Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wszystkie pytania , wątpliwosci dotyczace tylko tego pokerrom'u nalezy tu wpisywac inne posty nie zwiazane z tym tematem będa usuwane bez powiadomienia !
Pokerrom bardzo malo popularny w Naszym kraju, a przeciez posiadaja polskich przedstawicieli, oprogramowanie polskie !! Na dodatek od polowy lutego wprowadzili freeroll dla polskich graczy, mam nadzieje, ze z czasem stana sie bardzie popularni
Mam przyjemność zaprosić wszystkich graczy do wzięcia udziału w darmowym turnieju z pulą $100. Zapraszam wszystkich, w szczególnosci tych którzy budują swój bankroll lub dopiero zapoznają się z tajnikami pokera online.
Jest to szansa dla wszystkich, ponieważ teraz, gdy dopiero zaczynamy, nie powinno być wielu graczy, co bardzo zwiększa szansę na wygraną.
Odbywać się on będzie w każdy wtorek o godz. 20.00 naszego, polskiego czasu.Jak już wspomniałem turniej zarezerwowany jest wyłącznie dla graczy PokerGalaxy. Jest on absolutnie darmowy i nie wymaga żadnych depozytów.
W oprogramowaniu PokerGalaxy będzie widoczny jako: ” $100
POKERGALAXY DT ”
Daty turniejow:
13 marzec
20 marzec
27 marzec
Owe turnieje tylko i wylacznie dla polskich graczy beda odbywac sie do 17 kwietnia !!
W niedlugim czasie postaram sie sciagnac tutaj ich polskich przedstawicieli, promocja zajmuje sie chyba Lukasz...zobaczymy jak to bedzie. Wstepnie sa zainteresowani wspolpraca, zobaczymy po pewnym czasie jak to wszystko sie ulozy Mam nadzieje, ze dodadza Nasz serwis do partnerow i w taki oto sposob uzytkownikom forum obstawianie.com bedzie przyslugiwal bonus 30% rakeback Uwaga - wszystkie promocje na ich stronie mozna laczyc !! A do tego Lukasz bedzie informowal Nas o nowosciah, ewentualnych turniejach w ich pokerromie.
Mam przyjemność zaprosić wszystkich graczy do wzięcia udziału w darmowym turnieju z pulą $100. Zapraszam wszystkich, w szczególnosci tych którzy budują swój bankroll lub dopiero zapoznają się z tajnikami pokera online.
Jest to szansa dla wszystkich, ponieważ teraz, gdy dopiero zaczynamy, nie powinno być wielu graczy, co bardzo zwiększa szansę na wygraną.
Odbywać się on będzie w każdy wtorek o godz. 20.00 naszego, polskiego czasu.Jak już wspomniałem turniej zarezerwowany jest wyłącznie dla graczy PokerGalaxy. Jest on absolutnie darmowy i nie wymaga żadnych depozytów.
W oprogramowaniu PokerGalaxy będzie widoczny jako: ” $100
POKERGALAXY DT ”
Daty turniejow:
13 marzec
20 marzec
27 marzec
Owe turnieje tylko i wylacznie dla polskich graczy beda odbywac sie do 17 kwietnia !!
jakiś kontakt z live suport jest?
Ostatnio zmieniony przez pershing 2007-03-13, 19:56, w całości zmieniany 1 raz