Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » PokerPosted
Przesunięty przez: djspoooke
2007-09-19, 16:21
PokerPosted
Autor Wiadomość
Gropek

Trampkarz

Pochwał: 5
Wysłany: 2007-03-31, 23:36   PokerPosted

Moja ukochana stronka znów zaczęła dzialac! :krzeslo:

Najlepsza stronka w sieci dla graczy, ktorzy nie maja badz nie chca inwestowac swojej kasy w pokera, daja sponsoringi na neteller jak i na moneybookers!!

Dzis dostalem od nich 20$ na PLAYBOY Poker - nowy pokerroom !

Miła obsługa i wszystko zalatwione w 15 min :)
WIELKIE BRAWA DLA NICH
Najlepiej wejsc na live chat na stronie głównej wtedy powiedza co nalezy zrobic

Jeśli nie jest to dla Was koledzy problemem, uprzejmie prosze podczas rozmowy z operatorem jak i w mailu potwierdzajacym dane reff by: Gropek - nie jest to wiele a będe Wam naprade wdzieczny :) :tak:

Życze powodzenia i proszę o uczciwośc :)

Jesli ktos poda mojego refa prosze napisac mi na PW WIELKIE dzieki :)

www.pokerposted.com
Ostatnio zmieniony przez Gropek 2007-03-31, 23:41, w całości zmieniany 1 raz  

Gropek

Trampkarz

Wysłany: 2007-04-02, 23:37   

Podbijam temat, kolejna sponsoring od nich na Mansion Poker otrzymany poprzez Moneybookers w wysokosci 21$ :jupi: :p:

Służe pomocą na GG :)

*Iron*

Amator

Pochwał: 2
Wysłany: 2007-04-07, 18:29   

za pol godziny na Playboy Poker odbędzie się prywatny turniej PokerPosted, wejściówka $5+$0.50, pula 100$ + wejściówki, dodatkowo do wygrania iPod!! Narazie są 3 osoby, potrzeba minimalnie 10 osób aby turniej się odbył! Hasło: "POSTED" !! Zachęcam do rejestracji, o 19:00 naszego turniej startuje!!

gramasla

Podglądacz

Wysłany: 2007-04-09, 00:08   

Witam.
A teraz mają jakąś ciekawą propozycję.Bo ja nie za bardzo umie bo angielsku a wersji niemieckiej nie widziałam.
Proszę o pomoc.

Gropek

Trampkarz

Wysłany: 2007-04-09, 09:45   

niestety nie wiadomo ( a może jednak) z jakich przyczyn nie przyznaja juz sponsorshipów :)

*Iron*

Amator

Wysłany: 2007-04-15, 01:06   

nie polecam nikomu, zarejestrowalem sie z ich linka, zrobilem depozyt, a teraz czepiają sie że ich okradłem, że niby nie widza mojego depozytu, inna sprawa ze sponsorow już nie dają , ale na przyszłość jakby znowu zaczęli to radzę się 5 razy zastanowić bo potem możecie być bezpodstawnie oskarżeni o coś czego nie zrobiliście :f:

Gropek

Trampkarz

Wysłany: 2007-04-15, 08:50   

*Iron* napisał/a:
nie polecam nikomu, zarejestrowalem sie z ich linka, zrobilem depozyt, a teraz czepiają sie że ich okradłem, że niby nie widza mojego depozytu, inna sprawa ze sponsorow już nie dają , ale na przyszłość jakby znowu zaczęli to radzę się 5 razy zastanowić bo potem możecie być bezpodstawnie oskarżeni o coś czego nie zrobiliście :f:

Nic Ci nie mogą zrobic :) Ale faktycznie jesli bezpodstawnie oskarżają ( a w to nie wątpie) to zrób screena z historii transakcji i wyślij im go pozdrawiając serdecznie środkowym palcem :] ;)

*Iron*

Amator

Wysłany: 2007-04-15, 11:30   

hehe chciałem im dać nawet hasło i login do konta pokera żeby sobie sprawdzili, ale oni nie chcą :) mówią że nie wpłaciłem i tyle :) dobra olać ich, stare PokerPosted to było coś, a teraz to niestety tandeta jak większość :/

pacyff

Doświadczony

Wysłany: 2007-04-15, 18:31   

Cytat:
stare PokerPosted to było coś

:))

nawet gg mieli do kontaktu szybszego ....i te promocje co chwila :D a teraz?? :mlotek:

Gropek

Trampkarz

Wysłany: 2007-04-16, 17:30   

pacyff napisał/a:
Cytat:
stare PokerPosted to było coś

:))

nawet gg mieli do kontaktu szybszego ....i te promocje co chwila :D a teraz?? :mlotek:

I moja ukochana Bonnie była która zawsze mnie poratowała :P

Gropek

Trampkarz

Wysłany: 2007-04-19, 23:39   

Cofam wszystkie złe słowa w stosunku do nich, ostatnio dostałem 2 sposoringi po 30$ na RedKing i Pokerstars :) Wyśmienicie :D Wracaja do dawnego dobrego poziomu :p: Polecam!!

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » PokerPosted

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl