Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2006-04-25, 19:52
Villarreal - Arsenal under 2,5 // 1,50 (STS) // OK
Chyba większość się ze mną zgodzi Arsenal jeżeli strzeli bramkę będzie bronił wyniku za każdą cenę. Bramka u siebie oraz bramka na wyjeździe to zaliczka już nie lada. Gdyby natomiast Villarreal strzeliło bramkę, znowu stawiam na obronę Arsenalu, że drugi raz nie dadzą się wykiwać W ostateczności Arsenal wyrówna i wejdzie do finału 2 bramki w meczu, nie więcej... to "niemal" pewne
EDIT PO MECZU:
Dramatyczna była ta końcówka. Zal mi trochę Riquelme, ale to jednak brawa zasłużene dla Lehmanna. Jego passa ciągle trwa. A i poza tym underek ładnie wszedł
_________________ Progresja na AKO > 2,00 - klik Korzystasz z typów? Mile widziane pochwały
Ostatnio zmieniony przez mateusz1988 2006-04-25, 22:42, w całości zmieniany 3 razy
Villarreal - Arsenal under 2,5 // 1,50 (STS)
Chyba większość się ze mną zgodzi Arsenal jeżeli strzeli bramkę będzie bronił wyniku za każdą cenę. Bramka u siebie oraz bramka na wyjeździe to zaliczka już nie lada. Gdyby natomiast Villarreal strzeliło bramkę, znowu stawiam na obronę Arsenalu, że drugi raz nie dadzą się wykiwać W ostateczności Arsenal wyrówna i wejdzie do finału 2 bramki w meczu, nie więcej... to "niemal" pewne
Trener Arsenalu zapowiada ofensywne nastawienie, nie moga sie bronić i pozwolić hiszpanom na narzucenie swojego stylu gry. Wynik jaki z Londynu nie odzwierciedlał tego co działo się na boisku. Wydaje mi się, że w tym meczu posypią się barmki. Villareal ruszy do ataku, a Arsenalskarci ich kontrą (niejedną). Jak dla mnie ryzykowny typ. Z racji tego iż jestem fanem AFC wybieram wariant optymistyczny i bez nerwowej końcówki czyli 1-2 dla Kanonierów!!!
_________________ hattrick.org ---> Arsenal Gdańsk
Amica - Wisła under 1,7
Amica, z pewnością nie będzie chciała przegrać i raczej będzie się broniła, bo Wisła jeśli mierzy jeszcze w mistrzostwo musi ten mecz wygrac. I wygra tyle, że 0-1
_________________ " Masz problem? W czym problem? Problem mają ci , co grzeją puche dożywotnie, a Twoje problemy są do ch**a niepodobne"
Witam, na dzień dzisiejszy proponuję następujące zdarzenia:
Zagłębie Lubin - Górnik Łęczna under 1,7 STS
Drużyny już prawie na finiszu i z pewnością odczuwają ogromne zmęczenie. Górnik nie strzela zbyt dużo goli czy to na wyjazdach czy u siebie, ale i zbyt dużo ich nie traci. Natomiast Zagłębie zbyt dużo overów też nie ma, ostatnie cztery mecze :
Zagłębie - Wisła Płock 2:3
22 kwietnia 2006
Legia Zagłębie 1 : 0
19 kwietnia 2006
Zagłębie Wisła P. 2 : 0
15 kwietnia 2006
Wisła K. Zagłębie 2 : 0
Ostatni mecz tych drużyn w Lubinie zakończył się wynikiem 1-0. Górnik z całą pewnością będzie walczył o jeden punkt i będzie się bronił, a że obrony zbyt dziurawej nie ma typuję 1-0
Deportivo - Celta under 1,75 STS
Mecz drużyn z górnej połki tabeli ligi hiszpańskiej. Ostatnie 5 meczy kończyło się overami. Teraz przyszedł czas na under. Deportivo nie jest mocne u siebie i już raczej nie mają szans na puchary, bo tracą do 5 Celty aż 5 pkt. Natomiast Celta z 57 pkt. jest na 5. miejscu w tabeli i z pewnością celują w puchary. Deportivo rzadko ma u siebie overy lub wogóle:
2006-04-23 Cadiz-D.La Coruna 1-1
2006-04-15 D.La Coruna-Sevilla 0-0
2006-04-09 Villarreal-D.La Coruna 1-1
2006-04-02 D.La Coruna-Santander 2-0
2006-03-26 Real Madrid-D.La Coruna 4-0
2006-03-22 D.La Coruna-Malaga 2-1
2006-03-18 Getafe-D.La Coruna 1-2
2006-03-15 D.La Coruna-Espanyol 0-0
2006-03-11 D.La Coruna-Real Sociedad 0-1
2006-03-04 Barcelona-D.La Coruna 3-2
Celta natomiast też :
2006-04-22 Celta Vigo-Zaragoza 4-0
2006-04-16 Betis-Celta Vigo 0-2
2006-04-08 Celta Vigo-Valencia 0-1
2006-04-02 Atl.Madrid-Celta Vigo 0-3
2006-03-26 Celta Vigo-Mallorca 2-0
2006-03-22 Alaves-Celta Vigo 1-0
2006-03-19 Celta Vigo-Athl.Bilbao 0-1
2006-03-11 Espanyol-Celta Vigo 2-0
2006-03-05 Celta Vigo-Osasuna 2-0
2006-02-26 Celta Vigo-Cadiz 2-0
Tak więc jak dla mnie mecz ten zakoćzy się wynikiem 0-1 lub 1-1
_________________ " Masz problem? W czym problem? Problem mają ci , co grzeją puche dożywotnie, a Twoje problemy są do ch**a niepodobne"
Typy Pyzina powyżej sam gram.
Do tego jako single dokladam:
Trabzonspor Fenerbahce over
Galatasaray Ankaraspor over
Stirling A. Gretna over
Uzasadnienie: W poszczególnych druzynach w ostatnich 10 meczach po 7 do 8 Overów.Na Fenerbahce oraz Gretnę gram tradycyjnie na Over, co sie na razie opłaca.
Ostatnio zmieniony przez wieczk 2006-04-30, 00:03, w całości zmieniany 2 razy
Wisła musi ten mecz wygrać aby jeszcze myśleć o mistrzu. Z kolei Arka jeśli przegra ten mecz to będzie bardzo poważnie zagrozona spadkiem do drugiej ligi. Gdynianie staną na głowie, aby urwać punkty Wiśle i z pewnością będa grać z kontry. Natomiast Krakowianie od początku będą dążyć do strzelenia gola, a później raczej będą bronić wyniku, także typ na under bardzo prawdopodobny.
Amica - Górnik Łęczna under 1.80 sts
Analiza w dziale Wspólne Typy
No i chyba najpewniejsze zdarzenie : Górnik Zabrze - Legia Warszawa under 1.70 sts
Górnik jeśli przegra ten mecz już na 80% spada do drugiej ligi. Legia natomiast jeśli wygra ten mecz ma już mistrzostwo Polski. Stadion będzie zapełniony i kibice na pewno będą 12-ym zawodnikiem Górnika. Wydaje mi się, że Górnik sprawi niespodziankę w tym meczu i zremisuje z Legią. Legia miała świetną passę bez porażki, ale kiedyś musi się to skończyć. Także więc z pewnością będzie to zacięty mecz, a takich meczach zbyt dużo goli nie pada.
bRs [Usunięty]
Pochwał: 33
Wysłany: 2006-05-10, 13:13
pyzina napisał/a:
No i chyba najpewniejsze zdarzenie : Górnik Zabrze - Legia Warszawa under 1.70 sts
Górnik jeśli przegra ten mecz już na 80% spada do drugiej ligi. Legia natomiast jeśli wygra ten mecz ma już mistrzostwo Polski. Stadion będzie zapełniony i kibice na pewno będą 12-ym zawodnikiem Górnika. Wydaje mi się, że Górnik sprawi niespodziankę w tym meczu i zremisuje z Legią. Legia miała świetną passę bez porażki, ale kiedyś musi się to skończyć. Także więc z pewnością będzie to zacięty mecz, a takich meczach zbyt dużo goli nie pada.
Co do tego, że Górnik sprawi niespodziankę, to sie nie zgodzę żaden argument za tym nie przemawia ... druga sprawa, jesli przegra z Legią, wcale nie skazuje się na baraże, zostaje mu ostatni mecz ... w 10 ostatnich meczach Zabrze zdobyło tylko 7 punktów, natomiast Legia 28 2-1-7 Górnika i bilans 8-20 nie rzuca na kolana ... kolejna sprawa, to ta passa bez porażki o której wspominasz ... Legia może i przerwie passę ale nie dziś ... dzis dla Legii anjważniejszy mecz w sezonie ... 9 meczy wygranych, 1 remis i dziś myślę, że znowu wyjadą zwycięsko z Zarbrza passy nie przerwie im nikt w tym sezonie raczej, bo nie ma w tej chwili tak równej drużyny jak Legia ... a co do ilości goli Pyzina również sie nie zgodzę Legia strzeli pierwsza bramkę po jakiejś pół godziny gry ( nie wykluczone że z wolnego Edson ) będzie miała przewagę w środku pola, Górnik będzie się musiał odkryć i kolejne bramki będą wpadały jedna za drugą ... ale zobaczymy, ja stawiam 3:1, moze 4:0 ... ale to dlatego ze wybieram sie na ten mecz i chcę zobaczyć grad bramek moze po trochę, dziś w Zabrzu Legia przypieczętuje tytuł
moim zdaniem własnie, ze nie bo w ostatnim spotkaniu nawet jednego punktu nie zdobędą bo grają w Łęcznej , a jak dla mnie pierwsza połowa jest bite 0-0, dopiero w drugiej zaczną strzelać, niekonieczni9e będzie niespodzianka, ale Górnik się nie podda i w 100% nie da się pojechać 1-3 lub 0-4
Ostatni mecz kontrolny reprezentacji Francji, wiec zawodnicy beda uwazac aby nie nabawic sie kontuzji, beda grali ostrozna pilke i "skromnie" wygraja by nie podpasc kibicom przed wyjazdem do Niemiec. Przeciwnik nie jest wymagajacy i nie sadze, zeby trójkolorowi stracili choc jedna bramke. Mysle ze Francja szybko zdobedzie 1 bramke po czym bedzie sie "bawic" pilka, 2 bramke strzela w ok 80 min (strzeli to jakis zmiennik).
wynik meczu: Francja 2 - 0 Chiny
// Sorry nie tu wpisalem, to poczatki na "tym" forum i jestem troche zakrecony...
Ostatnio zmieniony przez pycio26 2006-06-07, 20:59, w całości zmieniany 1 raz
Dołączył: 16 Maj 2006 Pochwał: 16 Ostrzeżeń: 1 Posty: 527 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2006-07-23, 16:21
Przydałoby się odkopać ten temat Przepraszam, że troche późno, ale wcześniej czasu nie miałem za dużo.
Norwegia Tippeligaen
Ham Ham vs. Sandefjord
TYP:OVER 2,5
kurs:1,65 (BAW)
Norwegia=Overki, Overki i jeszcze raz overki :D. Do tego spotykają się drużyny, które są blisko siebie w tabeli. Ham Kam bilans bramkowy u siebie 12-8, sporo strzelają i stosunkowo dużo tracą. Sandefjord na wyjeździe w bramkach 5-12. Ich obrona należy do jednej z najgorszych jeżeli chodzi o wyjazdy. Ham Kam w ostatnich 50 meczach u siebie średnio strzela 1,84 gola na mecz. To spora średnia. Średnia wyjazdowa Sandefjord w ostatnich 50 meczach to 1,78. Czyli również dużo, chociaż w tym sezonie już nie tak pięknie to wygląda.
Ostatnie 8 meczy Ham Kam u siebie:
Ham Kam Sandefjord 2 - 3
Ham Kam Moss 3 - 1
Ham Kam Brann 4 - 0
Ham Kam Molde 1 - 2
Ham Kam Valerenga 1 - 1
Ham Kam Start 2 - 2
Ham Kam Lillestrom 1 - 2
Ham Kam Fredrikstad 3 - 1
Widzimy, że 7 z 8 ostatnich meczy u siebie to overy, a nie które dość wyraźne. Przykład to ostatni mecz tych drużyn w pucharze 2-3.
Sandefjord na wyjeździe 6 z 8 ostatnich meczy to overki.
H2H tych drużyn to 7 z 10 meczy kończyło się OVERami.
Fakt faktem kurs jak na over to mały 1,65, ale warty zagrania
moim zdaniem zdecydowany OVER 2,5
Pzdr
Kto skorzystał to nie żałuje Do tego 2 mecz, który polecałem, ale tu nie napisałem analizy już wszedł overek A jeszcze 2 połowa przed nimi
_________________ "Nadzieja matką głupich, cóż jestem jej dzieckiem,
Wybrałem to co niebezpieczne."
Ostatnio zmieniony przez pyrlik_stw 2006-07-23, 20:53, w całości zmieniany 1 raz
Dołączył: 16 Maj 2006 Pochwał: 16 Ostrzeżeń: 1 Posty: 527 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2006-07-25, 10:23
Witam . Dzisiaj typ dla ryzykantów. Wiadomo liga skandynawska i Under to musi być coś nie tak . Ale nie panowie, nie.
Szwecja Allsvenskan
Elfsborg vs. Hammarby Wto. 06-07-25 20:00 (ja nie moge over w 5 minut !! :/ Kto traci 3 gole w 5 minut !!!! Oczywiście lider ligi szweckiej )
TYP:Under 2,5
Kurs:1,85 (Parbet.com)
Stawka:6/10
Dzisiaj o godzinie 20:00 w ten jakże słoneczny dzionek(w Szwecji też chyba słoneczko świeci ) spotkają się drużyny, które w tabeli są stosunkowo daleko od siebie. Hammarby lider szweckiej ekstraklasy, a Elfsborg w tym sezonie jak narazie pośrodku tabeli:7 miejsce. U siebie drużyna ze środka tabeli strzela mało, co by nie mówić, bardzo malo! Na 10 meczy tylko 4 strzelone bramki i tylko 4 stracone. Widać, że grają dość defensywnie. Hammarby na wyjeździe też jakoś nie zachwycająco. Strzelonych:6, straconych 6 jak dla mnie to nic zachwycającego tym bardziej, że są liderem.
H2H tych drużyn :
Hammarby Elfsborg 0 - 0
Elfsborg Hammarby 4 - 1
Elfsborg Hammarby 0 - 1
Hammarby Elfsborg 1 - 0
Elfsborg Hammarby 0 - 2
Hammarby Elfsborg 3 - 0
Hammarby Elfsborg 1 - 1
Elfsborg Hammarby 1 - 2
Hammarby Elfsborg 1 - 0
Elfsborg Hammarby 0 - 3
Jak widać sytuacja jest taka, że 6 na ostatnich 10 meczy między tymi ekipami to Overki. Dlatego też nie polecam grać tego grubo i kombinacyjnie. Jedynie jakiś rekreacyjny singielek
Do tego polecam jeszcze na dzisiaj już bez analizy:
Eliminacje do Ligi Mistrzów
FK Ekranas vs. Dinamo Zagrzeb (I widać coś źle po nazwach wyczuwam defensywne drużyny )
TYP:Under 2,5
Kurs:1,80 (STS)
Jakoś mi się te drużyny kojarzą z grą defensywną, chyba z samych nazw, ale kto wie ile w tym prawdy :D. Stawka 5/10
Jak widać nie gra dzisiaj norweska to i grać czego nie ma za bardzo .
Pzdr
_________________ "Nadzieja matką głupich, cóż jestem jej dzieckiem,
Wybrałem to co niebezpieczne."
Ostatnio zmieniony przez pyrlik_stw 2006-07-25, 22:00, w całości zmieniany 1 raz
Dołączył: 24 Paź 2005 Pochwał: 21 Posty: 921 Skąd: Te Brudne Myśli %-)
Wysłany: 2006-07-28, 14:42
No to i ja walne 2 propozycje w tym dziale
Proponuje grac dzis under na nastepujace mecze ligue 2:
REIMS- BREST
A wiec tak dzis rusza 2 liga francuska,o dyspozycji druzyn jak to bywa na poczatku sezonu ciezko cos napisac ale jest jedno ale
Liga Francuska jest znana z underow i remisow,i wlasnie ten mecz wydaje sie byc swietnym typem na uder, juz pisze dla czego w tamtym sezonie Reims uwielbiało wrecz wrecz remisowac (15 remisow) i robic undery na 38 spotkan bodajze 27 underow.
Reims z Brestem w ostatnich latach na swoim boisku spotykało sie 4 razy i co ciekawe zawsze padał under
2 remisy (1:1 i 0:0) oraz 2 zwyciestwa Reims po 1:0.
no i z podobnych przesłanek...
ISTRES-BASTIA
W 4 dotychczasowych meczach padły 3 undery,ponadto gdy Istres było gospodarzem zawsze (2 razy ) padał under i to ten sam 1:0 dla Istres.
Oba zespoły strzelaja na ogoł mało bramek i mysle ze ten typ jest rowniez dobry ,tym bardziej iz jest to poczatek sezonu typ na bramki wyglada zdecydowanie lepiej niz na zwyciestwo...wedlug mnie
Jak dla mnie najbardziej odpowiednim typem na to spotkanie jest bez wątpienia zagranie undera w tym spotkaniu.Trzeba zwrócić uwage na to,że dla Ligue 1 charakterystyczna jest mała ilość goli w meczach.Jest to bodajże najgorsza pod względem średniej goli na mecz liga w Europie Lyon na wyjazdach zazwyczaj grając z drużynami czołówki ligi preferuje na wyjeździe gre z kontrataku,a gdy już strzelą gola to kontrolują spotkanie już do końcowych minut spotkania.W poprzednim sezonie Lyon na wyjeździe zanotował 11 underów i 8 overów , zaś Nantes na własnym stadionie 14 underów i 5 overów.
Wysłany: 2006-08-04, 12:04
Twister, nie zapominaj jednak, że we Francji jest nowy regulamin ligi i te undery nie są już tak pewne, jak w poprzednich sezonach W temacie o Ligue 1 napisałem pobieżnie o co chodzi - jeśli ktoś chce, to mogę całość oświadczenia zarządu przetłumaczyć i zamieścić - zmiany dotyczą L1, L2 i Pucharu Ligi.
Twister, nie zapominaj jednak, że we Francji jest nowy regulamin ligi i te undery nie są już tak pewne, jak w poprzednich sezonach W temacie o Ligue 1 napisałem pobieżnie o co chodzi - jeśli ktoś chce, to mogę całość oświadczenia zarządu przetłumaczyć i zamieścić - zmiany dotyczą L1, L2 i Pucharu Ligi.
Tylko wiesz co Nie chce mi się wierzyć,że drużyny z dnia na dzień zmienią system swojej gry,zwłaszcza Lyon,który grając na wyjazdach w ubiegłym sezonie dość defensywnie był bezkonkurencyjny.Według mnie w tym sezonie drużyny jeszcze nie zaczną grać za tzw. punkty gratisowe,tylko od następnego sezonu jeśli tak owa punktacja zostanie wprowadzona
Dla mnie najpewniejszym dzisiaj typem na under jest Arka Gdynia vs. Wisła Kraków...Arka ma słaby atak, a Wisła wogóle nie ma ataku z konieczności muszą grać pomocnicy w ataku, gdy Wisła strzeli jedną bramkę cofną się i max 1:1 może być. Dla mnie pewny under...
_________________ Dobre typy - dobre życie a życie to bycie //
Ta zmiana zasad to mniej więcej np. gol strzelony z dystansu 3 pkt, gol z główki - 2pkt, gol z wolnego - 4 pkt. Wprowadzili to aby uatrakcyjnic mecze, bo we Francji są one nadzwyczaj nudne, a teraz będzie u nich własnie więcej overów .
Wysłany: 2006-08-05, 02:25
Nie o to chodzi Pyza, ja czytalem chyba ze ogolem im wiecej goli tym wieksze bonusy, i jeszcze im wyzej sie wygra tym wieksze bonusy...Jakos tak...Ale dokladnie to juz wam Rzuf wytlumaczy
Ja wam moge to wytłumaczyć Za porażke drużyny dostają 0 pkt. (normalne ),remis 1 pkt.,wygrana jedną bramką 2 pkt.,wygrana 2 lub więcej bramkami 3 pkt Tak w skrócie możnaby to opisać.Tylko,że ta punktacja nie obowiązuje od tego sezonu.Być może od następnego,jeśli pomysł wypali w tym sezonie,tzn.jeśli drużyny rzeczywiście zaczną strzelać bramki.Wczoraj mieliśmy dowód tego,że ta punktacja może być ciekawa.Wygrana Lyonu 3:1
Dołączył: 24 Paź 2005 Pochwał: 21 Posty: 921 Skąd: Te Brudne Myśli %-)
Wysłany: 2006-08-05, 10:26
Dobra bezrozczulania sie juz nad liga francuska
Podaje 2 propozycje na dzis
Fenerbahce - Kayseri Erciyesspor
typ: over 2.5
Kurs: 1.5 GameBookers
Pierwsze spotkanie Fenerbahce w nowym sezonie na ich terenie,cel jak zwykle ten sam walka z Galatasaray o mistrzostwo i najwyższe cele. Przeciwnik wydaje sie byc łatwy- w tamtym sezonie był raczej druzyna mocno przecietna i nie wydaje sie to byc materiał na pogromce Fenerbahce .
Majac na uwadze forme strzelecka- eliminacje LM (no to co ze z Wyspami Owczymi strzelic 10 goli amatorom to też cos -legionici dali rade tylko 3 ) oraz swietna postawe na wlasnym terenie wróże dzis Fenerbahce zwyciestwo (kurs: 1.2) oraz overa.
2 Kolejka w lidze szkockiej , na własnym tereniw Rangersi podejmuja słabe Dundee. po pierwszej kolejce druyzny te zakonczyły swoje spotkani overami 2:1 z taka roznica ze Rangersi wygrali na wyjeżdzie z Motherwell FC,zas Dundee dostało baciki od Falkirik .
Ogolnie rzecz biorac Dundee jest zespołem ktory leży Rangerom i zazwyczaja gdy ich pokonuja padaja wysokie wyniki
Kurcze moze i mało faktow ale typ czuje ze dobre ,wsumie troche na czuja