Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » Bet at home $$$$$$$$$
Zamknięty przez: Chomik
2008-07-03, 23:09
Bet at home $$$$$$$$$
Autor Wiadomość
superges
[Usunięty]

Wysłany: 2004-10-10, 09:17   Bet at home $$$$$$$$$

Jeżeli chcecie dostać troche kaski na konto w bet-at-home a raczej wygrać to wejdźcie na tą strone http://www.lt.centrumcm.o...p...new&ref=131 (wtedy pomożecie również mi) pokrótce chodzi o to że na tej stronie typujemy mecze przez co zdobywamy punkty najlepsi gracze otrzymują kase którą można również zdobyć poprzez zapisywanie nowych osób z linku który dostajesz po rejestracji. Kwota jaką bet-at-home przeznaczyło na nagrody to: €410 ! ! ! Więc chyba warto spróbować swych sił
Oczywiście gramy,rejestrujemy się za darmo dodam jeszcze że uczestniczyłem w poprzedniej edycji LT w której nie było nagród a zabawa była fajna
Przedstawiłem to w skrucie więcej info na stronie
Prosze zapisujcie się z tego linku http://www.lt.centrumcm.o...p...new&ref=131
miłej zabawy
Z góry dzięki

DreamT

icehockey

Pochwał: 34
Wysłany: 2004-10-13, 18:20   

Na dzień dzisiejszy u mnie te linki nie działają :roll: :roll: :roll:

Rubinho

Trampkarz

Wysłany: 2004-10-13, 18:31   

ok to zmieniam ten post zeby nie wyszlo ze zabieram Ci poleconych
Ostatnio zmieniony przez Rubinho 2004-10-13, 18:42, w całości zmieniany 1 raz  

superges
[Usunięty]

Wysłany: 2004-10-13, 18:39   

http://www.lt.centrumcm.o...gto=new&ref=131
SORY REJESTRUJCIE SIĘ TU
Z góry dzięki

ZineK

Junior

Pochwał: 1
Wysłany: 2004-10-21, 10:59   

A ja mam jedno pytanko donośnie bet-at-home. Otóż czy jest tam jakiś program partnerski ?? Przeglądałem stronkę, ale jakoś nie mogłem znaleźć... 8)

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » Bet at home $$$$$$$$$

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl