ze jest to dobry moment na przełamanie się i zwycięstwo w tym spotkaniu.Kurs moim zdaniem jest baardzo dobry

chorrycho

Podglądacz

Wysłany: 2005-10-22, 08:54   

:D ,,PROFESJONAL''
TREVISO-Empoli--1--/2.40/
STATYSTYKI:2004/2005- 0-1dom--1-0 wyjazd
TREVISO bez wygranej w ,,domu'' ale ich niemoc zakonczy sie na Empoli :tak: :tak: :tak:

Sowa17

Podglądacz

Wysłany: 2005-10-22, 12:28   

Lecce-Juventus 1X
Juve wygrywa jak narazie wszystko co jest mozliwe w lidze kiedys musi im sie noga potknac:]kurs na Lecce-2.19
Udinese-Inter
Obie druzyny maja za soba ciezkie mecze w Champions League z tym ,ze Inter przegral swoj mecz z Porto 2:0 a Udinese zremisowalo z Werderem 1:1!Wskazanie na Udinese z podporka.kurs 1.52 :]
Ostatnio zmieniony przez Sowa17 2005-10-22, 12:29, w całości zmieniany 1 raz  

Chomik

Spurs, Juve & Jaga!

Pochwał: 162
Wysłany: 2005-10-22, 13:40   

Messina - Ascoli

Kurs: 2.0 ( Nordicbet )

Messina wciąż pozostaje bez zwycięstwa i mecz z Ascoli wydaje sie być doskonała okazją do zdobycia upragnionych 3 punktów.W ataku powinni sie pojawić Di Napoli i Zampagna. Ascoli zaskakujco dobry początek sezonu jednak to nie zmienia faktu ze druzyna ta większość punktów bedzie zdobywac na włąsnym podwórku.

Fiorentina - Parma

Kurs: 1.55 ( Expekt )

Fiorentina po 7 kolejkach zajmuje 4 miejsce z bilansem 4 – 1 – 2. Ostatnie 5 spotkań prezentuje się następująco; WWWWL. Jak można zauważyć ich dobra passa została przerwana dopiero w ostatniej kolejce przez Lazio. Przegrali wówczas 0 – 1. Na ich tle Parma wypada słabo; 1 – 2 – 4. Parma jak dotąd nie wygrała jeszcze żadnego meczu wyjazdowego. Fiorentina jest z kolei bez porażki na własnym stadionie. To zarówno + jak i – dla tego typowania. Zawsze może bowiem dojść do „przełamania”. Tylko, że w tym spotkaniu może być o to bardzo trudno. Fiorentina zaczyna po części przypominać zespól który wie jak wygrywać. Dopóki maja szanse na w miarę łatwe 3 pkt. powinni to wykorzystać. Trudno powiedzieć jak ułoży się ich „przyszłość” w tabeli ale jak na dzień dzisiejszy jest to solidny zespól do typowania.

Żródło analiz i typów - Punters.pl - serdecznie zapraszam

Centrebet
Van der Elk

Doświadczony

Pochwał: 41
Wysłany: 2005-10-22, 20:59   

Lecce-Juventus. Ktoś tam wyżej napisał, że czas aby Juventus przegrał w lidze. Ja osobiście uważam, że Juventus powinien wygrać ten mecz, żeby sie jakoś zrehabilitować po porażce z Bayernem. 2 porażki pod rząd tak rewelacyjnego zespołu(przed meczem z Bayernem uważałem Juventus za faworyta LM, teraz nadal go uważam za jednego z głównych faworytów) to byłaby spora niespodzianka. Pozatym Lecce w lidze gra cieniutko przecież.

Podsumowując: Lecce-Juventus- 2.

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Liga Włoska 2005/2006

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl