Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ. Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
Jak w temacie drodzy fani sportu
Potrzebuję sobie kupić halóweczki ale kompletnie nie wiem jakie
Dla sprecyzowania powiem tak w mojej 10 letniej historii z amatosko półprofesjonalną piłką grałem już w:
najróżniejszych adidasa-wszystkie miło wspominam bardzo
taniochowatych hummelach-tępe bardzo, ale nizle sie grało
umbro jakis badziewtych i tych ostatanich(chujówa).
nie grałem nigdy w najkach tylko w lankach, te wspominam całkiem niezle.
Wymagania: mało elementów plastikowych-za dosw juz wiem ze szybko sie rozpierdalaja
Kolor i cena nie gra roli aha już wiem, że te nowe najki żółte z jakmis nowym super systemem celwoania mi nie podpasuja chujowe ułożenie szwów na fałaszu(nie wiem jak można tak buty spierdolic)
wygodne, na chłodne dni,świetnie trzymają się podłoża
Te są fajne musze sobie takie kupić. A odnośnie trampków to mogę powiedzieć, że jak ktoś nie umi grać to i halówki ze skrzydełkami nie pomogą Dlatego mam halówki za 50 zł z targu i całkiem dobrze mi się w nich robi remonty (gładź, malowanie)
a te mam obecnie, różnią się tylko kolorem... buty są niezłe, bardzo dobrze się lepią do piłki, ale mają kilka minusów, dosyć szybo się wycierają podeszwy, i po jakiś 6 miesiącach będzie trzeba kupić nowe... ogólnie jestem z nich zadowolony
a te mam obecnie, różnią się tylko kolorem... buty są niezłe, bardzo dobrze się lepią do piłki, ale mają kilka minusów, dosyć szybo się wycierają podeszwy, i po jakiś 6 miesiącach będzie trzeba kupić nowe... ogólnie jestem z nich zadowolony
A ile w nich wyrwałeś? I jakie spodnie do nich nosisz? I w ogóle chodzisz codziennie na disko, że tak szybko się wycierają?
A ile w nich wyrwałeś? I jakie spodnie do nich nosisz? I w ogóle chodzisz codziennie na disko, że tak szybko się wycierają?
Kup japonki i wal po piszczelach... na pewno będziesz najlepszy A tak btw: serio opłaca się wydawać 200 zł na halówki? Te za 50 zł z targu nie starczą? (nie chodzi mi o te trampki tylko o te halówki na wzór porządnych)
Kup japonki i wal po piszczelach... na pewno będziesz najlepszy A tak btw: serio opłaca się wydawać 200 zł na halówki? Te za 50 zł z targu nie starczą? (nie chodzi mi o te trampki tylko o te halówki na wzór porządnych)
jak ktoś chce szpanować marką i jakimś fajnym kolorkiem to nie wystarczą ja mam nike Tiempo, bardzo dobrze mi się w nich gra
to, że cena nie gra roli to nie znaczy, że wyjebię Bóg wie ile na buty choć jeśli sie zajaram opór to pewnie tak te z targu mają tą różnicę,że się rozpierdalają dwa razy szybciej przynajmniej ja na takie trafiałem. A zapłacenie 120 zeta z porządne buty to już wydatek nie jest