Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Witam.
Mam problem z rozłączaniem gry.Problem dotyczy pokera w Unibecie,ale nie tylko tam.
Troche to dziwne, bo akurat połączenie mam bardzo dobre.
Nawet na stronce jest podane iż połaczenie jest perfekt.
A gdy gram ,nagle gra się zawiesza,i by wrócić muszę się wylogować i logować od nowa.
Jest to bardzo denerwujące, wczoraj szło mi w turnieju ,ale musiałem logować się z 10 razy.
Pozd.
Zauwazylem, ze coraz wiecej osob pisze o problemach technicznych dotyczacych najczesciej softow pokerowych, dlatego postanowilem zalozyc ten oto temat Od tej pory wszelkie problemy prosze opisywac w tym temacie, bedziemy starali sie Wam pomoc
Hej, mam problem z softem z Unibetu. Gdy chcę wejść do jakiegos turnieju wyskakuje komunikat: "You are already logged in to the system. Please close down your other client and try again." Miał ktoś podobny problem? Na nic instalka od nowa, zawsze to samo. Wczesniej nie mialem tego problemu ;/ Napisałem wiadomość do supportu ale nie wiadomo kiedy odpiszą. Może wy coś poradzicie
Wysłany: 2007-03-29, 16:47
krzepas napisał/a:
Hej, mam problem z softem z Unibetu. Gdy chcę wejść do jakiegos turnieju wyskakuje komunikat: "You are already logged in to the system. Please close down your other client and try again." Miał ktoś podobny problem? Na nic instalka od nowa, zawsze to samo. Wczesniej nie mialem tego problemu ;/ Napisałem wiadomość do supportu ale nie wiadomo kiedy odpiszą. Może wy coś poradzicie
Moze sprawdz w menadzerze zadan widnows (ctrl+alt+del) czy przed uruchomieniem softu , czy nie masz wlaczanego procesu MPPoker.exe ...
Miałem to samo. od 2 miesiąców się męcze i żadnych efektów. Przykro mi...
Mialem to ale naprawilem zapewne masz inne pokery z sieci prima poker wystarczy odnaczyc we wszystkich AUTO LOGIN
witam a ja mam problem ponieważ sciagnałem sobie pokera unibetu ale niestety nie moge go odpalić i tylko mam checking version i tylko to i stoi.. o co chodzi ? moze to przez firewalla albo coś jak to obejść ? pozdrawiam
witam a ja mam problem ponieważ sciagnałem sobie pokera unibetu ale niestety nie moge go odpalić i tylko mam checking version i tylko to i stoi.. o co chodzi ? moze to przez firewalla albo coś jak to obejść ? pozdrawiam
wyłącz firewalla na chwile i sproboj odpalic
_________________ ... DA FIRE FI DEM IF YA WANNA SMILE TRUTHFULLY TOO, SMOKIN' A GANJA IN BAMBOO EVERYBODY FALLA ME WHEN JAH GIMME DA FIRE FI DEM