Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Tak jak mowilem... kase dostali ludzie ktorzy rejestrowali sie w dniach 27 i 28 kwietnia.
Osoby ktore zarejestrowaly pozniej na kase jeszcze troche beda musialy poczekac.
Punkty Titan Poker Points zbierane są w trakcie gier opartych na tak zwanym “pobraniu prowizji” w trakcie każdego rozdania. . Dla przykładu, jeśli pobrana została prowizja w wysokości $0,50 to wszyscy gracze, którzy uczestniczyli w rozdaniu, niezależnie od tego czy mieli swój wkład w puli, otrzymają 1 Punkt. Jeżeli w czasie rozdania pobrane zostało $3 prowizji, wszyscy uczestniczący gracze otrzymają po 9 Punktów. Wyjaśnienie: pobrana prowizja odnosi się do całkowitej sumy prowizji pobranej od wszystkich uczestniczących w grze, nie od każdego z graczy z osobna.
Punkty Titan Poker można również zdobyć w turniejach. Za każdy $1 opłaty turniejowej, gracz otrzyma 20 Punktów.
Niestety obecnie również TLPoker zawiesił rejestrację.
Cytat:
Uwaga! promocja titan poker 50$ za darmo została zawieszona. Powodem jest zbyt duża liczba osób, które się zarejestrowały. Zdaję sobie sprawę z tego, że dla niektórych to ciągłe pojawianie się i znikanie promocji jest mocno uciążliwe - robię jednak co się da aby do tego nie dochodziło, czasami niestety trzeba po prostu ustąpić. Osoby które jeszcze nie otrzymały bonusa prawdopodobnie go nie dostaną, aczkolwiek jest jeszcze pewien cień nadzieji. Będziemy na bierząco was o wszystkim informować.
Tak więc pozostaje czekać, być może akcja jeszcze (za jakiś czas) ruszy...
Witam mam pytanie odnośnie promocji na Titan Poker i teog nieszczęsnego quizu który nalezytam rozwiązać , pyanie jest następujace ile jest tampodejśc i ile można mieć byków w odpoweidziach, oraz ,gdzie szukać informacji n atemat niektórych pytań ,wiem powinno być wszystko na stronce lecz z mojego punktu widzenia to ich stronka niejest zbytnio odświeżana i jest mało materiałów do czytania (mówię o stronce tlpoker.pl aby niebyło wątpliwości o co chodzi:) ) .Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
Kolejna nieudana próba co jest nie tak z tym quizem >> 18/20 odpowiedzi mam 100% pewne, przeczytałem już dużo n atemat tych zagadnień co sa w pytaniach a nadal pokazuję mi ,że niezdałem! eeeeee coś mi tu kichą zalatuje... czy sa wogule tacy co zdali ten quiz
p.s. Quiz zaliczony , teraz tylko czekać na przelanie Bonusu
Ostatnio zmieniony przez Chelseapro 2007-06-24, 13:31, w całości zmieniany 2 razy