Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!

90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » Czy jesteś gotowy zarobić duże pieniadze?
Zamknięty przez: Chomik
2008-07-03, 22:07
Czy jesteś gotowy zarobić duże pieniadze?
Autor Wiadomość
Fisher

NBA I LOVE THIS GAME
   Zawodowiec

Pochwał: 66
Wysłany: 2005-04-29, 02:38   Czy jesteś gotowy zarobić duże pieniadze?

Czy szukasz nowej, atrakcyjnej pracy?
Wysokodochodowa praca w domu!!!
Zdobądź bogactwo, pracując w domu!!!
Praca przy sprzedaży produktu, którego produkcja nic nie kosztuje!!!
Możesz wygenerować i utrzymywać stały, wysoki dochód!!!
Zgłoś się do mnie mailem, albo na PW aby otrzymać dalsze instrukce.

//To jest hydepark wiec nie wiem czy to usunac... zostawiam to bo uwazam za bardzo zabawne... jezeli jakis mod lub admin uwaza ze nalezy uzunac prosze to zrobic jak najpredzej ! Swoja droga jak ja bym miał taki 'wysoki' dochód to nie ogłaszałbym się na forum...(sic!). Ksin

//P.S. A poza tym nie chcialbym Was odciac od takiego 'swietnego' sposobu zarobienia kupy szmalu... (jeszcze by mnie ktos posadzil ze chce tylko dla siebie ;) ). Ksin.

Fisher

NBA I LOVE THIS GAME
   Zawodowiec

Pochwał: 66
Wysłany: 2005-04-29, 17:23   

To nie jest wcale tak :twisted: Czy ja mówie, że mam wysoki dochód, wręcz przeciwnnie, właśnie chcem rozpocząć biznes. Zgłaszajacie się do mnie ludzie, pomagając mi pomożecie sobie, nie żartuje. Chociażby z ciekawości. Ja wyśle oferte, jak nie zechcecie to nie, ale naprawde polecam.

Obstawianie.com Strona Główna » OFF Topic » HydePark » Czy jesteś gotowy zarobić duże pieniadze?

Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl