Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
podsumowania nie będzie także te typy zawieszamy bo kumplowi nie chciało się zrobić a ja nie moge znaleźć niektórych wyników ale jedziemy od nowa Kupon 184
GAIS - Froelunda GAIS 1.55
ako 1.55
stawka 20 zł
zakładana wygrana 31 zł
_________________ We will never die,because we are UNITED
Ostatnio zmieniony przez przemekwn 2005-08-31, 20:02, w całości zmieniany 1 raz
oto moje pierwsze kupony na eliminacje Kupon 191
Bulgaria - Islandia Bulgaria 1.40
Polska - Walia Polska 1.38
Liechtenstein - Luksemburg Lichenstein 1.45
Meksyk - Panama :arrow: Meksyk 1.15
Czechy - Armenia (+1.5) 1 1.10
Szwecja strzeli 1.15
ako 4.25
stawka 100 zł
zakładana wygrana 425 zł
komentujcie ten kupon bo non stop się nad nim zastanawiam ... edit
zmieniłem jedynie na Szwecje ,że strzeli ,tak jak mówiliście ,Lichentsien powinien wygrać ,Meksyk też ,najbardziej boje się jednak o Polaków ale zobaczymy jak to będzie
edit 2 ojjj ciężko z tymi Bułgarami było ,już praktycznie skreśliłem kupon jak zobaczylem 1:2 a tu niespodzianka 3:2 ...jedynm słowem dalej jesteśmy w grze
edit 3 najcięższy mecz wszedł.poczekajmy na meksyk ....miejmy nadzieje ze mnie nie zawiedze ....pozdrawiam
edit 4 no i udało się .dzięki za pomoc
Kupon 192
Norwegia - Szkocja Norwegia lub remis 1.10
Wyspy Owcze - Izrael Izrael 1.15
Liechtenstein - Luksemburg Lichenstein 1.4
Dania - Gruzja Dania 1.20
Holandia - Andorra Holandia 1.03
Polska - Walia Polska lub remis 1.05
Wegry - Szwecja Szwecja lub remis 1.11
Hiszpania - Serbia Czarnogora Hiszpania lub remis 1.05
Kostaryka - Trynidad Tobago Kostaryka lub remis 1.05
Meksyk - Panama Meksyk 1.15
ako 3.2
stawka 20 zł
zakładana wygrana 64 zł
_________________ We will never die,because we are UNITED
Ostatnio zmieniony przez przemekwn 2005-09-08, 06:07, w całości zmieniany 6 razy
ja bym wyżucił mecz Polska - Walia....:D zdecydowanie za niski kurs na Polske, wiec nawet niema jak grac z podpurką a czuję ze padnie remis 1:1 lub 2:2
Dla mnie najpewniejsze są Meksyk i Lichtenstein nawet nie ma oczym gadać. Handicapy to zawsze jakieś ryzyko ale różnica klas jest potworna - ale bywa różnie ostatnio Finowie Andorze nic nie strzelili w przedostatnij kolejce Słowacy Lichtenstainowi !! Warto o tym pamiętać. Co do naszych - myślę że będzie trudniej niż z Austrią ale 1-0 muszą zmęczyć. Na koniec Bułgaria - mecz o nic a Bułarzy grają słabo jak nigdy, dla mnie to najmniej potrzebny mecz na tym kuponie. Generalnie ja bym go nie wysłał. Nie komentuje raczej tematów bo nie lulię lizania d..., ale robisz dużo lepsze kupony niż ten który tutaj zaproponowałeś. Zostaw Meksyk i Lichtenstain i dodaj coś normalnego np. Szwedów x2 albo że strzelą (kurs 1,18) ale to tylko propozycja. Pozdrawiam
_________________ Rejestrując się na Betfair wpisz poniższy kod a ja w zamian służę wszelką pomocą początkującym graczom u tego buka.