Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Uwaga proponuję utworzyć nowy dział "Dla pechowców" takich jak ja, w którym będą wypowiadać się osoby, którym nic, tak jak mi nie wychodzi.
Otóż w środę grałem puchar UEFA za kwotę z 3 zerami. Nie wszedł mi tylko 1 mecz. Mój pewniak Fenerbahce przegrał u siebie z przeciętną hiszpańską drużyną. W piątek grałem czeski hokej również za kwotę z 3 zerami. Nie wszedł mi tylko 1 mecz. Mój faworyt Vitkovice prowadząc w końcówce meczu 3-1 nagle traci 2 gole na 3-3 i po pewniaku. Postanowiłem w sobotę postawić wszystko na jedną kartę i zagrałem 4 mecze z pewniakiem Arsenalem za kwotę z 4 zerami. Mój pewniak oczywiście nie wygrał tracąc gola z karnego w ostatniej minucie.
Taka sytuacja ma miejsce już od dłuższego czasu.
To jakieś fatum. Potrzebuję egzorcysty i dobrego psychiatry, bo zostałem doprowadzony do skraju wyczerpania nerwowego i bankructwa.
Wysłany: 2005-02-21, 16:50 Re: Bukmacherzy to krwiopijcy
Maurice napisał/a:
Proszę o rady jak załatwić tych krwiopijców i się odegrać ??
Nie badz zachłanny
_________________ Forum Pokerowe - Nowe, dynamicznie rozwijające się forum pokerowe.
Virusek [Usunięty]
Użytkownik zbanowany Pochwał: 47
Wysłany: 2005-02-21, 16:52
Ale po co ci taki dział ...!! Wiem że chcesz sie komuś wyrzalić ..Ale chyba to bedzie bez sęsu...Albo i nawet nie ja głosuje pół na pół może być ale i też po co...??
Wysłany: 2005-02-21, 17:23 Re: Dla pechowców
Maurice napisał/a:
Uwaga proponuję utworzyć nowy dział "Dla pechowców" takich jak ja, w którym będą wypowiadać się osoby, którym nic, tak jak mi nie wychodzi.
Otóż w środę grałem puchar UEFA za kwotę z 3 zerami. Nie wszedł mi tylko 1 mecz. Mój pewniak Fenerbahce przegrał u siebie z przeciętną hiszpańską drużyną. W piątek grałem czeski hokej również za kwotę z 3 zerami. Nie wszedł mi tylko 1 mecz. Mój faworyt Vitkovice prowadząc w końcówce meczu 3-1 nagle traci 2 gole na 3-3 i po pewniaku. Postanowiłem w sobotę postawić wszystko na jedną kartę i zagrałem 4 mecze z pewniakiem Arsenalem za kwotę z 4 zerami. Mój pewniak oczywiście nie wygrał tracąc gola z karnego w ostatniej minucie.
Taka sytuacja ma miejsce już od dłuższego czasu.
To jakieś fatum. Potrzebuję egzorcysty i dobrego psychiatry, bo zostałem doprowadzony do skraju wyczerpania nerwowego i bankructwa.
Dział się przyda... tylko tytuł proponuję : Głupota.. aż boli
Wysłany: 2005-02-22, 19:25 Re: Bukmacherzy to krwiopijcy
Maurice napisał/a:
Proszę o rady jak załatwić tych krwiopijców i się odegrać ??
Chociaż sam jestem początkujący i bukmacherka też nie wychodzi mi wybitnie spróbuję udzielić ci rady. Stawiaj mniej meczy na kuponie. Kiedy postawisz 10 nawet pewniaków, jest spore ryzyko, że nastąpi sytuacja jak opisałeś. Nie próbuj się odgrywać, bo to pierwszy krok do bankructwa. Rozdziel typy na kilka kuponów z mniejszą kwotą. Graj cierpliwie, a wkońcu może fatum cię opuści. Poza tym pamiętaj, że niski kurs wcale nie oznacza, że mecz jest pewny, bo pewne mecze po prostu nie istnieją. Pozdrawiam i życzę odegnania demona
Zgadzam się z Tobą sts_obstawki. Jeśli obstawiasz mecze za takie grube (oj bardzo grube) pieniądze, mógłbyś popatrzeć też na to, że możesz przegrać. Trzeba patrzeć na obie strony :? Albo grać mniejszymi stawkami, i mieć mniej stresu w domu. Pamiętaj !! Zawsze możesz spróbowac jeszcze raz.