Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Gratuluję canuks trafnych typów, wytypować trafnie 4 zdarzenia w NFL nie jest łatwo. Widać, że znasz się na tej dyscyplinie, tylko tak dalej
dzieki wielkie ,jak juz pisalem w temacie weszla mi wczoraj cala kolejka (wszsytkie spotkania ) ktore bralem pod uwage ,troszke zal ze nie zagralem wszystkiego .... no ale mam nadzieje nic straconego i na nast. wekeend znowu cos wpadnie .
Sadze ze ten sezon NFL powinien byc udany dla mnie ,obym tylko nie zapeszyl
Edit: nie ma to jak dobre slowo od ziomala z lubuskiego ,ja jestem ze Świebodzina ,a w gorzowie czesto bywalem na czarnym sporcie
Ostatnio zmieniony przez canuks 2008-09-08, 16:02, w całości zmieniany 1 raz
Widze ze straciles poczucie zeczywistosci i tzrezwo napewno nie myslisz.
Dluga przerwe mozesz juz robie bo Lech Poznan wychodzi na mecz praktycznie bez obrony !!!!!! Lech ma tylko 1 zdrowego obronce 2 cos tam piszcze ze go cos boli i to wszsytko .reszta obroncow nie nadaje sie do gry!!!!!
To byla sprawa pierwsz. Kolejna to taka po cholere Ci AKO 4 jak bys nie mowl dac dubla z AKO 2 !? .Naprawde szkoda twojego wysilku w calym temacie i tego bardzo dobrego zysku.
Jak przesledzilem twoj temat to czarna serie masz od 2 jak nie 3 tyg. dotychczas jakos sie migales udawalo sie wyjsc na lekki plus ale ostatnie dni to masakra .... naprawde szkoda