Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » 2.800.000 ZA PILKE KTORA BECKHAM NIE STRZELIL KARNEGO!!!!!!!
Zamknięty przez: Chomik
2008-07-03, 23:04
2.800.000 ZA PILKE KTORA BECKHAM NIE STRZELIL KARNEGO!!!!!!!
Autor Wiadomość
RONALDO

Podglądacz

Wysłany: 2004-07-16, 22:08   2.800.000 ZA PILKE KTORA BECKHAM NIE STRZELIL KARNEGO!!!!!!!

Niesamowita cena piłki Beckhama!

Do astronomicznej ceny wzrosła wartość piłki, którą Anglik David Beckham nie wykorzystał rzutu karnego w meczu z Portugalią podczas mistrzostw Europy. W internetowej aukcji piłka osiągnęła wartość ponad 2,8 miliona euro.

Uderzona przez Beckhama piłka w serii rzutów karnych ćwierćfinałowego meczu Anglików z Portugalią poszybowała nad bramką. Trafiła do siedzącego w rzędzie Q lizbońskiego stadionu Da Luz hiszpańskiego kibica, który postanowił wystawić ją na aukcję. Jako jedni z pierwszych za piłkę zdecydowali się zapłacić wydawcy jednej z brytyjskich gazet - 18.000 euro.

Internetowa aukcja rozpoczęła się w poniedziałek, a po okresie 48 godzin cena piłki wzrosła do astronomicznej kwoty 2.800.800 euro.

25-letni Pablo Carral powiedział, iż szczęśliwym trafem piłka trafiła do niego, tylko dlatego, że "siedział tak daleko od bramki". Na piłce znajdują się nazwy obu drużyn, a także data i miejsce spotkania.

Nie wykorzystany karny przyczynił się do wyeliminowania Anglików w Euro-2004. Portugalia wygrała po rzutach karnych 6:5, po dogrywce był remis 2:2.

Według regulaminu uczestnictwa w aukcji ze złożonej oferty będzie można zrezygnować tylko w wyjątkowych powodów. Aukcja potrwa do 22 lipca.

Co myslicie o takiej cenie za pilke a to jeszcze nie koniec aukcji?

:mrgreen: :mrgreen:

// przeniesione do HydeParku

adingh

Junior

Pochwał: 3
Wysłany: 2004-07-16, 22:09   

cena już spadła :)

RONALDO

Podglądacz

Wysłany: 2004-07-16, 22:12   

ooo.a niewiesz jaka jest. :mrgreen:

djseba

Junior

Pochwał: 7
Wysłany: 2004-07-16, 22:23   

ja bym nie dal za nia 100zl po co mi ona jeszcze Beksa pilkarza ktory ma wielka stope i nie umie grac lewa noga!!!1 tragedia gdybym zlapalbym taka pilke to tylko bym ja sprzedal bo do domu bym jej nie kupil i co postawilbym sobie jako trofeum!!!!1 juz predzej poszedlbym nia grac na podrowko w pilke!!
/pozdro :mrgreen:

mMisieKk

Podglądacz

Wysłany: 2004-07-16, 23:38   

djseba napisał/a:
ja bym nie dal za nia 100zl po co mi ona jeszcze Beksa pilkarza ktory ma wielka stope i nie umie grac lewa noga!!!1 tragedia gdybym zlapalbym taka pilke to tylko bym ja sprzedal bo do domu bym jej nie kupil i co postawilbym sobie jako trofeum!!!!1 juz predzej poszedlbym nia grac na podrowko w pilke!!
/pozdro :mrgreen:

heheheh.....zgodze sie z tym....dalbym za nią 100zl gdyz w sklepach replika jest drozsza to tylko dla tego!!

Garbaty

Junior

Pochwał: 5
Wysłany: 2004-07-17, 09:40   

myślę że gdyby portugalia zdobyła mistrza to wtedy ta piłka była by tyle warta i dla fanatyków była by ogromnym trofeum ;)

neo

Junior

Wysłany: 2004-07-17, 12:41   

No to dzisiaj ktos kupi ją za 3 mln euro. A za 10 lat za 3 mld euro. Z pewnoscia ta pilka z czesem nabierze wiekszej wartosci.

PS. Ma ktos linka do tej storny gdzie odbywa sie licytacja??

Rovers

Amator

Wysłany: 2004-07-23, 11:35   

Wątpie że ktoś mu zapłaci taki cash fellow :)
większość licytuje dla żartu a inni są niewypłacalni :D

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » 2.800.000 ZA PILKE KTORA BECKHAM NIE STRZELIL KARNEGO!!!!!!!

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl