Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Witam.
Na forum jestem nowy ale bukmacherka i wygrywanie nie jest mi obce. Będę tutaj zamieszczał swoje typy postaram się osiągnąć jak największy zysk.
Pozdrawiam.
Nie mam nic do ciebie ale chyba nie zamierzasz cały czas grać singli z tak niskim kursem. Jeśli wygrasz to będziesz na malutkim plusie a przegrać możesz dużo więcej. Rób oczywiście jak uważasz. Pozdro :D:D
Nie mam nic do ciebie ale chyba nie zamierzasz cały czas grać singli z tak niskim kursem. Jeśli wygrasz to będziesz na malutkim plusie a przegrać możesz dużo więcej. Rób oczywiście jak uważasz. Pozdro :D:D
To że ten nie wszedł nie znaczy że każdy taki kurs ma marne szanse powodzenia Testowałem długi czas ten system i jak wspominałęm w innym temacie trafiłem tam ponad 30 typów pod rząd i wyciągnołem ponad 40j zysku. Akurat teraz mam małą obniżkę formy, tutaj podałem jeden typ, ale na innych forach ostatnio same wtopy
Myślę, że z czasem ktoś się przekona do moich typów
Pozdro
P.S takie pytanko ile dla Ciebie jest "malutki plus"?