Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Najlepsza stronka w sieci dla graczy, ktorzy nie maja badz nie chca inwestowac swojej kasy w pokera, daja sponsoringi na neteller jak i na moneybookers!!
Dzis dostalem od nich 20$ na PLAYBOY Poker - nowy pokerroom !
Miła obsługa i wszystko zalatwione w 15 min
WIELKIE BRAWA DLA NICH
Najlepiej wejsc na live chat na stronie głównej wtedy powiedza co nalezy zrobic
Jeśli nie jest to dla Was koledzy problemem, uprzejmie prosze podczas rozmowy z operatorem jak i w mailu potwierdzajacym dane reff by: Gropek - nie jest to wiele a będe Wam naprade wdzieczny
Życze powodzenia i proszę o uczciwośc
Jesli ktos poda mojego refa prosze napisac mi na PW WIELKIE dzieki
za pol godziny na Playboy Poker odbędzie się prywatny turniej PokerPosted, wejściówka $5+$0.50, pula 100$ + wejściówki, dodatkowo do wygrania iPod!! Narazie są 3 osoby, potrzeba minimalnie 10 osób aby turniej się odbył! Hasło: "POSTED" !! Zachęcam do rejestracji, o 19:00 naszego turniej startuje!!
nie polecam nikomu, zarejestrowalem sie z ich linka, zrobilem depozyt, a teraz czepiają sie że ich okradłem, że niby nie widza mojego depozytu, inna sprawa ze sponsorow już nie dają , ale na przyszłość jakby znowu zaczęli to radzę się 5 razy zastanowić bo potem możecie być bezpodstawnie oskarżeni o coś czego nie zrobiliście
nie polecam nikomu, zarejestrowalem sie z ich linka, zrobilem depozyt, a teraz czepiają sie że ich okradłem, że niby nie widza mojego depozytu, inna sprawa ze sponsorow już nie dają , ale na przyszłość jakby znowu zaczęli to radzę się 5 razy zastanowić bo potem możecie być bezpodstawnie oskarżeni o coś czego nie zrobiliście
Nic Ci nie mogą zrobic Ale faktycznie jesli bezpodstawnie oskarżają ( a w to nie wątpie) to zrób screena z historii transakcji i wyślij im go pozdrawiając serdecznie środkowym palcem
hehe chciałem im dać nawet hasło i login do konta pokera żeby sobie sprawdzili, ale oni nie chcą mówią że nie wpłaciłem i tyle dobra olać ich, stare PokerPosted to było coś, a teraz to niestety tandeta jak większość
Cofam wszystkie złe słowa w stosunku do nich, ostatnio dostałem 2 sposoringi po 30$ na RedKing i Pokerstars Wyśmienicie Wracaja do dawnego dobrego poziomu Polecam!!