Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
No i nadszedł czas na LM. Skoro to dopiero 1 kolejka to wszyscy będą walczyć do upadłego, więc z LM wybrałem tylko 2 mecze. Ale na szczęście jest jeszcze PUEFA i 2 liga angielska. Jak narazie na 3 najbliższe dni puściłem tylko 1 kuponik. Być może w czwartek zagram jeszcze jeden kupon na sam PUEFA ale to sie dopiero okaże po wtorku i środzie. Oto mój kupon:
KUPON 4:
PSG - Chelsea X2
West Ham - Rotherham 1
Fenerbahce - Sparta 1
Wisła - Dyn.Tbilisi 1
Fc Bruggy - Chateaur. 1
AKO: 4.54
Stawka: 3 zł
EWK: 12 zł
STAN KONTA: +19 zł
Ostatnio zmieniony przez mathis 2004-09-16, 22:17, w całości zmieniany 4 razy
PSG - Chelsea X2 (Chelsea powinna wygrac tutaj PEWNIAK i wysoki kurs
West Ham - Rotherham 1 (równiez pewniak West Ham moze bedzie walczył o wejscie do Premiership)
Fenerbahce - Sparta 1 (Aronoł)
Wisła - Dyn.Tbilisi 1 ( Wisla gra swietnie i traci mało bramek
Fc Bruggy - Chateaur. 1 ( pewniak
Sam już nie wiem co się dzieje :shock: . Totalna klęska :twisted:
Porażka i to w jakich rozmiarach aż mi wstyd za te kupony. Nie wiem czy to wszystko rzucić, ale z drugiej strony coś nie pozwala mi się poddać. Żeby chociaż odrobić straty...ale nie wiem czy mi sie to uda, gdy na 4 mecze aż 3 mi nie wchodzą :frown: Albo ja jestem taki cienki albo piłka dostała jakiejś dziwnej przemiany.. Tyle ostatnio niespodzianek (Porto wygrywa LM, Grecja mistrzem Europy, Milan przegrywa u siebie z Messiną, itd. itp.).
Dziwny jakiś ten weekend. Wygrywa kupon na który tak naprawde nie liczyłem :? . Ale musze przyznać, że w niedziele było już OK , ale to co sie stało w sobote to moja klęska. No cóż weekend nie udany (15 zeta do tyłu), ale ten mały kuponik dał mi nadzieje i gram dalej. Już we wtorek LM a potem PUEFA, 11 zł da sie jeszcze odrobić
Sorry, że nie dałem kuponu na PUEFA bo po prostu zapomniałem...ale w sumie dobrze bo była na nim duma polskiej piłki . Na weekend gram tylko 1 kupon a później przerwa (2-3 tygodnie) by odświeżyć umysł :
W.B.A.-Chelsea 1.55 2 D
Hearts-FC Dundee 1.63 1 D
Lyon-Strasbourg 1.36 1 D
Widzew-Mlawa 1.3 1
La Coruna-Albacete 1.41 1
AKO: 6.30
Stawka: 5 zł
EWK: 28 zł
KUPON 29:
Ajax-Nijmegen 1.31 1 D
G.Vicente-Benfica 1.73 2
Portsm.-Manch.Utd 1.8 2
AKO: 4.09
Stawka: 10 zł
EWK: 36.80 zł
KUPON 30:
Derby-Rotherham 1.6 1 D
Karnten-Linzer ASK 1.43 1 D
Ried-Untersiebenb. 1.34 1 D
Ujpest-Pecs 1.4 1
Aachen-Oberhausen 1.55 1 D
W.Krakow-Legia W. 1.5 1 D
AKO: 10.67
Stawka: 2 zł
EWK: 19 zł
No ja sie chyba zabije. Mógł chociaż ten kupon awaryjny wejść, ale pierdolony UJPEST, już nigdy więcej nie dam meczu z węgierskiej!! A tak poza tym to lipa w ten weekend jak cholera...znowu w pizdu niespodzianek