Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Odpowiedz do tematu Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Software » Kontrolowanie kursów
Kontrolowanie kursów
Autor Wiadomość
t4iglo

Podglądacz

Wysłany: 2005-06-26, 20:51   Kontrolowanie kursów

Napisałem program który ściąga ze strony profesjonal.com.pl wszytskie zdarzenia, obiera je z tego html'owego gówienka i prezentuje je w tabelce. Wyświetla następnie prawdopodobieństwo poszczegółnych typów i marże buka dla każdego zdarzenia (Zgodnie z instrukcjami zawartymi w jednym z postów na tym forum w dziale o systemach). Zrobiłem ten program raczej z nudów, i póki co nie ma on chyba żadnego zastosowania. Może się okazać przydatny dopiero gdy możliwe będzie dokonanie pomiaru kursów z różnych buków, ale to już nardziej skomplikowana sprawa (choćby przypisane wspólnych nazw zespołom których używane nazwy różnią się u różnych buków...)

Czy ktoś ma jakiś pomysł na dodatkowe wykorzystanie obecnej wersji programu, tzn. operującej na liście kursowej tylko od jednego buka??

t4iglo

Podglądacz

Wysłany: 2005-06-26, 21:19   

Mam jeszcze takie pytanie: ile bym musiał buków tam zaimplementować żeby była jakaś szansa na znalezienie surebeta ??

Banalną sprawą jest napisanie algorytmu do przeszukiwania zdarzeń i porównywania kursów. Problemem jest dla mnie pobieranie strony z serweru buka i "wyłuskiwanie" z niej meczy, kursów itd. Problem ten zniknąłby gdybym w program zrobił tak że użytkownik sam przygotowuje liste zdarzeń tzn. w jednej lini pisze mecz, a potem kolejne kursy. Wtedy jednak program straciłbym woją "automatyczność" i wymagałby więcej pracy od użytkownika :(

Franeq

Uwaga! Upierdliwy!
   Doświadczony

Pochwał: 14
Wysłany: 2005-06-27, 17:54   

Powodzenia i krzyz na droge, sproboj znalezc ten sam mecz u roznych bukow, specjalnie daja rozne nazwy, korzystaja ze skrotow, znakow specjalnych (liga szwedzka) itp.
Mysle ze z 5 buk`ow staryczloby.

Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Software » Kontrolowanie kursów

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl