Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Boston-Toronto-1
Mecz bardzo wyrównany a na Boston zachęca kurs (2,70 na gamebookers!). Wczoraj wygrali a przedwczoraj przegrali minimalnie. Boje się że mogą odpuscic mecz z tego powodu iż jutro podejmują u siebie NY Yankess. Mimo to zaryzykuje.
Chicago Cubs-Atlanta-2
Wczoraj wygrali 6:8 i mam nadzieję że dziś powtórzą wynik. Start pitcher nie wygrał jeszcze żadnego meczu i na pewno będzie chciał to zmienic.
St-Louis-San Francisco-1
Na 5 meczy wygrali tylko 1 i czas żeby się przełamac. Obrońcy tytułu nie powinni tak przegrywac.
Powodzenia!
Ostatnio zmieniony przez plastekrugby 2007-04-20, 13:35, w całości zmieniany 1 raz
Tutaj bardziej jestem przekonany do Bostonu. Jankesi nie zachwycaja jakos forma, Pettitte bedzie chcial sie pewnie pokazac po 3 sezonach spedzonych w HOU ale mam nadzieje ,iz nie da rady i Boston wygra to spotkanie. Za Bostonem przemawia takze atut wlasnego boiska gdzie legitymuja sie bilansem 4-1 gdy Jankesi na wyjezdzie graja raczej slabo 3-3. Pojedynek ten zalicza sie do meczow w ktorych wszystko sie moze zdarzyc wiec uwazajcie ;]
SEA Mariners v LA Angels 1.69
Angelsi 6 wtop po rzad... Sea tylko 3. Podaje ten typ gdyz nie wierze aby LAA kontynuowalo ten tragiczny marsz i zla passe dalej, zwazywszy iz graja u siebie. Ogladalem ktorys mecz Batisty i powiem szczerze ,iz forma nie zachwycal wiec jezeli sie nic nie zmienilo widze tutaj ladna wygrana LAA ;]
_________________ Arsenal Londyn, Buffalo Sabres, Miami Heat, Cincinnati Reds
Ostatnio zmieniony przez tGj 2007-04-21, 09:37, w całości zmieniany 1 raz
Washington-Florida(-1,5)-2
Gospodarze mają na swoim koncie już 5 porażek z rzędu i mam nadzieje że dadzą z siebie wszystko co zaowocuje wygraną o różnicy przynajmniej 2 run.
White Sox-Detroit-2
Z historii tych meczów pamiętam że było kilka zaskakujących momentów, a typowanie w tym ppjedynku jest trudne. Mimo to stawiam na tygrysów. Powinni to wygrac.
Seattle-LA Angels-2
Tak jak kolega wyżej interpretują tą analize. Angelsi powinni się przełamac bo są dobrą drużyną a 6 przegranych pod rząd to kompromitacja.
Powodzenia
Ostatnio zmieniony przez plastekrugby 2007-04-21, 12:55, w całości zmieniany 1 raz
White Sox-Detroit-2
Wczoraj tak jak pisałem w tym meczu ciężko wytypowac lepszego ale gram konsekwentnie na Tygrysów. Mają 2 porażki z rzędu i przed własną publicznościa nie będą chcieli przegrac. Poza tym start pitcherem jest Robertson który nie da zdobyc run przeciwnikowi.
Washington-Florida(-1,5)-2
Nie wiem co wczoraj się stało że gospodarze przegrali ten mecz to już 6 porażka pod rząd. Trzeba przełamac tą serie i mam nadzieję że tak się zmobilizują aby wygrac różnicą 2 run.
Oakland-Texas-2
Goście są teoretycznie lepszą drużyną i zajmują pierwsze miejsce w dywizja. Texas są ostatni ale nie należy zapoinac że to dopiero początek sezonu. Po 3 porażkach będą mieli chęc na zwycięstwo.
Pittsburg-LA Dodgers-over 7,5
7,5 run to mało, a dodgersi zazwyczaj w swoich meczach odnoszą wysokie zwycięstwa. Mam nadzieje że i tym razem tak będzie. Do tego typu zachęcił mnie przede wszystkim kurs (2,10).
NY Yankess-Boston-under 10
Wczoraj padło 11 run więc myśle że dziś będzie ich mniej. Mecz będzie niezwykle wyrównany i zobaczymy co z tego wyjdzie
Powodzenia!
Ostatnio zmieniony przez plastekrugby 2007-04-22, 10:01, w całości zmieniany 1 raz
Boston wczoraj bardzo szczesliwie wygral wiec to powinno ich wzmocnic. Atut wlasnego boiska + Beckett (3-0 era 1.50) jako pitcher to wg. mnie dzis przepis na sukces. Po drugiej stronie Jeff Karstens (2-1 era 3.80) ciezko cos o nim powiedziec gdyz to jego pierwszy sezon i raptem dopiero 4 mecz wydaje mi sie ,iz nie starczy mu doswiadczenia przeciwko takiej dobrej ekipie jak Boston. Podsumowujac dzis inny wynik niz easy win Bostonu nie wchodzi w gre ;] ale wiadomo ,ze to tylko sport
Ostatnio zmieniony przez tGj 2007-04-22, 05:40, w całości zmieniany 1 raz
Toronto-Boston-1
Ten typ dla niektórych możewydawac się śmieszny ale dziś postawie na gości. Mają za sobą 5 przegranych meczy, zaś Boston 3 wygrane ale ciężkie bo grali z NY Yankess. Myślę że mogą odpuscic. Poza tym Toronto już raz w tym sezonie udało się pokonac Boston.
NY Yankess-Tampa Bay-1
NY będą chcieli się odegrac po ostatnich 3 porażkach. Są dużo lepszą drużyna niż Tampa i dlatego myślę że dziś to oni będą górą.
Colorado-NY Mets(-1,5)-2
Grają u siebie, a ostatio im nie szło i będą chcieli się zrehabilitowac. Stawiam dziś na wygraną różnicą 2 run.
Powodzenia!
Ostatnio zmieniony przez plastekrugby 2007-04-24, 08:16, w całości zmieniany 1 raz
NY Yankess-Tampa Bay-1
Wstając rano i sprawdzając wyniki meczów byłem wyraźnie zszokowany tym rezultatem. Ale można to tłumaczyc ciężkimi meczami z Bostonem Więc mam nadzieje że dziś zdecydowanie wygrają ten mecz. Pitcherem będzie Wang i będzie to jego pierwszy mecz w tym sezonie. Myślę że się postara.
Toronto-Boston-2
Wczoraj tak jak się spodziewałem wygrali goście. Dziś Toronto ma lepszego pitchera ale mam nadzieje że nie dadzą rady na wyjeździe wygrac drugi raz ze świetnymi Red Sox.
Toronto-Boston-Under 9.
Ostatnie mecze Boston to kolejno liczba run: 5, 8, 13, 12, 13, 10. Dlatego myślę że dziś może byc under. Będzie to mecz moim zdaniem wyrównany i padnie mała ilośc run.
Detroit-LA Angels-Over 8.
Obu drużynom będzie zależało na zwycięstwie co może zaowocowac sporą ilością run w tym meczu.
Powodzenia!
Ostatnio zmieniony przez plastekrugby 2007-04-25, 07:43, w całości zmieniany 1 raz
Peavy vs Webb, dwoch dobrych pitcherow wiec wiele bedzie zalezec od postawy reszty druzyny. A dlaczego Ari ? Bo 5 wtop pod rzad to juz ewidentnie za duzo jak na tak dobra druzyne wiec mysle ze przy takiem kursie warto dzis zaryzykowac ;] Ew zaczac mini progresje na Arizone bo jak nie dzis to jutro
Ostatnio zmieniony przez tGj 2007-04-26, 15:42, w całości zmieniany 1 raz
Texas-Toronto-2
Zajmują 3 miejsce w dywizji zaś Texas ostatnie w swojej dywizji. Za Toronto przemawia atut własnego boiska, który powinni wykorzystac.
NY Mets(-1,5)-Washington-1
Stawiam że goście wygrają rożnica przynajmniej 2 run. Ostatnio grają w kratke, ale z takim pitcherem jak Maine myśle że mogą wygrac. Zresztą maja świetny bilans gier na wyjeździe: 8 W i 3 L.
LA Dodgers-San Diego-1
Moim zdaniem najbardziej niepewny typ na dziś. Obie drużyny w tym sezonie prezentują przyzwoity poziom i mecz będzie wyrównany. San Diego wczoraj przełamało serię 3 przegranych, zaś Dodgersi na 6 meczy tylko 1 wygrali. Muszą wziac się za siebie.
Tampa Bay-Oakland-Over 8 anulowany - padło równo 8 run.
Większośc meczy z udziałem Tampy to over. Mam nadzieje że dziś padnie więcej niż 8 run. Jeśli nie to trzeba będzie zagrac mini progresje
Powodzenia!
Ostatnio zmieniony przez plastekrugby 2007-04-30, 09:26, w całości zmieniany 2 razy
Baltimore-Detroit-2
Dziś start pitcherem tygrysów jest świetny Jeremy Bonderman, który mam nadzieje pomoże wygrac swojej drużynie. Będzie to zacięty pojedynek. Baltimore ostatnio w słabszej dyspozycji dlatego też uważam że dziś mogą przegrac.
Washington-San Diego(-1,5)-2
San Diego bardzo dobrze gra. Wczoraj nieznaczna przegrana z Dodgersami w 17 inningu! Maja dobry bilnas gier u siebie i świetnego start pitchera - Peavy (3-0, 1.67 ERA). Stawiam na wygraną z różnicą 2 run.
Washington-San Diego-Over 7.
Florida-NY Mets(1,5)-2
Wczoraj wygrali tylko 1:0, a taki wynik należy do rzadkości. Myślę że mało doświadczony Olsen nie będzie miał większych szans przy świetnym Orlando Hernandezie, szczególnie że Metsi są dziś gospodarzami.
Arizona-LA Dodgers-Over 7.
Powodzenia!
Ostatnio zmieniony przez plastekrugby 2007-05-01, 09:38, w całości zmieniany 2 razy
Florida-NY Mets-2
Tu obaj pitcherzy nie sa wygorowani ale tu postawie na atut wlasnego boiska i mam nadzieje ze Metsi wygraja.
Washington-San Diego-2
Wczoraj niski kontaktowy wynik. Tu pitcherzy prezentuja podobny poziom. Po ostatnich słabszych występach gospodarzy licze na dobrą gre i zwycięstwo.
Washington-San Diego-Over 7
Powodzenia!
Ostatnio zmieniony przez plastekrugby 2007-05-02, 21:12, w całości zmieniany 1 raz
Dołączył: 16 Maj 2006 Pochwał: 16 Ostrzeżeń: 1 Posty: 527 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2007-05-02, 14:27
Dzisiaj jest kilka meczy wieczorem, więc napisze już teraz
19:00 Detroit Tigers - Baltimore Orioles 2 2,30 BAH
Tu proponuję zagrać na underdoga Dlaczego ? hmm może typ mniej na rozumowanie, a na przeczucie i na .. przełamanie . DT 3W, a BO 3L z czego dwie to właśnie porażki z Tygrysami. Detroit ten mecz może sobie delikatnie mówiąc odpuścić, bo kolejne spotkania jakie mają do rozegrania to pewne wygrane z najsłabsza drużyną w lidze Kansas City Royals (3 mecze!). Baltimore zaś czeka trudna przeprawa z mocnym Cleveland Indians (4 mecze!) i w tym własnie upatruje większej motywacji ze strony BO. Jeśli chodzi o miotaczy to lekka przewaga DT, ale jak mówiłem na początku to bardziej typ na przeczucie A ono ostatnio najmniej mnie zawodzi .
START PITCHERS:
DT: Nate Robertson 2,43 ERA 2W-1L
BO: Steve Trachsel 4,13 ERA 1W-2L
21:00 Los Angeles Dodgers - Arizona Diamondbacks 1 1,80 BAH
Liczę na to, że LAD w końcu przestaną grać w kratkę. Ostatnie 6 meczy to na przemian W/L. W końcu jakaś seria musi się zdarzyć . Do gry z obu stron zostali wystawieni wyrównani miotacze. Wczoraj po zaciętym meczu zwycięstwo zapewnili sobie baseballiści z Los Angeles dopiero w 9 inningu. Tym samym Arizona przegrała pierwszy mecz po serii 6 zwycięstw z rzędu.
START PITCHERS:
LAD: Mark Hendrickson 1,66 ERA 1W-0L
ARI: Doug Davis 2,79 ERA 2W-2L
Do tego meczu polecam również UNDER 8,5 1,95
_________________ "Nadzieja matką głupich, cóż jestem jej dzieckiem,
Wybrałem to co niebezpieczne."