Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Nie postawiłbym zednego z tych kuponów. po co stawiac mecz z kursem 1.05?? zero opłacalności. im więcej meczy tym większe prawdopodobieństwo,że nie wejdzie. Małe stawki, małe kursy, dużo meczy- KASZAN a nie kupon 8)
Zgadzam się, ale ja nie wygrywam 1 zł kurz 1.05 jest tylko jeden i gram tak tylko dla tego bo nie moge sobie pozwolić na więcej. Wcale nie musisz tak grać dla ciebie nie jest to opłacalne, ale dla mnie jest powoli do przodu
Nie stawiaj tego samego meczu na innym kuponie bo dziadostwo nie wpada (widze że tylko my gramy jak prawdziwi twardziele dając dużo meczy w kupon - bo jak widze reszte użytkowników którzy na kuponach mają góra dwa zdarzenia to się załamuję)
Wysłany: 2005-04-28, 20:20
Mysle ze kupon nr.7 powinien wejsc bez problemu Mialem te same typy + Milan i Chelsea w LM :frown: Wiadomo co sie stalo z kuponem . Co do stawek to za 5 mysle ze tak akuratnie
Ale to moje zdanie bo tez nie jestem mistrzem yodą