Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Problemy techniczne
Przesunięty przez: djspoooke
2007-09-16, 13:52
Problemy techniczne
Autor Wiadomość
Senn

Podglądacz

Wysłany: 2007-02-26, 13:47   

Witam.
Mam problem z rozłączaniem gry.Problem dotyczy pokera w Unibecie,ale nie tylko tam.
Troche to dziwne, bo akurat połączenie mam bardzo dobre.
Nawet na stronce jest podane iż połaczenie jest perfekt.
A gdy gram ,nagle gra się zawiesza,i by wrócić muszę się wylogować i logować od nowa.
Jest to bardzo denerwujące, wczoraj szło mi w turnieju ,ale musiałem logować się z 10 razy.
Pozd.

pershing

szef wszystkich szefow
   Kapitan

Pochwał: 47
Wysłany: 2007-02-26, 16:09   Problemy techniczne

Zauwazylem, ze coraz wiecej osob pisze o problemach technicznych dotyczacych najczesciej softow pokerowych, dlatego postanowilem zalozyc ten oto temat ;) Od tej pory wszelkie problemy prosze opisywac w tym temacie, bedziemy starali sie Wam pomoc :)

krzepas

Podglądacz

Wysłany: 2007-03-29, 16:41   

Hej, mam problem z softem z Unibetu. Gdy chcę wejść do jakiegos turnieju wyskakuje komunikat: "You are already logged in to the system. Please close down your other client and try again." Miał ktoś podobny problem? Na nic instalka od nowa, zawsze to samo. Wczesniej nie mialem tego problemu ;/ Napisałem wiadomość do supportu ale nie wiadomo kiedy odpiszą. Może wy coś poradzicie :P

Levy666

VENI VIDI VICI
   Zawodowiec

Pochwał: 24
Wysłany: 2007-03-29, 16:47   

krzepas napisał/a:
Hej, mam problem z softem z Unibetu. Gdy chcę wejść do jakiegos turnieju wyskakuje komunikat: "You are already logged in to the system. Please close down your other client and try again." Miał ktoś podobny problem? Na nic instalka od nowa, zawsze to samo. Wczesniej nie mialem tego problemu ;/ Napisałem wiadomość do supportu ale nie wiadomo kiedy odpiszą. Może wy coś poradzicie :P

Moze sprawdz w menadzerze zadan widnows (ctrl+alt+del) czy przed uruchomieniem softu , czy nie masz wlaczanego procesu MPPoker.exe ...

szwed89

Junior

Pochwał: 5
Wysłany: 2007-03-29, 16:48   

krzepas napisał/a:

Miałem to samo. od 2 miesiąców się męcze i żadnych efektów. Przykro mi...

krzepas

Podglądacz

Wysłany: 2007-03-29, 16:50   

Nie mam tego włączonego
Lol to pozamiatane :krzeslo:
Ostatnio zmieniony przez krzepas 2007-03-29, 16:51, w całości zmieniany 1 raz  

s3l3r

Junior

Pochwał: 4
Wysłany: 2007-03-29, 19:30   

krzepas napisał/a:

Mialem to ale naprawilem :) zapewne masz inne pokery z sieci prima poker :tak: wystarczy odnaczyc we wszystkich AUTO LOGIN :tak:

Pozdro :p:

egeshegerege

Amator

Pochwał: 2
Wysłany: 2007-04-02, 00:13   

witam a ja mam problem ponieważ sciagnałem sobie pokera unibetu ale niestety nie moge go odpalić i tylko mam checking version i tylko to i stoi.. o co chodzi ? moze to przez firewalla albo coś jak to obejść ? pozdrawiam

ZIELEmale

Amator

Wysłany: 2007-04-02, 10:15   

egeshegerege napisał/a:
witam a ja mam problem ponieważ sciagnałem sobie pokera unibetu ale niestety nie moge go odpalić i tylko mam checking version i tylko to i stoi.. o co chodzi ? moze to przez firewalla albo coś jak to obejść ? pozdrawiam

wyłącz firewalla na chwile i sproboj odpalic ;)

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Problemy techniczne

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl