Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Prawdopodobnie byloby lepiej, poniewaz QJ na rece, na flopie dwie slabe karty oraz J, podbijam, pot wynosi 40k i nagle brak polaczenia z netem Wracam po 6 minutach 11/11, ok. 18k zetonow, ale jakos sie podnioslem i udalo sie zdobyc to 6 miejsce. Ale ciekawi mnie co byloby, gdybym tamta partie wygral
Ostatnio zmieniony przez pershing 2007-02-13, 17:46, w całości zmieniany 1 raz
Panowie mam taki problem, mam nadzieje że mi pomożecie. Ściągnąłem sobie ostatnio soft Betway Poker i moge się tam normalnie zalogować i wogóle. Ale mam wyłączony soft Betway'a a nigdzie indziej nie moge sie zalogować (Unibet Poker, 32 Red Poker itp) CO moge zrobić ?
dziwna sytuacja, sprobuj wyczyscic ciasteczka, a potem odinstaluj i zainstaluj ponownie - ta sama siec wiec dwa na raz nie moga byc wlaczone....pierwszy raz z takim czyms sie spotykam, potem poszukam w necie....
Wyczyściłem ciasteczka. Zainstlowałem i odinstalowałem i nadal jak chce wejśc np na Unibeta, 32 red poker czy Dream Poker to pisze że jestem zalogowany w systemie a jak wchodze do Betwaya to wszystko ok.
Wyczyściłem ciasteczka. Zainstlowałem i odinstalowałem i nadal jak chce wejśc np na Unibeta, 32 red poker czy Dream Poker to pisze że jestem zalogowany w systemie a jak wchodze do Betwaya to wszystko ok.
ja mialem to samo z dream poker jakies 2 miechy temu-napisz do nich maila ze you forgotten password and username etc ale zeby bylo sprawniej to napisz im od razu twoje dane t.j. imie nazwisko adres i koniecznie date urodzenia bo o to cie poprosza jak nie napiszesz.dostaniesz nowe haslo.ja jestem pewny ze sie nie pomylilem z niczym jesli chodzi o moje logowanie -to u nich musi byc jakis blad w systemie czy cos takiego
Pacyff ale ty mnie chyba źle rozumiesz. Ja mam wszystkie hasła sprawne. Tylko chodzi o to że na sofcie Mpp moge grac tylko w Betway. To wygląda tak jakbym mnie nie wylogowywało z Betway bo tam normalnie moge się logowac i wogóle a jak wejde na inny room z tym softem to wszędzie pisze że jestem zalogowany w tym systemie
http://www.donkeytest.com...ee1f4346bbcfcd8 - test IQ na pokera, fajna sprawa, wersja angielska - ale idzie latwo zrozumiec pytania, jezeli ktos mial jakakolwiek stycznosc z tym jezykiem.....
Napisałem, zmienili mi hasło, i nadal to samo Co mam robić ??
Nikt nie potrafi pomoć ?? Bo mnie już zaczyna to irytować
** Komentarz dodany przez: pershing: 26-02-2007, 12:10 **
ciezka sprawa, popytam "srodowisko", ale najlepiej porozmawiaj z suportem i wyjasnij im, maja ludzi od spraw technicznych, ktorzy na prosta logike powinni znac rozwiazanie, przyczyne problemu...
Dołączył: 11 Gru 2005 Pochwał: 2 Posty: 325 Skąd: ja wiem skąd
Wysłany: 2007-02-25, 21:29
A mnie irytuje to,że po zmianach w Expekcie abslutnie nie mogę się tam zalogować,ściągnąć i zapisać instalacji pokera( odinstalowałem stara wersję z powodu wyżej wymienionych wałków). Ktoś wie co trzeba zrobić?
** Komentarz dodany przez: pershing: 26-02-2007, 12:07 **
tak jak napisal szwed, soft sie automatycznie sciaga....
A mnie irytuje to,że po zmianach w Expekcie abslutnie nie mogę się tam zalogować,ściągnąć i zapisać instalacji pokera( odinstalowałem stara wersję z powodu wyżej wymienionych wałków). Ktoś wie co trzeba zrobić?
** Komentarz dodany przez: pershing: 26-02-2007, 12:07 **
tak jak napisal szwed, soft sie automatycznie sciaga....
Jackpot
Pula; Nagroda przyznawana osobie, która spełni określone kryteria. Np. w niektórych kasynach pulę "zgarnia" osoba, która ułoży karetę lub wyższy układ i przegra.
Jackpot w Party Poker to jest takie coś że np Ty masz conajmniej karete 8 a ktoś ma lepszy układ od Ciebie i Ty zgarniasz wtedy chyba 50 % Jackpota, ten co wygrał dostaje 25 % a reszta jest podzielona między reszte zasiadających przy stole
Gram od niedawna w pokera i jakoś nie mam szczescia
Znam zasady Holdem Poker i prawdopodobienstwo matematyczne oraz układy
Jednak jak gram na internecie to wszystko tak jakoś sie układa dla osoby która ma wygrać.
Jest to uzależnione - tak przypuszczam - od miejsca przy stole. Często sie zdarzaja rozdania w stylu - 2,4,5,6,A
Ja mam np 3,J
A gość wygrywa wyskakujac z 3 i 7 , przecież to jest nierealne
Albo:
ja: AA
On: 36
rozdanie:
A, 4, 7, K, i river .......... oczywiście wiedziałem : 5
Przecież to jest niemożliwe patrząc na prawdopodobieństo i matematykę
Dołączył: 24 Paź 2005 Pochwał: 21 Posty: 921 Skąd: Te Brudne Myśli %-)
Wysłany: 2007-03-02, 11:37
wilos napisał/a:
Mam pytanie do Pokerzystów
Jednak jak gram na internecie to wszystko tak jakoś sie układa dla osoby która ma wygrać.
Jest to uzależnione - tak przypuszczam - od miejsca przy stole. Często sie zdarzaja rozdania w stylu - 2,4,5,6,A
Ja mam np 3,J
Albo:
rozdanie:
Co o tym sadzicie proszę o komentarze:
Mylisz sie i chyba jednak nie znasz obliczeń matematycznych skoro piszesz ze to nie możlwe
Oczywiscie ze jest to możlwie ,tylko ze prawdopodobiensto trafienia jest bardzo małe,ale zawsze jest
A to co opisałes to poprostu TILT
I nie tylko ty go przechodzisz
Niełam sie i graj jak najwiecej na stołach gdzie nie jestes najgorszym graczem
Ja mam np 3,J
Albo:
rozdanie:
Co o tym sadzicie proszę o komentarze:
Mylisz sie i chyba jednak nie znasz obliczeń matematycznych skoro piszesz ze to nie możlwe
Oczywiscie ze jest to możlwie ,tylko ze prawdopodobiensto trafienia jest bardzo małe,ale zawsze jest
A to co opisałes to poprostu TILT
I nie tylko ty go przechodzisz
Niełam sie i graj jak najwiecej na stołach gdzie nie jestes najgorszym graczem
Dzięki za słowa otuchy ale ja mam chyba jakąś TEORIE SPISKU - na temat pokera.
Oczywiście nie poddam się - ale patrzę na to wsztstko z przymrużeniem oka
Wysłany: 2007-03-02, 16:03
Oczywiscie nie dokonca mozna byc pewnym czy w internecie wszystko jest do konca fair ale napewno nie widze w tym wiekszego sensu aby karty byly ukladane bo pokerroom pobiera sobie prowizje wiec maja kase za co innego , co do tego co pisales to roznie bywa zalezy jak kto gra , czesto to wlasnie river decyduje o wygranej i nie ma sie co wku*** zalezy jak grasz mi tez sie nieraz zdarza ze licze na silny uklad chociaz prawdopodobienstwo jest male ale zawsze jest i gram na rybke do konca %) , nie kazdy liczy prawdopodobienstwo przy stole lecz gra wzrokowo widzi na co ma jeszcze szanse i gra do konca na ile mu budzet pozwala , wiec polecam aby nie pozwalac za darmo ogladac kolejne karty i nie lubie matematyzowac bo hazard to spora zaleta farta