Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Ja osobiscie nie bede gral UEFY gdyz nie widze meczow ktore by mnie satysfakcjonowaly.No moze procz CSKA Moskwa,ktore by obronic tytul nie moze pozwolic sobie na porazke tak jak w meczu z Olimpique Marsylia (1:2)i musi!! wygrac.Jak wiadomo liga rosyjska skonczyla w ostatnim tygodniu rozgrywki(ktore CSKA wygralo) wiec teraz moge sie skupic tylko i wylacznie na PUEFA.
co myślicie o obstawieniu meczu halmastad-sampdoria 2 1.87
sampdoria dość dobrze spisuje sie w serie a natomisat halmstad jak narazie przegral oba mecz w p.uefa, ale martwi mnie ze w pierwszym meczu ze steauą bukareszt sampdoria zagrała dość słabo, tylko remis na własnym boisku 0-0.
Myśle jednak ze szwedzi to slabsza druzyna od steauy i włosi powinni sobie poradzić
CO MYSLICIE O TAKIM TYPIE?
Ostatnio zmieniony przez memfis 2005-11-23, 17:44, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2005-11-24, 09:11
Ol.Marsylia - Hereenven 1 1.40
Myślę , że Olympique Marsylia przypieczętuje awans do kolejnej rundy z grającym bardzo defensywnie holendrami. Marsylia lubi atak pozycyjny i zapewne ten mecz wygrają.
CSKA - Levski 1 1.40
Tutaj nie widzę innej możliwości jak wygrana CSKA. Żeby myśleć o grze w pucharach na wiosnę muszą ten mecz wygrać, nie ma innego wyjścia.
Wysłany: 2005-11-24, 11:27
piopawlowski napisał/a:
Ol.Marsylia - Hereenven 1 1.40
Myślę , że Olympique Marsylia przypieczętuje awans do kolejnej rundy z grającym bardzo defensywnie holendrami. Marsylia lubi atak pozycyjny i zapewne ten mecz wygrają.
pewnie tak będzie,mam tylko nadzieje,ze nie wygrają różnicą 2 goli.Postawiłem już,ze nie wejdzie handicap
wydaje mi sie również ,ze w meczach PAOK-Stuttgart,Tromsoe-Crvena Zvezda,Guimaraes-Bolton nie wygrają goście.Są to w miare wyrównane pary,a za gospodarzami przemawia jak sama logika wskazuje własne boisko .W każdym z tych przypadków jest kurs 1,44 na typ 1x (wg. STS)
Tutaj nie widze innego wyniku, jak zwycięstwo gospodarzy Jeśli CSKA nie wygra tego meczu to moze mieć bardzo duze problemy z wyjsciem z grupy. Kurs w okolicach 1,40 jest dosyc kuszący Co prawda Levski jedzie w pełnym składzie do Moskwy, ale sadze, ze na nic sie to zda
_________________ Don't look to the eyes of a stranger
CSKA Moskwa - Levski Sofia 1 1.45
Wygrana gospodarzy nie ulega żadnej dyskusji.
Guimaraes-Bolton (li.g) 1 1.70
Mysle ze bedzie tu Under. Vitoria nie strzela duzo bramek i obstawiam w tym meczu 1-0, 1-1 chociaz nie wykluczone 2-1
Hertha - Lens ilosc goli 2 1.85
Obstawiam tutaj over.Obie druzyny z nastawieniem ofensywynytm i myśle że zaowocuje to strzelaniem bramek z obu stron.Ostatnio skutecznośc cos zawodzi Herthe Marcelinho nie jesta w takiej formie bramkostrzeleckiej ale trzeba grac na najwyzszych obrotach w PUEFA wiec raczej OVER.
Alkmaar - M'Borough 1 2.10
Kurs zachęca mnie na granie tego meczu. Gospodarze w PUEFA grają nadzwyczaj przeciętnie i to właśnie w tym spotkaniu pokażą swoją klase.W PUEFA gospodarze goscili takie druzyny jak Glasgow Rangers w zeszlym sezonie i sobie z nimi radzilo więc myśle ze Borough choć nie ma co tej druzyny lekceważyc -dobrze radzą sobie w pucharach ale cięzko im będzie wywieżc chocy 1 pkt.
Monaco - Hamburger ilosc goli 2 1.90
to spotkanie od razu sie kojarzy z duża iloscia bramek bo obie druzyny preferuja styl ofensywny choc obawiam sie go najbardziej z wymienionego kuponu.Forma obu drużyn ustabilizowana hamburg w ldize niezle sie spisuje , Monaco dopiero zaczynma łapać wiatr w żagle.Mysle 2-1, 2-2 , 1-2 albo i wyzej
kurs łączny 18.20
Ostatnio zmieniony przez brumar01 2005-11-24, 14:27, w całości zmieniany 1 raz
Halmstads-Samdoria under 2,51,80 (Toto-Mix)
W tegorocznym PUEFA pada jak na razie mało bramek i przeważają undery. W pierwszym meczu Sampdoria zremisowała bezbramkowo ze Steauą będąc zdecydowanym faworytem. Oglądałem skrót tego meczu i gospodarze i nie stworzyli praktycznie żadnej sytuacji. Jako włoski zespół potrafią się za to dość dobrze bronić. Ostatni mecz wygrali 2:0 z Lazio, strzelając gole w ostatnich 15 minutach. Halmstads nie wydaje się zespołem strzelającym dużo bramek. Sezon w Szwecji juz sie skończył i na pewno będzie im się gorzej grało. Dodatkowo mecz zapewne będzie na "trudnym" boisku zapewne ze śniegiem, a to spzryja raczej bronieniu się niż atakowaniu. Myślę że mimo wszystko jakaś bramka padnie. Typuję 0:1.
no to tym razem sie nie udało , Halmstads-Sampdoria 1:3
Wysłany: 2005-11-30, 11:52
FC Steaua Bucuresti - Halmstads BK powyzej 2.5 goli 1.50
Steaua jak na razie gra rewelacyjnie w fazie grupowej pucharu UEFA. Halmstads odwrotnie. To że Steaua wygra ten mecz to jestem pewien, ale kurs nie zachwyca (1.16). Dlatego zagrałem overa. Myślę, że padnie trochę goli w tym meczu. Może Halmstads strzeli jedną brameczkę? Zobaczymy. Mój typ over 2,5.
Wysłany: 2005-11-30, 16:52
Lewski - Olympique 1 2.1 Sportingbet
Jest to bardzo wazny mecz dla drużyny gospodarzy , zwycięstwo gwarantuje im udział w następnej rundzie pucharu UEFA . Marsylia awans do następnej rundy zdobyła już tydzień temu pokonując u siebie Heerenveen . Prawdopodobnie trener Fernandez da odpoczać kilku podstawowym graczom i da szansę sprawdzić się rezerwowym , zważywszy , że już za miesiąc zbliża się okno transferowe i to mu da odpowiedź kogo zmienić na przyszłą rundę .
Bukmacherzy mieli trochę problem w ustaleniu kursu na ten mecz :
Bet-at-home 1.9
Expekt 1.95
STS 2
Profesjonal 2.05
Gospodarze nie powinni zmarnować szansy na awans . zważywszy na to , że ostatni mecz grają z nieobliczalnym Heerenveen .
SEVILLA
Ostatnie 10 meczy
27-11-05 -> Primera Division -> Zaragoza - Sevilla 0:2
24-11-05 -> UEFA Cup -> Zenit - Sevilla 2:1
19-11-05 -> Primera Division -> Sevilla - Betis 1:0
06-11-05 -> Primera Division -> Sevilla - Atletico 0:0
03-11-05 -> UEFA Cup -> Sevilla - Besiktas 3:0
30-10-05 -> Primera Division -> Mallorca - Sevilla 1:1
27-10-05 -> Primera Division -> Valencia - Sevilla 0:2
22-10-05 -> Primera Division -> Sevilla - Alaves 2:0
16-10-05 -> Primera Division -> Athletic - Sevilla 0:1
02-10-05 -> Primera Division -> Sevilla - Espanyol 1:1
Bilans 10 meczy: 6-3-1
Bilans w Primera Division po 13 kolejka: 4 miejsce 6-5-2 13:6
Bilans u siebie w Primera Division: 3-3-0 5:1
Jak widac SEVILLA zadko przegrywa, a u sibie to wogole
Sevilla po porazce z Zenitem, aby myslec o awnsie do dalszych gier PUefa musi wygrac,
bo w nastepnej kolejce czeka ja wyjazd do Wanderers, gdzie zmierza sie z Bolton-em.
VITORIA GUIMARAES
Ostatnie 10 meczy
27-11-05 -> Liga BetandWin -> Sporting CP - Guimaraes 2:0
24-11-05 -> UEFA Cup -> Guimaraes - Bolton 1:1
18-11-05 -> Liga BetandWin -> Guimaraes - Gil Vicente 2:0
07-11-05 -> Liga BetandWin -> Academica - Guimaraes 1:0
30-10-05 -> Liga BetandWin -> Guimaraes - Paços Ferreira 0:2
23-10-05 -> Liga BetandWin -> Setubal - Guimaraes 0:1
20-10-05 -> UEFA Cup -> Zenit - Guimaraes 2:1
15-10-05 -> Liga BetandWin -> Guimaraes - Nacional 0:0
03-10-05 -> Liga BetandWin -> Benfica - Guimaraes 2:1
29-09-05 -> UEFA Cup -> Wisla Krakov - Guimaraes 0:1
Bilans 10 meczy: 3-2-5
Bilans w Liga BetandWin po 12 kolejka: 17 miejsce 3-1-8 7:17
Bilans na wyjezdzie w Liga BetandWin: 1-0-5 4:11
Jak widać Vitoria gra bardzo słabo na wyjazdach.
Jedyny (+) to ze w Guimaraes gra Saganowski.
Co tu duzo mowic według mnie SEVILLA powinna wygrac.
Czołowa druzyna ligi hiszpanskie gladko powinna pokonac druzyne, ktora jest na koncu stawki
w lidze portugalskiej.
Wysłany: 2005-12-01, 09:01
FK Crvena Zvezda - AS Roma X2 1.30
No coz po dwoch porazkach z Basel i Tromso nie wydaje mi sie aby Czerwona Gwiazda mogla pokusic sie o zwyciestwo w tym meczu. Roma nie moze tego meczu przegrac bo znalazlaby sie w gorszej sytuacji. Mysle ze to bedzie mecz walki. Moj typ X2.
Zespół Dynama Bukareszt podejmuje u siebie ubiegłorocznego zwycięzce pucharu CSKA Moskwa. Rosyjski zespoł zakończył już rozgrywki ligowe, więc z pewnością skupi się na pucharze.
Tymbardziej, że nie mają jeszcze zapewnionego awansu do kolejnej rundy. Motywacji w drużynie gości z pewności nie zabraknie.
Dinamo Bukareszt zajmuje ostatnie miejsce w grupie F mając do rozegrania dwa spotkania; z CSKA i Olympique Marsylia.
