Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » co z tym kuponem ?
Zamknięty przez: Chomik
2008-07-03, 23:04
co z tym kuponem ?
Autor Wiadomość
devil162

Amator

Wysłany: 2007-08-29, 10:54   co z tym kuponem ?

wczoraj obstawiłem sobie kuponik dwa mecze w toto mixsie AEK - Sevilla i SLAVIA P.- AJAX mecz sevilli zostal przelozony a na stronie toto mixsu pisze cos takiego w regulaminie : Losowanie wyników zastępczych dla meczów odwołanych, przełożonych lub przerwanych odbywa się publicznie. Prezes Spółki określa szczegółowy termin i miejsce losowania, które są podawane do wiadomości publicznej.
Podstawę do losowania stanowi prognoza wyników, typowanych przez ekspertów Spółki, podana do publicznej wiadomości w zestawie par.
Dla każdego meczu, nie rozegranego w terminie losuje się wynik zastępczy z 10 tulejek lub żetonów zawierających odpowiednią ilość znaków : ,,1'', ,,X'', ,,2'' jak w prognozie. Każdy wynik losuje się oddzielnie.
Losowanie jest przeprowadzane pod nadzorem komisji powołanej przez Spółkę, a z jego przebiegu sporządzany jest protokół. Protokół stanowi jedyną podstawę do ustalenia wyników zastępczych i podania ich do publicznej wiadomości.

§ 35.

Sposób obliczania ilości zakładów trafnie typowanych w poszczególnych stopniach w zakładach systemu pełnego przedstawia tabela podana do wiadomości uczestnikom zakładów w punktach przyjmowania zakładów.
Ilość trafnych typowań w zakładach systemu blokowego oblicza się dodając ilość trafnych typowań z pól typowania jednego bloku do ilości trafnych typowań z pól typowania pozostałych bloków oraz pola typowania ,,P'' ( tzw. ,,pewniaka''). W żadnej z tak tworzonych sum nie dodaje się ilości trafnych typowań z więcej niż jednego pola tego samego bloku. Ze względu na stosowany w systemie blokowym skrócony zapis typowań, wyżej wymieniona zasada polega w istocie na sumowaniu ilości trafnych typowań w każdym pojedynczym zakładzie prostym.

moze mi ktos to wytlumaczyc ? mam wysylac swoj kupon gdzies zeby mi polosowali go ? :wsciekly:

Szczepi

Podglądacz

Pochwał: 3
Wysłany: 2007-08-29, 11:11   

Zycie to ruletka ... Toto mix :k: :lol:

A tak powaznie to nie wiem ale podobnoe faktycznie losuja jakies wyniki :P

Chomik

Spurs, Juve & Jaga!

Pochwał: 163
Wysłany: 2007-08-29, 12:27   

nic nie wysyłaj... mecz został przełożony na 3 września wiec pewnie do tego terminu musisz czekać, a jak nie to jak dobrze pamiętam po 2 czy 3 dniach od tego pierwszego terminu nie będzie wyniku to masz zwrot za ten typ...

handicap

Pochwał: 22
Wysłany: 2007-08-29, 12:54   

Co za zjeby :lol: tylko w Polsce takie coś potrafią zrobić.

PS. Przepraszam za wyrażenie, ale nie chciałem kłamać :)

devil162

Amator

Wysłany: 2007-08-29, 13:04   

thx za odpowiedzi :) w toto mi to samo babka powiedziala ze zwrot z kupon dostane albo wylosuja mi :) ze na telegazecie moga byc wyniki

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » co z tym kuponem ?

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl