Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » PokerGalaxy
Przesunięty przez: djspoooke
2007-09-19, 16:21
PokerGalaxy
Autor Wiadomość
pershing

szef wszystkich szefow
   Kapitan

Pochwał: 47
Wysłany: 2007-03-12, 21:28   PokerGalaxy

Wszystkie pytania , wątpliwosci dotyczace tylko tego pokerrom'u nalezy tu wpisywac inne posty nie zwiazane z tym tematem będa usuwane bez powiadomienia !

pershing

szef wszystkich szefow
   Kapitan

Wysłany: 2007-03-12, 21:51   

Pokerrom bardzo malo popularny w Naszym kraju, a przeciez posiadaja polskich przedstawicieli, oprogramowanie polskie !! Na dodatek od polowy lutego wprowadzili freeroll dla polskich graczy, mam nadzieje, ze z czasem stana sie bardzie popularni :)

PokerGalaxy - Freeroll's tylko dla polskich graczy :)

Cytat:
Witam Serdecznie

Mam przyjemność zaprosić wszystkich graczy do wzięcia udziału w darmowym turnieju z pulą $100. Zapraszam wszystkich, w szczególnosci tych którzy budują swój bankroll lub dopiero zapoznają się z tajnikami pokera online.

Jest to szansa dla wszystkich, ponieważ teraz, gdy dopiero zaczynamy, nie powinno być wielu graczy, co bardzo zwiększa szansę na wygraną.

Odbywać się on będzie w każdy wtorek o godz. 20.00 naszego, polskiego czasu.Jak już wspomniałem turniej zarezerwowany jest wyłącznie dla graczy PokerGalaxy. Jest on absolutnie darmowy i nie wymaga żadnych depozytów.
W oprogramowaniu PokerGalaxy będzie widoczny jako: ” $100
POKERGALAXY DT ”

Daty turniejow:
13 marzec
20 marzec
27 marzec
Owe turnieje tylko i wylacznie dla polskich graczy beda odbywac sie do 17 kwietnia !!

PokerGalaxy

pershing

szef wszystkich szefow
   Kapitan

Wysłany: 2007-03-12, 21:54   

W niedlugim czasie postaram sie sciagnac tutaj ich polskich przedstawicieli, promocja zajmuje sie chyba Lukasz...zobaczymy jak to bedzie. Wstepnie sa zainteresowani wspolpraca, zobaczymy po pewnym czasie jak to wszystko sie ulozy :) Mam nadzieje, ze dodadza Nasz serwis do partnerow i w taki oto sposob uzytkownikom forum obstawianie.com bedzie przyslugiwal bonus 30% rakeback :D Uwaga - wszystkie promocje na ich stronie mozna laczyc !! A do tego Lukasz bedzie informowal Nas o nowosciah, ewentualnych turniejach w ich pokerromie.

nas2kany

Junior

Pochwał: 4
Wysłany: 2007-03-13, 17:29   

pershing napisał/a:
PokerGalaxy - Freeroll's tylko dla polskich graczy :)

Cytat:
Witam Serdecznie

Mam przyjemność zaprosić wszystkich graczy do wzięcia udziału w darmowym turnieju z pulą $100. Zapraszam wszystkich, w szczególnosci tych którzy budują swój bankroll lub dopiero zapoznają się z tajnikami pokera online.

Jest to szansa dla wszystkich, ponieważ teraz, gdy dopiero zaczynamy, nie powinno być wielu graczy, co bardzo zwiększa szansę na wygraną.

Odbywać się on będzie w każdy wtorek o godz. 20.00 naszego, polskiego czasu.Jak już wspomniałem turniej zarezerwowany jest wyłącznie dla graczy PokerGalaxy. Jest on absolutnie darmowy i nie wymaga żadnych depozytów.
W oprogramowaniu PokerGalaxy będzie widoczny jako: ” $100
POKERGALAXY DT ”

Daty turniejow:
13 marzec
20 marzec
27 marzec
Owe turnieje tylko i wylacznie dla polskich graczy beda odbywac sie do 17 kwietnia !!

PokerGalaxy

jakiś kontakt z live suport jest?

Ostatnio zmieniony przez pershing 2007-03-13, 19:56, w całości zmieniany 1 raz  

pershing

szef wszystkich szefow
   Kapitan

Wysłany: 2007-03-13, 19:55   

Hm...nawet nie wiem, ale jak masz problem jakis to pisz do Lukasza, z pewnoscia rozwiaze owy problem, znajdzie jakies wyjscie :)

polska@pokergalaxy.pl

Edit:
maja live suport//Prosze o takie rzeczy pytac w odpowiednim dziale !! Bo powoli robi sie balagan//Przenosze posty

Ostatnio zmieniony przez pershing 2007-03-13, 20:08, w całości zmieniany 1 raz  

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » PokerGalaxy

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl