Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Wrażenia i odczucia
Przesunięty przez: cantona
2007-02-12, 12:33
Wrażenia i odczucia
Autor Wiadomość
Sir

Podglądacz

Wysłany: 2006-08-20, 17:33   

Oskar86 napisał/a:
A mnie rozbił wynik Arsenalu...wrrrr remis...tyle razy sobie mowie ze jak cale forum gra jakis mecz to sobie to odpuszczaj....i tak odpusiclem ze mi 3 kupony skopał %-)

Tobie " pewniak " Arsenal zawalił wczoraj, a mi pewniak Celtic...zawalił CALY KUPON. Wygrało MU, PSV, KOELN, Piast..Dundee ..wszystko siadło...tylko nie ten Celtic.

nazimek

Oi! Bootboy

Pochwał: 24

Wysłany: 2006-08-21, 19:41   

a mnie rozwaliła Bazyle........właściwie to pieprzony BAZYL :P

dałem sobie x2 :mlotek:

dj qbaa

nowa era ;]

Pochwał: 39
Wysłany: 2006-08-21, 20:08   

Sir napisał/a:
Oskar86 napisał/a:
A mnie rozbił wynik Arsenalu...wrrrr remis...tyle razy sobie mowie ze jak cale forum gra jakis mecz to sobie to odpuszczaj....i tak odpusiclem ze mi 3 kupony skopał %-)

Tobie " pewniak " Arsenal zawalił wczoraj, a mi pewniak Celtic...zawalił CALY KUPON. Wygrało MU, PSV, KOELN, Piast..Dundee ..wszystko siadło...tylko nie ten Celtic.

A mi jeden i drugi "pewniak" %-) w sobote Arsenal, w niedziele Celtic, tak pozatym wszystko weszło i w weekend przegrałem ponad 70 zł :/

Oskar86

KING OF BRONX
   Doświadczony

Pochwał: 21
Wysłany: 2006-08-22, 23:10   

No i niech mnie zaraz ch*j strzeli bo nie wytrzymam :c: .moze i nie ten dizal ,ale w pucharach takiego nie ma ,a rzecz tyczy sie cudownego liverpooluktory tak lekka reka pozbawil mnie grubej forsy.... dałem go do kuponu zamiast SPURS i jak sie skoncyzło ten kazdy wie... Benitez i reszta gangu z Liverpoolu to szajka złodzieji i niech ich zacznie scigac interpol albo nawet Leper ze swoim Centrum Informacji Aferalnej %-)

zal28

Trampkarz

Wysłany: 2006-08-22, 23:26   

Oskar86 napisał/a:
No i niech mnie zaraz ch*j strzeli bo nie wytrzymam :c: .moze i nie ten dizal ,ale w pucharach takiego nie ma ,a rzecz tyczy sie cudownego liverpooluktory tak lekka reka pozbawil mnie grubej forsy.... dałem go do kuponu zamiast SPURS i jak sie skoncyzło ten kazdy wie... Benitez i reszta gangu z Liverpoolu to szajka złodzieji i niech ich zacznie scigac interpol albo nawet Leper ze swoim Centrum Informacji Aferalnej %-)

Ja nigdy nie daje liverpulu oni sa słabi strzelaja max bramke na mecz przesto ich mecze wisza na włosku strasznie przereklamowany klub
Przerzuc sie na barce z sevila w piatek i z celta w niedziele oni nigdy nie zawodza juz 2 razyw tym sezonie nanich wygrałem a trzeci mecz trwa właśnie robia miazge z bayernu 3-0 połoapo kursie 1,7
Ostatnio zmieniony przez zal28 2006-08-22, 23:28, w całości zmieniany 1 raz  

Samin

Trampkarz

Pochwał: 2
Wysłany: 2006-09-02, 21:51   

PISZĘ TO NA GORĄCO........

Jeżeli ktoś jeszcze jest zdania ze Dudek jest najlepszym polskim bramkarzem.... i wogole jest super.... to mam nadzieję że wiedzą kto tą bramkę zawalił !!...... Jak mozna tak to wybić?? ktoś powie przypadek ?? tak to prawda ale taka pilkę wywala sie wlasnie w kosmos a nie stara sie rozegrać... Pozatym mecz jak mecz. Polacy walili głową w mur, zobaczymy jak to będzie dalej ale Leo z nich nic jednak nie zrobi...:( TU SĄ KONIECZNE BARDZO DUŻE ZMIANY!!.....

pacyff

Doświadczony

Pochwał: 5
Wysłany: 2006-09-02, 22:47   

Jeżeli ja w najbliższych meczach nie zobacze NOWYCH,śWIEżYCH piłkarzy w kadrze to ja nasz narodowy TEAM najszczerzej po prostu PIERDOLE(tu przeprosiny dla adminów)-zero pomysłu zero organizacji po prostu same stare dziady które sie zadowoliły tym że grają na 1\5 gwizdka....ja po pierwszej połowie skończyłem oglądać mecz....nie było sensu siedzieć i sie dołowac...szkoda słów-dość juz gwiazdek i gwiazdeczek.....ZREZYGNUJCIE

zal28

Trampkarz

Wysłany: 2006-09-02, 23:07   

Samin napisał/a:
PISZĘ TO NA GORĄCO........

Jeżeli ktoś jeszcze jest zdania ze Dudek jest najlepszym polskim bramkarzem.... i wogole jest super.... to mam nadzieję że wiedzą kto tą bramkę zawalił !!...... Jak mozna tak to wybić?? ktoś powie przypadek ?? tak to prawda ale taka pilkę wywala sie wlasnie w kosmos a nie stara sie rozegrać... Pozatym mecz jak mecz. Polacy walili głową w mur, zobaczymy jak to będzie dalej ale Leo z nich nic jednak nie zrobi...:( TU SĄ KONIECZNE BARDZO DUŻE ZMIANY!!.....

Ja siepytam zmiany?? A na co??
My piłkarsko nie istniejemy; chwała bogu ze w środe juz konczymy
Dudek siedzi na ławie(po co odchodzić) zarabia 15tys funtów tygodniowo i na deser ma gre w reprezentacji poznajomości
JEBANA MAFIA

JuanPablo

Go Patriots!!
   Amator

Pochwał: 7
Wysłany: 2006-09-02, 23:45   

pacyff napisał/a:
Jeżeli ja w najbliższych meczach nie zobacze NOWYCH,śWIEżYCH piłkarzy w kadrze to ja nasz narodowy TEAM najszczerzej po prostu PIERDOLE(tu przeprosiny dla adminów)-zero pomysłu zero organizacji po prostu same stare dziady które sie zadowoliły tym że grają na 1\5 gwizdka....ja po pierwszej połowie skończyłem oglądać mecz....nie było sensu siedzieć i sie dołowac...szkoda słów-dość juz gwiazdek i gwiazdeczek.....ZREZYGNUJCIE

Ja w ogóle nie oglądałem, bo i tak się takiego czegoś spodziewałem. Wolałem po raz 100 obejrzeć na TVP 1 Resident Evil, bo to przynajmniej ciekawsze, i może zakończenie zmienili, bo zakończenie meczu Polaków do przewidzenia :k:

Samin

Trampkarz

Wysłany: 2006-09-03, 10:08   

Powiem wam jedno..... jakie widzialem nawet w czyms takim plusy......

- przede wszystkim 10min presingu na początku meczu..... ale widać ich na więcej nie stać (brak siły)... a Trynidad wytrzymywał całe 90min......... żal.
- piękna bramka Garguły !!

i tyle plusów można podać. Mecz był żenujący :c: Trzeba sobie powiedzieć otwarcie ze dla wielu zawodników grających wczoraj nie ma miejsca w reprezentacji... Muszą być zmiany, ale jak ktos dobrze zauwazył na jakie ?? własnie.. mlodych gniewnych, ktorzy bedą chcieli gryść trawę a nie myśleć ile jeszcze do HT i FT....

Tylko jeszcze jedno pytanie? czy aby te ostatnie 2-3 lata to nie było apogeum tego co Polacy mogli osiągnąć a teraz przychodzi przełknąć gorycz porażki i budowy drużyny od nowa?? wydaje mi się że ich nie stać juz teraz na nic innego i że Leo bedzie mial bardzo ciężkie zadanie.... zbudować (stworzyć) POLSKA REPREZENTACJĘ OD NOWA!!

ZYCZE MU JAK NAJLEPIEJ BO UWAŻAM ŻE TO JEST BARDZO DOBRY FACHOWIEC ale potrzebni mu wykonawcy!!!.....

nazimek

Oi! Bootboy

Wysłany: 2006-09-03, 10:40   

zmieniam obywatelstwo

lupus

BIG PAPI
   Trampkarz

Pochwał: 9
Wysłany: 2006-09-03, 10:50   

nazimek napisał/a:
zmieniam obywatelstwo

Na jakie?
Iranu? %-)

przemekwn

Zagłębie Sosnowiec

Pochwał: 32
Wysłany: 2006-09-03, 11:24   

Po wczorajszym meczu już wiem, że możemy przegrać z każdym. Mecz w wykonaniu Polaków w żenującym stylu. Szkoda -kurs na Serbie w środe będzie cholernie niski. %-)

Fisher

NBA I LOVE THIS GAME

Pochwał: 66
Wysłany: 2006-09-03, 11:24   

Samin napisał/a:
Powiem wam jedno..... jakie widzialem nawet w czyms takim plusy......

- przede wszystkim 10min presingu na początku meczu..... ale widać ich na więcej nie stać (brak siły)... a Trynidad wytrzymywał całe 90min......... żal.
- piękna bramka Garguły !!

Do plusów na pewno też trzeba dodać gre Jelenia. On powinien grać od początku zamiast Franka, napastników praktycznie nie było widać, ale też trudno jest do nich mieć pretensje bo to przez słabą postawe naszych pomocników gracze z przodu nie wykazali się. Nie wiem czy Mirek Szymkowiak nie dał rady już biegać w 30' minucie z tego względu iż biegał także za Radomskiego czy z przyczyn kondycyjnych. Mam nadzieje, że to pierwsze, a jak tak to Radomskiemu niech powie Benhaker: "Goodbye". Zmiany potrzebne są zmiany i czy z polskiej ligi nie mogą grać piłkarze? Mogą! udowodnił to Garguła, czy Jeleń na mundialu. Ja bym spróbował najlepszych graczy z naszej ligi sprawdzić w reprezentacji, oczywiście w pierwszej jedenastce, może wtedy odniesiemy sukces. A wracając do Dudka, to niby zawalił bramke Jurek, ale przecież on zawsze rozgrywał, z tego słynie i to m.in. robi(ło) z niego dobrego bramkarza. Też jedną dobrą interwencją popisał się jak Błaszczykowski wystawił piłke dla Fina w pierwszej połowie :zdegustowany:

BĄDŹMY OPYTMISTAMI :rotfl:

Szypii

Zwycięzca V Edycji PT
   Kapitan

Pochwał: 34
Wysłany: 2006-09-03, 11:26   

Jezeli Leo jest mądry to nie wystawi w środę takich piłkarzy jak Szymkowiak( total dno), Bąk( niech sobie siedzi lepiej w tym Kuwejcie), Frankowski i Żurawski( oni już chyba swoje "dobre" lata mają za sobą, wolałbym w atatku Jelenia i Matusiaka. Krzynówek też już za dużo nie biega a Dudek jest dalej pajacem. Nie potrafie sobie przypomnieć czy Szymkowiak lub Radomski strzelili kiedykolwiek bramke zza pola karnego. Graguła wszedł chyba na ostatnie 15 min jeden strzał i jeden gol. No ale Szymek to przecież gwiazda... :)

Samin

Trampkarz

Wysłany: 2006-09-03, 11:55   

Co do Szymka..... to on jest wogole pod formą. To ze mial biegać za 2 bo Radomski to totalne dno to prawda...ale czy to defensywny pomocnik czy obronca ?? czy ktokolwiek widział jak gra w swoim klubowym zespole i ile tam robi w obronie?? no wlasnie.... A w pomocy to on nie wie co sie dzieje.... chodzi, stoi, patrzy.... i sam sie chyba pyta co on robi tutaj... %-) Co do Jelenia to prawda ale nie na prawym skrzydle tylko w ataku z Zurawskim... Franek....kto to kur... jest ?? ponad 1600min bez bramki (SNAJPER) ??... nie wydaje mi się. Najlepsze to ze sie cieszy ze bedzie mógł grać po ziemi (odzywa bo juz ma transfer)... boze ludzie co on mowi !! do formy to dojdzie ale jak wroci na starosc do polskiej ligi %-) . CO do innych :

- Błaszczykowski sie spalił i to było widać, przerosło go ranga spotkania ale to sie zdarza najlepszym, bedize Polska miala z niego pożytek!!
- Garguła w pomocy napewno coś jeszcze pokarze ale czy z Serbią tego nie wiem....

Bąk to tak jak dobrze ujeto tutaj zostało do Kuwejtu i niech tam sobie pogrywa (na jego miejsce dałbym -- niechcianego, nielubianego.... LEWANDOWSKIEGO ALE DO OBRONY NIE POMOCY!!...

Zobaczymy co z tym bedzie wszystkim, myśle ze teraz to bedzie dogranie meczu z Serbią potem to już zobaczymy co Leo zrobi, a wydaje mi się że jednak coś zrobi!! PRZYNAJMNIEJ JA MAM TAKĄ NADZIEJĘ!!!

ps. w meczu z Serbią gram POLSKĘ!! :tak: bo napewno nie zagrają aż tak dobrze jak Finlandia bo myśle że kilka lepszych ekip miałoby z nimi kłopot przy takiej dyspozycji!! Bardzo dobrze ustawieni taktycznie, zmotywowani, skoncentrowani.... i można by tak bez liku wymieniać!!... NIE MIELIŚMY ŻADNYCH SZANS z nimi a w ręwanżu... napewno nie przegramy....ale to za daleka przyszłość...

nazimek

Oi! Bootboy

Wysłany: 2006-09-03, 14:28   

lupus napisał/a:
nazimek napisał/a:
zmieniam obywatelstwo

Na jakie?
Iranu? %-)

WIŚLACKIE :mrgreen:

pyza

Green Street Elite!!

Pochwał: 33
Wysłany: 2006-09-03, 15:00   

Nasza drużyna ma po prostu kompleksy. Nie jest to kolektyw, lecz poszczególnie piłkarze. Każdy z tych piłkarzy chce coś udowodnic, nie wszyscy grali, ale każdy ma ten sam problem : Rasiak - chce udowodnić, ze jest dobrym graczem, udowodnic napinaczom, Zurawski - chce udowdnić, ze jest nie tylko dobry w Celticu, ale i w kadrze, Dudek - chce udowodnić, ze to jemu należy się nr.1, Szymkowiak - ze jest w formie, Krzynowek - ze nieslusznie grzał ławe w Bayerze. Tak można wymieniać każdego gracza, każdy ma jakiś problem. Dzięki temu my tracimy, zamiast mieć głęboko w d.... to co ludzie myślą oni powinni grać i wygrywać, a nie każdy piłkarz z poszczególna musi coś udowdnić. Za naszych czasów nie doczekamy się, zadnego sukcesu w polskiej kadrze.

pershing

szef wszystkich szefow
   Kapitan

Pochwał: 47
Wysłany: 2006-09-03, 15:21   

Czlowiek sie troche ostudzil wiec moze cos napisac, wiec na poczatek przytocze cytat mojej 8-letniej!!! siostrzennicy
Cytat:
Takie cymbaly z naszych sa, przykro mi....taka prawda

Jezeli 8-letnie dziecko zna prawde o naszej reprezentacji to jesr bardzo zle, a kiedy bylo dobrze. Ciagle slysze "magiczny 74" i tym wiekszosc z nas zyje. Ile jeszcze mamy czekac?
Przejdzmy do meczu...
Bramkarz kuriozalny blad na 1:0, jeszcze dodam, ze przy akrnym wczesnie sie rzucil :lol:
Obrona Bak, ja bym jednak juz podziekowal temu Panu, ma juz 33 lata, wiec te eliminacje beda Jego ostatnimi wiec nie rozumiem po co go powolywac, w dodatku wczoraj zagral b.slabo
Glowacki ja w niego ciagle wierze, ale znowu popelnil blad( chlopak moze w jakis kompleks popasc) przy bramce numer 2, ale tutaj rowniez zbaraklo asekuracji Baka
Wasilewski niczym nie zachwycil, wystep bez wiekszego echa
Zewlakow moim zdaniem wczoraj najlepiej zagral z defensorow
Pomoc
Tutaj mam najwieksze "ale" do wszystkich, kazdy pilkarz z tej formacji zagral ponizej oczekiwan, po prostu szkoda slow, na szczesciej Jelen - rasowy napastnik, znowu zagral na skrzydle, ale w jaki sposob, brawa :)) Przeciez on nigdy nie mial wielkiej techniki, to samo w meczu prostym dryblingiem "przechodzil" rywali, na pewno w srode wyjdzie z podstawy. In plus mozna oczywiscie zaliczyc bramke Garguly...bardzo ladna
Napad
to samo co pomoc, czyli zero. Najwyzsza pora szukac nowych do tej formacji...

A na koniec co moge napisac, jestem jak wielu wiecznym optymista %-) Wygramy z Serbia :mrgreen:

Darecki79

Doświadczony

Pochwał: 19
Wysłany: 2006-09-03, 17:28   

A ja tylko składam szczere wyrazy współczucia panu, panie Leo.

Naprawdę, naprawdę nie wie pan na co się pan porwał..

I choć szkoda mi pana to popełnił pan pierwszy błąd selekcjonerski. Ale wybaczam. Bo miec taką ci*ę za asystenta to naprawdę ciezki kawałek chleba.
Dlaczego ci sami zawodnicy, którzy spartolli Mundial, w nagrodę dostają kolejną szansę na tygodniowe wczasy na zgrupowaniach?

Moim zdaniem wyjście jest tylko jedno. I jestem za nim już od wielu wielu lat.

Jako reprezentację narodową wystawiamy reprezentację U21. Ale nie tą, która gra teraz. Selekcjonujemy naprawdę wielkie wielkie talenty piłkarskie, techniczne, ambitne.
Mówimy wszem i wobec że kadra się zmienia bo nie may innego wyboru.
Zbieramy przez 2-3 lata baty od każdej mądrzejszej ekipy ale mamy "coś w perspektywie".

No i PZPN. Jak ktoś nie rozgoni tego towarzystwa...
No ale kto i jak... Blatter? Przecież Blatter ma żonę Polkę, którą nagonił mu..

K*urwa, k*urwa... Mission Impossible..

jarles

Amator

Wysłany: 2006-10-06, 14:33   

mnie juz w ciagu 7 lat grania i okolo 2 tys kuponow wk....o mase druzyn i sytuacji. Ale jednej rzeczy na pewno nie zapomne...Andrzejki 2005, Stawka ok. 75, chyba 11 druzyn, kurs ok. 200 (nie pamietam dokladnie niczego oprocz sumy, bo wyrzucilem kupon, zeby sie nie denerwowac i zapomniec...ale ciezko). Nie siadl 1 mecz, chyba o najnizszej stawce - ASTON VILLA strzeli gola. W 88 min. J.P Angel nie strzelil karnego. Ponad 13 000 poszlo sie j....c. Komentarz zbedny...
Ostatnio zmieniony przez jarles 2006-10-06, 14:36, w całości zmieniany 1 raz  

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » Archiwum » Wrażenia i odczucia

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl