Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com Strona Główna » Nasze Typy » Nasze Kupony » Komentowanie typów...
Komentowanie typów...
Autor Wiadomość
Chomik

Spurs, Juve & Jaga!

Pochwał: 162
Wysłany: 2006-03-21, 18:13   

Moge Ci podpowiedzieć tylko piłke nożną... Lyon, AEK i Barca powinni wygrac.. gorzej będzie z Liverpoolem ale sądzę że też wygrają... osobiście postawiłęm x2 ale przypuszczam że będzie czysta 2...

...powodzenia życzę... i masz pochwałe bo jako jeden z nielicznych nowych użytkowników nie założyłeś głupiego tematu i w nim pytałeś się o typy...

kulix

Podglądacz

Pochwał: 1
Wysłany: 2006-03-21, 21:17   

no wiec 1 kupo mi nie wszedł przez tenisistki... ale za to 2 ;] yeaa
lyon-bastia-1 :jupi:
birmingham-liverpool-2 :jupi:
aek-agotikos-1 :jupi:
ottawa-pittsburgh-1(nhl) :jupi:
dallas-houston-1(nba) :jupi:
s.antonio-golden state-1(nba) :jupi:
concordia-gummersbach-2 (p.reczna) :jupi:
barcelona-getafe-1 :jupi:
wygrałem 35,50 ;] mało ale zawsze cos..
Ostatnio zmieniony przez kulix 2006-03-22, 14:32, w całości zmieniany 2 razy  

joozek

Junior

Wysłany: 2006-03-25, 22:57   

Chomik napisał/a:
:arrow: Kupon 18

Chelsea - Man.City 1.35 - zaliczony / wynik: 2 - 0
Rangers - Dunfermline 1.22 - zaliczony / wynik: 1 - 0
Gretna - Alloa 1.2 - zaliczony / wynik: 2 - 1

AKO: 1.98

Stawka:3200zł
Wygrana:6324.50zł :cwaniak1:

dzieki Chomik za typy gram razem z toba i dzisiaj wygrałem thx

tgadek

Trampkarz

Pochwał: 2
Wysłany: 2006-03-27, 10:35   

Ja mam pytanie do Chomika..... Pilnie sledze Twoje typy i bardzo prosze o przesłanie jakichś skanów kuponów, bo domniewywam ze grasz w necie. Szczerze mówiąc, coś mi sie nie widza te stawki.... Mówisz że grasz za prawdziwa kase, wiec mam pytanie jakim cudem w wieku 20 lat możesz sobie pozwolic na takie ogromne wydatki na kupony? Na dodatek po kazdym przegranym kuponie podwajasz stawke na kolejny. Chciałbym sie upewnic ze jestes wiarygodny. Z góry dzieki za wyjasnienia i skany kuponów!!!

nazimek

Oi! Bootboy

Pochwał: 24

Wysłany: 2006-03-27, 11:54   

tgadek napisał/a:
Ja mam pytanie do Chomika..... Pilnie sledze Twoje typy i bardzo prosze o przesłanie jakichś skanów kuponów, bo domniewywam ze grasz w necie. Szczerze mówiąc, coś mi sie nie widza te stawki.... Mówisz że grasz za prawdziwa kase, wiec mam pytanie jakim cudem w wieku 20 lat możesz sobie pozwolic na takie ogromne wydatki na kupony? Na dodatek po kazdym przegranym kuponie podwajasz stawke na kolejny. Chciałbym sie upewnic ze jestes wiarygodny. Z góry dzieki za wyjasnienia i skany kuponów!!!

w sumie dobry pomysł,też bym sobie zobaczył ;)

zielony_admin

Trampkarz

Pochwał: 4
Wysłany: 2006-03-27, 12:01   

Zazdrość przez Was przemawia ;) . Ja chomikowi wierze :jupi: . Zresztą kogo to obchodzi, czy gra za prawdziwą kasę, ważne, że wygrywa :p: . A na takie wysokie stawki na pewno długo pracował, zaczynając od mniejszych :smiech: . Pozdro!

tgadek

Trampkarz

Wysłany: 2006-03-27, 12:57   

zielony_admin napisał/a:
Zazdrość przez Was przemawia ;) . Ja chomikowi wierze :jupi: . Zresztą kogo to obchodzi, czy gra za prawdziwą kasę, ważne, że wygrywa :p: . A na takie wysokie stawki na pewno długo pracował, zaczynając od mniejszych :smiech: . Pozdro!