Dinamo - 4 ostatnie mecze u siebie:
19.11.2005 Romanian Divizi Dinamo Buc. - Arges 1:2
29.10.2005 Romanian Divizi Dinamo Buc. - Jiul Petrosani 1:1
20.10.2005 UEFA Cup Dinamo Buc. - Herenveen 0:0
15.10.2005 Romanian Divizi Dinamo Buc. - Cluj 5:0
25.09.2005 Romanian Divizi Dinamo Buc. - Rapid Buc. 5:2
CSKA Moscow - 4 ostatnie mecze na wyjeździe:
06.11.2005 Russian Premier Dinamo Moskva - CSKA Moscow 1:2
03.11.2005 UEFA Cup Herenveen - CSKA Moscow 0:0
23.10.2005 Russian Premier Amkar - CSKA Moscow 0:1
02.10.2005 Russian Premier FC Moscow - CSKA Moscow 0:0
29.09.2005 UEFA Cup Midtjylland - CSKA Moscow 1:3
_________________ Nie ma "pewniaków"!! Zapamiętaj to!!
Zgadzam się z przedmówcą co do CSKA, z przedmówcą co do Lewski, ale nie zgadzam się z przedmówcą co do Romy
CZ Belgrad-AS Roma 1 2,94
Goście przystąpią do meczu bardzo osłabieni zabraknie wielu zawodników. Za kartki pauzuje Lukovic. W podróż do Belgradu nie wybiera się Totti, Mancini, Chivu, Bovo, Tommasi, Perrotta i Montella. W ataku wystąpi Cassano z Nonda. W tej formacji jeszcze nie jest tak źle. Ale jak Włosi remisują u siebie ze Strsbourgiem 1:1 to nie wyobrażam, żeby jeszcze z bardziej okrojonym składzie potrafili dziś wygrać.
Basel-Tromso 1 1,45
Różnica klas między tymi drużynami i można śmiało grać na Szwajcarów. Ostatnio odpoczęli nawet gospodarze, bo mecz w lidze został przełożony W drużynie Tromso nie zagra najlepszy ich napastnik Arst (zdobył hattricka w poprzednim wygranym meczu z z Crveną Zwezdą). Obrońca Ynestad również nie wystąpi. Eduardo, Petric, Rossi i Delgado poprowadzą Basel do zwycięstwa.
Besiktas-S.Peter. 1 2,05
Beskitas musi wygrać to spotkanie aby myśleć o awansie do następnej rundy, gdyż w dwóch spotkaniach zgromadził tylko 1 pkt. Beskitas jest w formie, gdyż w sobote wygrał z silnym Sivasporem na wyjeździe 3:1 i to grając w 10 W drużynie gości pauzuje Poskus. Zenit jest raczej drużyną własnego boiska i uważam, że będzie miał kłopoty w Stambule.
Z Sevillą też jak najbardziej sie zgadzam
_________________ Nie narzekaj na swój los
Pomyśl sobie ... jestem BOSS
Ostatnio zmieniony przez Fisher 2005-12-01, 22:56, w całości zmieniany 2 razy
Druzyna Holenderska jest w bardzo oczywistym polozeniu - jezeli wygraja jutrzejsze spotkanie to zapewne przejda dalej (nie sadze, ze Dinamo Bukareszt zwojowalo jakies punkty we Francji na obiekcie Marsylii - chyba nawet sam szef Dinama w nich nie wierzy skoro oferuje pilkarzom Sofii 100.000 Euro jesli wywioza conajmniej jeden punkt z Holandii ). Levski ma juz zapewniony awans ale trener stara sie zachowywac jakeis pzoory mowiac, ze nie jedzie do Holandii na wycieczke ale po to by urwac Heerenveen jakies punkty. Poza tym Levski bedzie oslabione brakiem swoich 2 czolowych graczy: Tomasic (obrona), Borimirov (pomoc) i jeszcze jakis Bardon (ale on jest juz mniej wazny) - zamiast nich wystapia jacys mlodzi, niedoswiadczeni. W Bulgarii juz wiedza o co chodzi bo kursy polecialy na 1.25 na druzyne gospodarzy i zapewne niedlugo u reszty bukow bedzie podobnie - biore bez wachania.
Levski Sofia - not to score 2.1 Toto-Mix 3/10
Argumentacja jest powyzej, nie zagra 2 czolowych graczy i Bulgarzy beda mieli dziurawa pomoc a poza tym Heerenveen bedzie bardzo zmotywowany i nie sadze, zeby dal sobie wbic jakas bramke (typuje wynik 2-0 po kursie 7.0 w Bet-at-Home - 1.5/10)
Maccabi P.Tikva - not to score 1.8 Toto-Mix 5/10
Zdaje sie, ze Maccabi strzelilo zaledwie 1 bramke w dotychczasowych 3 meczach. Wygrana Espanyolu to chyba tylko czysta formalnosc i nawet specjalnie nie beda sie przemeczac zeby odwrocic swoj los. Poza tym nie zagra najlepszy strzelec druzyny Omer Golan. Maccabi jedzie do Hiszpanii chyba tylko po to, zeby zwiedzic stadion (moze jeszcze chlopaki zapuszcza sie na miasto ) wiec nie daje im zbyt duzych szans na strzelenie gola. (Exact score 2:0 - 6.0 w BAH 0,5/10 - tak malo w moejej skali pewnosci bo moga wygrac znacznie wyzej)
_________________ ...::: Jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki... jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć !!! :::...
Wysłany: 2005-12-15, 03:45 tak sobie głośno myśle...
Coś takiego mam na początek:
Na pewniaki wrzuciłbym chyba tylko -
Espanyol - Maccabi 1 (1.20)
Powodów jest kilka, do najważniejszych należy fakt iż Barcelona potrebuje się pokazać, bo do twj pory mają wiecej szczęścia niż umiejetności, a to boli i trzeba zaleczyć rany przed własną publicznością z prawdziwymi słabełuszami którzy nic nie muszą i nie wiele potrafią. Poza tym zazdroszczom FC Bacelonie... wszystkiego, niech przynajmniej raz o nich napisze katalońska prasa - przesadziłem, ale to z sentymentu do FC
Middlesbrough - Litex Łowecz 1 (1,40)
Z tym pewniakiem jest prawie tak dobrze jak powyrzej, tylko jest jeden, dwa - oboje grają o pietruszke - tyle że dla anglików zawsze pietruszka była bardziej pietruszkowa niż dla innych, nr 1 w grupie to też coś. W tym meczu może zagrać kilku rezerwowych - w obu drużynach (problem nr 2) - ławkę anglicy mają ciekawszą i każdy chce sobie wywalczyć miejsce by zagrać kilka meczy w lidze (patrz. Rasiak - wypruł by sobie żyły w takim meczu ?!)Poza tym gramy w Anglii a tam się każdemu źle gra (czasami nawet anglikom), no i najważniejsze - co za przeciwników miał Litex żeby go traktować poważnie: Grasshoppers Zurych i Dnipro Dnipropietrowsk wygrane, ale też nie jakieś przekonujące, za to poważny przeciwnik: AZ Alkmaar i u siebie 0:2... Szkoda gadać...
Tak sobie głośno myśle...
Do tych pewniaków coś może dorzuce z pozostałych meczy w systemie i zobaczymy...
Berlińczycy muszą wygrać ten mecz aby awansować dalej.Rumuni juz awansowali i według mnie dzisiaj nie będą mieli nic do powiedzenia w spotkaniu z mocno zmobilizowanymi Niemcami.Hertha mając w swoim składzie tak znakomitego zawodnika jak Marcelinho nie musi sie martwić o zwycięstwo
Hamburger SV - Slavia Praga1 1.45
Znakomicie dysponowani w tym sezonie gracze HSV wygrają dzisiaj mecz ze Slavią i zagrają dalej Dysponując takim składem jaki ma HSV mozna zajść naprawde daleko w europejskich pucharach Widać w meczach Bundesligi,że ta drużyna tworzy kolektyw i jest głodna sukcesów na arenie międzynarodowej.
