Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Wysłany: 2006-05-02, 23:41 Typy dobre za dużą kase
Noto moje propozycje Hearts-Aberdenn 1 100% wejdzie bo rengersi wygrali a Hearts niebedzie chciało aby wicemistrzostwo ważyło sie w ostatniej kolejce w meczu rengers hearts
Bayern-Stuttgart 1 dzisiaj wygrał Hamburger więc bayer musi
Noi Czarni S-Prokom 2 w polskiej lidze nikt niezdoła im wydrzec mistrza:))
Pozdro
Co o tym sądzicie?
no dla mnie Radwańska niedługo będzie światowej klasy tenisistką
Pokazała klase w pierwszym secie, na następne zabrakło trochę koncentracji i kondycji, ale wyrobi się
bRs [Usunięty]
Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 2
Wysłany: 2006-05-05, 18:31
rzepcio1987 napisał/a:
Pokazała klase w pierwszym secie, na następne zabrakło trochę koncentracji i kondycji, ale wyrobi się
no ale 2 poprzednei mecze niezłe ja stawiałem na Age i nie zawiodłem sie w 2 poprzednich potyczkach, dziś i tak zagrała wspaniale
no ale 2 poprzednei mecze niezłe ja stawiałem na Age i nie zawiodłem sie w 2 poprzednich potyczkach, dziś i tak zagrała wspaniale
Ona ma coś czego brakuje Domachowskiej, żeby być dobrą tenisistką
Wkurzyłem się nieźle na Eurosport, kiedy przerwali mecz w czasie 2 seta, żeby pokazać mistrzostwa świata U-17 miałem ochotę TV przez okno wyrzucić...
Ale fajnie się pierwszego seta oglądało
Wisła się nagadała, naprowadziła gry psychologicznej z Legią, a tu na co się zanosi?? że Wisła nie upora się ze słabiutką Arką, a Legia wygrywa z całkiem niezłym Górnikiem! że też musiałem postawić na Wisłę
EDIT:jak ja się cieszę, że sie obudzili i uratowali mój kuponik teraz czekam jeszcze na Owce-zaryzykowałem, zobaczymy jak Polacy zagrają przewiduję gładkie zwycięstwo
Ostatnio zmieniony przez rzepcio1987 2006-05-10, 20:04, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-05-11, 07:35
mam pytanie do Twistera.Jak mogłes sobie policzyć ten kupon jako wygrany:
[quote="Twister"]
Cytat:
Kupon 11
Slowenia - Lotwa 2 1.55 Cork - Cobh R. 1 1.3 nieważny Detroit Pistons - Cleveland Cavaliers 1 1.2
Stawka: 188 zł
EWK: 349.7 zł WYGRANY
przecież nie ma takiej opcji ,ze jak mecz grany jest na drugi dzien to odliczaja Ci mecz.Nie znam takiego buka,a wczoraj Cork przegrał 0-1,to jak kupon wygrany?
NAMAXA będzie dalej tak ryzykował i długo nie pograsz ja w ostatnich dniach nadrobiłem wszystkie straty jakie miałem dzięki bukom i jestem nawet na plusie wszystkim jakoś lepiej idzie pod koniec
Wysłany: 2006-05-14, 21:42
rzepcio1987 napisał/a:
NAMAXA będzie dalej tak ryzykował i długo nie pograsz ja w ostatnich dniach nadrobiłem wszystkie straty jakie miałem dzięki bukom i jestem nawet na plusie wszystkim jakoś lepiej idzie pod koniec
NAMAXA : JESZCZE NIGDY NIE PRZEGRAŁEM WIĘCEJ NIŻ 200 NA JEDNYM KUPONIE
WIĘC JEŻELI STAWIAM PONAD 200 A SPORADYCZNIE TAK ROBIE TO TE
KUPONY WCHODZĄ
(PYTASZ DLACZEGO -TO MOJA TAJEMNICA)
@Chomik jeśli można coś zasugerować graj typy min. AKO 2 i max 2 spotkania. Poprzednim razem tak grałeś i doszłeś dość wysoko. Pozdrawiam.
...i właśnie tak chyba będę robił...
...prawde mówiąc to z tym ako~3 lepiej się wyjdzie bo czym później trafisz ako tym lepiej bo masz większy zysk, a grając ako~2 masz zysk taki sam przy każdym trafionym kuponie, a ten zysk wynosi zawsze tyle ile pierwsza stawka...
...ale wiem że będzie dobrze i ugram jakąś konkretną sumkę...
Dołączył: 24 Paź 2005 Pochwał: 21 Posty: 921 Skąd: Te Brudne Myśli %-)
Wysłany: 2006-06-15, 17:27
Chomik napisał/a:
Kupon 85 (progresja ako~2)
Jagiellonia - Arka 1x 1.39
Anglia - Trinidad (1p.) 1.4
Szwecja - Paragwaj 1x 1.14
AKO: 2.21
Stawka:800zł
Wygrana:1774.80zł
...kupon 85 jest z STS, bo do Toto bym już nie zdążył...
hmmm to ciekawe Chomik ze masz az tyle do wygrania chyba zapomniales odjac 10% podatku od stawki przy mnożeniu...
Wiec chyba nie grasz naprawde tych swoich kuponow...a tylko rozporzadzasz wirtulana fortuna... bo normalnie to bys mial do wygrania okolo 1591 zł
...ile razy mam powtarzać, że obecnie nie gram na necie, a po następne nie widze sensu aby odliczać podatki... chyba patrzymy na typy a nie na kaske co... ??
Dołączył: 24 Paź 2005 Pochwał: 21 Posty: 921 Skąd: Te Brudne Myśli %-)
Wysłany: 2006-06-15, 17:47
Chomik napisał/a:
Nie no i znowu się zaczyna...
...ile razy mam powtarzać, że obecnie nie gram na necie, a po następne nie widze sensu aby odliczać podatki... chyba patrzymy na typy a nie na kaske co... ??
heh wiem ze temat odgrzewany ale...w swoim temacie chyba nie zaznaczales ze grasz wirtualnie to raz ,a dwa masz racje licza sie typy...ale skoro ktos "swiezy" albo niedos. w grze u bukow wejdzie na forum i zobaczy ze ty grasz te typy po takich duzych stawkach patrzac rowniez na twoj statut moda i nawet niezla skutecznosc zagra bez zwatpeinia twoje typy ale jak one nie siada to ty sie nie przejmiesz ze straciles jakis wirtualny hajs,a jego napewo finansowo zaboli bo przegral prawdziwa kase...
Pisałem to dla siebie, bo i tak nikt mojego tematu nie czyta
...jak niekt nie czyta jak na 26 postów masz ponad 700 odwiedzin, więc na jeden post wychodzi ponad 27 wyświetleń więc, Ty na pewno nie wchodzisz na jeden post 27 razy w swój temat... no chyba że ja się mylę