To nie jest kwestia zazdrości.... Nie za bardzo rozumiem czego ja mam niby zazdrościć Chomikowi? Też móglbym sobie puszczac takie kupony z AKO wynoszącym 2, ale nie dysponuje taka kasa, jaką podobno może rozporządzać Chomik.....Musisz chyba przyznać że wydatek na jeden kupon wynoszacy 3200 zł jest lekko niewiarygodny....
Czyli jak to jest:
Jeżeli ja sobie założe nowy temat w "NASZE KUPONY II" i napisze że mój poczatkowy stan konta wynosi np. 100000 zł, będe puszczal kupony po 20000 zł z AKO 1.50, co da mi na kuponie 10000 zł zysku, czy będzie to oznaczało ze jestem jakims super typerem? Kazdy potrafi wybrac najpewniejsze mecze z weekendu i zagrać je za jakąś kosmiczną stawkę.
Ja powiem szczerze: chciałbym zobaczyc jakiś wiarygodny dowód na autentyczność tych kuponów Chomika, bo obecnie po prostu nie wierze, że można grać za takie pieniądze...
To tyle ode mnie.

Chomik

Spurs, Juve & Jaga!

Wysłany: 2006-03-27, 16:38   

Nie no kur*** ( przepraszam za wyrażenie ) zaraz mnie coś strzeli. Koleś tu nie chodzi o to że kto wygrywa więcej ten jest lepszy tylko kto ma lepszą skuteczność chyba co....

To są moje początki:

http://obstawianie.com/te...mika-vt2693.htm

...do tego są jeszcze dwa kolejne tematy... , ale nie chce mi się szukać:

W trakcie grania zwykłych typów postanowiłem pograć progresją:

To jest I progresja: http://obstawianie.com/te...mika-vt3994.htm

To jest II progresja: http://obstawianie.com/te...mika-vt4366.htm

... i była jeszcze jedna... , ale już też nie będę szukał bo mi się nie chce....

....więc jak widzisz zaczynałem od zwykłych typów, miałem troche kasy z typów i miałem troche swojej kasy więc pograłem troche progresją. Jak widac pierwsza progresja troche mi stracha napędziła ale najgorzej byłem 3 tys. w plecy kiedy to miałem o wiele więcej kasy i się udało.... więc nie wiem o co ty się ze mną kłucisz...

....a co do tego kto jest lepszy to chyba mówi dział z Yieldem więc mi tutaj nie pierdol i dawaj typy do działu z Yieldem i wtedy możesz dopiero gadać kto jest lepszy...

to jest kwestia dobrych typów a nie kasy, a ty tutaj jakieś sugestie walisz. Ja chyba gram dla siebie i jak mam ochote postawić kupon za 2 tysiaki to tak zrobie i może przy okazji ktoś z moich typów skorzysta i postawi to np. za 10zł i mu wejdzie i będzie miał mówił że np. Chomik to dobry typer bo ma dobre typy a nie stan konta równy 1 miliona.

bRs
[Usunięty]

Wysłany: 2006-03-27, 17:00   

Popieram CHOMIKA :respekt:

Co jakiegoś koleżkę moze obchodzić za ile grasz ? Człeniu gramy tu dla siebie, a nie po to kto więcej ... rozwalił mnie ten typ żeby mu coś udowodnić :/ dzis jakoś agresywnie jestem nastawiony i myślę ze swoim postem koleś udowadnia że pewnie przegląda forum tylko po to aby sprawdzić kto ma jaki stan konta :/ może chcesz mój wykaz konta i wszystkie transakcje z ostatniego roku, co ??To Twoja sprawa że jesteś niedowiarkiem, ale wątpie żeby ktoś chciał w ogóle cos Ci udowadniać :/

mephisto4

Los Qrczakos
   Doświadczony

Pochwał: 35
Wysłany: 2006-03-27, 17:04   

Ja również popieram Chomka. Często wspieram się jego typami, mimo, że gram je za 10-20 zł. Też chciałbym grac za stawki Chomika, ale skoro nie moge to się Go nie czepiam. Skoro ma pieniądze to wyłącznie jego sprawa. Uważam, że najwazniejsze są dobre typy, a nie stawki... Chomik - tak trzymać! :D

zielony_admin

Trampkarz

Pochwał: 4
Wysłany: 2006-03-27, 17:34   

Dzięki chomikowi wygrałem już sporo kasy, tak jak napisał, stawiam mniej więcej za połowę tego co on, a i tak wygrywam sporą kasiorę :jupi: .

Tak trzymaj chomik i nie przejmuj się tymi zazdrośnikami :smiech: .

joozek

Junior

Wysłany: 2006-03-27, 18:20   

Wszystko zaczeło sie od mojego posta :cwaniak1:
Ja tam nie patrze za ile kto stawia ale jak trafne sa jego typy ,dlatego podziekowałem Chomikowi za typy i dalej bede razem z nim grał :jupi:
Chomik za 200 ja za 20 i mi tam pasuje
pozdro i czekam na nastepne typki

nazimek

Oi! Bootboy

Pochwał: 24

Wysłany: 2006-03-27, 18:48   

a ja stane po środku:

Chomik----po prostu zrób printscreena z jednego kuponu i zamknij niedowiarkom usta.Owszem chodzi o skuteczne typy,ale chodzisz również o jakies zasady.Wkrótce moze sie okazac,ze na forum sa sami 18 latkowie(nie jest to żadna aluzja do Ciebie),którzy grają po 10tysiecy na kupon.Wg. mnie owszem każdy gra dla siebie,ale stawki niech będą prawdziwe a nie z nieba.Kwestia dobrych typów........hm......tutaj bym sie kłócił.Lubie Chomika i uważam go za dobrego użytkownika.W ostatnim czasie obserwuje jego typy i uważam,że wcale nie są jakies kosmicznie dobre.Po prostu gra niskie kursy typu 1,2 1,3 i gra duze stawki.Pozostaje kwestia tego czy są to faktyczne stawki.Typowy bukmacher będacy na utrzymaniu rodziców raczej gra za zwykłe stawki typu 5,10,20 zł i w sumie z takich kuponów przy takiej stawce ma niskie zyski..........ja prowadze moje statystyki uczciwie i wpisuje stawki i wygrane jakie faktycznie mam.JAk ktoś chce mnie zlustrować to nie ma problemu,bo czesc kuponów jest z expekta moge walnąc printscreena i udowodnic wszystko........cała dyskusje zginie jak Chomik zrobi to samo ;)

pozdrawiam wszystkich

Chomik

Spurs, Juve & Jaga!

Wysłany: 2006-03-27, 18:57   

O to chodzi że na necie nie mam tak dużej kasy jak w domu.... , ale postaram się następnym razem zrobic jakoś skan kuponu jak będzie grany za większą stawkę... bo o to chodzi że gram w toto-mixie lub sts-ie...

Cr0iSsAnT

Junior

Pochwał: 5
Wysłany: 2006-03-27, 19:00   

nazimek napisał/a:
.Lubie Chomika i uważam go za dobrego użytkownika.W ostatnim czasie obserwuje jego typy i uważam,że wcale nie są jakies kosmicznie dobre.Po prostu gra niskie kursy typu 1,2 1,3 i gra duze stawki.Pozostaje kwestia tego czy są to faktyczne stawki.

Przeciesz o to chodzi zeby grac jak najpewniejsze mecze i wygrwac na nich kase ... choik jest wystarczajac dlugo na forum i mozna zobaczyc ze faktycznie takimi stawkami gra bo ma za co TYLE wygranych kuponow :p: i nie denerwuj sie Chomik jakim kolesiem ktory nie wiezy ze stawki sa tak duze ... nie wie poprostu co to progresja ;) i Trzym sie i zapodawaj dalej typki bo kaska z nich jest calkiem niezla ;) :p:

a tak chcialem napisac ze apropo jeszcze jednego super typera to braknie mi typow
TWISTERA ... :p:

