Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Mam pytanie czy ktoś korzystał z sponsoringu tej strony i czy dostał kase?? Założyłem dwa konta od nich na jednym zmienił się status na tracked accoun drugie dalej new account tylko ze tracked mam już z dwa tygodnie a kasy wciąż nie ma...na maile suporrt nie odpowiada na czacie nigdy nikogo nie ma :[
Wysłany: 2007-08-16, 18:34 Warunki No deposit bonus w LTD Poker
Zeby dostac bonus bez depozytu trzeba byc nowym graczem, miec konto RMP w Titan, TonyG albo PokerOcean. Jesli konto jest pozbawione tego statusu, to trzeba zalozyc inne w PartyPoker | CD Poker | Sun Poker | Poker Ocean | PokerStars | Full Tilt | Absolute Poker | Bodog Poker | Betfair Poker | RedKings Poker | William Hill Poker | Stan James Poker | Noble Poker | SkyPoker | Hollywood Poker albo AxxoPoker. Trzeba wpisac prawidlowe dane i koniecznie musza sie zgadzac z LTD profilem. Jak tylko konto bedzie tracked mozna zglosic sie do supportu i otrzymac 30USD jako 1-szy bonus. Drugi mozna otrzymac za konto w innym pokoju zaraz po tym, jak uzbiera sie 5 punktow LTD a 10USD rake to okolo 5 punktow LTD.
Wysłany: 2007-08-20, 19:52 LTD Poker. 100$ bonus bez depozytu - kilka dodatkowych uwag
LTD Poker wsytrzymuje wyplacanie no deposit bonus do niektorych z pokoi pokerowych. Update widoczny bedzie na stronie internetowej LTD Poker. Bonusy beda wyplacane w wysokosci do 100$ w trzech turach. W razie jakichkolwiek watpliwosci i pytan mozna napisac mejla do support@ltdpoker.com.
Jesli konto nie jest zweryfikowane, albo posiada wielu uzytkownikow przypisanych do jednego adresu IP... wtedy istnieje mozliwosc, ze uzytkownik zostanie poproszony o wplate z gory - jako, ze nie spelnia warunkow.
Aby uzyskac 100$ bonusu bez depozytu trzeba miec zweryfikowane konto + RMP TonyG, lub Titan, lub PokerOcean. W przeciwnym razie pierwszy bonus musi zostac wyplacony do konta typu Betfair, Bodog, William Hill, RedKings (tracked). Zawsze warto zapytac o szczegoly na Live Support - takze po polsku.