AZ Alkmaar - Grasshoppers Zurichpowyżej 2.5 goli 1.55
Grający u siebie niezwykle ofensywny futbol Holendrzy nie powinni mieć problemów ze strzeleniem kilku goli słabej obronie Szwajcarów,którzy stracili w tych rozgrywkach 6 goli.
Espanyol Barcelona - Maccabi Petah-Tikwa powyżej 2.5 goli 1.55
W tym meczu jest tylko jedne pytanie,które mnie zastanawia Ile bramek strzelą Hiszpanie Izraelczycy mają obrone dziurawą jak szwajcarski ser(8 goli straconych),a grają dzisiaj przecież z Espanyolem,który ten mecz musi wygrać i rzuci się na nich od pierwszych minut aby zaaplikować swoim rywalom na początku kilka bramek i kontrolować dalszy przebieg meczu
Wysłany: 2006-02-14, 10:13
wg. mnie
Schalke-Espanyol 1
Hiszpanie graja katastrofalnie na wyjazdach.Ostatnie dwa wyjazdy w Hiszpanni to 0-5 i 0-4.W ostatnije kolejce u siebie 0-2 z Santander.Jednym słowem mówiac-klapa.Schalke gra całkiem dobrze w tym sezonie.Cały świat obiegł wynik 7-4 z Bayerem Leverkusen.Myśle,ze u siebie wygraja i będzie to bezpieczna zaliczka przed rewanżem.
Wysłany: 2006-02-14, 11:20 PUCHAR UEFA
Puchar Uefa
Lok.Moskwa - Sevilla
W Rosji kazdej druzynie gra sie ciezko:) . Sevilla juz grala w Grupie z Zenitem i .... oczywiscie przegrala:) ( 1-2 ) Sevilla zalicza dobre występy głownie na swoim boisku ( zwyciezyli z Besiktasem 3-0 oraz z Guimares 3-1 ) a na wyjazdach jak juz pisalem przegrali z Zenitem i zremisowali z BOltonem ( 1-1 ).Lokomitov gra dobrze u siebie jak i na wyjazdach ( poza 1 wpadką z Espanyolem 0-1 ).
W tym meczy typuje do zwyciestwa gospodarzy , choc wiem ze bedzie im bardzo ciezko ale wygrają 1 bramką
TYP: 1
KURS : 2.20
BUK : STS
Betis Sevilla - Alkmaar AZ
Kursy wskazują ze faworytem tego spotkania jest Betis z czym sie nie zgadzam!
Betis w tym sezonie spisuje sie fatalnie w lidze jak i w pucharach ( Sprawil sporą niespodzianke wygrywając z Chelsea 1-0 ale jak wiemy w tym meczu skutecznisc Chelsea byla tragiczna ). Betis w lidze zajmuje 17 miejsce i przegral ostatnie 2 mecze ( z Deportivo u siebie 0-1 , a takze na wyjezdzie z Saragossą 3-4 ) .AZ gra bardzo dobrze w lidze jak i PU . W lidze 2 miejsce a w PU awansowal do dalszych rozgrywek z 1 miejsca ( wygrywając 3 mecze i remisując 1 ) .
W tym meczu typuje remis albo zwyciestwo gosci i doradzam grac ten mecz:)
Typ : X2
Kurs : 1,68
Buk : STS
Noi kolejna dawka "profesjonalnych " typów
Bolton - Marsylia
Bolton ostatnimi czasy bardzo dobrze sobie poczyna:) zarówno w lidze jak i w PU:) ( w sobote remis z Asenalem 1-1 po stracie gola w 90min...)Ale do rzeczy:)
Gospodarze w tej edycji nie przegrali jeszcze zadnego mecze ( razem z rundą kwalifikacyjną do grup - czyli 1 rundą Pucharu UEFA )<Mają na koncie 3 zwyciestwa i 3 remisy>. Olimpiq 3 razy wygral 2 razy zremisowal i tylko raz przegral ( Levski sofia 1 - 0 Ol.Marsylie ). Wiec tez bardzo dobrze grają:) Aktualna forma Marsylie w lidze - w 4 ostatnich meczach wygrana - 2remisy - przegrana czyli slabo....A bolton w 4ostatnich meczach : 3 remisy-1zwyciestwo . Statystyki mowią ze w tym spotkaniu powinien byc remis ale ja widze tu 1:) I tak zagram:) Choc dla asekurantów proponuje zagrac 1x choc po duzo nizszym kursie ( 1.20 )
Typ : 1
Kurs : 2.00
Lille - Schachtar
Gospodarze w LM poczynali sobie bardzo dobrze.....wygrywając m.in u siebie z MAN UTD! a takze toczyli zaciete pojedynki z Villareal i Benfiką.....W lidze tez idzie im bardzo dobrze i zajmują aktualnie 4 pozycje , tracąc do 3 Auxere trzy pkt:lol: Na wlasnym stadionie spisują sie tez bardzo dobrze : w lidze mistrzów w 3 spotkaniach grupowych wygrali 1 raz i zremisowali 2 spotkania , nie tracąc zadnej bramki! .....a w lidze wygrali 9 spotkan ,2 zremisowali i 2 przegrali ( tylko Auxere gra lepiej na swoim stadionie ) ...tyle tych komplementów już wystarczy , Przejdzmy do Schachtaru..... Rozegrali 6 spotkan w PU i wygrali 5 a jeden przegrali . ... na wyjezdzie wygrali m.in. z Sttutgardem ( 2-0 ) I Rennes ( 1-0 ) CZyli jak widac tez nie tracą goli! W tym spotkaniu bedzie underek 2,5
Typ : Under 2.5 gola
Kurs : 1.70
Hertha - Rapid Bukareszt
Specjalnie zwiekszylem rozmiar tego spotkania ,gdyz pragne zauważyc ze kurs na to spotkanie na zwyciestwo gospodarzy wynosi 1.50 czyli zwykła podpuch Buków!!!!
Hertha w rozgrywkach grupowych zdobyla 5 pkt wygrywając 1 spotkanie ( 1-0 ) i remisując 3 ( kazde po 0-0 ) .Czyli nic nadzwyczajnego ....w przeciwienstwie do Herthy Rapid spisuje sie wyśmienicie . PO pokonaniu w 1 rundzie Feyenordu gra nadspodziewanie dobrze . W grupie wygral 3 spotkania i w 1 musial uznac wyzszosc Sttutgardu ( 1-2 ) . W tym meczu najlepsze rozwiązanie to zagranie typu , ze Rapid strzeli Gola po ślicznym kursie!
Typ : Rapid strzeli bramke
Kurs : 1.60
Noi ostatnie ale "najpewniejsze" spotkanie :
Schalke - Espanyol
Nazimek juz duzo napisal:)
Ale ja jeszcze dodam ze w tym spotkaniu nie ma innego wyjscia jak wygrana gospodarzy:)Ale równie dobrze mozna zagrac over 2.5 gola:)
Typ : 1
Kurs : 1.75
hehe zapomnialem jeszcze o jednym meczu
Thun - Hamburger
Thun dla mnie jest to druzyna "amatorska". Poprostu wg mnie awansowali "fartem" do ligi mistrzów a tam juz dostawali w prawie kazdym meczu ... choc nie po 3-4 do 0 bo bronili sie 10 zawodnikami.... A Hamgurg jedna z najlepszych druzyn niemieckich i wstyd oddac pkt takim Szwajcarom:) A kurs na Hamburg to jest ...
Wysłany: 2006-02-14, 17:59
Moze niech ktos sie wypowie na temat moich typów:Szok: !! a nie dopiero jutro przed meczami bedziecie pisac a reszta nie zdązy zagrac ! ( w tym ja ) bo mam kawalek do buka !