Ostatnio zmieniony przez Cr0iSsAnT 2006-03-27, 19:01, w całości zmieniany 1 raz  

tgadek

Trampkarz

Wysłany: 2006-03-27, 20:19   

Prawie wszyscy na tym forum zaczęli mnie atakować, więc teraz będe próbował sie bronić.... Ja napisałem szczerze, że mam wątpliwości co do tych kuponów Chomika, nie uważam żebym go przy tym obraził ani mu w czymkolwiek uchybił.... Napisałem po prostu uczciwie, że takie ogromne stawki są dla mnie lekko niewiarygodne. Chomik sam w swoim temacie napisał, że gra za prawdziwą kasę, więc stąd wynikają moje wątpliwości.
Bursztyn napisał o mnie coś takiego:
".... dzis jakoś agresywnie jestem nastawiony i myślę ze swoim postem koleś udowadnia że pewnie przegląda forum tylko po to aby sprawdzić kto ma jaki stan konta..."
Po pierwsze Bursztyn nie jestem twoim kolesiem i nie zycze sobie takich tekstów.Jak jesteś dzisiaj agresywnie nastawiony to sie wyżywaj na innych osobach.Ja do Chomika nie napisałem tekstu w stylu:
"Koleś podaj skan swojego kuponu bo ci nie wierze że to twoje prawdziwe typy. Myśle że ściemniasz na maksa i grasz za zupełnie wirtualne pieniądze. Jakos jestem dzisiaj agresywnie nastawiony i mam ochote ci dowalić". Jakbym ja- zwykły user tego forum coś takiego napisał, to bankowo dostalbym ostrzeżenie. Moze je nawet teraz dostane-trudno. Przynajmniej napisałem uczciwie jak mam pogląd. Tutaj wiekszosc osob wierzy w te stawki Chomika-ja nie do końca. Chomik może zrobić co będzie chciał-może podać skan jakiegos kuponu za potężną stawkę, ale może też mnie olać. Nie będe płakał z tego powodu. Każdy moze robić co mu sie podoba. "NASZE KUPONY II" staram się przeglądać dosyc często, w temacie Chomika mojej uwagi nie zwróciły jakieś super typy-przyznajcie uczciwie, że zdarzenia o tak niskich kursach kazdy może zauwazyć, zdziwiły mnie natomiast nieziemskie stawki za które Chomik puszcza swoje kupony. Gdybym ja miał taką kase juz dawno rzuciłbym bukmacherke. Za taką forse nikt na tym forum nie gra.
Zielony_admin zasugerował, że zazdroszcze Chomikowi sukcesów. Odniosłem sie juz do tego w moim poprzednim poście. Nie będe sie wiec powtarzał.
Ok kończe już tą przydługą wypowiedź. Wyjasniłem już o co mi chodziło. Możecie dalej na mnie najeżdżać-wasza sprawa.

bRs
[Usunięty]

Wysłany: 2006-03-27, 20:40   

Ok, uraziło Cię coś co napisałem w mojej poprzedniej wypowiedzi, to sorry ... ale nie rozumiem takiego czegoś jak się ktoś czepia kogoś że gra za takie stawki ... a nie za inne ...

... po drugie, nazwałem Cie kolesiem, a widzę ze ty to zrozumiałeś w innym sensie ... więc sie nie będę kłócił, możesz być kim tam sobie chcesz ...

kolejna sprawa, to ja w realu też gram za spora kasę, ale nie wrzucam wszystkich moich typów na forum ... bo nie widze sensu w tym żadnego ... równie dobrze mógłbym wrzucac skany i pokazywać co, jak i za ile stawiam, ale co z tego ... od razu stałbym sie dobrym typerem ? Nie rozumiem troche takiego podejscia ... jak ktos chce, to sobie wrzuci ... dobra koniec tematu :P czekam na overek Olimpiakosu, peace i sorry jeśli moimi wypowiedziami kogośuraziłem ... widocznie jednak na to zasłużył sobie :P

tgadek

Trampkarz

Wysłany: 2006-03-27, 20:58   

Ok nie ma sie co spierać, wiec proponuje skonczyć juz ten temat. Tutaj sie zgadzam z kolesiem Bursztynem :) Chomik zasugerował żebym podawal swoje typy w dziale YIELD. Tak też zrobie, tylko musze sie dowiedzieć, na czym ten YIELD dokladnie polega :) Ale przeczytam sobie zasady tego YIELD'a i będe sie starał prowadzic w miare regularnie temat w tym dziale.

Pozdro dla wszystkich userów tego forum :)

biskup-chelm

Amator

Zakaz pisania
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1
Wysłany: 2006-03-27, 21:23   

Mozna bursztyn zapytac w którym sts w chełmie grasz?
:D

Chomik

Spurs, Juve & Jaga!

Wysłany: 2006-03-27, 21:54   

tgadek napisał/a:
staram się przeglądać dosyc często, w temacie Chomika mojej uwagi nie zwróciły jakieś super typy-przyznajcie uczciwie, że zdarzenia o tak niskich kursach kazdy może zauwazyć

....ostatnia już moja rzecz na ten temat... i powiem to tak: kursy są małe, ale w większości wchodzą i większość na tym korzysta...

....i oczywiście czekam na twoje poczynania w Yieldzie ;)

Pozdrawiam. Chomik

rzuf

rurzowy do tego :)
   Amator

Pochwał: 20
Wysłany: 2006-03-29, 11:17   

Oj Zebina i Camoranesi postanowili że Chomik nie trafi kuponu... Co zresztą mnie szczególnie nie dziwi...
A Chomiku dziś uważałbym na typ "nie będzie czerwonej kartki" w meczu Lyon - Milan. Mecz sędziuje Konrad Plautz, a on lubi sobie "żółtka" porozdawać...i może się skończyć tak jak wczoraj. Dla mnie faworyt numer jeden do wylotu z boiska to Gennaro Gattuso.
Tyle mojego komenta;) Czary standardowo będą, ale gwarancji nie daję :P

krzys_nowak

Pochwał: 31
Wysłany: 2006-04-12, 21:52   

ale dzisiaj fajny kurs 4,2 na Tau trafiłem :p:

dużo ludzi klnie na greków że to przegrali hehe

Overclocker

Amator

Wysłany: 2006-04-15, 00:51   

Ja wczoraj trafiłem kurs 8 z groszem, postawiłem za 20 zł a dziś jak zwykle hgdy chciałem zagrać za więcej to straciłem ... setka w plecki. Niemniej jednak Chomika to nikt nie przebije dzisiaj (wczoraj?) Co za pech!

bRs
[Usunięty]

Wysłany: 2006-04-15, 08:09   

No niestety, taki jest sport ... raz trafisz, raz nie, a żyć trzeba dalej :P

Centrebet
The_GrabeK

Ekstremalnie zajęty

Pochwał: 122
Wysłany: 2006-04-15, 12:07   

Wróce jeszcze to wcześniejszej sprawy grania za wysokie stawki u Chomika. Ja też gram za większe stawki z każdym dniem. Zaczynałem od 2zł kuponów, później wpłaciłem swoją pierwszą 100 do expekt-a. Tak to się zaczęło. Teraz saldo mam grubo ponad 1.000 na plusie, z tym, że wydatków dużo. Mam 18lat i gdybym nie musiał wypłacac kasy, to za 2 lata sądze, że stawki pokoroju Chomikowego są jak najbardziej realne.
A co do kursów niskich, to ludzie pamiętajcie, że nawet tam zdarzają się niespodzianki i nie jest tak łatwo wybrac spotkanie które nie zawiedzie nas. Wczoraj przekonał się o tym Chomik, w środku tygodnia ja, a codziennie ktoś ma z tym do czynienia. Dla mnie liczy się tylko i wyłącznie skutecznosc procentowa i yield. Gdyż można grac wysokie kursy i miec skutecznosc 60-70%, lub kursy niskie z skutecznością grubo ponad 80%, jak myślicie na czym łatwiej trafic kupon? No właśnie... Ja też to zrozumiałem z początkiem tego roku i nie narzekam...

Pozdrawiam :)

Zakręty są dla szybkich kierowców, a proste dla szybkich samochodów...

Obstawianie.com Strona Główna » Nasze Typy » Nasze Kupony » Komentowanie typów...

Reklama: 50% Bonus dla nowych klientów | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl