Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Poker room school 30$ na cdpoker
Przesunięty przez: djspoooke
2007-09-16, 13:52
Poker room school 30$ na cdpoker
Autor Wiadomość
djspoooke

Maciek King Zieliński
   Doświadczony

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 12
Wysłany: 2007-07-11, 12:33   Poker room school 30$ na cdpoker

Witam!!!

Nie wiem czy juz byl ten temat, wiec go publikuje. Jest to praktycznie identyczna rzecz jak na pokerstrategy tyle ze daja kase na cdpoker. www.pokerroomschool.com tworzycie konto na cdpoker uzywajac bonus code: prs236 potem musicie kliknac cashier, aby uzupelnic dane osobowe tym samym zakladajac real money account. Potem rejestrujecie sie na www.pokerroomschool.com tymi danymi ktore podaliscie przy rejestracji na cdpoker. Na poczatek dostajecie 30$ po rozegraniu ilustam rak (nie wiem ilu bo nie korzystalem z tej promo jeszcze) dostajecie jeszcze max 100$. Quiz tez nie wiem jakie odpowiedzi, wiec pozostawiam to wam. Identyczna promocja jak pokerstrategy.

To tyle ode mnie, powodzenia :spoko:

djspoooke

Maciek King Zieliński
   Doświadczony

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania
Pochwał: 12
Wysłany: 2007-07-11, 13:03   

ups podobno kolejne 100$ daja po rozegraniu 12000 cdpointow :szok: ja i tak mam konto na cdpoker wiec juz nie moge skorzystac no ale jakby ktos mial ochote :D

marcin3322

Pochwał: 50
Wysłany: 2007-07-11, 13:59   

Jest opisane w innym dziale http://obstawianie.com/to...ker-vt12389.htm Temat zamykam

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Poker room school 30$ na cdpoker

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl